Το τραγικό «φιλελεύθερο» σύστημα της ασυδοσίας.


Γράφει ο Markoza

Ένας φαύλος κύκλος που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κατοχή της χώρας από ξένους.

Είναι φανερός πια ο καιρός και ο τρόπος που οι έλληνες θα είναι ενοικιαστές στη γη που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους.

Μη αφήνεται τις κυβερνήσεις σας να ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία, τα νησιά, τα βουνά τους κάμπους σας.

Πουλήστε ότι έχει ο καθένας σας.

Ιδιωτικά. Και οι κυβερνήσεις σας μην νομίζετε, το ίδιο κάνουν. Μόνο που αυτές δεν ξεπουλάνε τα δικά τους αλλά τα δικά σας.

Μπορείτε να πουλήσετε στον γερμανό το οικόπεδό σας και να αποκτήσετε ένα ακριβό αυτοκίνητο, ξαναδίνοντας πίσω στον γερμανό τα χρήματα που σας έδωσε για το οικόπεδο.

Σε δέκα χρόνια θα έχετε πουλήσει και το χωράφι στο χωριό για να πάρετε τα χρήματα που θα δαπανήσετε για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου.

Αφού θα είστε αναγκασμένοι να πληρώνεται καύσιμο και ανταλλακτικά στον γερμανό.

Σε δεκαπέντε χρόνια δεν θα έχετε αυτοκίνητο και θα βρίσκεστε στην ανάγκη να αγοράσετε καινούριο από τον γερμανό που ήδη θα έχει το οικόπεδο και το χωράφι σας.

Έτσι θα ξεπουλήσετε και το ...........
σπίτι στο χωριό που έτσι κι αλλιώς δεν το γουστάρετε μιας που έχετε χρόνια τώρα μετακομίσει στο κλεινόν άστυ, με τα λούσα και τα φώτα και τις ανέσεις και τον «πολιτισμό» που ξεπληρώνεται ακόμα με δανικά που πήρατε από τον γερμανό και την φτηνή εργασία σας που παρέχετε στον ίδιον.

Τα κουφώματα, τα παράθυρα, οι πόρτες, τα κλιματιστικά, τα πατώματα, οι κουζίνες, τα σαλόνια κι ότι άλλο απαραίτητο πλέον για την ζωή σας στην πόλη, τα πληρώνετε στον γερμανό.

Το κουτί διαμέρισμα που βρίσκετε μαζί και πάνω, η κάτω, από τριανταπέντε ακόμα κουτιά, σε τριάντα πέντε χρόνια θα είναι άχρηστο και θα μπορείτε να το πουλήσετε για να αγοράσετε μόνο ένα εισιτήριο στο καράβι για την Αμερική η την Αυστραλία, όπου δεν θα σας θέλουν.

Οι τράπεζες με λεφτά του γερμανού μπορούν να σας δανείσουν όσα θέλετε, αν δεν γουστάρετε να ξεπουληθείτε απευθείας σε αυτούς.

Αυτοί έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν, εσείς βρίσκεστε πια στην ανάγκη τους.

Τα νησιά έχουν περιέλθει και συνεχώς περιέρχονται, με ιδιοκτησιακό καθεστώς, στους ξένους που αγόρασαν και συνεχίζουν διαρκώς να αγοράζουν για να έχουν επιχειρήσεις και να κατοικούν μόνιμα πλέον εκεί.

Οι πολυεθνικές αγοράζουν δικαιώματα σε θάλασσες και βουνά.

Το ίδιο συμβαίνει και στην στεριά.

Τα χέρσα και τα απομακρυσμένα που κανείς δεν τα θέλει, θα παραμείνουν σε μας που επίσης δεν τα θέλουμε και τα πουλάμε σε φθηνότερους εισβολείς από βορά και ανατολή.

Όλοι αυτοί οι γερμανοί που παράγουν και αγοράζουν, σε αντίθεση με μας που δεν παράγουμε τίποτα αλλά αγοράζουμε τα πάντα, χρήσιμα και άχρηστα που μας πλασάρουν, θα απαιτήσουν ασφάλεια για τα χώματα και τις επιχειρήσεις που διαθέτουν εδώ.

Τότε θα στείλουν εδώ, για να επιβάλουν την τάξη, και τις ευροαστυνομίες τους, και τους ευρωστρατούς τους, που θα απαιτούν φυσικά να πληρώνονται κι αυτοί από μας, από την εργασία μας.

Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το μέλλον ενός λαού που επέλεξε από νοικοκύρης να γίνει υπάλληλος, εργαζόμενος δούλος, καταναλωτής χωρίς παραγωγή;

Ίσως ναι, αν διέθετε πολιτικούς που θα επέλεγαν το αντίθετο.

Να λοιπόν γιατί οι γερμανοί διέβαλαν πρώτα τους πολιτικούς, η εγκατέστησαν τους δικούς τους στη χώρα μας.

Ικετεύουν τώρα τον γερμανό να έρθει για να επενδύσει τα χρήματα που έβγαλε από μας στη χώρα μας, σε έναν φαύλο κύκλο που συνεχώς και συνεχώς θα βάζει εμάς σε όλο και δυσκολότερη μοίρα.................................................................

(όπου γερμανός βάλε οποιαδήποτε εθνικότητα θες: αμερικάνος, ιταλός, γάλλος, ρώσος, τούρκος, ότι θες εσύ.)

Markosa.