Το παιχνίδι είναι …σικέ


Γράφει ο Μαγια

Όλα δείχνουν ότι, το «παιχνίδι» είναι σικέ! Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι, οι Παπανδρέου και Σαμαράς, μέσω των εξεταστικών επιτροπών θα καταφέρουν να απεξαρτηθούν οριστικά από τα ποικιλόμορφα βαρίδια του παρελθόντος και κυρίως να ελέγξουν τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας. Στην περίπτωση, όμως, που δεν είναι τόσο ισχυροί και δεν κρατούν αυτοί τα …γκέμια «θα τους πάρει και θα τους σηκώσει». Οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες και καταιγιστικές. Το πολιτικό σύστημα, που προσπαθούν με νύχια και δόντια να διασώσουν θα καταρρεύσει, κλείνοντας οριστικά τον διεφθαρμένο κύκλο του…

Μόνο τυχαία δεν ήταν η κίνηση του Σαμαρά, να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη, ανοίγοντας στο κόμμα του νέο κύκλο εσωστρέφειας, την ώρα που το........ ΠαΣοΚ βρισκόταν σε εξαιρετικά δεινή θέση, μετά την ομολογία Μαντέλη. Μάλιστα οι ακραιφνείς «καραμανλικοί», έκαναν λόγο για «κήρυξη πολέμου»!

Το τοπίο θα αποσαφηνιστεί με την κλήση ή όχι στις εξεταστικές επιτροπές Siemens και Βατοπεδίου των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή!

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες.