Το μπουγιουρντί της εφορίας (χιουμοριστικό)

2
Η λυπητερή της εφορίας έρχεται αυτές τις μέρες ... μη σας παίρνει από κάτω .... Δείτε το βίντεο και τραγουδήστε μαζί μας για να ξεχάσετε!!!



Γιάννης Πρεβενιός

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. -----------------------------------
    Η υπόθεση με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (στις πρόσφατες εκλογές της 9ης του Απρίλη ήταν υπεύθυνος των «Exit Poll» στην ΕΤ-1), καθώς και οι καταγγελίες για τις αμαρτωλές δραστηριότητες της «ΔΕΚΑ ΑΕ» στο Χρηματιστήριο....
    -----------------------------------


    Προφυλακίστηκε ο πρώην γ. γ. Νέας Γενιάς, Γ. Σεφερτζής

    Κατηγορείται ότι πούλησε σε επενδυτές ανύπαρκτες μετοχές

    Ο 47χρονος επικοινωνιολόγος και πρώην γενικός γραμματέας της Νέας Γενιάς, Γιώργος Σεφερτζής, προφυλακίστηκε για κομπίνα που ξεπέρασε τα 77.000.000 δραχμές, πουλώντας ανύπαρκτες μετοχές σε επενδυτές.

    Η υπόθεση με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (στις πρόσφατες εκλογές της 9ης του Απρίλη ήταν υπεύθυνος των «Exit Poll» στην ΕΤ-1), καθώς και οι καταγγελίες για τις αμαρτωλές δραστηριότητες της «ΔΕΚΑ ΑΕ» στο Χρηματιστήριο, έχουν θορυβήσει τη Χαριλάου Τρικούπη.

    Ο Γ. Σεφερτζής οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Ι. Καραΐσκου και του 23ου τακτικού ανακριτή Λ. Καλούση για το αδίκημα της απάτης κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, της ηθικής αυτουργίας (σε βαθμό κακουργήματος) και για σωρεία πλημμελημάτων. Αντίθετα, οι δύο συγκατηγορούμενοί του Π. Καζάζης και Γ. Ζέρης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους.

    Η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούλη του 1995, όταν ο Γ. Σεφερτζής ως κύριος μέτοχος της εταιρίας ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ ΑΒΕΕ, στην οποία κατείχε το 42% των μετοχών που ερμηνευόταν με 2.200.000 τίτλους στην κατοχή του, με τη βοήθεια των συγκατηγορούμενών του Π. Καζάζη και Γ. Ζέρη εμπορευόταν τις ανύπαρκτες μετοχές. Η εταιρία ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ είναι πολυμμετοχική και είχε έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Γ. Σεφερτζής έδρασε ως εξής: Με την ιδιότητα του προέδρου της ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ, η οποία είχε εισαχθεί στο ΧΑΑ από το 1969, συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του διοικητικού συμβουλίου στις 28 Ιούλη του 1995. Παράλληλα, ανακοίνωσε στη συνέλευση ότι μια λιβεριανή ναυτιλιακή εταιρία με την επωνυμία «My flower Maritime SA» είχε αγοράσει από τον ίδιο το πακέτο των 2.200.000 μετοχών προς 300 δραχμές την κάθε μία.

    Ωστόσο, τις μετοχές αυτές ο Γ. Σεφερτζής τις είχε πουλήσει σε επενδυτές από το Μάρτη μέχρι τον Ιούνη του 1995, βλάπτοντας τα συμφέροντα της εταιρίας προς ίδιον όφελος. Στη συνέλευση εκείνη ο 47χρονος επικοινωνιολόγος εμφάνισε τους συγκατηγορούμενούς του Π. Καζάζη και Γ. Ζέρη ως εκπροσώπους της λιβεριανής εταιρίας και δήθεν κατόχους του 42% του μετοχικού κεφαλαίου. Βέβαια, η λιβεριανή εταιρία «My flower Maritime SA», ήταν φάντασμα, αφού δεν υπήρξε ποτέ. Στην ίδια συνέλευση πέτυχε την παραίτηση του ΔΣ της ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ και ορίστηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο οι Π. Καζάζης και Γ. Ζέρης και άλλα δύο άτομα του περιβάλλοντός του, με στόχο να πετύχει τα σχέδιά του.

    Τέλος, οι Π. Καζάζης και Γ. Ζέρης με διάφορους τρόπους πέτυχαν να εκταμιεύσουν παράνομα διάφορα ποσά από την εταιρία ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μπουγιουρντι μας ηρθε αμεσως,1000 ευρω επι πλεον απο περυσι,δωκαμε την πρωτη δοση.Να δω πως θα βγαλουμε τον μηνα,συνταξιουχοι οντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου