Ούτε για τον συνδικαλιστή με τα 9 εκατ. θα απολογηθεί ο Σαμαράς;


Γράφει ο Μαγια

Α. Σαμαράς, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος: «Η Ν.Δ δεν έχει να απολογηθεί για τίποτε. Τον ελληνικό λαό δεν τον ενδιαφέρει σήμερα τι έγινε χθες, ούτε προχθές». Εύγε, πρόεδρε! Σπουδαίο επίτευγμα η διαγραφή με μια μονοκονδυλιά των εγκληματικών ευθυνών της ΝΔ. Πλέον μόνο το ΠΑΣΟΚ οφείλει να λογοδοτήσει, που η χώρα οδηγήθηκε στο χείλος της Αβύσσου.

Το κόμμα του Α. Σαμαρά, αφού δεν έχει να απολογηθεί για το Βατοπέδι, για τα τοξικά ομόλογα, για την κλεπτοκρατία, για το πλιάτσικο, για τους κουμπάρους κοκ μήπως οφείλει να δώσει κάποια εξήγηση για το …καμάρι του στο υπουργείο Πολιτισμού; Τον πολυεκατομμυριούχο συνδικαλιστή Ν. Κανελλόπουλο, ντε, που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του 9 εκατ. ευρώ! Αυτός ο εντιμότατος κύριος ήταν ταυτόχρονα και διευθυντής του υπουργείου με αρμοδιότητα την....... υπερωριακή απασχόληση των υπαλλήλων. Διαχειριζόταν, δηλαδή, τεράστια κονδύλια! Υπουργός Πολιτισμού (τρόπος του λέγειν…) ήταν ο τότε πρωθυπουργός (επίσης τρόπος του λέγειν…) Κ. Καραμανλής.

Και επειδή τον ελληνικό λαό ενδιαφέρει όχι μόνο τι γίνεται σήμερα αλλά και τι συνέβη χθές, ο Α. Σαμαράς, θα πρόσφερε μεγάλη υπηρεσία στον τόπο εάν παρότρυνε, τουλάχιστον, τους «δικούς» του να επιστρέψουν τα κλεμμένα!...