Σκέψεις γύρω από την τεσσάρα…

47
Γράφει ο Daemon

Καθώς μπήκε ο Ιούλιος, κι ενώ όλα γύρω μας βομβαρδίζουν με το μονότονο, πια, σύνθημα “το Σεπτέμβριο θα κλάψουνε μανούλες”, η προσοχή μας στρέφεται όλο και περισσότερο προς τις παραλίες, σε πείσμα του αλλόκοτου καιρού, ο οποίος προστίθεται σε όλα, όσα μας υπενθυμίζουν πως το υπόλοιπο 2010 θα δούμε πράγματα και θαύματα…

Το Μουντιάλ είναι για τον ανδρικό πληθυσμό στην Ελλάδα -κι όχι μόνον- ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, ένας αξιόπιστος δρόμος διαφυγής από την καθημερινότητα.

Έβλεπα προχθές το εκπληκτικό ματς Αργεντινής- Γερμανίας, που τέλειωσε με το απρόσμενο για πολλούς σκορ 4-0 υπέρ των Γερμανών. Θυμήθηκα τον αλαζόνα Μαραντόνα να απευθύνεται μεσοβδόμαδα σε ποδοσφαιριστή της Γερμανίας, ρωτώντας τον ειρωνικά μέσω των τηλεοπτικών δικτύων “Είσαι αγχωμένος Στάινμάγιερ;”

Ο Στάινμάγιερ, όμως, όπως και οι άλλοι Γερμανοί, δεν του απάντησαν. Έκαναν, ό,τι κάνουν πάντα οι Γερμανοί: Εργάζονταν αθόρυβα, ακούραστα, εφήρμοζαν στις προπονήσεις τις οδηγίες του τεχνικού τους, και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς φανφάρες, χωρίς δηλώσεις, έτοιμοι να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα…

Το ίδιο κάνει ολόκληρη η ..........
γερμανική κοινωνία, η συντριπτική, δηλαδή, πλειοψηφία των Γερμανών πολιτών. Εργάζονται αγόγγυστα, περισσότερο από τους άλλους Ευρωπαίους, δεν κάνουν παρά ελάχιστες απεργίες όλη τη χρονιά, παράγουν περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και… χρηματοδοτούν με Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης ή όπως αλλιώς βαπτίζονται αυτά, τους λαούς που δεν έχουν σχέδιο, δεν έχουν πρόγραμμα, αλλά ταλαιπωρούνται από πολιτικές ηγεσίες Μαυρογιαλλούρων και, προϊόντος του χρόνου, απογοητεύονται.

Α! να μην το ξεχάσω. Στη Γερμανία, επίσης, δεν υπάρχει η… μεγάλη υποστήριξη που δίνει στους εργαζόμενους το καθ’ ημας ΠΑΜΕ, με τον κοινωνικό αυτοματισμό που ακολουθεί, υπό το φασιστικό σύνθημα “νόμος είναι το δίκιο του εργάτη” κι όχι βέβαια οι νόμοι που ψηφίζει η Βουλή, αστείο πράγμα… Είναι να απορεί κανείς, όχι μόνο πώς αντέχουν οι Γερμανοί εργαζόμενοι χωρίς το δικό τους ΠΑΜΕ, αλλά πώς τολμούν να ρίχνουν και τέσσερα γκολ στην ομάδα του Μαραντόνα και του Μέσι. Πάει, χάλασε ο κόσμος…

Σε αυτό το Μονυτιάλ των εκπλήξεων, ίσως η πιό σημαντική από τους αποκλεισμούς των φαβορί, είναι η κατάρριψη της εντύπωσης ότι το ποδόσφαιρο είναι “το άθλημα των φτωχών”. Αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποδεικνύει ότι ΚΑΙ το ποδόσφαιρο χρε3ιάζεται την ΙΔΙΑ συνταγή επιτυχίας με τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής των ανθρώπων: Σχέδιο, οργάνωση και πειθαρχία, πολλή δουλειά και λίγα λόγια, πίστη ότι τα έργα κι όχι τα θεάματα είναι που φέρνουν την επιτυχία. Εδώ, σε εμάς, τα ακούει κανείς;

Τα Πράγματα

Δημοσίευση σχολίου

47Σχόλια
  1. χάσει εκεί στην Ιπποκράτους και ούτε καν δημοσκοπήσεις που να στέκουν δεν μπορούν να “μαγειρέψουν”.
    Οι μπομπολο-λαμπρακοφυλάδες έβγαλαν λέει δημοσκόπηση που δίνει 23% στο πασόκ και 15% στη Νέα Δημοκρατία.
    Είναι τόσο ηλίθιοι ή θεωρούν το λαό τόσο ηλίθιο;
    Αυτές τις αηδίες δεν τις πιστεύει κανένας άνθρωπος που δεν είναι ανεγκέφαλο πρόβατο.
    Πχ. το γκρέμισμα του πασόκ είναι φυσιολογικό διότι σαν κυβέρνηση κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έλεγε προεκλογικά.
    Η Νέα Δημοκρατία όμως γιατί να πέσει από το 33%; Μόνο να κερδίσει έχει δημοσκοπικά, δεδομένου του ότι δικαιώνεται από τις εξελίξεις.
    Δεν πάτε στο γεροδιάολο ρε αποτυχημένοι γκαιμπελίσκοι που προσπαθείτε να μας κάνετε να σταματήσουμε να σκεπτόμαστε, λές και ο λαός τρώει κουτόχορτο;
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

    Δεν έχουν μπέσα.
    Δεν έχουν τσίπα.
    Δεν έχουν αιδώ.
    Δεν έχουν φιλότιμο.
    Όμως, έχουν δίκιο σε ένα πράγμα.
    “Λεφτά υπάρχουν” αλλά μόνο στις τσέπες των πράσινων λαμογιών με τα τηλεοπτικά κανάλια, που τους στηρίζουν “μέχρις εσχάτων”.
    Δυστυχώς γι’ αυτούς, όμως, και ευτυχώς για εμάς “τα έσχατα έρχονται” και μάλιστα πολύ γρήγορα.
    Δεν θα πεθάνουμε επειδή μας κορόϊδεψε ένας πελοποννήσιος περιπλανόμενος τυχοδιώκτης.

    φύγετε επιτέλους._________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΑΚΙΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ Ψ(Ο)ΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ..

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΥΣΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

    ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΦΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΧΥΣΑΜΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΟΥ..

    ΝΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΕ.. ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα κάνουν τα εξαπτέρυγα της κυβέρνησης την Πέμπτη;

    Στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, κι ενώ έξω από τη Βουλή θα γίνεται χαμός, θα δούμε ορισμένα παράξενα αλλά και ιδιαίτερα αξιομνημόνευτα. Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν το έκτρωμα με βαριά καρδιά και με το φόβο της διαγραφής, εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε είναι τι θα κάνουν τα εξαπτέρυγα της κυβέρνησης, δηλαδή το ΛΑΟΣ και η κ. Μπακογιάννη που ψήφισαν το Μνημόνιο.

    Από τότε που υπερψηφίστηκε η συμφωνία με την Τρόικα (έτσι συνηθίσαμε να το λέμε κακώς διότι το ΔΝΤ είναι αυτό που κάνει κουμάντο) οι πιο σκληροί επικριτές είναι κάποιοι δήθεν φιλολαϊκοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καρατζαφέρης και τα πρωτοπαλίκαρά του και η κ. Μπακογιάννη. Και είναι εντυπωσιακό: Να επιτίθενται στην κυβέρνηση εκείνοι που δεν ψήφισαν το μνημόνιο, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, να το καταλάβουμε.

    Γιατί λοιπόν εκείνοι που στήριξαν στις 6 Μαΐου το Μνημόνιο τώρα βγαίνουν και λένε ότι το ασφαλιστικό είναι άθλιο και δεν πρέπει να περάσει. Μήπως η κ. Μπακογιάννη όταν προχωρούσε στο αντάρτικο δεν το είχε διαβάσει; Αφού όλες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό περιγράφονται στο Μνημόνιο. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν ήξερε να διαβάζει όταν έλεγε ότι το στηρίζει για να μη διαλυθεί η πατρίδα; Ή μήπως τώρα τα μασάει γιατί κατάλαβε τι ανοησία έκανε να στηρίξει την κυβέρνηση;

    Κι επίσης, κάποιοι βουλευτές, όπως ο πρώην υπουργός Μ. Παπαϊωάννου που βγαίνει και λέει ότι είναι αντισυνταγματικές κάποιες ρυθμίσεις, τι προτίθεται να κάνει; Ομοίως και άλλοι δήθεν υποστηρικτές του λαού που ενώ πίσω από τις κουρτίνες σιχτιρίζουν το Λοβέρδο, μπροστά τον λιβανίζουν.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η στάση των τριών ανεξάρτητων πλέον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Θα δηλώσουν παρόντες και δεν θα το στηρίξουν ή θα ξαναμπούν στο κομματικό μαντρί;

    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
    ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος ανθέλληνα,

    ναι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη γιατί αυτός παράγει με την εργασία του τον πλούτο των αφεντάδων του κάθε κοπρίτη όπως ο αρθρογράφος. Και μετά μας φταινε οι δημοσιογράφοι όταν μαλάκες όπως ο daemon τους ξεπερνούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Daemon,

    νομίζω πως τείνεις να πιστεύεις ότι εύχεσαι και αυτό να το παρουσιάζεις σαν την απόλυτη αλήθεια. Πρώτον, αν παρακολουθούσες το γερμανικό τύπο, θα διάβαζες ότι ακόμη και γερμανικές εφημερίδες και έγκριτα περιοδικά όπως το "Der Spiegel", άσκησαν σκληρή κριτική σε κάποιες ρατσιστικές-υποτιμητικές δηλώσεις, κυρίως του Schweinsteiger, που αφορούσαν όλους τους αργεντίνους. Οπως για τον μέσο γερμανό οι έλληνες είναι τεμπέληδες έτσι και για τον Schweinsteiger, όλοι οι αργεντίνοι είναι βρώμικοι στο παιχνίδι τους και όλοι διαμαρτύρονται διαρκώς στους προπονητές.
    Δεύτερον, και οι γερμανοί απεργούν αλλά οι απεργίες τους είναι άριστα οργανωμένες και έχουν πάντα επιτυχία γιατί είναι διαρκείας με ολοκληρωτική σχεδόν συμμετοχή. Εζησα στη Γερμανία πάνω από είκοσι χρόνια και νομίζω πως μπορώ να έχω άποψη, Τρίτον, στη γερμανία το οκτάωρο είναι εφτάωρο και οι συνθήκες εργασίας άριστες. Σε όλες τις επιχειρήσεις, ο εργαζόμενος έχει ένα εικοσάλεπτο διάλλειμα για το πρωϊνό και μισή ώρα για το μεσημεριναό σε καντίνα με όλες τις διευκολύνσεις. Οι συνήθειες αυτές είναι απαράβατες. Σταματάς επιτόπου τη δουλειά και κανένας, ούτε ο ιδιοκτήτης μπορεί να μπει στην καντίνα για να ζητήσει από κάποιον να συνεχίσει την εργασία του. Τέταρτον, οι μισθοί είναι ασύγκριτα υψηλότεροι με διαρκή αύξηση, στη χειρότερη περίπτωση λίγο κάτω του πληθωρισμού. Είναι αδιανόητο να μην πληρωθεί υπερωρεία ακόμη και μισής ώρας. Μπορώ να γράψω και άλλα όπου οποιαδήποτε σύγκριση δεν έχει νόημα. Αν αυτή η Γερμανία παίξει σε μερικούς μήνες με την Αργεντινή και την Βεαζιλία μπορεί να χάσει όπως είχε χάσει πριν λίγους μήνες σε φιλικούς. Τι σημαίνει αυτό, ότι αίφνης ο βραζιλιάνικος λαός έγινε πιο μεθοδικός και εργατικός;
    Μην μπερδεύουμε τα αυγά με τα καλάθια....

    λέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    σωστός! το έχουν άλλωστε αποδείξει επανειλημμένα οι εργάτες στα κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού, αρχής γενομενης από τους εργάτες των ναυπηγείων Lenin στην πόλη Gdansk της Πολωνίας. το δίκιο του εργάτη εκεί έγινε νομος και ο υπαρκτός σοσιαλισμός τέθηκε εκτος νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    σωστός! το έχουν άλλωστε αποδείξει επανειλημμένα οι εργάτες στα κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού, αρχής γενομενης από τους εργάτες των ναυπηγείων Lenin στην πόλη Gdansk της Πολωνίας. το δίκιο του εργάτη εκεί έγινε νομος και ο υπαρκτός σοσιαλισμός τέθηκε εκτος νομου.

    05 Ιουλίου 2010 11:48 π.μ.


    ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΒΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΥΝΟΔΑΧΤΥΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ..

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανθελληνας
    ναι νομος ειναι το δικιο του εργατη.
    μονο που εσυ δεν εισαι εργατης.
    εργατης ειναι αυτος που δουλευει στον πρωτογενη και δευτερογενη τομεα και παραγει,και οχι φυσικα οι γραφιαδες και οι θεωριτικοι.
    εσυ τι παραγεις μπολσεβικισμους και πλεριες αριστερτοσυνες????
    και μονο που δηλωνεις ανθελληνας αυτοματως εισαι θανασιμος εχθρος μου, γιατι εγω δηλωνω ελληνας.
    με στοχοποιεις και προσπαθεις για το κακο μου.
    αρα θα κοιταξω με τη πρωτη ευκαιρια που θα μου δοθει να σε κομματιασω και σενα και την οικογενεια σου.
    δεν ειμαστε ολοι ξεφτιλες χριστιανοδεξιουληδες σαυτη τη χωρα...
    καλα τη βγαλατε 36 χρονια τωρα χωρις αντιπαλο σταλινικα αποβρασματα.
    αντιπαλος σας ηταν οι πανιβλακες χριστιανοδεξιουληδες που τους σκοτωνατε και τους κανατε οτι θελατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ελληνικος λαος θα πουστοξεκολιασει τις οικογενειες και τα παιδια σας ψυχοπαθεις σοβιετ δολοφονοι εγκυων γυναικων...
    Βια στη βια της αριστερας!!!!
    Μισος στο μισος της αριστερας!!!!
    Περιμενουμε πως και πως να κανετε τη πρωτη κινηση σχιζοφρενεις σοβιετ δολοφονοι.
    Δε θα μεινει ρουθουνι μπολσεβικικο αυτη τη φορα.Σας την εχουμε στημμενη καθαρματα...
    Ο ελληνικος λαος γνωριζει τωρα τι εστι μπολσεβικισμος , τι εστι κοκκινη πανουκλα, οχι οπως το 40 που δεν ηξερε...
    Δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος!!!
    Ποτε ξανα κομουνισμος!!!
    Σφαξτε καψτε σκοτωστε ξεκολιαστε ολους τους αριστερους, τις οικογενειες και τα παιδακια τους!!!
    Το να σκοτωσεις εναν αριστερο δεν ειναι εγκλημα.
    Οι αριστεροι δεν ειναι ανθρωποι ειναι ψυχοπαθη δολοφονικα κτηνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 05 Ιουλίου 2010 12:52 μ.μ
    05 Ιουλίου 2010 1:27 μ.μ

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΕ ΦΑΣΙΣΤΟΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ.. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ.. ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥς ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΓΕΛΕΟΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗ.

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ..
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αααχχαχαχαχαχαχαχαχααααα
    θα μου κλασεις μια μαντρα αρχιδια πουστοφλορακι των αθηνων και των βορειων προαστειων.
    ελα στο χωριο μου στο ορεινο παγγαιο καβαλας να σε σφαξω οπως σφαζω τα κατσικια και να ξεκολιασω τη πουτανα μπολσεβικα τη μανα σου, οπως τη γαμαν μεσα στη κοβα ολοι οι κνιτες κατ εντολην του κομματος σας...
    σου γαμω οτι εχεις και δεν εχεις σταλινικη γουρουνα,χυνω στο ταφο του τραμπουκου τεμπονερα του λαμπρακη του μπελογιανη και χεζω στα κοκαλα του ξεκολιασμενου εαμοβουλγαρου πατερα σου, που ξεκολιαστηκε στη μακρονησο απο τους ενδοξους ελληνες μοναρχοφασιστες!!!!
    καρκινο στην οικογενεια σου αριστεριστικη ροζαλια φλοροπουστρα, πριν πεσεις στα χερια μας και κομματιασουμε τα παιδια σου, ενω εσενα θα σε βαλουμε να τραβας μαλακια διεστραμενε χαχαχαχαχαχααααα
    σφαξτε ολους τους αριστερους και τα παιδακια τους!!!!!
    κομματιαστε τις οικογενειες τους!!!!
    ξεριζωστε τους τα κολαντερα!!!!
    ααχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε καφετζή τι γένεται εδώ.. μπηκαν κανά δυο ελλαδέμποροι (αλλά και μαυρολαδέμποροι της κατοχής) του καρατζαφύρερ και μας παριστάνουν τους έλληνες όλοι αυτοί που φορούσαν κουκούλες στην κατοχή και πρόδιναν τους πατριώτες;

    ρε καφετζή ποούστης κολωμπαράς δεν γένεται ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΟΥΝΟΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΣΑΠΙΟ ΜΟΥΝΙ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχααχχααχαχα
    τι λες μωρη ροζαλια ποια πουστρατσωνα και τι να σφαξεις ρε κουτσαβακη???
    θα σε βρουμε καθαρμα και σενα και τη πουστοοικογενεια σου να ξεκολιασουμε τα μπασταρδακια σου
    το νου σου σταλινικη γουρουνα δεν εχεις ιδεα που εμπλεξες...
    η κομμενη κεφαλα της καπεταν σουλτανασ η αρουλα βελουχιωταινα μας δειχνει το δρομο.
    την ιδια τυχη με τον κλαρα θα εχεις εαμοβουλγαρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ηλίθιε 1:46 μ.μ., που βλέπεις το 2010 και στο internet αυτούς "που φορούσαν κουκούλες στην κατοχή και πρόδιναν τους πατριώτες", υπάρχουν κατάλληλα ιδρύματα όπου οι γιατροί εκεί έχουν μεγάλη εμπειρία με βαρεμένους σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΧΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΚΑΤΟΦΛΟΥΦΛΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΑΤΣΑ ΜΑΖΙ.. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΕΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.. ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ..

    ΚΙΟΤΑΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.. ΣΙΑΠΙΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χαχαχαχαχααχαα
    καλα ναι... εχω ξεκολιασει ουκ ολιγες ροζαλιες απο σας.
    σας ξερουμε πολυ καλα τι κοτες ειστε... μαγκια κλανια τεμπελχανικι απειλες λογια του αερος αλλα οταν σας βαζουμε απο κατω χεζεστε και κλαιτε σαν ξεκολιασμενες πουτανεσ και παρακαλατε για το αχρηστο τομαρι σας...
    η χρυση αυγη θα πουστοξεκολιασει τις οικογενειες σας σταλινικα αποβρασματα. σας την εχουμε στημενη...
    ακομα μας ψαχνετε ρε ρεζιλες???
    και στο ιντυ τα τσιρακια του σορος τα ιδια μας λενε χρονια τωρα.
    μαλον δε σας δινουν τις σωστες πληροφοριες ο χρυσοχοιδης απτη γαδα...
    αααχαχααχαχχαχαχαχαχααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανθελληνα πες αλευρι
    μοναρχοφασιστικος πουτσος σε γυρευει!!!
    αααχαχχαχαχαχαααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΔΝΤ
    ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΟΥΝ΄ΚΑΤΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΛΟΣ.ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
    ...ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νάτος ο φλώρος του παπάγου με τις παραπλανητικές ταυτότητες και τις παραπλανητικές κωλοτρυπίδες δήθεν να μας μπερδεύουν όταν τα γαμάμε..

    Σε μένα να τα πεις αυτά σκυλόφατσα κι όχι στον μαλάκα πιο πάνω που μέχρι προχτές τρέχατε όπως οι πουτάνες από το ηθών να κρυφτείτε κάτω από σκέλια των μπατσοματατζήδων για να μην σας κομματιάσουμε..

    καιρός γαρ εγγυς φλούφλη
    (και δεν μου λες κλασομπανιέρα γιατί αλλάξατε διυεύθυσνη άρον άρον;)Μην τύχει και δεν σας βρούμε; Έχουμε βάλει στις πούτσες μας δέκτη και στις κωλάθρες σας πομπό..

    μαυροκόκκινο έντομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 05 Ιουλίου 2010 12:52 μ.μ

    Μην πιάνεις λεχρίτη τους χριστιανοδεξιούς στο στόμα σου γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας χουνταίοι του καρατζαφύρερ..

    Από την αριστερά και όχι την ακροαριστρά αρχίζει και σε μας σταματάει ο λαός.. Εσείς και οι απένταντί σας λεχρίτες είσαστε τα ίδια σκατά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 05 Ιουλίου 2010 12:52 μ.μ

    Μην πιάνεις λεχρίτη τους χριστιανοδεξιούς στο στόμα σου γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας χουνταίοι του καρατζαφύρερ..

    Από την αριστερά και όχι την ακροαριστρά αρχίζει και σε μας σταματάει ο λαός.. Εσείς και οι απένταντί σας λεχρίτες είσαστε τα ίδια σκατά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ανθελληνα χαιρετισματα στη πουτανα μπολσεβικα τη μανουλα σου
    πες της να πλυνει τη κολαρα της και να με περιμενει...
    παω στο χωραφι τωρα. καποιος πρεπει και να δουλεψει...ααχαχαχαχαχαα
    τραβα και συ να δουλεψεις ρε κοπροσκυλο τεμπελχανα και σου γαμω το βραδυ την οικογενεια .
    εκτος κιαν τα παιρνεις απτο ιντυ του σορος....αααχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ξεφτιλισμενο χριστιανοδεξιουλικο προβατο της πουστοδημοκρατιας, απο κατι τετοια θυματα σα και σενα θαρχισουμε να σφαζουμε, και μετα τους αναρχομπολσεβικους.
    εκτος κιαν μας προλαβουν οι μπολσεβικοι και σας σφαξουν πρωτοι γαμω τη παναγια σας...ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ανθελληνα που εξαφανιστηκες μωρη λουγκρα?
    γλυφεις τον πουστοξεσκισμενο κολο του ξεφτιλα ινστρουχτορα του μπαμπακα σου τωρα για να παρηγορηθεις????
    αααχαχαχχαχαχααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΗΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ..
    ΕΛΑ ΕΔΩ ΦΑΣΙΣΤΟΦΛΟΥΦΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΡΑΓΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ.. ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

    ΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ...

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kala o allos arxise to sxolio me tous malakes germanoklonous Robot pou oti kanoun to vlepoun san maxi eite einai spor eite einai doulia, ta xaivania, pou an ixan xaraktira agapi perifania, den tha tous gamiontousan olles i gynekes me ksenous. Den yparhi germanida pano apo 22 hronon na min tin pidikse ksenos. Kai afto to kseroun i poustides Germani andrestous, kai etsei opos den milousan pola gia ton agona etsei tha prospathisoun na kataktisoun ton kosmo ksana, opos to 40, mia fora Putana panta putana! Mporeite na vlepete germano kai na ton sapizete sto ksilo afto einai to sosto, kai oxi pou fagonosaste me tis malakies pios tha gamisei protos tin mana sas, ena einai sygouro oso tha tsakoneste eseis gia pios tha gamisi tin manasas kai tin aderfisas, stin katalili stygmi tha erthi o germanos pou den milaei polla kai tha sas parei ollous paramazoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε καφετζη δεν σβήνεις κανένα σχόλιο με τα αληταριά που πλάκωσαν εδώ.. άντε μπράβο γιατι κυρίως η φασιστική αλητεία το παράκανε.. θράσος θέλει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
    ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν μου είπες ακομη μωρή μαζοχόπουστρα γιατί αλλάξατε διεύθυνση μέσα στην νύχτα..

    Μέρα σας γαμάμε στις ρούγες της πλατείας ελευθερίας μας εκεί κατά τα εξάρχεια μεριά..

    Από πότε αρχίσατε να ντρέπεστε χουντοφλούφληδες.. Δεν κρύβονται οι πομπές σας..Χάσκει ο κώλος σας σαν την σπηλιά του νταβέλη..

    καιρός γαρ εγγύς βρωμόμουνα..

    μαυροκόκκινο έντομο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΔΕΝ Θ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΤΙΜΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΣΤΑΝ..

    ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΖΗΤΑΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.. ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.. ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΕΘΙΣΤΕΙ Η ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΖΗΤΑΣ ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟς..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ηλίθιε 2:30 μ.μ., δεν βρισκόμαστε σε χωρα του υπαρκτού σοσιαλισμού η στην Βόρειο Κορέας, εκεί θα μπορούσες να αναφέρεσαι σε φασιστική αλητεία και σαν κλακαδόρος του κυβερνώντος κόμματος να ζητάς την καταδίκη, εγκλεισμό σε φυλακή η ψυχιατρείο για όσους εκφράζονται κατά της προοδευτικής ιδεολογίας του κομμουνισμού. αναγκαστικά πρέπει να δέχεσαι ότι εδώ κανεις δεν είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να κρύβει την αηδία του για το ΚΚΕ και τις πρακτικές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε αγάπη για τη μεθοδική μασωνική γερμανία... Ρε αγάπη ύστερα από δύο ΠΠ,ένα τείχος και άπειρα εγκλήματα... ρε αγάπη για το μασώνο κλόζε(πανηγυρισμός στο γκολ επί της αργεντινής). Ρε τί στε σείς ρε σεις??? Μήπως να κλαίγατε στην Κρόνια Μέρκελ να σας δεχτεί και εσάς ως "γερμανούς" να μας αδειάσετε τη γωνιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 05 Ιουλίου 2010 3:12 μ.μ.

    σύ δοσίλογε σε χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού θα είχες απελαθεί όπως έκανε ο φιντέλ με τους εγκληματίες του όταν τους ξαμόλυσε στο Μαϊάμι και γέμισε η αμερική με παράσιτα σαν και σένα.. το ότι δεν το κατάλαβαν σημαίνει απλώς αναγνώρισαν την διαδικασία που πήγαν η ίδιοι εκεί..
    απαλλάχθηκε η ευρώπη από τα σαπρόφυτά της.. εσύ γιατί είσαι ακόμη εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχει πέσει πολύ γέλιο !!!

    Ανθέλληνες και φιλέλληνες, είσαστε η καλύτερη επιθεώρηση του καλοκαιριού!

    Βάλτε εισητήριο, θα γίνεται πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. δεν περίμενα αιδώ από κάτι χουντικά αποβράσματα όπως εσύ.. εσύ και τα ρημάδια τα χουντουπολείμματα του καρατζαφύρερ που ρίξατε μια γνήσια αστικοδημοκρατική κυβέρνηση για να βγάλετε βουλευτές κάτι κοινωνικά αποβράσματα και αρχηγό τον κατάπτυστο μοντελοπνίχτη..

    μην ζορίζεσαι και ο σαμαράς θα σας βάλει έναν έναν στην θέση σας μόνο να ξεκαθαρίζει κάθε μέρα πως δεν έχει καμιά σχέση με κοινωνικά και πολιτικά κατακάθια όπως εσείς..

    χριστιανοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μουνόπανο 3:59 μ.μ., σε ποιον είμαι δοσίλογος μήπως στους τραμπούκους του ΠΑΜΕ; η μήπως θα ζητήσω άδεια από αυτά τα καθίκια για να μείνω στην πατρίδα μου ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. σαπρόφυτο 05 Ιουλίου 2010 4:25 μ.μ περίμενα ότι θα το είχες κάνει από κοινωνική ευαισθησία αλλά είσαι τόσο καθήκι που προτιμάς να σε φτύνουν κι εσύ να νομίζεις ότι ψιχαλίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4:37 μ.μ.
    απέναντι στους τραμπούκους και στους ηλίθιους δεν υπάρχει καμια κοινωνική ευαισθησία ούτε καμια υποχρέωση. όσο για τις φαντασιώσεις σου ότι προτιμάω να με φτύνουν....η εξ ιδιων τα αλλότρια, η επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορα ότι όχι μονο το πολύ, αλλα το ελάχιστο KαπαKαπα κάνει το παιδί μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 05 Ιουλίου 2010 4:49 μ.μ

    σαπρόφυτο με επιβεβαίωσες..
    iqu ραδικιού..

    Γι αυτό όταν σε φτύνουν θα νομίζεις ότι σε χύνουν και ότι σου περιποιούν τιμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. καραγκιόζη το iqu (!!!!) σε μάρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 05 Ιουλίου 2010 6:08 μ.μ.

    γελοίε κρατήθηκες απο ένα u που πληκτρολογήθηκε σαν από θαύμα και τον δαίμονα του πληκτρολογίου;

    το έκοψα για να πέσεις όπως θα έπρεπε να έχει κάνει κάποιος στον ηλίθιο σου με τ' αρχίδια του..Θα είχαν πέσει και θα είχε η κοινωνία γλιτώσει από έναν βλάκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. pustoksekoliasmene anthellina sou gamisan oloi oi ellines fasistes to kolo tis nekris putanas tis manas sou re kseftila.trava glypse tora ta xysia mas apti kolara tis vromas. emfylio thelete emfylio tha exete stalinikes gurunes. tha sfaksoume ta mora sas kai ta vrefi sas poustogamimenoi bolsevikoi eglimaties

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλά δεν έχετε ίχνος ντροπής σ
    αυτά πού γράφετε που ίσως να τα
    διαβάζουν και ανήλικα παιδιά.
    Τόσο μίσος έχει πέσει σ αυτήν
    τήν χώρα. Για ηρεμήστε, τι
    φρασεολογία ειναι αυτή.Πικρένομαι
    ειλικρινά μ αυτιά πού διαβάζω
    και απο τις δυό πλευρές. Κι
    ύστερα μιλάνε για πολιτισμό.
    Τι θέλετε πάλι εμφύλιο σπαραγμό;
    Για ρωτήστε κι αυτούς που τα
    έζησαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου