Μηνύσεις, μηνύσεις, μηνύσεις για τα χρέη!!!


Γράφει ο Καφενόβιος

«Ενα πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Θέμης Καζαντζίδης, κατέθεσε στις 12 Μαΐου μηνυτήρια αναφορά κατά του τέως πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή και των πρώην υπουργών κ. Δ. Αβραμόπουλου και κ. Γ. Παπαθανασίου, για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και ηθικής αυτουργίας στην έκδοση ψευδών βεβαιώσεων προς τα όργανα της Ε.Ε. σχετικά με το ύψος των χρεών των δημόσιων νοσοκομείων».

Την είδηση αντλήσαμε από την «Καθημερινή». Δυστυχώς δεν πήρε την αναμενόμενη έκταση, ούτε καν πέρασε στα «ψιλά» των άλλων Μέσων.

Εμείς νοιώθουμε την ανάγκη να την αναπαράξουμε επειδή θεωρούμε ότι, αναδεικνύει το σπουδαίο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν, στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, οι ενεργοί πολίτες. Η πρωτοβουλία του.........
Θ. Καζαντζίδη πρέπει να μας παραδειγματίσει όλους όσοι νοιώθουμε θύματα των δύο κομμάτων εξουσίας, που με την πολιτική τους οδήγησαν τη χώρα στην ξένη οικονομική κατοχή.

Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο. Τα κορόιδα έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Ακολουθώντας τα χνάρια του πρώην στελέχους της ΝΔ, ίσως τραβήξουμε την κουρτίνα, ώστε να βγεί στο προσκήνιο ο έλληνας Di Pietro και να ξεκινήσει επιτέλους η επιχείρηση «Καθαρά Χέρια».

Αλλιώς, μην περιμένετε να ικανοποιηθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, για διαφάνεια και απόδοση ευθυνών.