ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

129
Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ η ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου από τα αιολικά πάρκα που πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος το «αντάλλαγμα του μελισσοκόμου»: 50 ευρώ το στρέμμα ετησίως!!!


Αφορμή για την έρευνά μας στάθηκαν οι σφοδρές καταγγελίες τριών Δημάρχων Νοτίου Ευβοίας, οι οποίοι έφτασαν έως τη Βουλή εξουσιοδοτημένοι για να διαμαρτυρηθούν για τη φωτογραφική και αντισυνταγματική ρύθμιση της παρ. 11, του άρθρου 12 του ν/σ της κας Μπιρμπίλη. Με τη ρύθμιση αυτή «θα χαρακτηρίζονται κατά προτεραιότητα ως δημόσιες δασικές, οι εκτάσεις που σχεδιάζονται να εγκατασταθούν αιολικά πάρκα και θα υποχρεούνται όλες οι Υπηρεσίες να αδειοδοτούν τα αιολικά πάρκα , ασχέτως αν υπάρχουν νόμιμες ενστάσεις και δικαστικές προσφυγές από τους ιδιοκτήτες γης».

http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=5225

Αναρωτηθήκαμε ποια είναι η σκοπιμότητα αυτής της άθλιας ρύθμισης, με την οποία κυριολεκτικά θα «κατάσχονται» ιδιωτικές περιουσίες χωρίς αντάλλαγμα για τους ιδιοκτήτες και θα παραδίδονται πλέον από το κράτος στις εταιρείες ΑΠΕ.

Σε επικοινωνία μας με έναν Δήμαρχο της Ευβοίας (που είναι και του ΠΑΣΟΚ) πληροφορηθήκαμε πως αυτή η αντισυνταγματική διάταξη εξυπηρετεί την ΤΕΡΝΑ και τον Κοπελούζο, διότι έχουν αιτήσεις για 100δες ανεμογεννητριες αιολικά πάρκα στη Νότιο Εύβοια. Όπως μας είπε ο Δήμαρχος, οι εταιρείες θέλουν να αποφύγουν να αποζημιώσουν τους νόμιμους ντόπιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι τους έχουν ζητήσει ενοίκιο 500-1000 ευρώ ανά στρέμμα. Με αυτή τη φωτογραφική διάταξη, «πετούν έξω τους ντόπιους ιδιοκτήτες» και εξασφαλίζουν να παίρνουν τσάμπα τα οικόπεδα από το Δημόσιο!!! Στην ερώτησή μας «τι εννοείτε τσάμπα», μας παρέπεμψε στο Υπουργείο Γεωργίας για τις λεπτομέρειες , λέγοντάς μας πως έχει στηθεί ένα νομικό γαϊτανάκι αλά Βατοπέδι και πως οι Δασάρχες έχουν αηδιάσει με τις εταιρείες αυτές, αλλά είναι δεμένα τα χέρια τους από τους νόμους και τις Αποφάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αυτό το «παίρνουν τσάμπα οικόπεδα από το Δημόσιο» του Δημάρχου, μας κίνησε το ενδιαφέρον και ξεκινήσαμε αμέσως έρευνα. Είναι βλέπετε πρόσφατο το Βατοπέδι, όπου το Δημόσιο αντάλλασε εκτάσεις με τη Μονή αντί «πινακίου φακής».

Μετά από έρευνα ανακαλύψαμε ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου που ουσιαστικά χαρίζει , έναντι αστείου μισθώματος των 50ευρώ/στρεμμα ετησίως (ή 1000 ευρώ/στρέμμα την 20ετία εφάπαξ) οικόπεδα στις ιδιωτικές εταιρείες αιολικών πάρκων. Καλά ακούσατε και όπως αντιλαμβάνεστε η ζημία για το κράτος και το κοινωνικό σύνολο ανέρχεται σε 100αδες εκατομμύρια ευρώ , αφού το 99% των αιολικών πάρκων που λειτουργούν ανά τη χώρα έχει εγκατασταθεί με αυτό το διακομματικό «κόλπο» , που χρίζει Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή!

Δείτε πως στήθηκε το κόλπο από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ & ΝΔ. (καλούμε τον οποιοδήποτε να διαψεύσει εάν τολμά):

Με το Νόμο 2941/2001 επί Υπουργίας Ανωμερίτη, τα αιολικά πάρκα χαρακτηρίστηκαν ως «δημόσιας ωφέλειας» και συμπεριελήφθησαν στη δασική νομοθεσία ως ισότιμα με τα στρατιωτικά έργα. Έτσι επιτράπηκε να εγκαθίστανται νόμιμα σε δημόσιες δασικές εκτάσεις. Ο νόμος αυτός έγινε για να θεραπευτούν Αποφάσεις ΣτΕ κατά πολλών αιολικών πάρκων που είχαν ήδη εγκατασταθεί σε δημόσιες εκτάσεις : με Υπ. Απόφαση του 1998 Βάσως Παπανδρέου και δωρεάν,.. ενώ απαιτούνταν Νόμος και αποζημίωση του Δημοσίου!!!! Ορίστηκε λοιπόν με το Ν. 2941/2001 και η αποζημίωση-έσοδο του κράτους από τις εταιρείες ΑΠΕ, που ανερχόταν σε 1% του προϋπολογισμού του έργου. Για τις λεπτομέρειες της καταβολής του εσόδου από το Δημόσιο εξουσιοδοτήθηκαν οι Υπουργοί Γεωργίας & Οικονομίας για έκδοση Υπουργικής Απόφασης. Αυτή η Υπουργική Απόφαση δεν εκδόθηκε ποτέ!!! Δηλαδή ποτέ δεν πληρώθηκε το κράτος για την παραχώρηση των εκτάσεων, ενώ τα αιολικά πάρκα συνέχιζαν κανονικότατα να κατασκευάζονται χωρίς να πληρώνουν ούτε 1 ευρώ!!! Οι ευθύνες των τότε Υπουργών Ανωμερίτη και Παπαντωνίου είναι τεράστιες.

Με το Νόμο 3208/2003 επί Υπουργίας Δρυ, καθορίστηκε (άσχετα από τις ΑΠΕ) ότι για επεμβάσεις σε εκτάσεις που διαχειρίζεται η Δασική Υπηρεσία , θα καταβάλλεται «αντάλλαγμα χρήσης». Το αντάλλαγμα χρήσης είναι ένα τυπικό αντίτιμο: κόστος αναδάσωσης επί 2 (50ευρω ανά στρέμμα/έτος) και αφορά μελισσοκόμους και κτηνοτρόφους, όπως αποδεικνύει και επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Γεωργίας που παραθέτουμε!

Οι εταιρείες με τα αιολικά πάρκα συνέχιζαν να μην πληρώνουν ούτε ευρώ, ενώ εισέπρατταν κανονικότατα και τις επιδοτήσεις και τα τιμολόγια τους από τη ΔΕΗ, μέχρι το 2006.

Λόγω του ότι οι Υπηρεσίες είχαν αρχίσει να αντιδρούν κατά των εταιρειών που δεν πλήρωναν ούτε 1 ευρώ στο κράτος, με το Ν. 3377/2005 και συγκεκριμένα το άρθρο 19, επί Υπουργίας Μπασιάκου, το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε! Τα αιολικά πάρκα συμπεριλήφθηκαν στη σχετική ρύθμιση του Ν. 3208/2003 ώστε να πληρώνουν κι αυτά….το τυπικό «αντάλλαγμα χρήσης του μελισσοκόμου» των 50ευρώ/στρεμμα ετησίως (ή 1000ευρώ εφάπαξ στην 20ετια), το οποίο είναι αστείο μπροστά στο 1% του προϋπολογισμού (που κι αυτό είναι μηδαμινό τίμημα)!

Αυτό το άθλιο καθεστώς σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου ισχύει από το 2006 (όπως είπαμε από το 1998 ως το 2006 δεν πλήρωσαν ούτε ευρώ!) έως σήμερα και κανενός πολιτικού το αυτί δεν ιδρώνει, για το αστείο μίσθωμα, παρά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου που ανέδειξε την ανάγκη να προστατεύει και να εκμεταλλεύεται το Δημόσιο την περιουσία του .

Για να αντιληφθείτε δε πόσο άθλιες είναι οι εταιρείες των αιολικών πάρκων, διαμαρτυρήθηκαν κιόλας τον Ιαν 2006, ότι το «αντάλλαγμα χρήσης του μελισσοκόμου» είναι υψηλό και ζήτησαν τόσο τη μείωση του τιμήματος, όσο και τον υπολογισμό λιγότερων στρεμμάτων για τα έργα!!! Και για να τραβάτε τα μαλλιά σας, ο κος Περιστέρης της ΤΕΡΝΑ που υπογράφει την επιστολή, καλεί τους Υπουργούς να χαρακτηρίσουν τα αιολικά πάρκα «ιδιαίτερου κοινωνικού χαρακτήρα» προκειμένου να μειωθεί το αντάλλαγμα χρήσης!!! (βλεπε αναρτημένη την επιστολή). Σα δε ντρέπεται ο κύριος που κυκλοφορεί με ελικόπτερο και που 12 μήνες μετά την επιστολή του αυτή, εισήγαγε την εταιρεία του με τα αιολικά πάρκα, στο Χρηματιστήριο αποκομίζοντας μετρητά 300 εκατομμύρια ευρώ! Για ποια ποιον «ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα» ομιλεί; Μήπως θέλει και «επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης»;

Η απάντηση του υπουργείου Γεωργίας (Φεβ 2006) ήταν σχεδόν ειρωνική και αποστομωτική. Του απαντά η υπηρεσιακός παράγοντας ουσιαστικά ότι: «κύριε, αυτό το αντάλλαγμα είναι πολύ μικρό και τυπικό γιατί αφορά μελισσοκόμους και κτηνοτρόφους, ασχέτως που εσείς (με τα αιολικά πάρκα) καταφέρατε να συμπεριληφθείτε»

Είμαστε εξοργισμένοι με αυτά τα αίσχη και την καταλήστευση του Ελληνικού Δημοσίου. Τα 100δες εκατομμύρια ευρώ που στέρησαν και στερούν οι εταιρείες αυτές από το Δημόσιο, με τις ευλογίες των διεφθαρμένων πολιτικών, θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιβίωση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων που σχεδόν «πεινούν» στις μέρες μας.

Σήμερα πρέπει να ντρέπεται και η Κα Μπιρμπίλη και η Κα Μπατζελή, όχι μόνο γιατί αποκρύπτουν κι αυτές με τη σειρά τους αυτό το σκάνδαλο της τεράστιας απώλειας εσόδων για το Δημόσιο. Αλλά και γιατί με περισσό θράσος διογκώνουν το σκάνδαλο, βάζοντας κρυφά αντισυνταγματική ρύθμιση υφαρπαγής των ιδιοκτησιών φτωχών ανθρώπων, ώστε να πληρώνουν οι μεγαλοεργολάβοι και οι πολυεθνικές, το «αντάλλαγμα χρήσης του μελισσοκόμου» των 50ευρώ/στρεμμα πλέον και στις ιδιωτικές εκτάσεις! Και είναι ντροπή της Κυβέρνησης που δήθεν κόπτεται για τον ελληνικό λαό και τα τιμολόγια ρεύματος και χτυπά μόνο τα φωτοβολταικά υποκριτικά. Τα φωτοβολταικά που τόσο πολέμησε η Κα Μπιρμπίλη και οι σύμβουλοί της και το λόμπυ των αιολικών, δεν εγκαθίστανται σε δημόσιες εκτάσεις για 50 ευρώ/στρέμμα. Οι ιδιοκτήτες φωτοβολταικών πληρώνουν κανονικά και υψηλά ενοίκια για τα οικόπεδα των έργων τους. Και τα οικόπεδά τους είναι 15 φορές μεγαλύτερα σε έκταση, των αντιστοίχου ισχύος αιολικών πάρκων.

«Αγαπητοί» μας πολιτικοί, να την χαίρεστε την πράσινη ανάπτυξη της αθλιότητας, της οικονομικής ζημίας του Δημοσίου και με το νέο ν/σ ΑΠΕ της αρπαγής ιδιωτικών περιουσιών.

ΥΓ1: Κα Μπιρμπίλη, σας προτείνουμε το πρόσφατο μήνυμά σας προς το λαό: «δεν αρκεί μόνο να πολεμούμε το λιθάνθρακα, αλλά πρέπει να αγαπάμε και τα αιολικά πάρκα», να πάτε να το πείτε στους φτωχούς ανθρώπους της Νοτίου Ευβοίας.

ΥΓ2: Κατανοούμε τη δυσκολία επαγγελματιών δημοσιογράφων του ενεργειακού ρεπορτάζ, που μας είπαν πως θα χάσουν τη δουλειά τους αν αναδείξουν το θέμα. Μας αρκεί που συμφώνησαν μαζί μας πως είναι σκάνδαλο μεγέθους Βατοπεδίου.

Δημοσίευση σχολίου

129Σχόλια
  1. Φίλε, δεν είχα την υπομονή να διαβάσω όλο το άρθρο, πλήν, έχω να σου πω ότι
    1) οι ανεμογεννήτριες μπορεί να φαίνονται τεράστιες, στην πραγματικότητα όμως καλύπτει η καθε μία μόνο ένα μικρό κομμάτι εδαφικής επιφάνειας 2Χ2 μέτρων. Το γύρω γύρω μπορεί να είναι χωράφι, δάσος κλπ.

    2)Εντάξει, τα 50 ευρώ το έτος είναι λίγα, ας κάνουν μια αναπροσαρμογή, να βγάλουν έναν νόμο να το αναπροσαρμόσουν σε 1000 ευρώ το μήνα - ή καλύτερα έναν νόμο να παίρνει το κράτος το 40% των κερδών κάθε χρόνο και να μην έχουν νοίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11.27 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το διάβασα όλο.
    Μπράβο ως συνήθως μια πολύ τεκμηριωμένη και πολύ σοβαρή καταγγελία

    Συνεχίστε έτσι

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 11.27
    πόσο σε πληρωνει το μηνα το αφεντικό σου;
    Τι 2Χ2 ρε καραγκιόζη, όταν μόνο η βάση μπετόν της ανεμογεννητριας είναι 14Χ14 και η πλατεια από γύρω που ισοπεδώνεται για να κινουνται οι γερανοι 500τ.μ.?????

    Φτάνει πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μεγάλη ξεφτίλα να πληρώνουν το κρατος οι Περιστερηδες όσο πληρώνουν οι μελισσοκόμοι!

    Δεν μπορεί να μεινει στα μπλογκς αυτό το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1149, Η βάση μπετόν είναι χωμένη στο έδαφος. Είναι μεν κάπου 14Χ14, αλλά όλο αυτό ΚΑΤΩ από 1-2 μέτρα. Το επιφανειακό, αυτό που εμποδίζει να είναι χωράφι, είναι μόνον 2Χ2.

    Για την πρόταση του 40% γιατί δεν λες τίποτα; Μούγγα εκει, έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηρεμηστε ρε παιδια, καθαρη ενεργεια δεν ειναι αυτο που ζηταμε; πολυ ωραια, κρατηστε τις ανεμογεννητριες και οπως λενε και οι δυο φιλοι παραπανω κοπανηστε ενα φορο "40%", (δεν ξερω ποσο)
    και ολα okay.
    τι χτυπιεστε ετσι;
    και πρασινη ενεργεια θα εχουμε και θα κονομησει το κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 11.55 τελειώνετε με αυτή την αλητεία!!!!!!
    Μόνο η πλατεία -ισοπεδωμένη γυρω από την ανεμογεννητρια είναι τουλάχιστον μισό στρέμμα.

    Είμαι από την Καρυστία. Όταν είχαν πρωτοέρθει μας έλεγαν οτι θα φαίνονται από το χωριό 2-3 ανεμογεννητριες. Μας εδειξαν και μια μαιμου μελέτη. Ξέρεις τελικά πόσες φαίνονται από το χωριο μου; 22 ανεμογεννητριες. Ασε το θορυβο που κάνουν σαν αεροπλάνο.
    Και κανείς δεν αγοράζει πια οικόπεδα για εξοχικά σε ακτίνα 5 χλμ!

    Φτάνει πια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το οτι θα κατασχονται ιδιωτικές περιουσίες ακομα κι αν εχουν κερδισει με δικαστικες αποφασεις οι ανθρώποι το καταλάβατε;
    Τι ειναι αυτο ; Πρασινη χουντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...κανουν θορυβο οι ανεμογεννητριες; θα μας κουφανεις;
    ...ειναι ασχημο θεαμα οι ανεμογεννητριες; Δες εδω
    http://www.nafpaktia.com/images/2004.jpg

    αλλοι δεν χορταίνουν να καθονται να τις χαζευουν.

    και λιγο χρημα διακινειται στη χωρα εξ αιτιας αυτων; χρημα δεν ειναι που επιζητουμε να διακινηθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να τις βαλεις στην ταρατσα σου ρε μαλακα τοτε να τισ χαζευεις.
    εμενα δεν με ρωτησε κανεις για να τις βαλει διπλα στο χωράφι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΑ
    ΕΙΝΑΙ Ο 11.59.
    ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΕΤΕ ΑΠΛΟΥΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΝΚΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΩΝ 100ΜΕΤΡΩΝ.

    ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ , ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ?
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριοι, το θέμα δεν είναι αν ειναι ομορφες.
    Το θεμα είναι οτι το Δημόσιο ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
    Σοβαρευτείτε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε 11:27
    αφου πιανουν λίγο χωρο , όπως λες, τοτε γιατι δεν πληρωνουν τα λαμογια και χανει το κρατοσ λεφτά;

    Την επιστολή του Περιστερη που ζητά ιδιαλιτερη κοινωνικη μεταχειριση, ο φτωχουλης την ειδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:11 μ.μ. γκαβος εισαι ρε φιλαρα; την λυση σου την εδωσαν ηδη 4 ατομα παραπανω. να διαβαζεις δεν εμαθες στο σχολειο; σου λενε να βγει νομος να τους φορολογει τοσο τοις εκατο των κερδων.
    τι χαζομαρες λες μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντάλλαγμα του μελισσοκόμου -εργολαβου

    χαχαχαχα

    Γεια σου ρε καφετζή. Τους εχεις ξεφτιλήσει τοσο που ντρεπονται να κυκλοφορησουν στο δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να γινει ενας νομος, χρειαζεται γνωση και ικανους συμβουλους ειδικους για το θεμα. Στην προκειμενη περιπτωση η υπουργος ασχολειται με το να να γκρεμιζει τα γκρεμισμενα (χαλασματα) στην παραλια,να καλει τα MME , και να ασχολειται μετην προβολη της. Ειναι σιγουρο οτι κρυβονται πολλα συμφεροντα απο πισω. Συγχαρητηρια για το αρθρο. Ειναι προφανες πλεον γιατι ολοι ΜΜΕ & ΠΑΣΟΚ, αρχισαν την επιθεση στα blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οταν καποιοι θαμωνες κανουν καποια προταση να σχολιαζεις και την προταση. οχι μοναχα μπλα μπλα χωρις νοημα. το θεμα ειναι απο τις συζητησεις να βγαινουν καποιες προτασεις που να ειναι υλοποιησιμες. αλλιως τι κανουμε εδω περα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΞ ΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.

    ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 12.27 σωμφωνώ. Η σήψη και η διαφθορά στην Ελλάδα δεν έχει τελειωμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ!!!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι θα παρατησει τα δημοσια εργα και τις κομπινες και θα γινει μελισσοκομος.
    Καλά δεν θα παει ποτέ κάποιος φυλακή σ αυτη τη χωρα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλές είναι οι ανεμογεννήτριες, τόσα απομακρυσμένα βουνά έχουμε, τι θέλουνε και τις βάζουν γύρω από τα χωριά? Χώρια τα οικονομικά, που έτσι όπως είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Αμάν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλές είναι οι ανεμογεννήτριες, τόσα απομακρυσμένα βουνά έχουμε, τι θέλουνε και τις βάζουν γύρω από τα χωριά? Χώρια τα οικονομικά, που έτσι όπως είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Αμάν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλές είναι οι ανεμογεννήτριες, τόσα απομακρυσμένα βουνά έχουμε, τι θέλουνε και τις βάζουν γύρω από τα χωριά? Χώρια τα οικονομικά, που έτσι όπως είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Αμάν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ
    ΜΟΛΙΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

    ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Ή ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Η ΓΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΛΟΓΙΣΤΗ

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1%, ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα οικόπεδά μας στην Κάρυστο θα τα πάρει μόνο πάνω από το πτώμα μας, ο κοπελουζος και ο περιστερης.
    Συγχαρητηρια στο Καφενείο, που λέει την αλήθεια μπας και ξυπνησει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. από τρωκτικο:

    "Κλέφτες-κλέφτες" φωνάζουν οι διαδηλωτές που περνούν έξω από τη Βουλή, όπως και το "να καεί, να καεί το μπ..... η Βουλή. Το φωνάζει ο απλός κόσμος παιδιά. Μάλιστα μετά τα τραγικά γεγονότα των προηγούμενων κινητοποιήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΕΔ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ. ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

    ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;


    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΤΣΟΥΛΑΚΙ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CE%A4%CE%9F+%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%9F+%CE%9C%CE%95+%CE%A4%CE%91+%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%91+%CE%A0%CE%9F%CE%A5+%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%99+%CE%A3%CE%95+%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3%CE%99%CE%95%CE%A3+%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3+%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%99+%CE%A4%CE%9F+%CE%92%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%95%CE%94%CE%99+%CE%9D%CE%91+%CE%9C%CE%9F%CE%99%CE%91%CE%96%CE%95%CE%99+%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%9F+&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=cr%3DcountryGR&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=6157d8179499841d

    Αναμεταδιδουν το αρθρο πάνω από 200 μπλογκς αυτη τη στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στο Θησείο κατέληξε η πορεία του ΠΑΜΕ

    Πλήθος κόσμου στην Ομόνοια

    Στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο κατέληξε ο μεγάλος όγκος της εντυπωσιακής και μαζικής πορείας του ΠΑΜΕ.

    Από την πλατεία Ομόνοιας όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Πανεργατικού Μετώπου οι διαδηλωτές κινήθηκαν στην οδό Πειραιώς. Πέρασαν μπροστά από το Υπουργείο Εργασίας, το οποίο παραμένει υπό κατάληψη και φώναξαν συνθήματα κατά των μέτρων της κυβέρνησης.

    Το ΠΑΜΕ επέλεξε αυτή τη φορά να μην πραγματοποιήσει πορεία προς τη Βουλή.



    «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, σημασία έχει να μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο. Να βγάλουμε από τη μέση όλα τα φράγματα, όλα τα αναχώματα που δυσκολεύουν να περάσει ο λαός στο δρόμο της κοινωνικής ευημερίας», δήλωσε λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τελικά είμαστε οι Έλληνες η χειρότερη ράτσα, γιατί, βλέπει ο καθένας όπως θέλει και όπως τον συμφέρει οπότε το δίκαιο και κάθε δίκαιο χάνει την αξία του.

    - Ναι το 1% ήταν σωστό και κακώς δεν ισχύει για να κερδίσουν 3 ονόματα.

    - Ναι η χώρα έχει δεσμευτεί για πράσινη ενεργεία και δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα

    - Ναι νομίζω λέμε όλοι μας για την δημιουργία αιολικών και φωτοβολταικων.
    - Άλλες χώρες τα έχουν βάλει μέσα στη θάλασσα, εμείς θα μπορούσαμε; χαζοί δεν είναι
    - Οι δήμαρχοι είναι οι χειρότεροι οπισθοδρομικοί πολιτικοί οργανισμοί κοιτούν το συμφέρον τους με μόνη λογική τη ψήφο.
    - 50,100,500,2000 ευρώ για ένα στρέμμα μπορεί να είναι λογικό ή όχι, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ!
    - Όταν ο άλλος ζηταει 40% από τα κέρδη ή δεν ξέρει τι του γίνετε ή είναι ο κλασικός Έλληνας που θέλει να τον ταΐζουν στο στόμα επειδή είναι έξυπνος.
    - Οι γείτονες μας γεμίζουν πυρηνικούς σταθμούς την γειτονιά μας και εμείς μιλάμε για το κέρδος που προσδοκούν οι κατά πλειονότητα καταπατητές.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μην τρελαίνεστε..

    Το ζήτημα δεν είναι αν τις έκανε ο περιστέρης ή κάποιος άλλος..

    Το ζήτημα είναι να γίνει σύγκριση κόστους με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Δανία και την Γερμανία για παράδειγμα και εδώ για να αποκαλυφθεί υ ύπαρξη μιζών και στην συνέχεια καμιά δουλιά δεν έχει κανένας περιστέρης ή οποιοσδήποτε άλλος να τις εκμεταλλευτεί όπως έγινε με τις εθνικές οδούς το αεροδρόμιο το μετρό η ολυμπιακή και άλλα φιλέτα που πρώτα τα απαξίωσαν κάνοντάς τα προβληματικά και μετά τα έδωσαν μπιρ παρά στα λαμόγια για να κονομήσουν κι αυτοί..

    Κι όσο για την αισθητική σταματείστε να γράφετε μαλακίες. Όλα τα εξοχικά στην κάρυστο έχω ένα, είναι στραμμένα προς την θάλασσα και όχι το βουνό. Μα ακόμη κι έτσι να ήταν προηγείται η ουσία από το περυτίλιγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπράβο στο καφενείο που κάνει απίστευτες αποκαλύψεις!

    ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ακου 50 ευρω το στρεμμα οι κλέφτες.

    Ενα οικογενειακό χωράφι 25 στρεμματα στην Πελοπόνησο, το νοικιάζουμε 150 ευρω το στρεμμα σε ένα παππου για να βάζει βρωμη και κριθαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επίσης με ενα ιμάντα επι πλέον θα εχουν τη δυνατότητα να αλέθουν,να τρίβουν να πατάνε, μέχρι και να πλένουν σώβρακα.
    Βάλτε και τη μούρη της μπιρμπίλη στα πτερύγια για χάζεμα και φτύσιμο.
    Αντε γαμηθείτε ρε μπαγλαμάδες κόπανοι που θα κάνετε ολα τα βουνά κρανίου τόπο.

    ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 50ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ 1:26
    ουτε στη θαλασσα. στον κολο τους να τις βάλουν οι απατεωνες.

    Και να γινουν πηρυνικά και λιγνιτες να εχουμε φτηνο ρευμα και να παει να γαμηθει ο αρχιαλητης παπανδρεου και το τσοκαρο που εκανε υπουργινα και οι κλιματικες αλλαγες της αλασκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. -- ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ....

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το παιχνίδι είναι παλιό, είναι παιχνίδι της δεξιάς.
    Η δεξια ειναι πολιτικός προσδιορισμός με κάποια γνωρίσματα.
    Κάποτε κάποιοι βλάχοι χρησιμοποιούσαν τα βουνά και λίγο πεδινά για να βόσκουν τα πρόβατα.
    Μετά οι κυβερνήτες τους δώσανε τα ολίγον πεδινά στην ιδιοκτησία τους, τα κάναν χωράφια,μετά επιδοτήσεις κλπ
    Αυτοί οι βλάχοι αφού οικονόμησαν βγάλαν υπουργό παρ ολίγον αρχηγό και ίσως πρωθυπουργό.
    Έτσι η χρήση των δημοσίων εκτάσεων καταλήγει σε ιδιοκτησία και οι μεγάλοι ιδιοκτήτες, οικονομημένοι πλέον, μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αντιγραφή _______________________

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ..........ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ..ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ $$$$$$$$$$$$$$
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

    EIΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 3. ΕΡΤ 2.
    ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΑ.
    ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΚΥΡΙΛΕ...ΝΑΙ.ΝΑΙ... ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ.....ΩΩΩΩ..ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.

    κύριος φαλακρός, με το ματι να γιαλάζει, με γεματόυτσικο πρόσωπο
    να μας λέει για τις νέες μορφές ενέργειας θα επενδύσει το κράτος για το καλό μας !!!!!!!!!!!
    ΟΝΟΜΑ απο κάτω..
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ..φτου.
    < O γνωστός ΑΝΤΡΙΚΟΣ, ο ΑΔΕΛΦΟΣ !!

    ΚΑΙ O ΠΡΩΤΟΣ ΝΤΗΛΕΡ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ TVN ANEΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ.
    * Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ-ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ*

    18 Μαΐου 2010 8:28 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μεγάλο μπλοκ διαδηλωτών φτάνει στη Βουλή
    ΤΩΡΑ

    Αυτή την ώρα φτάνει στη Βουλή μεγάλη πορεία με τύμπανα και παλμό. Αυτή την ώρα βρίσκονται έξω από τη μεγάλη Βρετανία. Ο κόσμος...

    φωνάζει «κλέφτες, κλέφτες, παραιτηθείτε».

    ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. OYTE 1% OYTE 50ΕΥΡΩ/ΣΤΡΕΜΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
    ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΓΗ 'Η ΚΤΙΡΙΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ!
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΛΥΟΜΕΝΑ -ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ.

    ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ.


    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "Πότε θα κάνει ξαστεριά"


    Οι εκπαιδευτικοί έχουν σχηματίσει ένα τεράστιο μπλοκ έξω από τη Βουλή και με τύμπανα δίνουν τον ρυθμό. Αυτη την ώρα τραγουδάνε όλοι...



    όλοι μαζί το «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:42 μ.μ.

    "Κλέφτες-κλέφτες" και πάλι

    Δεν έχει σταματήσει να τους φωνάζει κλέφτες ο κόσμος έξω απο τη Βουλή. Πολύ μεγάλος ο όγκος των διδηλωτών

    ΑΕΡΑ...ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμε 11.27, λες αρλούμπες 2x2 είναι για το παιδικά παρκάκι, και σε ακτίνα 500 μέτρων μηδενίζεται η αξία της γης. Εξαρτάται βέβαια ποιός στα λέει για να τα γράφεις.

    Λαμογιά, που μετά την ψήφο της ΝΔ είναι χο χο χο διακομματική.

    Καφετζή, αν δεν ήταν παρεξηγήσιμο, θα κερνούσα καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ...

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ

    ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ

    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

    ΤΩΡΑ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πολύς ο κόσμος στο Σύνταγμα


    Παιδιά έξω απο τη Βουλή γίνεται χαμός. Ο κόσμος είναι πολύς και φωνάζει συνεχώς συνθήματα ξεφτιλίζοντας όσους βρίσκονται...

    μεσα στη Βουλή. Τους σιχάθηκε ο κόσμος δε μπορούν να το καταλάβουν; Αυτή την ώρα φωνάζουν πάλι το " να καεί, να καεί, το μπ..... η Βουλή".


    Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:50 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.....


    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1980 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτή η παράγκα η ΡΑΕ, που εχει και διευθυνση προστασιας καταναλωτη, τρομαρα τους τι έχει κανει τοσα χρονια; εστειλε ποτε καμιά γνωμοδότηση στα κολο-υπουργια υπερ του δημοσιου συμφεροντος;

    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τους τα ρίχνει χοντρά ο κόσμος, αλλά όπως πρέπει, ειρηνικά


    Αυτό μάλιστα είναι συλλαλητήριο με τα όλα του. Φωνή, τραγούδι, πολύς κόσμος και διαμαρτυρία με νόημα έξω από τη Βουλή. Τραγουδούν φωνάζουν...

    και τους ξεφτιλίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ! ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Και οι ξένες πολυεθνικές πληρώνουν 50 ευρω το στρεμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εννοείται ρε 2.25. Και οι περιστερηδες θα τα πουλησουν σε ξενους για να κάνουν την αρπαχτη τους στο φιναλε.
    Ο μαλακας ειναι το δημόσιο που τους χαριζει γη και αδειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΑΚΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
    ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΡΙΓΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ-BANNERS ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΠ.
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΛΟΥΔΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΑΓΓΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ @@. ΧΕΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
    Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Η΄ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.
    ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΛΟΥΔΟΠΟΥΛΟΥΣ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 40% ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 40% ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥΣ;

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.
    ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ.

    ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΔΕΝ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ...στα Καλάσνικοφ! στα Καλάσνικοφ! εμπρός στον ΑΓΩΝΑ, για τι χιλιάκριβη, τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς το γκαβακα 3.22
    γκαβος εισαι ρε φιλαρα; την λυση σου την εδωσαν ηδη 4 ατομα παραπανω. να διαβαζεις δεν εμαθες στο σχολειο; σου λενε να βγει νομος να τους φορολογει τοσο τοις εκατο των κερδων.
    τι χαζομαρες λες μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ε δεν εχω ξαναδει τοοοοοσες μαζεμενες ηληθιοτητες στη ζωη μου.

    αντι να πουν με θαρρος ετσι εχει η κατασταση, να βγει νομος να φορολογηθουν με 40% τα κερδη των κυριων αυτων,
    αναλωνονται στην προσπαθεια απλα να "ρεζιλεψουν" καποιους
    αδιαφορωντας για οποιαδηποτε προοπτικη προτασης καποιου νομου που θα λυσει το προβλημα.
    τετοια ηληθιοτητα και τετοια απαξιωση των συνομιλητων και των δυνατοτητων των συζητησεων (εννοω να εξαγαγουν συμπερασματα και οχι να περιλαμβανουν μονο βλακωδεις αντιλογους) με συγχωρειτε αλλα δεν ματαειδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς ...ανοιχτομάτη 3:36 μ.μ.

    Ναι έχεις δίκιο ...το έγραψε και η εφημερίδα της κυβερνήσεως...

    Μιας και είσαι ...ξύπνιος να μου υποδείξεις τι θα ψηφήσω στις επόμενες εκλογές, μιας και φαίνεται ότι έχεις μεγάλη εμπειρία στη μαλακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ?
    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ ΜΕΓΑΛΕ?
    ΕΝΟΙΚΙΟ?
    ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΖΩΑ ΜΙΛΑΣ
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΩΡΑΦΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ: ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΙΩΝ, ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ 10ΜΕΤΡΑ ΦΑΡΔΟΣ, ΤΡΑΒΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ.........ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΑ?

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ, ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ 5.44 ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ , ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @ 5.49
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣΚΑΛΑ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ ΜΕΓΑΛΕ?
    ΕΝΟΙΚΙΟ?
    ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΖΩΑ ΜΙΛΑΣ
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ολα τα υπαλληλακια του περιστερη και του κοπελουζου, μη μας πολυζαλίζετε στα μπλογκς με τις εξυπναδες σας. Πατε στη ναυτεμπορικη και στο καπιταλ που μαζευονται οι βλακες οι καμμενοι του χρηματιστηριου να πουλησετε τα φυκια σας για την πρασινη μαλακία σας, μπας και αγορασουν καμια τερνα ενεργειακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 5.44 ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.

    ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @5.49
    ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ
    Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ρε περιστεράκο 5:44, αμα άλλες σοβαρές εταιρείες πληρώνουν 1000ευρώ ενοίκιο, τι προβλημα έχεις?
    Να κάνουν αυτές τα έργα να εισπράξει και κανενα φορο το κρατος.
    Γιατι δηλαδη να τα κάνει ο Περιστερης τσάμπα? Επειδή λαδώνει το ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΙΚΙΟΖΗ. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ? ΑΜΑ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΣΥ ΜΟΚΟ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μην ασχολείστε με τον κάθε πληρωμένο.
    Η λαική οργή έχει φτάσει σε σημείο που θα καούν του κάθε Περιστέρη και τα σπίτια και τα κότερα και οι ανεμομυλοι.
    Κατέστρεψαν τη χωρα παρέα με τους πολιτικούς και θα το πληρώσουν με αίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. @5.57
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ?

    @6.01
    ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΠΟΛΥΕΤΗ ΔΕΝΔΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕ ΠΕΔΙΝΗ ΑΡΔΕΥΟΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ 20000 ΕΥΡΩ
    ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;

    ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ;

    ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΦΤΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Από τότε που βγηκε αυτή η καταραμένη Κυβέρνηση, όλος ο κόσμος στα μπλόγκς βρίζει το νεο τζακι του ΠΑΣΟΚ, τον Περιστερη!
    Λέτε να ειναι όλοι τρελλοί???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. KAI XΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΦΥΤΟ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΣΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ
    ΚΑΙ ΛΑΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ-ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΥΛΕΓΓΥΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. μαλάκες βρίζετε εδω μεσα, αλλά ο πειστερης έχει δέσει το γαιδαρο.
    του αυξησε τις τιμές το γιουσουφακι του το μπιρμπιλι, του εβαλε τις φωτογραφικές του ρυθμισεις, του τοποθετησε και τον υπαλληλό του τον βασιλάκο προεδρο της ραε να του βγαζει γρηγορα τις αδειες και τον εφτιαξε μια χαρα. αυτος τωρα βολταρει με το κοτερο παρεα με τον αντρικο και σεις σαπιζετε μπροστα στις οθονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΣΩΣΤΟΣ Ο 6:20.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕ 6.14
    ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΑΙ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ Ε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αντε μαθε ορθογραφία πρωτα ρε βλάκα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ HOMO SAPIENS ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΗΣΤΕΥΟΤΑΝ Ο ΟΤΕ; ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΗΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΧΑΜΟΥΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΚΟΡΛΕΟΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ;

    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΚΟΡΛΕΟΝΕ ΣΗΜΙΤΗ ΔΙΕΛΥΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ;

    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΤΕς ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΚΟΥΡΑΔΕΣ; ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ..

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ.. ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ..

    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΙΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ/.. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΥΤΣΑ.. ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΧΥΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΥΝΙΑ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΑΝΘ..ΜΟΥΝΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ
    ΑΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....
    ΠΑΝΕ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ , ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. EVI ΣΩΣΤΗ

    ΟΤΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΥΑΡΙ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΘΕΛΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ.
    ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Γάμα τους Γιώργο γάμα τους τους αρέσει !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. @6.25
    ΓΙΑΤΙ?
    ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. EVI
    ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανακοίνωση!

    Ζητούνται κωλοδέκτες για παραγωγή πράσινης ενέργειας.
    Θα φιλοξενούν Αβασάνιστα στο κώλο τους ανεμογεννήτρια μήκους 120μ.
    Αμοιβή: Χαστουκίσματα στα κωλομέρια από τη φτερωτή.

    Οι κλάνοντες ευπρόσδεκτοι.

    Για δοκιμή, καλέστε τον κ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αυτό που μου αρέσει είναι οτι σε αυτό το μπλόγκ γραφονται αληθινά σχόλια και όχι κοπυ-πειστ όπως σε άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. @ ΠΑΣΟΚ ΑΕ

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ Ο ΓΑΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εεεεε !!!!!!!!!! όχι και έρευνα καφετζή…. Σιγά. Αν έκανες έρευνα σαν καφενείο για το θέμα ,σημαίνει ότι έχεις δημοσιογραφική ομάδα. Αλλά για να έχεις τέτοια, (δημοσιογραφική ομάδα) κάποιος είναι από πίσω σου φίλε καφετζή και σε χρηματοδοτεί (εκτός κι αν είσαι οικονομημένος ). Αυτό ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν γράφεις αντικειμενικά αλλά περνάς την γραμμή του χρηματοδότη σου φίλε καφετζή.
    Αν από την άλλη πλευρά τώρα ,δεν συμβαίνουν τα παραπάνω και δεν έχεις ομάδα άρα είσαι μόνος άντε άλλος ένας (καφετζής2) όπως αναφέρεις στο blogs σου πάλι αυτό σημαίνει ότι ένα τόσο μεγάλο θέμα κάποιος στο << πλάσαρε>> άρα και στην δεύτερη περίπτωση πάλι κάποιος σε <> η κάτι άλλο συμβαίνει.
    Θα είχε ενδιαφέρον μια απάντηση σου αν βέβαια διαβάζεις η ελέγχεις τα σχόλια στην ιστοσελίδα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
    7.17 ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΗ.....

    Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω Φασιστικο Και Δυνατο!!
    Ζητουν απο τον κοσμο που διαμαρτυρεται “τυφλη” εμπιστοσυνη και σεβασμο για το θεαρεστο εργο που επιτελουν.
    Με απειλες δημιουργια κλιματος φοβου και πλασαρισμα του σαν η απολυτη αυθεντια πορευεται αγεροχα προς τον γκρεμο.Και οσοι πιστοι προσελθετε..

    Οσοι πολιτες καταφερουν τελικα και ξυπνησουν με εντονα τα συμπτωματα πονοκεφαλου, αμεσως οι υπουργοι της κυβερνησης τους συνιστουν σαν θεραπεια την μεθοδο της λοβοτομης!!

    Ειναι συνηθεια στο ΠΑΣΟΚ παλια ο Μαρουδας(υπουργος του ανδρεα) ελεγε οτι αν βγει το ιδιωτικο ραδιοφωνο στον αερα θα ριξει τους δορυφορους …..

    Φαίνεται 7.17 ,ότι η $@^%#^& είναι διαχρονικό χούϊ στο πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. @7.17 υπαλληλάκο της διαπλοκής,

    φαίνεται πως εσύ προτιμάς την ψευτοέρευνα του Πρετεντερη στο ΜΕΓΚΑ , τις ψευτοδημοσκοπήσεις της GPO, και τις ψευτοπηγες της Μαρίας Σπυράκη, από ψευτοκύκλους στα υπουργικά γραφεία.

    Ο κόσμος έχει ξυπνησει βρε μαλάκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 7:23, 7:25 καλά τον γαμήσατε τον ρουφιανάκο!

    Βρε μοσχαροκεφαλή 7:17, από όλο το άρθρο η λέξη "ερευνα" σου έκανε εντυπωση? Πόσο καραγκιοζηδες είναι κάποιοι άνθρωποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αυτό βρήκες να πείς ρε 7.17?

    ΄Η οτι αυτά που διαβάζεις σου ανοίγουν τα μάτια? Γελοίε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 7:17 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ , ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΚΟΛΑΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Εεεεε !!!!!!!!!! Μια παρατηρηση έκανε ο άνθρωπος ρε παιδιά.
    Γιατί τόσο επίθεση και τόσο φασιστική συμπεριφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΡΕΥΝΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Μην του απαντάς ρε! Ο ίδιος ο 7:17 είναι ο ερευνητής της μαλακίας.


    Καφετζή είσαι ένας και μοναδικός!
    Και μην τους λυπάσαι τους κρατικοδίαιτους, διαπλεκομενους, κλεφταραδες. Πάρτους το σβέρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ε, μαλάκες,

    δεν αμφισβήτησε ηλίθιοι την αλήθεια του άρθρου αλλά την σκοπιμότητα και την προέλευσηή του ζώα..τετράποδα..

    και αν είχατε βουτήξει την γλώσσα στο μυαλό σας πιθανόν να είχατε βάλει τα ίδια ερωτήματα κι εσείς στον εαυτό σας..

    τώρα τι ζητάω απο τον κώλο της μαϊμούς.. καλά κάποιος παραπάνω σας λέει homo sapiens.. όρθια τετράποδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΤΡΙΕΣ ΤΩΝ 120 ΜΕΤΡΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ.
    ΑΝΤΡΙΚΟS & NIKOS COMPANY.
    δεν θα περάσει.
    ΤΕΛΟΣ ________________________

    AMA ΖΟΥΣΑΝ ΤΟ ΄80 ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑΛΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΤΟΥΣΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΝΟΥΝΕ
    ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΑΣΧΗΜΑ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Σιχαμερο ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟπασοκικο σκατο παρε δρομο απο δω μεσα

    Ουστ σιχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. - ΡΕ ΖΩΟ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΠΟΝΕΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ.....και μετά θα ζητήσει τα λεφτά πίσω απο την οικογένειά σου...ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑΡΗ.

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΒΟΔΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ?
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑΝΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ?

    ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΧΑΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ-ΕΚΔΟΤΗ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. εδώ πέφτει η μαλακία σύννεφο..

    ο ένας είδε όνειρο αριστεροδέξιο ο άλλος είδε πασοκικό ο άλλος είδε την ντούβλη ντυμένη καλόγρια και κανείς απ' όλους αυτους τους μαλάκες δεν σκέφτεται ότι χρήμα δεν εχει ούτε πατρίδα ούτε κόμμα..

    ρε πίθηκοι το πράγμα είναι απλό.. όποιος σκούζει είναι αυτός που πονάει και πονάει γιατί έχασε.. άντε λοιπόν ζώα τετράποδα και την πήρανε από τον άλλο την δουλιά και την δώσανε σ' αυτόν σας ενδιαφέρει ποια πούτσα θα σας γαμίσει ή αν θα γαμηθείτε;

    τι ρωτάω.. έτσι κι αλλιώς όπως σας έχουν ανοίξει τον κώλο μήπως θα το καταλάβετε;

    άϊντε ζώα άϊντε ψώνια
    άϊντε συμβολα αιώνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Σερβιτόρε θα σου στείλω σχετικά στοιχεία από Λακωνία.Πως η μεγαλύτερη ενεργειακή εταιρεία της Ευρώπης πήρε με 40.000 ένα βουνό πληρώνοντας γιά 750 τ.μ. ανά ανεμογεννήτρια του 1,5 MW!ενώ κατασκέυασε πλατείες πάνω από δύο στρέμματα.
    Απάτη κατά του δημοσίου με ενδεχόμενη συνέργεια των τοπικών δασικών υπηρεσιών. Τους δρόμους επικοινωνίας μεταξύ των Α/Γ τους βαφτίζουν δασοτεχνικά έργα (δασοπυρόσβεσης) δηλαδή κοινόχρηστους και δεν πληρώνουν μία. Τώρα πως και δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας με την πτερωτή πάνω από τα κεφάλια μας στους δήθεν κοινόχρηστους δρόμους ας ρωτήσουμε τον Εισαγγελέα. Γίνεται σχετική προκαταρκτική έρευνα στην Εισαγγελία Σπάρτης μετά από μηνυτήρια αναφορά μου.Επίκαιρο υπόμνημα έχει υποβληθεί στην Υπ.ΠΕΚΑ.Α/Γ=Απάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. XAXAXOYΠΡΕΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣΧΑΤΖΛΗΛΑΛΑΚΗΔΕΣΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΤΣΙΜΙΖΟΥΝ...ΝΑ ΠΕΝΤΕ !!!

    Τα κανάλια δεν έκαναν απεργία για να... βρίζουν τους διαδηλωτές

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

    Ένα μεγάλο μπράβο στους θεματοφύλακες της ενημέρωσης, τα ελληνικά κανάλια που αποφάσισαν να ξεκινήσουν και να αναλωθούν για τις αντιδράσεις της απόφασης της Μέρκελ για κοινή οικονομική πολιτική στην Ευρώπη και να μην καλύψουν επαρκώς τις αντιδράσεις του λαού που...
    ...για άλλη μια φορά, μαζεύτηκε έξω από τη Βουλή και πήγε η μούτζα σύννεφο!

    Τελικά υπάρχει μάλλον σκοπός που δεν έκαναν απεργία τα μέσα σήμερα. Ήθελαν προφανώς να "θάψουν" την απεργία.

    Το καλύτερο είναι ότι έπαιζαν και ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις των... Ευρωπαίων που "στραβώνουν" για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Διαβάζοντας τα σχόλια εχω να παρατηρήσω αλλά και να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΈΛΕΙΣ να διαβαζει και να σχολιάζει τις αναρτήσεις σου ; δεν έχεις τουλάχιστον την ευθυξία να διαγράφεις ουτε τις βρισιές;;; πολλα συγχαρητήρια για το επίπεδο. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Τι έγινε ρε παιδιά?
    120 σχόλια?
    Ουτε το Βατοπεδι να ήταν!
    Ευγε Καφετζή που ξεγυμνωνεις τους απατεωνες!

    @9:58 : Ασε μωρή ξεβρακωτη κάμπια, που θα μας κάνεις και μαθηματα σαβουάρ βιβρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ 9:20 ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-GR.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Μιά άλλη προσέγγιση στο θέμα των ανεμογεννητριών
    α) Γιατί αφού σε κάθε περιοχή το ντόπιο στοιχείο μια ζωή θα τρώει στη μάπα όλα αυτά τα ψηλόμορφα τέρατα να μην συμμετέχει στην επένδυση με ένα μικρό υποχρεωτικό εκ του νόμου ποσοστό π. χ. 10% (με κεφάλαια είτε ιδιωτών είτε του τοπικού δήμου);
    Θα είχαμε άμεση ή έμμεση ενίσχυση του εισοδήματος των κατοίκων εφ όρου ζωής.
    β) γιατί επιτρέπεται η ανέγερση τεράστιων ανεμογεννητριών και πάνω στη κορυφογραμμή των βουνών μας και όχι μικρότερων σε μέγεθος και σε απόσταση από την κορυφογραμμή, στη πλαγιά; Έτσι θα αποφεύγαμε κατά το δυνατόν την οπτική ρύπανση.
    Μάλλον οι κοινοβουλευτικοί νομοθέτες μας διαχειρίζονται καλύτερα τους νόμους του κεφαλαίου, και δεν περνά καν από το μυαλό τους ότι κάποια ψίχουλα θα μπορούσαν δίκην συσσιτίου να φτάνουν, που και που, σε κανένα στομάχι μικρού Νεοέλληνα.
    Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μη τσακωνεστε ρε παιδια , αν ειναι καλες η κακες οι γεννητριες. Καλες ειναι. Απο αυτες θα κρεμασουμε μια μερα τους υπευθηνους για τα χαλια μας. Μακρια απο τις πολεις να μη τους βλεπουν και τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Παιδια το θεμα εχει χοντρο χρημα !!!
    Η πρασινη ενεργεια μυριζει χρημα στην Ελλαδα μετα το 2007 οταν τελέιωσαν τα φαγωμενα χρηματα απο τους Ολυμπιακους, στις πουτανες, τα καζινα, τα μπουζουκια, την κοκα, διασκεδσεις, ταξιδια, αυτοκινητα, οικοπεδα, δωρα κλπ ενω στην ΕΥΡΩΠΗ τη δουλευταρου 3 εταιρειες καρπωνονται ολο το κοκό και ασε τους μαλακες το λαο να δουλευουνε...

    Πιστευω οτι και η οικονομικη κριση ειναι δημιουργημα της εβραιοτραπεζικης μαφιας, αφου ουτε πολεμος εγινε, ουτε φυσικες καταστροφες, ουτε τιποτα...

    Απο το φοβο προς τους Κινεζους ενδεχομενως και για τον ελεγχο της πρασινης ενεργειας. Οταν ολη η υφηλιος πειναει που να βρουνε χρονο να ασχοληθουν με την πρασινη ενεργεια, αφου με μερικα κατοπτρα και με ενα πηγαδι μικροτερο απο βοθρο για τη βιομαζα, ενα σπιτι ειναι αυταρκες σε ενεργεια και κλεινουν ολα τα εργοστασια ρευματος !!!

    Απο που θα τα παιρνουν επειτα τα λαμογια της ΔΕΗ αφου μονο απο το λογαριασμο της ΕΡΤ παιρνουν :
    50 ευρω (το χρονο καθε λογαριασμος) x 30.000.000 (συμφωνα με στατιστικο του 1993) = 1,5 δις τουλαχιστον μονο για την ΕΡΤ και αλλα 2,5 για τους Δημους
    Απο ΦΠΑ στο ρευμα παιρνουν καπου 10 καθαρο χρημα και απο την τιμη του ρευματος πανω απο 40 δις !!!!
    ΤΡΕΛΛΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ...

    Και απο πανω επιδοτουνε τα ηλιακα με 0,45 ευρω την κιλοβατωρα. Για τα αιολικα δεν ξερω...

    Εδω στην Κρητη γινονται τα ιδια στην κορφη Αποπηγαδι. Εκει που πολεμησαμε τους Τουρκους ερχεται το καθε τσολι να βαλει ανεμογεννητριες για να κονομαει 1 εκατ. το χρονο, αντι να παει στα δικα του χωραφια και της γυναιακς του

    ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Για τον φίλο που είπε περί διαστάσεων 2Χ2 και τι μπορεί να γίνει γύρω από τις ανεμογεννήτριες μάλλον δεν έχει δει ποτέ από κοντά αιολικό πάρκο ή παίρνει μεροκάματο για να μας λέει τέτοια κουφά.
    Φίλε μου, γύρω από τα αιολικά πάρκα η γη θυμίζει κρανίου τόπο, οι "ρύποι" της "καθαρής" ενέργειας (συσσώρευση φορτίου, ηχητική ρύπανση, οπτικός βιασμός) είναι τεράστιοι, μόνο που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
    Και να μην μιλήσουμε για την βίαια θανάτωση της πτηνοπανίδας που προσκρούει πάνω σε αυτά τα τερατουργήματα, υπολογίζεται ότι κατά μέσο όρο σκοτώνονται 200 - 300 γεράκια και 40 - 60 χρυσαετοί μόνο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ετησίως, επίσης θανατώνονται κατά μέσω όρο περίπου 7000 αποδημητικά πουλιά μόνο στη Νότια Καλιφόρνια, κατ' έτος. Φανταστείτε τι συμβαίνει στη χώρα μας που είναι από τους μεγαλύτερους διαύλους μετανάστευσης πτηνών από και προς την Αφρική.
    Λίγο υποκριτικό δεν είναι να μιλάμε για "καθαρή" και "οικολογική" ενέργεια, βαφτίστε την οικολογιστική να καταλάβουμε, όλα για τα φράγκα γίνονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Δίκιο έχετε κυριε Νικόλα. Εγώ ζω
    στο εξωερικό και τον περασμένο χρόνο ηαδελφή μου που ζει σε
    κάποιο νησί ήθελε σώνει και καλά να
    υπογράψω να στηθούν αυτές οι
    θορυβώδεις ανεμογεννήτριες σε
    μερικά αγροτεμάχια πού έχουμε
    κληρονομήσει απο τους γονείς μας.
    Εγώ αρνήθηκα να υπογράψω γιατί
    όταν κατεβαίνω στήν Ελλάδα και
    βλέπω ότι όλα τα νησιά μας αρχίζουν να χάνουν τον ρομαντισμό που είχαν,με τα όμορφα βουνά τους, οργίζομαι κυριολεκτικά. Έχω διαβάσει πολλά για τις επιπτώσεις πού έχουν όσον αφορά τα πτηνά, οι δέ κάτοικοι πού μένουν κοντά δεινοπαθούν από τόν θόρυβο πού κάνουν. Το ποσόν που έδιναν ήταν
    πράγματι μηδαμηνό, αλλά και
    αρκετά να έδειναν δεν θα υπέγραφα.
    Αυτό το θέμα ειναι ενδιαφέρον και
    χαίρομαι που δημοσιεύται και ο
    καθένας λέει την γνώμη του. Ίσως
    τώρα καταλάβει και η αδελφή μου
    γιατι δεν υπέγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Κριμα στη Μπιρπιλη που παριστανει την οικολόγα και την ειχα συμπαθησει.
    Δεν σέβεται ουτε τις ομορφες παραλίες, ούτε τα ακρωτηρια, ούτε τα νησιά, ουτε τις περιουσίες του κοσμάκη.
    Ολα με τσιμέντα και σίδερα από ανεμογενητριες και υψηλή τάση θέλει να τα γεμίσει. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα δυστυχώς και την κάνουν ότι θέλουν οι εργολάβοι-δολοφονοι του περιβάλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Κατ' αρχήν να δώσω συγχαρητήρια για την ενημέρωση για τα Αιολικά πάρκα.
    Προτείνω η κυβέρνηση να κάνει ένα σχέδιο και μία μελέτη και να προδιαγράψει λεπτομερώς τις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες μπορούν να γίνουν αιολικά πάρκα. Μετά να ρυμοτομήσει σε σχέδιο τους δρόμους πρόσβασης σε αυτά και να ενημερώσει και την ΔΕΗ που πρέπει να πάει για να συνδέσει το ρεύμα λήψης.
    Έτσι το παιχνίδι θα είναι ξεκάθαρο και όλοι θα γνωρίζουν που μπορούν να επενδύσουν.
    Επίσης θα αποφευχθεί κάποιος να χάσει την περιουσία του γιατί στήθηκαν ανεμογεννήτριες δίπλα στο σπίτι του και αυτό έχασε την αξία του.
    Πρέπει επί τέλους να τελειώσει αυτό το "εκτός σχεδίου" και όπου βρει κανείς να στήνει ένα μάτσο ανεμογεννήτριες γιατί έχει μπάρμπα στην Κορώνη.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Δυστυχώς όμως στην περίπτωση της Σκύρου η διαχρονικά υπεκφυγές ΤΗΣ ΜΗ αποδοχής ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ των βοσκοτόπων από το δημόσιο, ΕΧΕΙ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΙ ακόμα και την προάσπιση του βοσκότοπου στο βόρειο τμήμα, κάτι που και σήμερα ακόμα το αποφεύγει... παρανομώντας συνειδητά, καθότι από τη μια δεν έχει κάνει την αποδοχή, αλλά από την άλλη απολαμβάνει χρηματικά τιμήματα απαλλοτριώσεων, όπως για το φράγμα, ενώ επιτρέπει τις καταπατήσεις σε όλη την έκταση του χωρίς να λαβαίνει μέτρα αποβολής κατά των καταπατητών, επιμένοντας ότι, όπως λ.χ. το μονοπάτι προς τον Καλόμαστο, δεν γνωρίζει τα περιγραφικά του βοσκοτόπου όρια, σε σημείο μάλιστα να αποκρύβει ΚΑΙ από τη δικαιοσύνη δικαστικές αποφάσεις που κατοχυρώνουν τα ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

    Κι όμως στα αρχεία του Δήμου υπάρχουν έγραφα και διαχειριστικές μελέτες, όπως αυτή του 1998-99, όπου βέβαια ο δήμαρχος έχει αφάνταστη δυσκολία να τα ανεύρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. TI EPIPEDO ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ...ΝΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΔΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Η ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ...ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΚΑΙΔΟΝΑ ΧΟΥΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΩΣ ΑΓΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΝ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ..ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ,ΕΣΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ..ΟΚ.ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου