ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

24

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Πέρασε σε άλλη διάσταση ο άνθρωπος και νομίζει ότι τον ακολουθήσαμε. Και τί ξεστόμισε το στόμα του ερίφη υποψήφιου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γκιουλέκα? Ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος μακριά από κόμματα!... Την αμέσως προηγούμενη μέρα – βεβαίως βεβαίως- είχε πάρει την ευλογία του Αντώνη Σαμαρά, όχι με τυμπανοκρουσίες γιατί φοβούνται το φούμο της κάλπης-... Θα είναι αυτοδιοικητικό ζευγάρι με τον άλλο- ανεξάρτητο κι’ αυτόν υποψήφιο Πανίκα Ψωμιάδη- που κατέβηκε πριν λίγους μήνες στις εσωκομματικές εκλογές υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας!... Χοντρό δούλεμα του κόσμου, που τον θεωρεί τόσο αφελή και μωροπίστευτο. Αυτά ακούει ο κόσμος, φρικάρει, και θέλει τέτοιου είδους πολιτικούς στο πολιτικό μπαλαούρο.

Αναρωτιέται κανείς ποιόν περιμένει ο υποψήφιος δήμαρχος- τρεις φορές εκλεγμένος βουλευτής Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, και υφυπουργός Τύπου επί κυβέρνησης Ακαταλληλότερου- να τον πιστέψει?. Τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους που τους προσβάλει, δηλώνοντας ανεξάρτητος, καθ΄ήν στιγμή είναι νεοδημοκράτης βουλευτής, και γιατί πρέπει να μην τον μαυρίσουν για την κιβίστηση του?.

Επιχειρεί, άραγε, να σαγηνεύσει με την ........
ανύπαρκτη αυτοδιοικητική του εμπειρία και τη δεινή έλλειψη έργου που άφησε στο υφυπουργείο Τύπου, στη σκιά του τιτανοτεράστιου και εμβληματικού πολϋπουργού Πάκη, άλλως πως και Νέρωνος των Αθηνών?...

Ή επιθυμεί να δελεάσει τους ψηφοφόρους Καρατζαφέρη, πιστεύοντας ότι θα τους ξαναφέρει πίσω στη Ν.Δ. ως ανεξάρτητους, και ότι δεν θα πάνε στον κ. Παπαθεμελή, που επίσης, κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης?...

Μια απορία την έχουμε για τον κ. Γκιουλέκα, γιατί δηλώνει ανεξάρτητος ενώ είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας?... Μήπως φοβάται κάτι?... Ας πούμε την οργή του κόσμου εντός και εκτός κόμματος του για το ότι υπηρέτησε πιστά ένα καθεστώς, το καθεστώς Καραμανλή, με ότι αυτό επεσώρευσε στην πατρίδα?. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα, και πολύ άγριες οι μνήμες, για να ξεχάσει ο κόσμος τί μας έφερε στην παρούσα κατάσταση. Εκτός κι΄ αν κάνει λοβοτομή σε όλους τους Θεσσαλονικείς ο κύριος «ανεξάρτητος κομματικός».

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια
  1. ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ. ΓΙΑ ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

    ΕΑΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ
    ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
    Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.
    Ή ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙ....
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ
    ΕΦΟΠΙΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΣΑΣ.

    Ή ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ χαχιχοΧΟΟΧΟΟΟΟΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΑ ιδεΟΡΓΑΝΟ πασοκ ..
    ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ με την γραμμή στην πλάτη.
    Δεςν πειράζει μερικάμματο βγάζεις-οι γκόμενοι θα στα φάνε........

    “Αυτοδιοικητικός” πανικός στο ΠΑΣΟΚ

    Έχουν χάσει τον έλεγχο στην Ιπποκράτους και δε μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους. Παρά τα εκατομύρια που έχουν ξοδέψει για να πείσουν τους …Πακιστανούς για να ψηφίσουν μήπως και περισωθούν, τα στοιχεία δείχνουν πραγματικό Βατερλώ. Το πλέον κωμικό όλων όμως είναι ότι το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ θεωρείται πλέον …κατάρα από τους περισσότερους υποψηφίους, αφού όλοι ζητούν “διακριτική αλλά όχι επίσημη στήριξη”!

    Έτσι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο καναβάτσο με “επίσημους” υποψηφίους μνημεία αποτυχίας τύπου Φασούλα ενώ οι απανωτές κρούσεις για συμμετοχή βρίσκουν ανταπόκριση σε αντιαισθητικές περσόνες τύπου Μπουτάρη.

    Έχουν αναλωθεί λοιπόν σε κρεσέντο συκοφαντίας και φαντασιοπληξίας ενεργοποιώντας τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε” και του διαδικτύου. Σκαρφίζονται ότι μπορείτε να φανταστείτε, σε σημείο να βάζουν “υποψηφίους” τους να κάνουν μηνύσεις σε δημάρχους κοινής αποδοχής, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τους καθίζουν στο εδώλιο για ψευδορκία, συκοφαντικές δυσφημίσεις και άλλα.

    Τα ασπόνδυλα του διαδικτύου δίνουν βέβαια πραγματικά ρέστα, όπως πριν από το συνέδριο της ΝΔ που έβλεπαν “μαζικές αποχωήσεις στελεχών”, με σιγουριά μάλιστα. Έτσι τώρα βλέπουν “πρόβλημα με Μιχαλολιάκο”, σπαραγμούς και σενάρια.

    Η αλήθεια είναι ότι μεγάλο μερίδιο της επερχόμενης συντριβής της “Νέας Διακυβέρνησης” φέρει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αφού έχει καταφέρει να κόψει τα εσωκομματικά καραγκιοζιλίκια (μόνιμη μάστιγα της ΝΔ). Έχοντας την πλήρη στήριξη Σαμαρά (που και αυτός με τη σειρά του έκοψε τον βήχα σε γνωστά παπαγαλάκια) έχει οδηγήσει τους Πασόκους στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ενώ λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ο ένας αντάρτης μετά τον άλλον, ο Μιχαλολιάκος με την τακτική του έχει καταφέρει αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο: Να μην έχει αφήσει ούτε έναν αντάρτη να εκδηλωθεί ακόμα και σε δήμους χωρίς σημασία!

    Ο “Μανιάτης” το ξέρει καλά το παιχνίδι γι’ αυτό και με συνεχή ταξίδια φρόντισε να έχει ίδια γνώση των καταστάσεων αλλά και επαφές με επίφοβους και μη. Χωρίς φανφάρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με την σοβαρότητα που απαιτεί η συγκεκριμένη συγκυρία. Σε αυτό το σχέδιο υπάγονται και οι αποφάσεις του κόμματος να στηρίξουν ακόμα και υποψηφίους κοινής αποδοχής έστω και αν δεν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά έχουν αποδοχή από την τοπική κοινωνία.

    Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι αμετανόητοι “δημοσιοσχετίστες” της Ρηγίλλης που επιμένουν να προωθούν τον εαυτό τους ακόμα και σε κοινούς συκοφάντες τριτοκλασάτους “δημοσιογράφους” χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι οι εξελίξεις και σε αυτόν τον τομέα έρχονται καλπάζοντας. Ιδιαίτερα τις κρίσιμες στιγμές που ζει η χώρα και έχει ανάγκη την συστράτευση ενάντια στην λαίλαπα και όχι την …οσφυοκαμψία για να μην μας πάρει ο άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΥΠΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΛΗΘΗ ΤΩΡΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ.....ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.34 συμφωνώ μαζί σου, Δυστυχώς απευθύνονται σε ένα κοινό που τους θεωρούν ηλιθίους για να τους ψηφίζουνε. Αλλά αυτό το ανεξάρτητος είναι πολύ χοντρό ρε παιδί μου και δείχνει πόσο γελεοίοι είναι εκεί στη Ρηγιλλό-Συγγρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάμε για τον ίδιο Μιχαλολιάκο που όντας αρχηγός της ΟΝΝΕΔ είχε φάει τα χρήματα της παίζοντας χαρτιά εν έτει 1977/78. ΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ!!!. PIECE OF CAKE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μια ακόμη φορά το έθνος θα στραφεί στη μόνη ελπίδα του, τη πολιτική φιλόσοφο και εθνομητέρα Φώφη.
    Και στον ρηξικέλευθο Πολιτικό (με κεφαλαίο το Π), Φασούλα.
    Για να γλιτώσει η χώρα απ τα αδιέξοδα.

    Και μη ξεχνάμε τη χρυσή εφεδρεία που διαθέτει το κυβερνών κόμμα για βγούμε απ το τέλμα της αυτοδιοικητικής “λασπουριάς”, αναφέρω ενδεικτικά την ανυπότακτη κα Καϊλή.
    Το μέλλον είναι λαμπρό. Βαστάτε Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ή θα μας σώσειιιιιιιιιιιι.
    Ο Μπουτάρης -μη βάλω και το γνωστό προσδιοριστικό του μπροστά και με πουν πολιτικώς μη ορθό-, στέλεχος και υποψήφιος της “Δράσης” του Μάνου.

    Λέτε να είναι το πρόσωπο που θα αποτελέσει τον πιλότο για την ένωση του “μετώπου ΔΝΤ” δηλαδή ΠΑΣΟΚ, Ντόρας, Δημοκρατικής Αριστεράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακομα ενα δειγμα πως μας λενε ΜΑΛΑΚΕΣ !! Α ρε τυχερε Γκιουλεκα .. δεν ψηφιζω θεσσαλονικη .. Αλλα κι εδω εχω ομοιους σου .. το εχω σχεδιασει ηδη το χαρτι που θα ριξω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μπουτάρης είναι μεγάλος κωλοτούμπας. Από το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ περνάει στον Μάνο ενώ ταυτόχρονα το παίζει ανεξάρτητος. Κάνει μήνυση κατά του Παπγεωργόπουλου για να υπογράψει μετά δήλωση μετανοίας.

    Ο Μπουτάρης αρνείται να υπερψηφίσει οποιοδήποτε ψήφισμα υπέρ των πατριωτικών θέσεων στο Μακεδονικό γιατί “η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ασκεί εξωτερική πολιτική”, αλλά ταυτόχρονα θέλει να δώσει σε δρόμο το όνομα του ανθρώπου που είναι για τους Έλληνες ό,τι ο Χίτλερ για τους Εβραίους.

    Γενικά, είναι πάρα πολύ αρνητικός τύπος.

    Δεν έχει πει ούτε μια καλή κουβέντα για τον Παπαγεωργόπουλο… π.χ. βρίζει το νέο δημαρχείο από το πρωί ως το βράδυ. Το Μέγαρο Μουσικής που είναι ακόμη πιο φρικώδες κτίριο όμως, δεν τον ενοχλεί, προφανώς επειδή έγινε επί Σημίτη και Λαμπράκη.

    Τον ρωτάς, πρέπει η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει αεροδρόμιο με δύο διαδρόμους που να μπορεί να δέχεται και υπερατλαντικές πτήσεις; Και σου λέει “σιγά μην έχει υπερατλαντικές πτήσεις, εδώ ούτε μια πτήσ ως τη Ρόδο δεν μπορεί να σηκώσει”. Ωραίο όραμα για την πόλη.

    Την οποία Θεσσαλονίκη θέλει “πόλη-παράδειγμα για την ελληνική επαρχία” και όχι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη τού ενός εκατομμυρίου.
    Βλέπετε, παίζει κι αυτός το παιχνίδι του αθηνοκεντρικού κράτους. Είχε πει σε μια συνέντευξή του ότι “θέλουμε την Αθήνα κορώνα στο κεφάλι μας”. Δεν τη θέλουμε. Αν βάλουμε την Αθήνα κορώνα στο κεφάλι μας εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα σπάσει ο σβέρκος μας.

    Και φυσικά, συκοφαντεί τη Θεσσαλονίκη συνεχώς: συντηρητική, ξενόφοβη, τα γνωστά αδικαιολόγητα αριστερά κλισέ που τα εφηύρε το ΠΑΣΟΚ για να δικαιολογήσει τον λόγο που ο Βούγιας έσπασε τα μούτρα του. Και σε μια συνέντευξη σε αθηναϊκό φρι πρες είπε ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν ακόμη φρι πρες, ενώ η Θεσσαλονίκη είχε φρι πρες 20 χρόνια πριν την Αθήνα.

    Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα παπαγαλάκια μιλάνε για νίκη Τατούλη (με στήριξη ΠΑΣΟΚ) στις δεξιότερες περιοχές της χώρας (Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, κλπ). ΕΛΕΟΣ.

    ΟΎΤΕ ΤΟ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!
    απο τότε που φόρεσαν και το μαύρο σκουφάκι των ορθόδοξων εβραίων...ΦΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιδεόγραμμα, με τις σαχλαμάρες που γράφεις έχεις αναγάγει τη μαλακία σε μορφή τέχνης.
    Άντε ρε μαλακοπίτουρα να γράψεις τίποτε για το χασάπη του Ελληνικού λαού το Γιωργάκη και άσε τη Νέα Δημοκρατία ήσυχη, ρε πρίγκηπα της μπούρδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιδεόγραμμα,
    Εάν έχεις άλλη κύρια ασχολία το πρωί, ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι σχολιαστές του κόμματος της Συγγρού σε όλο το μεγαλείο των σχολίων τους. Καλά εκεί στο κόμμα σας δεν πάτε για μπάνια ή φοβάστε να μην σας πνίξει ο κόσμος από την αγάπη που σας έχει;. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΕΖΙΛΛΟΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ:
    Nέες διαστάσεις για το σκάνδαλο των ομολόγων δίνει με συνέντευξη-βόμβα στο «Εθνος της Κυριακής» ο πρώην πρόεδρος της Αρχής κατά του μαύρου χρήματος, Γ. Ζορμπάς. Λίγες ημέρες μετά τις αιχμές που άφησε στην εξεταστική επιτροπή περί πολιτικών και δικαστικών λειτουργών που εμπόδισαν το έργο της Αρχής, ο κ. Ζορμπάς προχωρά ένα βήμα παραπέρα και δείχνει το τότε υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και τον πρώην υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφη, ως υπεύθυνο για τη μη ολοκλήρωση των ερευνών του.

    Παράλληλα φωτογραφίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ως τον πολιτικό χώρο στον οποίο κατευθύνθηκαν χρηματικά ποσά από το παιχνίδι των ομολόγων υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η κατηγορία αυτή δεν είναι αυθαίρετη αλλά εδράζεται σε συγκεκριμένα στοιχεία και καταθέσεις.

    Η μεθόδευση
    Ο Γιώργος Ζορμπάς σε ερώτηση σχετικά με το ποιοι ήταν αυτοί που έφραξαν τον δρόμο στις έρευνές του στρέφει τα βέλη του προς τον πρώην υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, και τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά, λέγοντας ότι «υπήρξε συγκεκριμένη.........
    τακτική του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγκεκριμένη δικονομική αυθαιρεσία εισαγγελικών λειτουργών που απετέλεσαν το εμπόδιο της πορείας και της ολοκλήρωσης των προανακριτικών ερευνών της Αρχής. Περί τούτων είναι σαφής η μαρτυρία μου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής».

    Η αποκάλυψη
    Διευκρινίζοντας δε σε ποιον πολιτικό χώρο εννοούσε ότι κατευθύνθηκαν χρηματικά ποσά σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών, ο πρώην πρόεδρος της Αρχής δείχνει αυτήν τη φορά ευθέως προς τη Ρηγίλλης και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι «η αναφορά στο πόρισμα περί κατευθύνσεως χρηματικών ποσών σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο μαρτυρεί το μέτρο που διέπει τη συλλογιστική του συντάκτη του πορίσματος».

    Ομως ο κ. Ζορμπάς προχωράει με τη συνέντευξή του και σε μια νέα αποκάλυψη εξηγώντας ότι η κατηγορία για την ύπαρξη μαύρου πολιτικού χρήματος τεκμηριώνεται σαφώς από στοιχεία και καταθέσεις που είχε στη διάθεσή της η Αρχή. «Η αναφορά αυτή», λέει, «δεν είναι αυθαίρετη. Εδράζεται επί συγκεκριμένων μαρτυρικών καταθέσεων και στοιχείων που προσδιορίζουν την ταυτότητα του πολιτικού χώρου».

    Οι ευθύνες
    Αισθανόμενος μάλλον δικαιωμένος από την ολική επαναφορά του θέματος των δομημένων ομολόγων στην επικαιρότητα ο Γ. Ζορμπάς έρχεται σε αντιπαράθεση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας που έκαναν λόγο για «άκαρπες έρευνες» της Αρχής και για «φούσκα των καταθέσεων». Οπως αναφέρει με νόημα «δεν ευθύνομαι εγώ για την ποιότητα του κειμένου κομματικών ανακοινώσεων. Εκαστος έχει την ευθύνη των λεγόμενων, των πραττόμενων και των εκτιμήσεών του. Προσωπικώς με ενδιαφέρουν περισσότερο οι εκτιμήσεις των απλών ανθρώπων του λαού μας, που δεν υπαγορεύονται από πολιτικά συμφέρουσες κομματικές θέσεις».

    O πρώην πρόεδρος της Αρχής κατά του μαύρου χρήματος με ειρωνική διάθεση μιλάει για συγκάλυψη του σκανδάλου από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και καταλήγει με την ευχή η νέα πολιτική ηγεσία να μην ακολουθήσει τον ίδιο καταστροφικό δρόμο για τη χώρα και τους πολίτες. «Αποτελεί σύγχρονη αμαρτωλή συνήθεια των Νεοελλήνων», λέει ο Γ. Ζορμπάς, «να μεταφέρουν περιουσιακά τους έσοδα, ποικίλης προελεύσεως, σε πρόσφορα εταιρικά σχήματα off shore εταιρειών που φιλοξενούνται σε φορολογικούς παραδείσους, ίσως κάτω από φοινικόδεντρα, ιδίως σε παρθένα ή μη παρθένα νησιά...

    Η απληστία πολλών συμπατριωτών μας, που έχει υπερβεί τα όρια, είναι η γενεσιουργός αιτία των πολλών προβλημάτων που μαστίζουν τη σύγχρονη οικονομική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γλυκειά 3¨46,
    Πάρε βαζελίνη από κανα φαρμακείο γιατί προβλέπω να μη βρίσκεις από φθινόπωρο.
    Οι επερχόμενες περιφερειακές θα σας κάνουν το πάτο τούννελ.
    Ο λαός δεν ξεχνά, την πράσινη ψευτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4.51 τη βαζελίνη στη χοντρή την κουρασμένη να την πας. Αντε κούκλα μου από δω. Που με το που πήγατε στη Συγγρού, βρήκατε τα ταίρια σας και το ηθικό σας και έχετε ορμήσει να φάτε όποιον πούτσο γράφει αντίθετα. ΦΕΡΤΕ ΜΩΡΗ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. ΣΟΥΡΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΚΙΝΑ ΣΚΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κύριος Σαμαράς επέλεξε να αυτοκτονήσει πολιτικά. Υιοθέτησε το σύνολο του αρνητικού απολογισμού του προκατόχου του σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός ανακαλύπτει την παταγώδη αποτυχία της ηγεσίας της ΝΔ και ζει στο πετσί του τις συνέπειες αυτής της αποτυχίας.

    Θέλει να είναι η συνέχεια αυτής της αδιέξοδης πολιτικής και το διακηρύττει με κραυγαλέο επιθετικό και πομπώδη τρόπο. Ο κύρος Σαμαράς οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία ως κομματικό σχηματισμό στο περιθώριο της πολιτικής ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:

    1. ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    2. ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ.
    3. Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ.
    Ο ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
    4. Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
    6. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.
    7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.
    8. ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    9. Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ.
    Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ.
    10. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ.
    ΘΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ.
    11. ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΙΑΤΑ, ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.
    ΑΝΕΡΓΑ ΝΙΑΤΑ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.
    12. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    13. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.
    14. ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
    ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
    15. ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    16. ΑΝ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.
    ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΑΓΟΡΑ.
    17. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.
    18. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.
    19. ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    20 ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣ'ΤΑ ΟΛΑ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡ'ΤΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιτέλους να αλλάξει η κυβέρνηση !!
    Ψήφισε Ν.Δ να μπορέσει να τελειώσει το έργο της !!! δεν πρόλαβε να τα κλέψει όλα !!! Θα κλείσει το βράδυ την βουλή και τακα τακα θα γίνει η δουλεία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ 9.15 ..ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ?? ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΑΚΑΤΗ ΣΤΟΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
    ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;

    εσυ ουτε να χέσεις δεν μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΕΙΩΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Δ.Ν.Τ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΩ
    ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΟΡΜΠΑΝ- ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ.

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΟΣΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου