Με το γαιδαρο της εξαθλιωσης για το τρενο της "αναπτυξης"

20
Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος

Προς όλους όσους θεωρουν τα μετρα περικοπων μισθων και συνταξεων και γενικα περιορισμου του μισθολογικου κοστους ως απαραιτητα για την "ανταγωνιστικοτητα" των ελληνικων προιοντων μια προταση:το Σεπτεμβρη να μην στειλουν τα παιδια τους στο σχολειο! Κατευθείαν στο ΣΕΒ για αμεση αξιοποιηση.Γιατι να χασει η νεα γεννια το τρενο της "αναπτυξης"; Κατευθειαν στα εργοστασια!
Γιατι να κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας(με περικοπες μισθων και διολισθησεις) όταν μια περιηγηση στις εργασιακες συνθηκες του Τριτου Κοσμου αποκαλυπτει το μυστικο των οικονομικων "επιτευγματων" της παγκοσμιοποιησης: Σκλαβοι-εργαζομενοι, παιδια-εργατες.
Μπορεις κυριε να ανταγωνιστεις τα παιδια; Νομιζεις....Δουλεια 15 ωρες την μερα χωρις αμοιβη,μισθος 25 ευρω μετα τη τριετια(διαβαστε αρθρο Ελευθεροτυπιας
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=11.11.2007,id=24638024 ). ..... Αφρικη, Κινα, Ινδια τα αγαπημενα "παιδια" του νεοφιλελευθερισμου πρωταθλητες και στην παιδικη εργασια(δειτε www.childlabour.in). Λαμπερες πολυεθνικες ελαχιστοποιουν το .........
εργασιακο κοστος με υπεργολαβιες σε εργαστηρια-κολαστηρια.Πισω απ τις οικονομικες θεωριες και τα συνεδρια οι λεπτομερειες των οικονομικων "θαυματων" ριχνουν την σκια τους στο μοντελο αναπτυξης-εξαθλιωσης που μας προτεινουν.
Ο "ομορφος κοσμος ηθικος αγγελικα πλασμενος" του Ντικενς σε πληρη ανασυσταση. Η παγκοσμιοποιηση ως καλοσυνατος εργοδοτης παιρνει στην αγκαλια της τα πεινασμενα παιδακια του Τριτου Κοσμου... 1 πιατο φαγητο 15 ωρες δουλειας.Τι φιλανθρωπο! Τι μαγικο! Να μετατρεπεις την εξαθλιωση των παιδιων σε υπεραναπτυξη κερδων! Πλουσιος και προπαντων φιλανθρωπος!
Κι οι περιβοητες "δημοκρατιες" μας να θαυμαζουν τα κερδη, να υποκρινονται αγνοια για τις συνθηκες παραγωγης τους και να προσπαθουν να μας πεισουν για την αναγκη αντιγραφης μοντελων τριτοκοσμικοποιησης( στο ονομα μαλιστα της "δικαιοσυνης και της ισοτητας" μεταξυ των λαων-ντροπη που τους ανεχομαστε -οιφαρισαιοι!).
Ιδου λοιπον πεδιο δοξης λαμπρο! Ολα τα παιδακια στα εργοστασια! Με το γαιδαρο της εξαθλιωσης για το τρενο της "αναπτυξης"!
(Νικολοπουλος Βασιλης)

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια
  1. Από το κακό στο χειρότερο τα δημόσια έσοδα”

    Φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει βαλθεί να διαλύσει όλες τις οικονομικές θεωρίες και πρακτικές και να… τρελάνει τους νομπελίστες οικονομολόγους. Αλλιώς πώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ενώ έχουν «γονατίσει» χιλιάδες νοικοκυριά, έχουν κοπεί μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, έχουν παγώσει επιστροφές φόρων, έχουν επιβληθεί έκτακτες και τακτικές εισφορές, έχει δημιουργηθεί το κίνημα των αποδείξεων και εντούτοις τα έσοδα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

    Κάποιοι κάνουν λόγο για νέα μαύρη τρύπα της τάξης των 700 εκατ. – 1 δις ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε θα φάμε πόρτα από την Τρόικα και δεν θα μας δώσει τις υπόλοιπες δόσεις του δανείου.


    Νέες, κακές λέξεις:
    ΣοσιαΛιμός!
    Σοσιαληγμένοι..
    Ακούγεται πως σκέφτονται να καταργήσουν τις υπερωρίες στο δημόσιο. Όλα τα πράσινα κοπούκια, οι δημ. υπάλληλοι που μάσησαν από λόγια και που έτρεξαν να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ με 2 χέρια, τι λένε τώρα;

    Εκλογές εδώ και τώρα.
    Νέα κυβέρνηση.
    Ριζική αναθεώρηση της στάσης μας με ΔΝΤ κλπ.
    Αναδιάρθρωση χρέους, και ότι γίνει.
    Αφού έτσι κι αλλιώς με τα νυν μέτρα πάλι για φούντο πάμε.


    Ερώτηση : πού έχει κάνει το Δοκτοράτο του στα οικονομικά? ο κος υπουργός οικονομικών.
    ΙΕΚ Ξυνή !!!

    Και έναν πρωτοετή των Οικονομικών να ρωτούσαν,θα τους έλεγε ότι πχ οι υπέρογκες αυξήσεις σε βενζίνη και ιχ θα γυρίσουν μπούμερανγκ και στο τέλος λόγω πτώσης της κατανάλωσης τα έσοδα θα μειωθούν
    αλλά άμα δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου και δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί η αγορά τέτοιες πατάτες κάνεις.

    TO PASOK πρεπει ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ
    ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΚΟΥΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΙΣΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΥΤΙΡΙΔΑ ΣΤΑ ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΙΧΕΣ ΜΑΛΑΚΑ .ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΧΕΡΑΙΤΟΥΝ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΓΑΠ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΠΑΠΟΥΤΣΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΕΣΥ Ο ΔΕΚΑΟΧΤΑΒΛΑΚΑΣ 10.000.000 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΒΡΑΙΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΟΟΟΟ μαλακας Κωστοπουλος,πριν λιγο, στη τηλεοραση σχολιασε για τους τηλεθεατεςτης εκπομπης"..ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ...και ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΝΤ...'
    Ακου λοιπον, εισαι πολυ μαλακας, βρε χωριατη, αναξιο καραφλο γερολαμογιο
    ΤΟ ΔΝΤ μας νοιαζει κι οχι τ αλλα κι αμα θες να θιξεις καποιο κοιταξου στο καθρεφτη κοπρεαντρα της Μπαλατσινολινατσας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...χαιρετω το φασιστοκαφενειο σας γεματο μιζερια, ηληθιοτητα .κομπλεξ .Παω παλι αλλου να πιω τον καφε μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΜΜΜΜΜ...ΧΜΜΜΜΜΜΜΜ..

    ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΡΜΗΞΕ
    ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ
    ΣΑΝ ΣΥΝΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒΙΖΙΟΝ
    ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ?

    NAI .

    AYTO ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ-ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ
    ΛΑΛΙΩΤΗ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.
    ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
    ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ?

    NAI.

    θέλεις και άλλα...άλλη φορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντί αυτού στην Ελλάδα η δια βίου υπουργός, κατήργησε τη βάση του10.
    Περισσότερα παιδιά με μεγάλη επιβάρυνση του οικογενειακού εισοδήματος για μια πενταετία τουλάχιστον, θα πάρουν άχρηστα πτυχία!
    Δεν είναι βέβαια μόνο αυτό που καθιστά το σύστημα άχρηστο και υπαρκτό μόνο για να μην φαίνεται η πραγματική ανεργία και να υπάρχουν έσοδα σε κάποιες καταδικασμένες στο μαρασμό πόλεις.
    Όλο το σύστημα είναι εγκληματικό.
    Τα παιδιά μας όμως έχουν ένα παρόν κι ένα μέλλον το ίδιο άσχημο όσο και αυτών που αναγκάζονται να εργάζονται, στις χώρες που αναφέρονται.
    Από μια άλλη οπτική γωνία βέβαια, που δεν τα κουράζει σωματικά, αλλά τα σκοτώνει συστηματικά!
    Ίσως οι μεγάλοι αποφάσισαν ότι δεν μας χρειάζονται πια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα «γιούχα» στον Γιώργο δεν είναι είδηση, είναι η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης οι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ.

    Αν αυτό συνέβαινε στον Καραμανλή θα μας βομβάρδιζαν με έκτακτα δελτία κάθε μια ώρα.
    Στην εποχή του ΔΝΤ όμως όσοι υποστηρίζουν τα μέτρα της Τρόικας στην Ελλάδα εκθειάζονται από τα δελτία των 8 και θάβονται εκείνοι που εναντιώνονται.

    Κουβέντα λοιπόν για τα «ουου» που εκτοξεύτηκαν κατά του Πρωθυπουργού την Παρασκευή το βράδυ, στη συναυλία της Φαραντούρη στο Ηρώδειο.

    Όπως επισημαίνει και η «Ε» «δεν το είπε κανένα κανάλι. Και δεν μιλάμε μόνο για τα δημόσια, που κάνουν τα πάντα για να φανούν αδέσμευτα (τρομάρα τους!), αλλά και για τα ιδιωτικά τα οποία, κατά τ’ άλλα, μετέδωσαν μια ωραία δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την υπέροχη συναυλία. Αυτό ήταν η είδηση για τους διαπλεκόμενους. Λες και δεν ήταν 3.000 άνθρωποι αυτήκοοι μάρτυρες του «ουουου», που απλώθηκε διά μιας στο κοίλο όταν η Φαραντούρη καλωσόρισε τον πρωθυπουργό από μικροφώνου»

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=07/06/2010&id=170019

    Όταν όμως η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης βγαίνουν για να προσφέρουν όπλα στο ΠΑΣΟΚ στον αγώνα του κατά του Σαμαρά, τα κανάλια σκοτώνονται ποιο θα τους δείξει πρώτο......ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.
    MEGA ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΠΗΛΑΤΗ,ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΚΛΠ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ INTERNET ΣΤΑ ΚΑΠΗ. ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΔΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΑΖΙ PLAYSTATION KAI ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΩΡΑ Η ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ.

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. Η ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.

    ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Των εχθρών τα Ταμεία περάσαν
    σαν το λίβα που καίει τα λεφτά
    με κανόνες τη χώρα αλώσαν
    μας ανάψαν φωτιές στα ευρά.

    Ελληνικέ λαγέ, έτοιμος για… βράση;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ....ΤΟ PC ΜΑΣ Γ...... ΤΗ ΜΝΗΜΗ.....ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΤΑ ΒΆΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

    ΑΝΑΦΈΡΩΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1.200.000 με μέσο όρο μισθού 1600 ευρώ !

    τόσα είναι ίσως και περισσότερα!!

    1600 ευρω Χ 14 Χ 1.000.000.ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ = 22.400.000.000 δις το έτος

    22.400.000.000 Χ 10 ετη = 224.000.000.000 δισεκατομμύρια

    ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;

    22.400.000.000. Χ 20 έτη = 448.000.000.000 δις!!!!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΝΤΡΕΑ!!!!!!!!

    Τους μισούς να τεμπελχανάδες να πληρώναμε θα εξοικονομούσαμε 224 δις!!!!!!

    χώρια αυτά που έκλεψαν με τους κολλητούς τους επιχειρηματίες και τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς!!!!

    ΔΕΝ ΤΑ ΒΆΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

    ΑΝΑΦΈΡΩΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1.200.000 με μέσο όρο μισθού 1600 ευρώ !

    ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΝΤΟΎΡΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.
    Ομως δεν το είπε κανένα κανάλι.
    Και δεν μιλάμε μόνο για τα δημόσια κανάλια, που κάνουν τα πάντα για να φανούν αδέσμευτα (τρομάρα τους!), αλλά και για τα ιδιωτικά τα οποία, κατά τ' άλλα, μετέδωσαν μια ωραία δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την υπέροχη συναυλία.
    Αυτό ήταν η είδηση για τους διαπλεκόμενους.
    Λες και δεν ήταν 3.000 άνθρωποι αυτήκοοι μάρτυρες του «ουουου», που απλώθηκε διά μιας στο κοίλο όταν η Φαραντούρη καλωσόρισε τον πρωθυπουργό από μικροφώνου.

    (από την ελευθεροτυπία)
    .....
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ
    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tην επομενη φορα ο Γωγος να παρει μαζι του στο Ηρωδειο και το κουπι απ το κανο.
    Θα του χρειαστει.

    Ερχονται και τα αυγά και τα γιαούρτια, ας έχει πρόχειρο το κανό για να την κάνει νύχτα για Μ. Ασία.

    οχι τιποτα αλλο …αλλα δεν εχει και δικαιολογια οτι δεν τα ακουσε το παιντι…διοτι δεν εχει και μικρα αυτακια…οεο!!

    Το έχω ξαναγράψει.
    Δεν αργεί ο καιρός όπου ο κόσμος θα σιχαίνεται να μπεί στο ασανσέρ με ΠΑΣΟΚο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
    ΠΑΣΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΜΑΝ..ΑΜΑΝ.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

    Βόμβα με με δωροδοκία του πρώην βουλευτή του Κ.Σημίτη, του Ν.Φλώρου με 7εκ. ευρώ


    Τεράστιο σκάνδαλο με τον πρώην βουλευτή του εκσυγχρονιστή του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτη, τον Νίκο Φλώρο προκύπτει από τις καταθέσεις του αφού φέρεται να πήρε μίζα 7εκ. ευρώ(!!!) από επιχειρηματία και μάλιστα αθωώθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο!
    Την αποκάλυψη έκανε...


    ο γενικός επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου Γ.Σχοινιωτάκης στην εκπομπή του Μάκη Τ. χθες αργά το βράδυ. Ο Φλώρος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα και ο γιος του άλλου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ.Φλώρου!

    Το θέμα πήγε στην δικαιοσύνη και στο ελεγκτικό συνέδριο που αθώωσε σκανδαλωδώς τον βουλευτή. Τώρα όμως που το θέμα επανέρχεται μάλλον θα χάσει και αυτός την κομματική ιδιότητα.
    Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να βοηθήσει έναν επιχειρηματία στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές και πως το ποσό δεν είναι δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειμαι αναμεσα στο να προβληματιστω απο το κειμενο σου & να το χαρακτηρισω γελοιο.
    Δεν ξερω. Ειναι μαλλον υποκειμενικο, αλλα οπως & να'χει θα μου επιτρεψεις να σε συμβουλευσω πως η ειρωνικη σταση στο ελληνικο ζητημα δεν βλεπω πως βοηθα την ηθικη και την πρακτικη των ελληνων πολιτων και αναγνωστων σου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.....
    ΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 172
    " ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ " ΠΑΤΡΙΔΟΣ " ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ , ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ).
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΕΓΑΛΕ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ .ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΕΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΑ .
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ !!


    ΕΝΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου