ατυχία ρε γ@μότω

3
Γράφει ο Ελλην Φορολογούμενος

Μετά την πρόσκληση-πρόκληση που λάβαμε , μέσω της ιστοσελίδας της Ντόρας η κυρία καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες να συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός φόρουμ για την Ελλάδα και τους Έλληνες , δηλαδή εμάς !
Και εμείς ως πολίτες αρχικά , αλλά και ως ενεργοί γενικώς και τελικώς αποφασίσαμε να μετέχουμε δεόντως στον διάλογο μετά της θυγατέρας του Μητσοτάκη .
Και γνώσεις έχει η κυρία και εμπειρία σε μεγάλες θέσεις και απόψεις που μπορεί να σε βρίσκουν αντίθετο αλλά , ξέρει να τις στηρίζει . Με αυτόν τον λογισμό και την ευθύνη έκατσα στο PC μου!
Και έτσι άρχισαν τα προβλήματα , αρχικά χάλασαν τα settings του ρούτερ , μετά το antivirus έβγαζε τα κέρατά του, μετά άρχισε να κρασσάρει το OS , στο τέλος απόκαμα ο δόλιος . Έτσι κατέληξα στο εξης συμπέρασμα «καλός ο προβληματισμός, ρε Ντόρα καλός και ο Όμιλος ρε Ντόρα … αλλά άμα έχει πατέρα τον γκαντεμάιστερ* Ντόρα μου........ φασκελοκουκούλωστα κρίμα που δεν άκουσα τον προβληματισμό σου ΑΤΥΧΙΑ .

* γκαντεμοδύναμος (Δε μιλάμε φυσικά για έναν απλό γκαντέμη. Μιλάμε για κάποιον γκαντέμη που 'χει πλάκα τα γαλόνια. Το γκαντεμογραφικό του σημείωμα είναι ολάκερος τόμος. Η χρυσή βίβλος των καταστροφών.Τον έχουμε ικανό να κάνει δυνατή κάθε γκαντέμικη δραστηριότητα (πέρα απ' ότι σκεφτούμε ή φανταστούμε) γι αυτό και τον αποκαλούμε και γκαντεμάιστερ).

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Ατυχία είναι να έχις μια εταιρία, τον ΟΣΕ, και να μη μπορείς να κάνεις κουμάντο να μη μπαίνει μέσα.
    Να μη κάνεις το πιό απλό ρε παιδί μου, να περικόψεις δρομολόγια και να μετατάξεις τους μισούς υπαλλήλους.
    Η εξυπηρέτηση του λαου θα ήταν καλύτερη και θα κόστιζε σε όλους μας λιγότερο αν οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τον δημόσιο ΟΣΕ ταξίδευαν με taxi...

    Σαμ, τα βλέπεις;
    Κάνε κάτι, γιατί βουλιάζουμε...
    Κάνε προτάσεις, φέρε σχέδια νόμων, ...κουνήσου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χτες πρωτη μερα του ομιλου της ντορας είχαμε ολική εκλειψη ηλίου !
    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ....ΝΤΟΡΑ! ΝΤΟΡΑ! ΝΤΟΡΑ!!!!ΖΗΤΩ Η ΝΤΟΡΑ..ΖΗΤΩ Η ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου