Μεγάλο το πλήγμα για τη βασανισμένη χώρα μας!

30

Γράφει ο Καφενόβιος

Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας. Στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοίδη. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα.

Νεκρός ο υπασπιστής του, πατέρας δύο παιδιών. Η είδηση, όπως είναι φυσικό κάνει το γύρο του κόσμου. Μεγάλο το πλήγμα για τη βασανισμένη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο δέμα, το οποίο εξερράγη στα χέρια του αστυνομικού, στενού συνεργάτη του υπουργού, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τη διαχείριση της αλληλογραφίας και των επαφών του Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Τη στιγμή της έκρηξης βρισκόταν στο γραφείο του, σε απόσταση δώδεκα περίπου μέτρων από το γραφείο του υπουργού

Το βασικό ερώτημα είναι πως έφτασε ένα...........
δέμα μέχρι τον 7ο όροφο του κτιρίου της Κατεχάκη;

Το τελευταίο διάστημα, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης λάμβανε πολλά δώρα γάμου. Ισως, έτσι, εξηγείται πως πέρασε ένα δέμα-βόμβα μέχρι το γραφείο του υπουργού χωρίς να εντοπιστεί.

Το χτύπημα ήρθε στην πιο δύσκολη στιγμή για την χώρα. Εν μέσω κοινωνικών συγκρούσεων για το Ασφαλιστικό και εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου και κρίσης της τουριστικής βιομηχανίας.

Οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση, ή ανοργανωσιά – μπάχαλο των αρχών ασφαλείας;
Πάντως το χτύπημα ήρθε σε μια κρίσιμη περίοδο, που χαρακτηρίζεται τόσο από την κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής ασφάλισης, όσο και τη διαφαινόμενη κρίση της τουριστικής βιομηχανίας.

Δημοσίευση σχολίου

30Σχόλια
  1. Prokeitai gia karampinath dolophoniki probokatsia. To teleio timing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπαμαι πολυ για τον ανθρωπο που εχασε την ζωη του αλλα αυτο μου θυμιζει την 17Ν.

    Οταν η κοινωνια ηταν μπαχαλο καπου κατι εκανε μπαμ.

    Τωρα που βουλιαζουμε αρχισαν παλι τα μπαμ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.30 τις ίδιες γελοιότητες λέγανε κι άλλοι μαλάκες σαν κι εσένα για τη 17Ν μέχρι που οι αληταράδες εκείνοι συνελήφθησαν και ξεκαθάρισε ότι όλα ήταν στα βλαμμένα μυαλά τους και μόνο.
    Τα απλυτοαληταριά λοιπόν που δολοφόνησαν τον οικογενειάρχη θα συλληφθούν και θα δούν τι εστί βερύκοκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ Ο ΛΑΧΝΟΣ ΤΗΣ ΙΦΙΦΕΝΕΙΑΣ.
    ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ - ΦΑΣΙΣΜΟΣ...), ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΛΩΝ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ) ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,κ.τ.λ. .
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ,
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβαστε αυτο ειναι ενδιαφερον.
    Ποιος ηξερε και τι?
    Η βομβα εσκασε μετα τις 8 00
    Βλεπε ωρα στο σχολιο.
    (σκαι αποψεις)

    "Θέλουν ένα νεκρό"
    Παράπονα βουλευτών και επιχειρηματιών για την κατάσταση στα λιμάνια

    Δημήτρης Ε. Θωμάς 24/06/2010 | 18:16 Τελευταία Ενημέρωση 18:16 24/06/2010

    Πριν από λίγες ημέρες, υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, δείπνησε με ομάδα κυβερνητικών βουλευτών σε ταβέρνα στην παραλία της νοτιοδυτικής Αττικής. Ο υπουργός και οι βουλευτές συζητούσαν χαμηλόφωνα εφ΄ όλης της ύλης. Οι περισσότεροι εξέφραζαν τις απόψεις και τις διαφωνίες τους για την κυβερνητική πολιτική, ενώ άλλοι πιο μοιρολάτρες, που φαίνεται ότι είχαν αποδεχθεί το γεγονός, ότι η κυβέρνηση δεν παίζει πλέον ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση των μέτρων που εφαρμόζονται, απολάμβαναν σιωπηλά το καλό φαγητό. Τόσο ο υπουργός όσο και οι περισσότεροι βουλευτές, εξέφραζαν την ανησυχία τους για τις επερχόμενες εξελίξεις και για τις επιπτώσεις που θα έχουν τα επώδυνα οικονομικά μέτρα στην κοινωνική συνοχή.

    Στην παρέα βρίσκονταν και μερικοί δημοσιογράφοι, όλων των πολιτικών αποχρώσεων, που συζητούσαν για διάφορα θέματα, τόσο με τον υπουργό, όσο και με τους βουλευτές. Τα θέματα που κυριαρχούσαν ήταν το οικονομικό, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, αλλά υπήρξαν και κάποιοι που εξέφραζαν ανοικτά την αγανάκτηση τους για την κατάσταση που επικρατεί στα λιμάνια, και για τη στάση κάποιων συνδικαλιστικών οργανώσεων, αλλά και συγκεκριμένων προσώπων. Τόσο βουλευτές όσο και δημοσιογράφοι ρωτούσαν γιατί η κυβέρνηση, η Αστυνομία και το Λιμενικό, δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων, και δεν τηρούν τους νόμους, αλλά επιτρέπουν σε ελάχιστους ανθρώπους να κλείνουν τα λιμάνια, να μπλοκάρουν τα πλοία και να “σαμποτάρουν” τον ελληνικό τουρισμό και την ήδη χειμαζόμενη ελληνική οικονομία.

    Κάποιοι βουλευτές που εκλέγονται σε νησιά και τουριστικές περιοχές, γνωρίζουν ότι οι αποκλεισμοί των λιμανιών και των πλοίων πλήττουν καίρια την τουριστική και νησιωτική οικονομία. Ορισμένοι έλεγαν στον υπουργό ότι ήδη δέχονται καταιγισμό διαμαρτυριών στα γραφεία των εκλογικών τους περιφερειών, όπου αγανακτισμένοι, πολίτες, έμποροι και επαγγελματίες του τουρισμού και της ναυτιλίας, συνεχίζουν να παραπονούνται εντόνως, για την κατάσταση που επικρατεί, και για τη μείωση των εισοδημάτων τους, λόγω των συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων. “Την ώρα που κανείς δεν τιμωρείται για τα φαινόμενα διαφθοράς και κομματοκρατίας, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπεία, την ώρα που η εφορία μας καταδιώκει και η γραφειοκρατία μας καταπιέζει, την ώρα που οι αφίξεις ξένων τουριστών μειώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης, κάποιοι συνδικαλιστές, έρχονται να δώσουν τη χαριστική βολή στον τουρισμό και τα εισοδήματα μας”, λένε οι περισσότεροι κάτοικοι νησιών και τουριστικών περιοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι βουλευτές κρέμονταν από τα χείλη του υψηλόβαθμου υπουργού της κυβέρνησης, εν αναμονή του σχολίου του για τα παράπονα των βουλευτών. Η απάντηση του υπουργού ήταν αποστομωτική. “Φίλοι μου, όλα όσα είπατε είναι σωστά, υπάρχει όμως και κάτι που δεν το γνωρίζετε ή δεν το αντιλαμβάνεστε. Κάποιοι λειτουργούν βάσει οργανωμένου σχεδίου, με στόχο την υπονόμευση του τουρισμού και της ναυτιλίας, με απώτερο σκοπό την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και την πρόκληση κοινωνικής αναταραχής και πολιτικής αστάθειας. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν ένα νεκρό, για να πυροδοτήσουν εξελίξεις προς συγκεκριμένοι κατεύθυνση”. Τα λόγια του υπουργού έπεσαν σαν βόμβα στο τραπέζι και χάλασαν την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όλοι έμειναν σιωπηλοί, και κάποιοι κουνούσαν το κεφάλι με νόημα. “Μα είναι δυνατόν υπουργέ, κάποιοι να μην υπολογίζουν τις ανθρώπινες ζωές, είναι δυνατόν να επικρατεί τέτοιος αμοραλισμός και τέτοιες σκοπιμότητες, και μάλιστα εν μέσω της οικονομικής θύελλας, ρώτησε κάποιος βουλευτής”. O υπουργός δεν θέλησε να συνεχίσει τη δυσάρεστη συζήτηση, αλλά οι συνδαιτυμόνες του έλαβαν το μήνυμα, και μάλλον έπεσαν σε μελαγχολία για το μέλλον.

    Η προβοκάτσια, ήταν ανέκαθεν επιδιωκόμενη και εφαρμοζόμενη πρακτική του φασισμού, είτε αυτός είναι “κόκκινος” είτε είναι “μαύρος”. Είναι σχεδόν σίγουρο, χωρίς να χρειάζεται κάποια υπουργική επιβεβαίωση, ότι οι ακραίοι του πολιτικού φάσματος θα επιδιώξουν πόλωση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος μέσα από συγκεκριμένες και σχεδιασμένες ενέργειες. Μέγιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης, των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων, αλλά και όλων των πολιτών, πρέπει να είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, τη πολιτικής ηρεμίας και της οικονομικής σταθερότητας. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να προτάξουν τα κοινά συμφέροντα της χώρας, και να θέσουν στο περιθώριο όλες εκείνες τις “Κασσάνδρες” και τους “βρικόλακες”, που εκμεταλλεύονται τη δύσκολη ώρα για την οικονομία και τους πολίτες, για να εξυπηρετήσουν τους ανομολόγητους πολιτικούς τους σκοπούς. Οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι σε δύσκολές ιστορικές στιγμές συσπειρώνονται και μεγαλουργούν, παραμερίζοντας τα μίζερα κηρύγματα διαφόρων δογματικών, που επενδύουν στην κοινωνική ανέχεια και την οικονομική παρακμή για να υπονομεύσουν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας ειναι καλα η ανοργανωσια και οι συμμαχοι μας.ολες οι τρομοκρατικες οργανωσεις εχουν διαβρωθει απο τις μυστικες Υ που αλωνιζουν τη χωρα.'Η οργανωνομαστε 'η χανομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti glitose pali to katharma kai skotothike to pasokoskylo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:37 μ.μ.
    οι βαρετές σάχλες KKEδικες "αναλύσεις" που επαναλαμβάνονταν σε κάθε απόπειρα της 17 Νοέμβρη μέχρι που συλλήφθηκαν οι αληταράδες και αναγκαστικά απομυθοποιήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεχρι τωρα 5 θυματα σε 8 μηνες. Ειναι παρα πολλα.
    Οι προκλητικες δηλωσεις ,το ΔΝΤ, τα ψεματα, ο εμπαιγμος των θεσμων, το παιχνιδι με την δημοκρατια, τα σκανδαλα της κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ που αποκαλυπτονται και μετα σκεπαζονται δημιουργουν πεινασμενους επαναστατες/τρομοκρατες. Αυτης της μορφης η τρομοκρατια ειναι η πιο επικινδυνη γιατι θα βρει συμπαρασταση απο τους ανεργους και τους πεινασμενους.

    Και κατι απο την ιστοσελιδα του μεγαλου Υπουργου

    1)Ως υπεύθυνος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και αργότερα ως Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στον τομέα Ανάπτυξης ασκεί μαχητική και αξιόπιστη αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία. Ταυτόχρονα με μια σειρά παρεμβάσεις του για το ασφαλιστικό πρόβλημα, την υπερχρέωση των νοικοκυριών και τα αδιέξοδα της νέας γενιάς, επιδιώκει να αναδείξει τα πολιτικά χαρακτηριστικά και προβλήματα της ελληνικής μεσαίας τάξης.

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ

    2)Επι της προηγουμενης Θητειας του

    η 17Ν έχει εξαρθρωθεί πλήρως
    η εγκληματικότητα έχει μειωθεί και η εξιχνίαση των εγκλημάτων έχει διπλασιασθεί ως αποτέλεσμα στοχευμένων πολιτικών παρεμβάσεων, όπως η αύξηση των πεζών περιπολιών και ο θεσμός του «Αστυνομικού της Γειτονιάς»
    τα τροχαία έχουν σημειώσει θεαματική κάμψη με χαρακτηριστική τη μείωση θανάτων κατά 35% και των σοβαρών τραυματισμών κατά 52%, χάρη στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ», του οποίου υπήρξε εμπνευστής
    ο αριθμός εμπρησμών στα δάση γνωρίζει τη μεγαλύτερη μείωση της τελευταίας 50ετίας
    η μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού υποδομών, εξοπλισμού και νοοτροπιών που υλοποιήθηκε κατά την περίοδο αυτή οδηγεί στην καθ’ όλα επιτυχή -από άποψη ασφάλειας- διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

    ΤΩΡΑ η εγγληματικοτητα σπαει ρεκορ
    Η τρομοκρατια κανει παρτυ

    Τα Θυματα παρα πολλα

    Οι οικονομικοι μεταναστες γκετοποιησαν τα παντα.

    Ενας απλος δικηγορος ειναι. Που η γνωση να διοικησει τετοιο Υπουργειο? Αν δεν σκασει βομβα στα χερια του τρομοκρατη δεν μπορει να τον συλλαβει.

    Γιατι δεν παραιτηται???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα για τον αστυνομικό. Άλλος ένας αθώος άνθρωπος έχασε τη ζωή του άδικα.
    Οι πράκτορες κτύπησαν πάλι πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα καταστρέψει το παρόν και το μέλλον μας. Τώρα τα πουλημένα ΜΜΕ θα ασχολούνται τουλάχιστον 2 εβδομάδες με το θέμα αυτό και έτσι όλα θα γίνουν ποιο εύκολα για να περάσουν τα σχέδια τους.
    Πάντα πριν τις κρίσιμες αποφάσεις ( αρνητικές) για τη χωρά και το λαό επιχειρείται αποπροσανατολισμός.

    ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα σενάρια συνομοσιών τα λεγανε οι καμμέμοι κομμουνιστικοί εγκέφαλοι και επί 17Η και αποδείχθηκαν, με τη σύλληψη των αληταράδων της 17ν, βλακώδη ψεύδη.

    Τα ίδια σενάρια λένε τα βλαμμένα του καφενείου και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:52 μμ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ , ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ , Ο ΧΑΦΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ,
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ,
    ΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ , ΟΝΑΜΕΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ..., ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 24 Ιουνίου 2010 11:35 μ.μ.

    ΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΕ
    ΑΠΛΗΤΟΑΛΗΤΑΡΙΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 25 Ιουνίου 2010 12:22 π.μ.

    αθώος πόσο αθώος σαν αδελφοποιτός του χουντοχοίδη δηλαδή.. όσο πατάει η γάτα χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μισός μισθός, μισή αποζημίωση, μισή σύνταξη, ΜΙΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ!
    intimidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. BASANISMENH XWRA MAS?

    APO POION? APO TON LAO THS MHPWS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσοι εδώ μέσα γράφουν ότι μέχρι που συλλήφθηκαν οι αληταράδες της 17 Νοέμβρη και απομυθοποιήθηκαν, μήπως μπορούν να μας απαντήσουν από που είχαν οι αληταράδες τόσο ακριβείς πληροφορίες και γιατί η δίκη τους έγινε ουσιαστικά "κεκλεισμένων των θυρών" αφού μόνο διαπιστευμένοι εισέρχονταν στην δίκη και δεν μεταδόθηκε απ' ευθείας από την τηλεόραση ;
    Οι αληταράδες κατευθύνονταν από πράκτορες. Το ίδιο και οι σημερινοί αληταράδες τρομοκράτες κατευθύνονται από πράκτορες και υπηρετούν την εξουσία.
    Πρέπει να γίνει αλλαγή της νομοθεσίας και να προβλέπεται η ποινή του θανάτου για όσους με τρομοκρατικές τους ενέργειες προκαλούν τον θάνατο συνανθρώπων μας με μόνη περίπτωση χάρης αν συμβάλλουν στην εξάρθρωση της οργάνωσής τους.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατα την γνωμη μου, αλλο πραγμα η κυβερνηση και αλλο το συστημα. Η τρομοκρατια ειναι το οπλο του συστηματος, ενω η κυβερνηση το βασικο του εργαλειο. Το οπλο (τρομοκρατια) το κραταει το συστημα, και οχι η κυβερνηση. Οταν το απαιτουν οι περιστασεις το συστημα πυροβολει και προς την μερια της κυβερνησης. Αλλα ειναι απολυτως καθαρο, οτι τρομοκρατια απο ασχετους, δεν μπορει να ασκηθει. Το χρημα, οι πληροφοριες, οι συνεργασιες, οι "πλατες" που απαιτουνται για μια τρομοκρατικη ενεργεια, ειναι απαγορευτικα ακομη και για πρακτορες ξενων χωρων. Η τρομοκρατια ασκειται απο το βαθυ παρακρατος που ειναι το αβατο του συστηματος. Σε καθε τρομοκρατικη ενεργεια, οπως πυρκαιες, δολοφονιες, ταραχες κλπ κλπ εμεις (κατα την ταπεινη μου αποψη), πρεπει να κοιταμε προς την επιδιωξη των αφανων αφεντικων, και οχι στο καθαυτο γεγονος. Κριμα στο παλληκαρι, ενα ακομη θυμα του παρακρατικου μινωταυρου. Τωρα θα ξεχασουμε τη ζημενς, το ΔΝΤ και ολα τα πιασικωλα, για μερικες ημερες. Κρισιμες ημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπουργός Κουλουβάχατα.
    Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες!
    Ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να προστατεύσει ο άχρηστος ο Χρυσοχοίδης.
    Επιτρέπεται να μην εφαρμόζονται ούτε οι στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας στο ίδιο το υπουργείο δημόσια τάξης, που υποτίθεται ότι είναι αρμόδιο για την τρομοκρατία;
    Τί μήνυμα παίρνουν έτσι οι τρομοκράτες, για να μην συζητήσουμε τις επιπτώσεις που έχει στον ελληνικό τουρισμό.
    Εάν είχε την παραμικρή επίγνωση της ανεπάρκειάς του θα είχε ήδη παραιτηθεί ο Χρυσοχοίδης.
    Θα μου πείς ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εάν είχε την παραμικρή επίγνωση της ανεπάρκειάς του θα είχε ήδη παραιτηθεί.
    Ασε, αφού δεν έχουν φιλότιμο θα τους παραιτήσει όλους μαζί ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1:03 π.μ.
    κατ αρχήν εγώ δεν σε έβρισα για να με αποκαλείς σύντροφο. και για το πως θα συμπεριφερθώ στο internet δεν θα σου δώσω εξηγήσεις. και για την μια πρόταση που έγραψα για έναν που έχει αποβλακωθεί από την μαρξιστική λενινιστική διαλεκτική είναι πράγματι ακατανόητη. όσο για τις ηθικολογίες σου περί ανωνυμίας και χαφιεδισμού η συντριπτική πλειοψηφία των όσων γραφουν εδώ είναι ανώνυμοι, είναι μήπως χαφιέδες ηλίθιε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καρατζαφύρερ πες αλεύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βόμβα! Ο Παπανδρέου έχει χάσει τον έλεγχο της χώρας!

    Αφού έχει απαξιώσει την ζωή όλων των Ελλήνων οδηγώντας τους στην φτώχια και στην εργασιακή σκλαβιά. Αφού η χώρα έχει χάσει τον έλεγχο της εγκληματικότητας κι όλοι μας γινόμαστε θύματα μέσα στα ίδια μας τα σπίτια. Αφού έχει απαξιώσει όλα τα σώματα ασφαλείας πιλότων, ΟΥΚ έρχεται τώρα κι ο φόνος ενός αστυνομικού, μέσα στο πιο καλά φυλασσόμενο γραφείο της Ελλάδας!

    Πως να νιώσουν ασφαλείς οι απλοί πολιτές όταν δεν μπορεί να προστατευτεί ο ίδιος υπουργός Προ.Πο.!!! Για να είμαστε δίκαιοι ο μόνος υπουργός της κυβέρνησης που έκανε έργο ήταν ο κ. Χρυσοχοιδής, παρά τα κολλήματα του με τα φαντάσματα της ανύπαρκτης ακροδεξίας στην αστυνομία. Από την ομάδα Δίας στις συλλήψεις των τρομοκρατών έως στο μερικό ξεκαθάρισμα των αντιδημοκρατικών εξαρχείων .

    Πότε ‘όμως μια κυβέρνηση μεταπολεμικά δεν έχει χάσει τόσο τον έλεγχος της χώρας.
    Ούτε ακόμη κι ο Καραμανλής την περίοδο των πυρκαγιών ή των Δεκεμβριανών δεν είχε προκαλέσει τέτοιο πλήγμα στην χώρα.

    Η σημερινή βόμβα είναι αντίστοιχη με την 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Η πλήρης αποτυχία του πολιτικού συστήματος να παρέχει ασφάλεια μέσα στη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 25 Ιουνίου 2010 7:59 π.μ.

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΠΙΘΗΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ..

    ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΩ.. ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΛΗΤΗ.
    ΤΕΛΟΣ.

    ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΣΟΥ
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟ
    ΑΛ ΒΥΖΕΛ.

    ΤΕΛΟΣ..ΜΑΛΑΚΑ.
    ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
    ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ
    ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΤΕ. ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. στα αρχίδια μου τι γραφει ένας ηλίθιος σαν και σένα 9:55 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1:03 π.μ. & 9:55 π.μ.
    από σύντροφος χαφιές η και σύντροφος και χαφιές όπως Βελουχιώτης, Πλουμπίδης, Καραγιώργης.... το επίπεδο σκέψης των οπαδών της προοδευτικής ιδεολογίας του κομμουνισμού στο μεγαλείο του... ουστ μαλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι μας λέτε ρε αστείοι τύποι? Η βόμβα αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκάσει στα χέρια του Χρυσοχοίδη. Τι θα λέγατε τότε, πως ο Παπανδρέου επέλεξε να θυσιάσει έναν κορυφαίο υπουργό για να μην τον υποψιαστούν κι έτσι να περάσει το ασφαλιστικό?
    Μα τα θέλουν και τα λένε μερικοί?
    Μας Γεμίσατε με ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό που έχει σημασία είναι ένα. Εκείνοι που έκαναν αυτήν την πράξη έχουν σαν στόχο τους όλους εμάς που είμαστε τα θύματα της σημερινής οικονομικής πολιτικής που μας στέλνει δεκαετίες πίσω.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. OI GENIES POY EPEKSAN POKEMON-DIGIMON TWRA KANOYN TROMOKRATIA KAI POLLA GIAOYR-IA FWNAZOYN MPRABOOOOOOOOOOO.MOYNIA THS LASPHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου