One-Stop-Shop στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και η πολιτική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο

66

Με στόμφο η κυρία Μπιρμπίλη επανέλαβε προσφάτως, αυτά που είχε δηλώσει στην Κυβερνητική Επιτροπή το Νοέμβριο 2009, περί δημιουργίας Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Επενδυτών ΑΠΕ! Δηλαδή, περί δημιουργίας «one stop shop» για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο ΥΠΕΚΑ, με στόχο τη μείωση του χρόνου αδειοδότησης από 2 χρόνια σε 3 μήνες! Στο νομοσχέδιό της για τις ΑΠΕ, ολόκληρο το άρθρο 11 αφορά τη σύσταση αυτής της Αυτοτελούς Υπηρεσίας, στην οποία μετασχηματίζεται το Τμήμα Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας, του ΥΠΕΚΑ, που βρίσκεται στον 4ο όροφο της οδού Μεσογείων 119. Μάλιστα, η Κα Μπιρμπίλη πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα αφού, αυτή η εντυπωσιακή Αυτοτελής Υπηρεσία “one stop shop” θα υπάγεται απ’ ευθείας στον Υπουργό!

Επειδή βαρεθήκαμε τις κούφιες δηλώσεις, τις ανοησίες της Κυβέρνησης περί «Δανίας του Νότου», τα επικοινωνιακά τρυκ, και την πολιτική αθλιότητα...αφιερώνουμε στους αναγνώστες μας - για να καταλάβουν το μέγεθος αδιαφορίας της κυρίας Μπιρμπίλη - φωτογραφίες της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης (και του Αρχείου της), που τραβήξαμε πριν μερικές μέρες.

Σας ρωτούμε λοιπόν κυρία Μπιρμπίλη:

1. Αληθεύει ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές από την Αυτοτελή Υπηρεσία του δικού σας Υπουργείου και όχι κάποιου άλλου;

2. Αληθεύει πως επί 6 μήνες δεν ......
έχετε ενημερώσει ούτε έναν υπάλληλο της Υπηρεσίας αυτής για το νομοσχέδιο ΑΠΕ, διότι το χειρίζονται αποκλειστικά & μυστικά σύμβουλοί σας μαζί με παράγοντες εταιρειών, με τους οποίους συνεδριάζουν κρυφά στον 7ο όροφο του Υπουργείου σας;

3. Αληθεύει ότι ούτε Εσείς, ούτε ο Γεν. Γραμματέας σας, έχετε πάει επί 6 μήνες, έστω μία επίσκεψη στα γραφεία της Υπηρεσίας αυτής, αδιαφορώντας για το χάος από τους φακέλους;

4. Αληθεύει ότι στο ίδιο νομοσχέδιο στο άρθρο 2, παράγραφος 1 μεταφέρετε (!) τις αρμοδιότητες & εξουσίες της Υπηρεσίας ΥΠΕΚΑ, στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), δηλαδή αχρηστεύετε το one-stop-shop την ίδια στιγμή που τo συστήνετε; (Ξέρουμε ποιον κύριο τοποθετήσατε παντοδύναμο Πρόεδρο στη ΡΑΕ. Το σύμβουλο κο Ν. Βασιλάκο που μοιραζόσασταν με τον κο Περιστέρη της ΤΕΡΝΑ) http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_7003.html

Ξέρουμε πως δεν θα απαντήσετε γιατί όλα αληθεύουν. Σταματήστε τουλάχιστον να κοροϊδεύετε τον κόσμο, βαφτίζοντας “one stop shop” εξυπηρέτησης επενδυτών ΑΠΕ, μια Υπηρεσία του Υπουργείου, την οποία εσείς η ίδια απαξιώσατε, αδιαφορώντας προκλητικά εδώ και 6 μήνες. Χορτάσαμε με την πολιτική κοροϊδία και την επικοινωνιακή ανοησία σε αυτή τη χώρα!

Δημοσίευση σχολίου

66Σχόλια
  1. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΩΠΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ PERASEI. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καφετζή είσαι μεγάλη γάτα.
    Τους έχεις κάνει πράσινες ρόμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη στιγμή που έχουμε οικονομική καταστροφή της μεσαίας τάξης, ο Πρωθυπουργός προκαλεί σε βαθμό τρέλλας. Χτες στον ΟΑΕΔ Περιστερίου ο αθεοφοβος μίλησε πάλι για την πρασινη ανάπτυξη ως νέο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας!
    Και ενώ έχει βουήξει ο τόπος για την πρασινη κερδοσκοπία & αρπαχτή κρατικοδίαιτων εταιρειών…που δεν προσφερουν θέσεις εργασίας, αλλά επιβαρύνουν τους λογαριασμούς ΔΕΗ…ο κόσμος στον ΟΑΕΔ Περιστερίου τον κοίταζε απαθής , αντί να του πετάει αυγά!
    Μήπως έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού ως έθνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. one stop shop my ass
    Με Γιωργάκη, Παμπούκη, Τινα, Γκερέκου και αλλα παρασιτα της κοινωνίας, οδηγούμαστε στον γκρεμό με βήμα ταχύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καφετζή, φεύγω και παώ στο χωριό με σε μισή ώρα. Σχεδιάζουν και εκεί αιολικά. Κάνω βουντού μπας και σαπίσουν εκεί στον 7ο όροφο και γλυτώσουμε. Να' σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα άρθρο νόμου επικοινωνιακό πυροτεχνημα!
    Αναρωτιέμαι αν είναι η Μπιρμπίλη το ΖΩΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ή ο ίδιος ο ΓΑΠ (αυτός με το νεροπίστολο) και η ανώμαλη απλό όργανο.
    Γιατί κι αυτός ΖΩΟΝ ειναι αφου μας παρουσιασε τη σύνοδο στις Βρυξέλες σαν επιτυχία του και μετά στα spreads στο Θεό!
    Καλό Πάσχα Ελληνάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βουλώστε το ρε βρωμοδεξιοί.Όσο θα είσαστε αμετανόητοι γιά την καταστροφή τής χώρας την 5ετία που πέρασε,εμείς 100000000000 φορές ΠΑΣΟΚ,ΠΑΣΟΚ,ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καφετζή έχει κάποιο πρόβλημα η κεντρική σελίδα του site.

    ϊσως σου κάνει βουντού η Τίνα που την έχεις ξεκολιάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.17 να πάρεις μια λαμπάδα με ανεμογεννητρια για την Ανάσταση και μετά να την βάλεις στον κώλο σου να ηρεμήσεις καθυστερημένε βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πράσινη τσόντα 1:17, τα ερωτήματα της ανάρτησης προς τα μπουμπουκια της πρασινης μαλακίας είναι αμειλικτα.
    Άσε τη Ν.Δ. και απάντησε εσύ άμα είσαι μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙΝΑ ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥ

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΟΥΜΠΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 12:54
    Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας πάει σε ανέργους και τους μιλά για πρασινη ανάπτυξη - μπιζνες του Μπόμπολα, του Περιστερη και των γνωστών διαπλεκόμενων ΛΗΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...η χώρα χρεωκοπεί και σκυλεύονται όποιοι προλάβουν ότι έχει απομείνει.

    Το Θέμα δεν είναι ποιος έφταιξε περισσότερο διαχρονικά. Το θέμα είναι πως η Κυβέρνηση ΓΑΠ, ασχέτως τι λέει προς τον κόσμο, συμπεριφέρεται σαν να έχει ημερομηνία λήξης και αρπάζει ότι προλάβει.
    Έρχεται νέα τεχνοκρατική κυβέρνηση από το ΔΝΤ, θα με θυμηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πήγα στο φαρμακείο για τις ισνουλίνες μου.
    Μου ειπε να τα καταβάλω τοις μετρητοίς και να μου τα δωσει το ταμείο.
    Ποιοί καριόληδες πολιτικοι απατεωνες καταντησαν το ταμείο μου,να μη μπορεί να πληρωσει τα φαρμακεία?
    Εγω πάντως δεν έχω λεφτά να πληρώσω τοις μετρητοίς και έτσι ή θα πρέπει ν αυτοκτονήσω,ή να την στησω σε κανενα φανάρι.
    Η συνταξη μου ειναι 770 ευρώ και δίνω για νοικι 350
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ !

    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πήγα στο φαρμακείο για τις ισνουλίνες μου.
    Μου ειπε να τα καταβάλω τοις μετρητοίς και να μου τα δωσει το ταμείο.
    Ποιοί καριόληδες πολιτικοι απατεωνες καταντησαν το ταμείο μου,να μη μπορεί να πληρωσει τα φαρμακεία?
    Εγω πάντως δεν έχω λεφτά να πληρώσω τοις μετρητοίς και έτσι ή θα πρέπει ν αυτοκτονήσω,ή να την στησω σε κανενα φανάρι.
    Η συνταξη μου ειναι 770 ευρώ και δίνω για νοικι 350
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ !

    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Πασόκια, όταν πριν από μήνες έγραφε για την Μπιρμπίλω και τα πράσιν' άλογα της πράσινης ανάπτυξης του ΓΑΠ ο ευγένιος τον είχατε ξεσκίσει στο βρίσιμο..

    Τώρα που επιβεβαιώνονται και από άλλη πηγή κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο..

    Ζητήστε έστω και τώρα μια συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για την μαλακια που επιτρέψατε σε έναν βλάκα του κοινού ποινικού δικαίου να κυβερνά μαζί με μια σειρά απο λαμμόγια του ΔΝΤ εγχώρια σκουλήκια της αρπαχτής και δουλικά των εργολάβων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας πάει σε ανέργους και τους μιλά για πρασινη ανάπτυξη - μπιζνες του Μπόμπολα, του Περιστερη και των γνωστών διαπλεκόμενων ΛΗΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...η χώρα χρεωκοπεί και σκυλεύονται όποιοι προλάβουν ότι έχει απομείνει."

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑ. θα φορολογήσουν και τις μίζες;

    ΔΥΟ. Υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα μαλάκυνσης εγκεφαλου των Ελλήνων.
    Τη στιγμή που έχουμε οικονομική καταστροφή της μεσαίας τάξης, ο Πρωθυπουργός προκαλεί σε βαθμό τρέλλας.
    Χτες στον ΟΑΕΔ Περιστερίου ο αθεοφοβος μίλησε πάλι για την πρασινη ανάπτυξη ως νέο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας!

    Και ενώ έχει βουήξει ο τόπος για την πρασινη κερδοσκοπία & αρπαχτή κταικοδίαιτων εταιρειών…που δεν δημιουργούν θέσεις εργασίας, αλλά αντιθέτως επιβαρύνουν τους λογαριασμούς ΔΕΗ…ο κόσμος στον ΟΑΕΔ Περιστερίου τον κοίταζε απαθής , αντί να του πετάει αυγά!
    Μήπως έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού ως έθνος?

    ΤΡΙΑ. Τι περιμένεις ;… πήγε στο σπίτι του κρεμασμένου και μίλησε για σαπούνι (για να γλυστράει το σχοινί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1:55 ΓΥΡΝΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ COPY-PASTE ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ.
    ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2,06 ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.....
    ΠΑΣΟΚΕ ΑΛΗΤΗ.......
    ΤΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!
    200.000 μετατάξεις ή απολύσεις στο Δημόσιο

    Σαρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο επέρχονται με νομοθετική ρύθμιση που έχει συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη». Πάνω από 200.000 υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά ή και απολύονται τους επόμενους μήνες, εξαιτίας της κατάργησης χιλιάδων ανενεργών και ζημιογόνων οργανισμών των σημερινών δήμων. Η μεταρρύθμιση, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές του νέου έτους.

    * Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στους ΟΤΑ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 6.000. Κάθε δήμος έχει ανάλογα με τον πληθυσμό του από 5 ως και 50 ΝΠΔΔ. Αποστολή τους είναι η συντήρηση βιβλιοθηκών, η διοργάνωση εκδηλώσεων, η διαχείριση των ΚΑΠΗ και κληροδοτημάτων κτλ., ενώ πολλά δεν έχουν καν ουσιαστικό αντικείμενο. Μόνο στα Διοικητικά τους Συμβούλια έχουν τοποθετηθεί πάνω από 60.000 άτομα.
    Με τη ρύθμιση της κυβέρνησης επιτρέπεται σε κάθε νεοσύστατο «καλλικράτειο» δήμο να διατηρεί μόνο δύο Νομικά Πρόσωπα, ένα για την εξυπηρέτηση «κοινωνικών - προνοιακών αναγκών» και ένα για την άσκηση «πολιτιστικής, αθλητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας» . Ετσι να νέα Νομικά Πρόσωπα δεν θα υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 700 ή 740.

    * Αναστέλλουν τη λειτουργία τους περίπου 1.800 δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ετήσιο τζίρο περίπου 500 εκατ. ευρώ. Πολλές εξ αυτών είναι ανενεργές ή και ζημιογόνες. Στη θέση τους θα επιτρέπεται η σύσταση μόνο μιας δημοτικής επιχείρησης ανά δήμο, η οποία θα ονομάζεται «κοινωφελής δημοτική επιχείρηση». Δηλαδή θα περιοριστούν σε 350-370.

    * Εξακολουθούν, προσώρας, να λειτουργούν 46 μονομετοχικές ΑΕ, οι οποίες με βάση και τον νέο νόμο για τις προσλήψεις θα έπρεπε να κλείσουν, αλλά ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης αποδέχθηκε σχετικό αίτημα των δημάρχων. Παράλληλα επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των δημάρχων το αν θα διατηρήσουν ή θα κλείσουν άμεσα τις πολυμετοχικές αναπτυξιακές εταιρείες.

    * Καταργούνται περίπου 900 σχολικές επιτροπές μετά τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων για τα σχολικά κτίρια στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, ενώ θα επιτρέπεται σε κάθε δήμο να έχει μία σχολική επιτροπή για κάθε βαθμίδα.

    Απολύσεις και μετατάξεις
    Μόνο το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει στους δήμους. Ολοι οι συμβασιούχοι, που υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ή και με συμβάσεις έργου θα απολυθούν μετά τη λήξη τους, ανεξαρτήτως του χρονικού ορίου που έχει τεθεί για την εν γένει ανανέωσή τους (31.12.2011). Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, επισήμαναν ότι «οι ανάγκες θα καλυφθούν κυρίως από μόνιμο προσωπικό». Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των συμβασιούχων που τελικά θα απολυθούν θα υπερβαίνει τις 35.000.
    Οι μόνιμοι υπάλληλοι που μετά τις αναγκαστικές μετατάξεις δεν θα αποδεχθούν το νέο καθεστώς εργασίας, θα πρέπει να απολυθούν.

    Θ. Πάγκαλος: Αν χρειαστεί θα απολυθούν
    Ανοικτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος το ενδεχόμενο να απολυθούν υπάλληλοι στους οργανισμούς του Δημοσίου που πρόκειται να συγχωνευτούν. «Το προβλέπει το Σύνταγμα. Προς το παρόν θεωρούμε ότι η λύση μπορεί να είναι η μετάταξη σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες γιατί είναι μικρός ο αριθμός των υπαλλήλων» δήλωσε στην εκπομπή «Ζoom» της ΝΕΤ. Οπου όμως είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των υπαλλήλων, είπε ότι δεν αποκλείει τίποτε. «Ο,τι επιτρέπεται από το Σύνταγμα της χώρας και το νομικό της καθεστώς και είναι ωφέλιμο οικονομικά πρέπει να εξεταστεί. Εχουμε αποφασίσει να κυβερνήσουμε χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το πολιτικό κόστος. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

    ΠΑΜΕ ΗΛΙΘΙΟΙ..ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ..ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πολιτικό σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι ολόιδιο.
    Εξυπηρέτηση διαπλεκόμενων, μίζες, ρουσφέτια και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

    Η λύση είναι Κυβέρνηση διορισμένη από τις Βρυξέλες, αλλιώς δεν γινόμαστε κράτος. Μην ακούτε τις αηδίες του Μητσοτάκη περί Οικουμενικής Κυβερνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ (ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ) ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ 1¨17, 2¨04, 2¨06
    Σε σένα μιλάω ρε ανεγκέφαλε πασόκε, που ακόμη νομίζεις ότι για τα σημερινά προβλήματα δεν φταίει ο ΓΑΠ αλλά ο Κ.Κ.
    Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις και τα πιό απλά πράγματα είσαι εντελώς κολλημένος.
    Εκτός από το ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται σε ότι αφορά τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα, απορώ πως πιστεύεις τις σαχλαμάρες που σου λένε σχετικά με το τί πραγματικά άφησε η Νέα Δημοκρατία.
    Είναι απόλυτα φυσιολογικό ένα αδαές πρόβατο σαν και σένα, να μην κάνει ποτέ του τον κόπο να φιλτράρει μέσω της κριτικής του σκέψης αυτά που του λένε οι διάφοροι υπαλληλίσκοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Αλαφούζου και του Κουρή.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΊΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ.
    Πχ. δεν αναρωτήθηκες ποτέ πώς γίνεται ο "μπουχέσας" και "τεμπέλης" και "άχρηστος" Κ.Κ. να δανείζεται με 1% πάνω από τα γερμανικά και ο "καπάτσος", ο δουλευταράς, ο προοδευτικός ΓΑΠ να δανείζεται με 3,5%;
    Είμαι σίγουρος ότι ούτε κάν που καταλαβαίνεις τη διαφορά, εάν όμως ήξερες ότι αυτό σημαίνει 13 δισ. ευρώ το χρόνο σε τόκους παραπάνω πώς θα σου φαινότανε; Δηλαδή από 12 δισ τόκους που πληρώναμε επί Ν.Δ. φέτος θα πληρώσουμε πάνω από 25 δισ.
    Εάν δεν το ξέρεις, 25 δισ το χρόνο είναι σχεδόν το ήμισυ του προϋπολογισμού της χώρας, πανηλίθιε.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
    Τέλος θέλω να σου κάνω μια απλή, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (σκέψου λίγο, τζάμπα είναι).
    Πώς γίνεται ένας άχρηστος, τεμπέλης, στούρνος, σουβλακο-κτόνος, μπουχέσας ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τη Goldman Sachs, τη Morgan Stanley, τη J.P.Morgan και όλους αυτούς τους διεθνείς οίκους (που είναι και οι κύριοι μέτοχοι του Δ.Ν.Τ.) ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, παίρνοντας χαμηλά επιτόκια;
    Δεν έχουν αυτοί εξιδικευμένα τμήματα αναλύσεων, δεν έχουν μόνιμα γραφεία στην Ελλάδα, δεν συνεργάζονται με Ελληνικές Τράπεζες που ξέρουν ακόμη και το βρακί που φοράει ο Διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας;
    Τόσο μάγκας ήταν ο Κ.Κ.;
    Έχει εκλείψει η κοινή λογική από τη σκέψη σου (και δυστυχώς όλων των άλλων ανελεύθερων μυαλών που υποστηρίζουν ακόμη το ΓΑΠ).
    Συνέχισε μαλάκα να "ενημερώνεσαι" από τον Τσίμα, τον Πρετεντέρη, τον Οικονομέα και το Χατζηνικολάου και μια ζωή θα σε δουλεύουν χωρίς εσύ να καταλαβαίνεις τί πραγματικά συμβαίνει.
    Λυπάμαι αλλά είσαι γεννημένος στόκος και οπαδός χειροκροτητής.
    Σου αξίζει να πληρώνεις τη βενζίνη 1,5 ευρώ, να σε ξεσκίζουν στην έμμεση φορολογία, να δουλεύεις μέχρι τα 67 σου (άν ζείς μέχρι τότε) και ένα τελευταίο.
    Ουέ και αλλοίμονο εάν δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα.
    Θα πείς το ψωμί ψωμάκι από την ανεργία και τη φτώχεια τα επόμενα χρόνια.
    Είσαι όμως τόσο βλάξ που φοβάμαι ότι η κατάσταση θα σου αρέσει, μόνο και μόνο επειδή είναι πράσινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάλλον εσύ 01 Απριλίου 2010 2:33 μ.μ. είσαι ο καθυστερημένος της παρέας .Εδώ ο αρχηγός σου ο Σαμαράς παραδέχεται ότι τα έκαναν σικάτα και εσύ μου μιλάς για έξι μήνες του ΠΑΣΟΚ .Φυσικά και κάποιος που λέει τόσο καλά ψέματα όπως ο δικός σου Καραμανλης ,μπορεί να δανειζόταν φτηνά ,το ερώτημα ρε βόδι είναι μέχρι πότε θα μπορούσε να γίνεται αυτό !! Αν θέλεις να μου πεις ότι και σήμερα αν ήτανε ο Καραμανλης θα δανειζότανε με χαμηλά επιτόκια , ΤΟΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 2:33 μ.μ. Πραγματικά είσαι και πολύ μαλάκας !!
    Μήπως είσαι ο ίδιος ο Καραμανλης ?????? διότι δεν μπορεί να υπάρχει κανένας μεγαλύτερος ψεύτης από αυτόν !!!
    Να χαρείς την θωρακισμένη και ισχυρή οικονομία του ρε βόδι , βόδι, βόδι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η χωρα έχει χρεωκοπήσει και εσείς ασχολείστε ποια κυβέρνηση έφταιξε περισσότερο...
    Δυστυχοι πτωχοί Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 01 Απριλίου 2010 2:33 μ.μ.
    Ότι και να πεις ρε πληρωμένο κομματοσκυλο ,όλοι ξέρουνε ότι ο μπουχεσας με τα σουβλάκια ήτανε ο πιο άχρηστος πρωθυπουργός που πέρασε από την ΕΛΛΑΔΑ !! Και εσύ συνέχισε έτσι δυνατά με τις μαλακιες που λες και οπού νάνε θα φτάσει η Ν.Δ στο 6 % !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το προμελετημένο έγκλημα της πράσινης ανάπτυξης στήθηκε απο την συνομοταξία της αγίας οικογένειας και των φίλων του κόμματος φυσικά μετο αζμείωτο{ΤΕΡΝΕΣ ,ΣΜΕΡΝΕΣ,ΜΠΟΜΠΟΛΈΟΙ Κ.Λ.Π.}
    Τώρα θα πεί κανείς γιατί δεν ενδια φέρονταιγια την μονα δική λύση της επίλυσης του ενεργειακού προβλήματος που είναι η κατασκευή ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΤΗ ΜΠΕΡΜΠΙΛΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 2.33
    25 δισ τοκοι για δανεια 55 δισ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν καθόσουνα στ αυγά σου βρε Μπερμπίλω μου , στάχτη έκανες εμένα και το μύλο μου.
    Ντίπ μυαλό δεν είχες δράμι και σε πείρε το ποτάμι κλπ κλπ
    Το θυμάστε αυτό το άσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν καθόσουνα στ αυγά σου βρε Μπερμπίλω μου , στάχτη έκανες εμένα και το μύλο μου.
    Ντίπ μυαλό δεν είχες δράμι και σε πείρε το ποτάμι κλπ κλπ
    Το θυμάστε αυτό το άσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε κάφροι πασόκοι, δεν μπορώ πιά να συζητάω με τα αρχίδια μου, βαρέθηκα.
    Ο Σαμαράς ποτέ δεν είπε ότι φταίει ο Κ.Κ. για την οικονομία, απλά είπε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιό τολμηροί, δηλαδή να κάνουμε πιό γρήγορες μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα.
    Φίλε 3¨15, προφανώς δεν κατέχεις πράμα από οικονομικά.
    Τα 25 δισ είναι τόκοι του συνόλου του χρέους (περίπου 275 δισ σήμερα) και όχι 55 δισ που είναι περίπου τα προσδοκώμενα έσοδα του προυπολογισμού για το 2010.
    Ρε πράσινα χαζόπαιδα, εάν δεν ξέρετε τί σας γίνετε αντεστε για κανα μπανάκι ή ρίξτε το στο μεσημεριανό ύπνο να φτιάξετε δερματάκι.
    Μην καβαλάτε το πληκτρολόγιο και γράφετε αηδίες προς εκτόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κύριοι το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Παπανδρέου.

    Για δικούς του λόγους, έχει βάλει τυχάρπαστους για Υπουργούς:
    1. ΥΠΕΚΑ την γραμματέα του την Τίνα, μια δυστυχισμένη κοπέλα που κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα αθλητικά παπούτσια!
    2. ΥΠΕΞ τον Δρούτσα έναν άσχετο χαμηλόβαθμο υπάλληλο της Αυστριακής Κυβέρνησης άσχετο επί Διπλωματικών, επειδη είχε γκόμενα την Αυστριακή μάνα του.
    3. ΥΠΠΟ την Γκερέκου που την έχει γκόμενα και την πηδάει στο Ξενοδοχείο Μεταξά στο Αργοστόλι.

    Συμφωνώ στην Αρχή περί ανανέωσης προσώπων στην πολιτική ζωή , αλλά αυτό θα σήμαινε να τοποθετούνται ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ και ουχί τυχάρπαστοι , και γιατί όχι.. να εξαφανιζόταν και η οικογένεια Παπανδρεου & η οικογενεια Μητσοτάκη από την πολιτική, όπως γίνεται στα πολιτισμένα κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @4.25

    Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά, αλλά ειδικά η Τίνα φαίνεται να μην έχει πάρει μυρωδιά τι θα πει ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    Τα περί οικολογίας και πρασινης ανάπτυξης τα έχει μαθει από το ιντερνετ και μας τις πλασάρει λες και μιλάει σε χωριάτες.
    Αλλά μάλλον τα κοράκια της αγοράς την έχουν πάρει χαμπάρι οτι αυτή είναι χωριάτα και την έχουν κάνει μαριονέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όπατις, και πηδίκουλας ο ΓΑΠ? Αυτό κι αν είναι φοβερό νέο, αν πηδάει και την Γκερέκου χαλάλι του όλα ρε σεις! Για να σοβαρευτούμε μάγκες, αντί να τσακώνεστε μεταξύ σας, εγώ λέω να μπουκάρουμε μια μέρα στη βουλή και να τους ξεβρακώσουμε όλους. Αν δεν ξεσηκωθεί ο λαός, θα μας πηδάνε κάθε μέρα ΠΑΣΟΚΟΛΛΗΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.

    ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΝΤΛΕΙ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΟΚΩΛΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΠΩΣ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ (ΕΜΑΘΕ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΚΗΣ) ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ!!!

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ; ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΕΙΧΕ ΚΛΗΘΕΙ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ!!!!!!!!!!

    ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΡΘΙΟ ΖΩΟ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΗΜΙΤΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙ Α ΑΥΤΑ.. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΦΟΥΦΙΑΝΟΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΌΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Ή ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.. ΑΣΠΡΑ ΜΟΥΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΟΙ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΣΟΚΟΙ.Tα φουσκωτά φορολογούνται;
    Ο Πάγκαλος αποτελεί τεκμήριο για το ΠΑΣΟΚ;
    Ναί ή Όχι;
    Σχετικά με το αέριο το παγκαλικόν πληροφορηθήκαμε ότι, ήδη κατασκευάσθηκε κλανιόλα ανοικτού τύπου και βρίσκεται καθ’οδόν προς την αίθουσα των συνεδριάσεων.

    ΥΠΉΡΞΕ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΦΡΑΓΉ
    Ή ΑΛΛΙΏΣ ΤΗΝ ΤΆΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΩΝ.

    ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΈΝ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΦΕΛΛΟΊ ΤΟΥ ΠΑΓΑΚΛΙΚΟΎ ΔΙΑΜΕΤΡΉΜΑΤΟΣ.

    Σ.Σ. Άν βρίσκονταν τέτοιοι φελλοί δέν θα μπορούσαμε να αναλογιθούμε την ζημιά που θα επήρχονταν, άν αυτός δέν αφαιρείτο πριν απο την … νομοτελειακή έκρηξη.

    Γιατί σε ανάλογη περίπτωση πριν απο μερικά χρόνια στο Κέηπ Τάουν η έκρηξη που συνέβη μέσα στην αυλή σχολείου είχε σαν επακόλουθα πρώτον τον τραυματισμό αρκετών μαθητών, δεύτερον την βροχή σκατών στην έρημο της Σαχάρας και τρίτον τον θάνατο ελέφαντος στην Νιγηρία απο αδέσποτο φελό!!!

    Τί σου κάνει σήμερα η πολιτική; Ενασχόληση με … κλανιόλες και με φελλούς μέσα στην πλέον σοβαρή κρίση στην χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανθέλληνα, είσαι κλινική περίπτωση. Αντε στον Καύκασο να πολεμήσεις για τις ιδεοληψίες σου. Και είσαι και στα 56 και ανεβάζεις πίεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σου Τινα Μπιρμπιλού Υπουργάρα μου, με τα οπενγκοβ και τα γραφεια εξυπηρετησης επενδυτών σου. Εσύ έπρεπε να είσαι Υπουργός στη Δανία καλέ ...χάνεσαι εδώ στην ψωροκώσταινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κόψτε τις επιχορηγήσεις από τα ινστιτούτα και κλείστε τα

    Καλά έκανε και έγινε αντιπρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ ο αδερφός του πρωθυπουργού, ο Νίκος Παπανδρέου. Μόνο επιχορηγήσεις να μην παίρνουν από το κράτος τα ιδρύματα.

    Το...πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να μην εκμεταλλευθεί κάποιος την σχέση που υπάρχει και μοιράζει αβέρτα τα χρήματα στο Ινστιτούτο.
    Ουδείς ασχολείται με αυτά εκτός από τους ίδιους.

    Άκου εδώ, το ΙΣΤΑΜΕ του Ανδρέα Παπανδρέου λειτουργεί ως σύγχρονο κέντρο προβληματισμού.. $$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Μας δουλεύουν δηλαδή οι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο πρωθυπουργός γνώριζε το ραντεβού του Παμπούκη με τον Μπόμπολα!

    Εν γνώση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ήταν το ραντεβού που έκανε ο Χάρης Παμπούκης στο σπίτι(παρακαλώ) στο Ψυχικό του Γιώργου Μπόμπολα και παρουσία του Λεωνίδα Μπόμπολα!
    Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό γιατί δεν μπορεί να μην θέλουμε να μιλάμε για διαπλοκή όταν οι επιχειρηματίες βλέπουν στα σπίτια τους , ανθρώπους της..κυβέρνησης.

    Για οποιαδήποτε λόγο έπρεπε ο Μπόμπολας να πάει στο Μαξίμου και να δημοσιοποιηθούν και οι λόγοι. Έχουν να κρύψουν τίποτα και πρέπει να αφήνουν υποψίες ότι πάλι κάτι μαγειρεύεται που να έχει σχέση με την διαπλοκή;
    Εύλογα ερωτήματα κάνουμε...
    ΟFF SHORE ΥΠΟΥΡΓΕ-
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..
    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανθέλληνα,
    προφανώς είσαι του ΚΚΕ ή του Τσύριζα.
    Επειδή η αντίληψη των κάθε είδους αριστερών περί οικονομικής διαχείρισης διαμορφώνεται μεταξύ παιδικής μαλακίας και γεροντικού αλτσχάϊμερ (με ενδιάμεσα στάδια μεσηλίκων που πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια) σου λέω το εξής απλό:
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Προφανώς ενημερώνεσαι από τα ρετάλια της δεκαετίας του 60 που γράφουν στην Αυγή και το Ριζοσπάστη.
    Ίσως εσείς οι κομμουνιστές κάποια στιγμή θα έπρεπε να σταματήσετε να συζητάτε μεταξύ σας και να αρχίσετε να μιλάτε λιγάκι και με ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ανθρώπους.
    Ίσως, αν και φοβάμαι ότι έχεις περάσει προ πολλού από το σημείο της δυνατότητας επιστροφής στον πραγματικό κόσμο.
    (Με ανάγκασε ο ξεφτίλας να βρεθώ στο ίδιο στρατόπεδο με το γκρέμλιν το σημίτη αλλά δεν τους αντέχω πιά αυτούς τους αριστερούς καθηγητές της μπουρδολογίας).
    PS., Αν και δεν θα καταλάβεις τι σου λέω, πριν από 15 χρόνια δούλευα σε ¨αντίπαλο" της GS (Λονδίνου) και πίστεψέ με, ξέρουν (και πάντα ήξεραν) τα πάντα για τα οικονομικά μας.
    Τα πάντα.
    Οι Εβραίοι δεν δανείζουν λεφτά (και μάλιστα χαμηλότοκα) εάν δεν ξέρουν το χρώμα του βρακιού σου.
    Άντε καλό πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Α και κάτι άλλο για τον Ανθέλληνα,
    Στις βρισιές σου δεν ανταποκρίνομαι (στο βαθμό που σου αξίζει) λόγω των ημερών, όπως θα κατάλαβες.
    Εάν ήξερες που γεννήθηκα και που μεγάλωσα, θα άλλαζες ρότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΔΕΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ (ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ) ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΑΪΣΤΡΩΝ..

    ΔΙΧΩΣ Ο ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ) ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ (ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997ΚΡΥΦΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΟΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΝΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΦΤΗΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ)
    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΓΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΜΙΑΣ.. ΟΥΧΟΥ!!

    ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΒΡΥΞΕΛΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΓΩ ΧΑΡΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΑΟΓΙΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΣΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΗ ΤΑΧΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..

    ΑΣΕ ΤΣΑΤΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΓΩ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΚΑΤΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ..

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Α ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε..

    Α ΓΑΜΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ..

    ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΜΑΛΑΚΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΕΔΩ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΔΕΞΙΟ ΣΚΑΤΟ.

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χώστα του ανθέλληνα μ' αρέσεις..
    Για μαλάκες μας έχει η Ρηγίλλης και η Χαριλάου.. Βγαίνει ο καθένας με τα τζάκια του και τώρα το ένα τζάκι της ανάρτησης σκούζει που άλλο θα τ' αρπάξει.. Πονάει ο κώλος του όπως θα έλεγε κι ο ανθέλληνας αλλα εμάς νοιάζει που μόνιμα πονάει ο δικός μας.. Αϊσικτίρ, βαρεθήκαμε πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανθέλληνα,
    Καλά σε υποψιάστηκα ότι είσαι γραφικός κομμουνιστής του οποίου η γλώσσα είναι ΠΕΝΤΑ-πλάσια από το μυαλό.
    Εάν νομίζεις ρε σκερβελέ ότι έχεις χαμπάρι από το τί συμβάινει στον πραγματικό κόσμο είσαι πιό βλάκας και από το γιό της κυρίας τσάντ.
    Μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί ξέρεις ότι τα αριστερά καραγκιοζοκόμματα δεν ορόκειται ποτέ να κυβέρνήσουν οπότε είσαι τζάμπα μάγκας.
    Λοιπόν, όπως ξέρεις πολύ καλά ρε κουραμπιεδόμυαλε, τους μάγκες τους πάτησε το τρένο, γι' αυτό τα περί καναβάτσου κλπ είναι μόνο για παιδιάκια του γυμνασίου και του λυκείου.
    Προφανώς ο παλιμπαιδισμός σου είναι αθεράπευτος.
    Και τώρα μπορείς να πάς να γαμηθείς, έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από το να μιλάω με ένα κομπλεξικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε ανθέλληνα,
    Τώρα είδα τη άλλη μαλακία σου.
    Δε μου λές, όταν κλάνεις σβήνει η λάμπα;
    Ούτε για να κάνει κανείς την πλάκα του δεν κάνεις ρε αριστερό μουνόπανο.
    Τί ονειρεύεσαι ρε μαλάκα, τον κομμουνισμό;
    Είχες πάει ποτέ σε κομμουνιστική χώρα πριν από το 1989 ρε μαλακοπίτουρα;
    Ούστ να χαθείς, ζώο, μουνάκια σαν και σένα έχω γαμήσει ουκ ολίγα αλλά άς όψεται η κατάσταση που βιάζομαι απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΣΤΕΓΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΚΑΤΟ

    ΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ ΤΡΑΒΑ ΜΟΥΝΟΣΕΡΒΙΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ GAY ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βρε μαλάκα Ανθέλληνα, γιατί μπαίνεις σαν μαύρο κοράκι στα σχόλια και μας βγάζεις τα τρελλά σου? Αντε στη Σιβηρία που τιμάς, ειδ άλλως στη Λαλιώταινα. Αι σιχτίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανθέλληνα τους έχεις πονέσει,

    Κάνει μπαμ από μίλλια μακριά.. Ρίχτα τους για λογαριασμό όλων μας.. Δείχνεις αντράκι που δεν καταλαβαίνει.. Μπράβο σου. Ηθικός έντιμος πολιτικοποιημένος αλλά ακομμάτιστος. Λες αλήθειες που όλοι τις υποψιαζόμαστε. Και τις ξέρεις καλά.. Ξανά μπράβο σου.. Ας τα σκυλιά να γαβγίζουν.. Γουστάρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. --- αγνοειστε τον ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    --- ΕΙΝΑΙ Η ΝΈΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ
    * ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ.
    ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΙΔΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ----------

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ
    ΜΕ ΜΙΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΙΣΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΕ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...
    ......χέστε τον μωρέ στην ανυπαρξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κοίτα ποια δεξιά αλητεία μιλάει για σκάνδαλα..

    τα βατοπαίδια οι κουμπάροι οι υποκλοπές του μπουχεσομαλάκα, τα ομόλογα, οι δανειακές προμήθειες,η Μητσοτάκειος Ζήμενς, οι Παυλίδηδες και ο κατάλογος δεν έχει τέλος σασ λένε μήπως τίποτα;

    ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 10:42,
    Το τρώς το παστέλιιιιιι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. όχι βάζω το σουσάμι στην πουτσα μου όταν σε γαμάω γιατί σου αρέσει δεξιό καθήκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τότε γιατί χθές βράδυ η γυναίκα σου μούλεγε πάλι για το "γαριδάκι" σου, κούκλα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πρωταπριλιά σήμερα.

    Χρόνια πολλά μεγάλε.

    Θές ένα μισθό;

    http://www.youtube.com/watch?v=IA8kDuy2AN8&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 10,42
    Aφου στα ρίχνουν και οι Κομμουνιστές
    και με το δίκιο τους όπως λές, πάρε τα κουβαδάκια σου και άλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. τα μπέρδεψες.. ήταν η δικιά σου που σου μιλούσε για το δικό σου όταν σου ήρθε μετά από μένα.. κοίτα κάτω είμαι ακόμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. μπλε μ....ς! πρασινοι μ.....ς! κοκινοι μ......! το θεμα ειναι αλλο ομος τελικα, μ.....ς! οχι ποιος ειναι μεγαλητερος αλλα ποιος θα εχει να φαει απο δω κ περα κ. μ....ς! για αφτο λοιπον πρην γραψετε αλλες μ.....ς ρηχτε μια ματια στα παιδια σας κ φερτε στο μυαλο σας οτι εσεις που γραφετε αφτες τις μ....ς ειστε προσφιγοπουλα ,απογονοι μεταναστον τον ανθρακοριχιον τις γερμανιας , τον πιαταδον τις αμερικης ........ και μεχρι να το παρετε χαμπαρι τα παιδια σας θα παρουν τους ιδιους δρομους τις ξενιτιας οπος οι παπουδες τους επιδη εσεις εχετε αλλα θεματα σοβαροτερα απο το να τους προσφερετε ενα μελον να ξυνεστε!!!!!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΛΦΑΒΙΤΟΣ ΕΤΩΝ 78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. παναγιωτη αναλφαβητε που διαβαζεις και μπλογκς, δεν μας είπες ποιοι θα πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς? Οι βολεμένοι δημοσιοι υπάλληλοι που θα απολυθούν , ή οι ταλαίπωροι ελευθεροι επαγγελματίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανωνυμε-01 Απριλίου 2010 1:01 μ.μ.


    Να φωναξομε το Ζαχοπουλο,το Ρουσοπουλο για να μας σωσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ-ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ;
    ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ.
    ΠΟΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Οι πασόκοι μιλάνε. Περίεργο. Συνήθως είτε μασάνε τα κλεμμένα είτε έχουν την πούτσα στο στόμα. Σχολή καρριέρας Μιμή Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ.
    Το Συμβούλιο της Επικρατείας ομως έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που κτίστηκαν μετά το 1983 και ως εκ τούτου όλοι οι ημιυπαίθριοι χώροι, εφόσον κτιστούν ή μετατραπούν με οποιοδήποτε τρόπο σε στεγασμένους χώρους, αυτομάτως μετατρέπονται σε αυθαίρετα κτίσματα.
    Συγκεριμένα, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που κτίστηκαν μετά τον 1983, ανεξάρτητα αν αυτά είναι εντός ή εκτός σχεδίου πόλεως. Έκρινε επίσης τα αυθαίρετα μετά το 1983, που άρχισε η εφαρμογή του Ν. 1337/1983, έπρεπε κανονικά να είχαν κατεδαφιστεί.
    Ακόμη, έκρινε ότι η διατήρηση των νέας γενεάς αυθαίρετων μετά το 1983, έχει ως συνέπεια την χειροτέρευση των όρων και συνθηκών διαβιώσης των κατοίκων, την νόθευση και ανατροπή των σχεδίων πόλεως. Η απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
    Η εν λόγω απόφαση συνδέεται άμεσα με τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων. Οι ημιυπαίθριοι χώροι εφόσον κτιστούν ή με οποιονδήποτε τρόπο μετατραπούν σε στεγασμένους χώρους - όπως τζαμαρίες, ξυλοκατασκευές, κλπ - αυτομάτως μετατρέπονται σε αυθαίρετα κτίσματα τα οποία σύμφωνα με την Ολομέλεια του ΣτΕ δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν.
    Προτείνω λοιπόν με το νέο αυτό κόλπο:
    1)Να δημιουργηθεί ταμείο για την ασφάλεια της χώρας που θα μπαίνουν τα λεφτά που θα πληρώνουν οι Λαθρομετανάστες για να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    2) Να δημιουργηθεί ταμείο για το σωφρονιστικό σύστημα που θα πληρώνουν οι φυλακισμένοι για να βγούν έξω.
    3) Δήλωση για τα φακελάκια απο τους γιατρούς και 10% μόνο απο το ποσό για να φτιάξουμε το ΕΣΥ?
    4) Οι καθηγητές θα δηλώνουν τα μαύρα απο τα ιδιαίτερα και το 10% για την παιδεία
    5) Ενα αυτοκίνητο απο κάθε οικία θα πληρώνει μερικά ευρώ για να καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο έξω απο την είσοδο της πολύκατοικίας και με τα λεφτά θα φτιάξουμε τα πεζοδρόμια.
    Ετσι θα είμαστε όλοι καλά και ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
    Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου