ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

14
Γράφει ο Singer

Είναι γεγονός ότι από όποια πολιτική σκοπιά και βλέπουμε τα πράγματα συμφωνούμε ότι τα πέντε κόμματα της βουλής δεν μας εκφράζουν. Το πολίτικο σύστημα μετά από χρόνιες ζυμώσεις και μεταλλάξεις εχει καταφέρει να γίνει ανίκητο. Είτε αν απέχουμε είτε αν ψηφίσουμε λευκό θα επωφεληθούν τα μεγάλα κόμματα. Ακόμα και να βρούμε ένα μικρό κόμμα να ψηφίσουμε η ψήφος θα πάει χαμένη αφού εξ ορισμού το κάθε μικρό κόμμα δεν έχει ελπίδα να αναδειχτεί αφού ούτε βήμα μπορεί να βρει ούτε μπορεί να έχει βάθος στελεχών.

Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε ένα τρόπο αντίδρασης στις ερχόμενες εκλογές για να μας πάρουν επιτέλους σοβαρά. Αυτός ο τρόπος πρέπει να είναι πολιτισμένος ειρηνικός και αποτελεσματικός. Και πρέπει να συνταχτούμε όλοι όσοι δεν εκφράζονται από το σημερινό πολικό τοπίο.

Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος εκεί έξω έχει περισσότερη φαντασία από εμένα και θα σκεφτεί κάτι έξυπνο. Ας σκεφτούμε λοιπών ας συζητήσουμε και ας ........
αποφασίσουμε και μετά ας το προωθήσουμε στο Ιντερνέτ.

Αδέλφια πρέπει να πάρουμε την χώρα στις πλάτες μας και την ζωή μας στα χέρια μας. Αν δεν διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας θα γίνουμε μια ακόμα στατιστική.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια
  1. Τι είπε πάλιρε παιδιά ο τετραπέρατος;


    "Τάχθηκε υπέρ του ενός ασφαλιστικού ταμείου για μισθωτούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί αντισυνταγματικότητας άρθρων του Ασφαλιστικού.
    «Αυτό που ισχύει σε όλες τις χώρες δεν είναι προφανές για ποιο λόγο το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να το εμποδίζει», σημείωσε χαρακτηριστικά."
    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=180023

    Μη εστιάζοντας στο συγκεκριμένο θέμα, αγόρι μου μονίμως νυσταγμένο ή αγουροξυπνημένο (ποτέ δεν κατάλαβα), το Σύνταγμα ή εμποδίζει κάτι ή δεν το εμποδίζει ή το επιτρέπει και ερμηνεύεται ΑΡΜΟΔΙΩΣ!.

    Διαφορετικά εσύ ως πρωθυπουργός (βεβαίως -βεβαίως), το ερμηνεύεις κατά πόσο σου κόβει ή στο τέλος - τέλος για να μη μπερδεύεσε λές "ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!" και ... καθάρισες!
    Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός, ο εξυπνότερος και αποτελεσματικός, αυτός, που όλο και περισσότεροι Έλληνες ονειρεύονται να πάρει στα χέρια του την κατάσταση, δεν πρόκειται να αφήσει αλλοδαπούς «σινγκερ» να τον πλησιάσουν, ούτε σε απόσταση 2.000 χιλιομέτρων!

    Οι αλλοδαποί θα χάσουν δια παντός το δικαίωμα να εκλέγονται και να εκλέγουν.

    Αλλοδαπό τομάρι δεν πρόκεται να ξαναπατήσει στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν αρχίσουν οι πέτρες να δείς τι πλάκα έχει να γίνει.
    Ο Παπανδρέου δεν έχει συνειδητοποιήσει τί σημαίνουν τα επαίσχυντα μέτρα για το λαό.
    Δεν καταλαβαίνει τί είναι να μην έχεις λεφτά να βάλεις την πανάκριβη σοσιαλιστική βενζίνη στο απαξιωμένο πιά αμάξι, δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκιολο είναι για τον κόσμο να πληρώνει λογαριασμούς και φροντιστήρια, δεν μπορεί κάν να φαβταστεί τί σημαίνει εργασιακή ανασφάλεια σε ένα κόμσο που εάν χάσεις τη δουλειά σου είσαι νεκρός!
    Γι’ αυτό σου λέω, δεν έχει συνειδητοποιήσει τί σημαίνει 40 χρόνια ένσημα για να πάρεις 500 ευρώ σύνταξη, ούτε και τον νοιάζει εάν Αθήνα-Θεσσαλονίκη διόδια είναι πάνω από 30 ευρώ.
    Δέκα χιλιάδες δραχμές για διόδια ρε αλήτη!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ;
    Ξεφτίλα, θα μας το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που μας κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Georg von frau Margrete ( Georg Margreteson), δεν πας να διοικήσεις κανένα Μακντοναλντ στην Στοκχολμη;

    Πρωτύτερα, να καταθέσει το ελληνικό διαβατήριό σου στην αστυνομία, γιατί το διατηρείς παρανόμως, ως αλλοδαπός.
    Τα άλλα σου γερμανικά διαβατήρια, γερμανικό/σουηδικό/αμερικανικό/δανικό/ελβετικό/αυστριακό/γαλλικό/ολλανδικό,

    μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις - ως διεθνής σοσιαλήτης που είσαι.

    Αλλά στην Ελλάδα ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα να κυκλοφορείς, και θα πρέπει να διωχτείς ποινικά για πλαστογραφία.

    Η Ελλάδα δεν μπορεί να ανεχτεί σταυροφορικά υποκείμενα του είδους σου.
    Να πας και να ζητήσεις δουλειά στη Ζιμενς, το πραγματικό σου αφεντικό και συγγενή.
    Μάζεψε και τα μπογαλάκια που ανήκουν στο μαγαζί «Andreas Andrew»
    και μην ξαναπατήσεις στη χώρα αυτή.

    Τα αλλοδαπά κλεφτρόνια είναι ανεπιθύμητα εδώ.
    Ηλίθιο κουμάσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Η ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ Η ΨΗΦΟΣ ΠΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝ ΟΜΩΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι λευκο γιατι τα καθαρματα κλεβουν την ψηφο.Κατι μικρο για να τρομαξουν οι αλλοι και να περνουν και λιγο θαρρος τα μικρα κομματα μπας και βγει κατι καλο αν και το αμφιβαλω βλεποντας τι γινεται στο μπουρδελο τους που θελει γκρεμισμα και αυτοι κρεμασμα στο συνταγμα.
    Κατσε ομως να δεις τι θα γινει οταν θα κανει σταση πληρωμων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΑΠ το πάει φυρί φυρί για κακό καυγά, διχαστικό, και βίαιο.

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ
    ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ

    ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτούς πάντως δεν τους ξαναψηφίζει ο κόσμος. Εννοώ και τα 5 κόμματα. Ας ψηφίσουμε κυνηγούς , ψαράδες, ότι νάναι εκτός από αυτούς. Δεν ειρωνεύομαι αλλά πρέπει και να γελάσουμε λίγο , γιατί και το γέλιο μας το κλέψανε. Να μην τους ψηφίσουμε για να γελάσουμε εμείς και όχι όλο αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η εξυπνη λυση παντως αν δεν βρεθει δεν πρεπει οπωσδηποτε να απεχουμε ή να ψηφισουμε το δικομματισμο.Ειναι ανωμαλο και δημοκρατικα αναντιστοιχο να κυβερνουν οι τραπεζιτες των βρυξελλων με το 80% του πασοκ και της νεας δημοκρατιας. Και ο συντηρητικοτερος ψηφοφορος καταλαβαινει οτι οι βρυξελλες μπορουν να κανουν τη δουλεια τους και με το 60% ή 40%. Η χωρα χρειαζεται αντιπολιτευση αντιστοιχη της κοινωνικης πραγματικοτητας η οποία θα προκυψει μεσα απο τον απεγκλωβισμο απο το δικομματισμο κι οχι το θεατρο του παραλογου με τον παπανδρεου ή το σαμαρα να ψευτοσοσιαλιζουν οποτε βρισκονται στην αντιπολιτευση και αγριως να νεοφιλελευθεριζουν (με το οποιοδηποτε προσχημα) οταν κυβερνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6:14

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ
    KKE
    οι μόνοι που ουσιαστικά μπορούμε να συνεισφέρουμε στην χώρα μας. ...
    ΦΥΓΗ από το πρόβλημα. ...ΠΑΜΕ

    Για την ιδεολογική - πολιτική πάλη στο εργατικό και λαϊκό κίνημα ΠΑΜΕ

    Δεν μπορεί αλλού να πληρώνουν οι καπιταλιστές 50 δολλάρια μηνιάτικο και εσύ να παίρνεις 800 ευρώ… ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΏΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ να η κύρια πρόταση
    ανθρώπινος-τροφοδοτημένη μεταφορά:

    Δίτροχες χειράμαξες ( rickshas) είναι ένας τρόπος ανθρώπινος-τροφοδοτημένη μεταφορά: ένας δρομέας [ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΉΣ ]σύρει έναν δίτροχο κάρρο με καθίσματα για ένα ή δύο άτομα. ... ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΥ ... ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ....

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Πλήθος ανέργων Θα γίνουν ταξιτζήδες ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ [Δίτροχες χειράμαξες]ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    Με τη δυνατότητα τμηματικής καταβολής μέχρι και σε 48 δόσεις και των προσαυξήσεων ακόμη 40%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου