ΜΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΗΡΘΕ… ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ


Γράφει ο ΛΥΣΙΑΣ

Κάνοντας τον απολογισμό, της μέχρι τώρα δραστηριότητας του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, η κυβέρνηση δεν δείχνει και τόσο ικανοποιημένη, από τις πρωτοβουλίες (διάβαζε αδράνεια) του κ. Γαμπρίτσιου.
Η αναμενόμενη αλλαγή, στο ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής, δεν έχει φανεί ακόμα. Και έτσι η μόνη σύντομα αναμενόμενη αλλαγή, θα είναι αυτή του …πολλά υποσχόμενου, άνευ όμως αντικρίσματος, προέδρου του Δ.Σ.
Αυτό τουλάχιστον λένε, καλά πληροφορημένες πηγές.
Το Μαξίμου είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένο, από το υπάρχον κλίμα που επικρατεί στην Δημόσια Τηλεόραση. Η οποία, παρά το τεράστιο δάνειο που έλαβε, για την συγκρότηση της, εξακολουθεί να βουλιάζει, μέσα σε ένα απελπιστικό τέλμα.
Με τα επιλεγμένα από τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, πρόσωπα, να εξακολουθούν να υπάρχουν και να παίζουν, τον δικό τους ρόλο, σε θέσεις κλειδιά, του οργανισμού.
Υπονομεύοντας τον, όχι μόνο με την.........
βούληση τους, λόγο διαφορετικής κομματικής σκοπιάς, αλλά και με την απεραντοσύνη της ανικανότητας τους.
Ο δε κ. Γαμπριτσιος, αντί να τους στείλει, όλους αυτούς, από κει που ήρθαν, έγινε ….συνομιλητής και συνεργάτης τους.
Συνεργάτης του …. Αντώνη Ανδρικάκη, που εξακολουθεί να τον διατηρεί, ως επικεφαλής της ραδιοφωνίας. Συνεργάτης του ….Τζώνυ Καλημέρη και όλων αυτών που επί μια πενταετία, στράγγιξαν (με τη στήριξη του υπόδικου Παναγόπουλου και του επίσης υπολόγου Ρουσόπουλου) κάθε σταγόνα αίματος, από τη δημόσια Τηλεόραση.
Αυτά τα άτομα, εξακολουθεί να έχει εκ δεξιών του ο κ. Γαμπρίτσιος.
Και να δέχεται να είναι συνομιλητής και συνεργάτης τους.
Αυτά βλέπετε κάνει η ανασφάλεια και η ασχετοσύνη……
Γι αυτό και οι καλά πληροφορημένες πηγές, θεωρούν δεδομένο, πως από καιρό έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση παραμονής του στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής……
Και επιμένουν πως…… ο εν λόγω κύριος …… θα φύγει νύχτα…..
Μαζί με τον άλλο όμορφο. Και γονίμως …."ανυποψίαστο" Υπουργό του πολιτισμού μας.
Φίλο των Γκλύξμπουργκ, της καλοπέρασης και της αλόγιστης σπατάλης.
Ακόμα και σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.
Όπου το μόνο που παράγεται είναι η απαξίωση στον πολιτισμό, η έλλειψη στήριξης στις πνευματικές πρωτοβουλίες, και η καταδίκη στον τουρισμό……

ΛΥΣΙΑΣ