Λαμπρές σοσιαλιστικές τοποθετήσεις.

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Διαβάσαμε ότι ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος προτίθεται να τοποθετήσει τον Στρατή Στρατήγη στη θέση του Προέδρου της ΕΤΑ (Εταιρίας Τουριστικά Ακίνητα).

Από δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΥΣ» της 19/1/2008 διαβάζουμε μεταξύ άλλων για τον παραπάνω κύριο :

«Ο Στρατής Στρατήγης πρώην βουλευτής της ΝΔ και φίλος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου (προφανώς έτσι φίλος από τα παλιά του κυρίου Γερουλανου) διαδέχθηκε τον πατέρα του μετά τον θάνατό του. Το 2002 μετατράπηκε «κυρίως για φορολογικούς λόγους» σε εταιρεία δικηγόρων και εκεί ο κ. Κλαδάς ήταν πράγματι μεταξύ των πρώτων εταίρων. Ο κ. Κλαδάς αναφέρει, επίσης, ότι από τη θέση του εκεί εργάστηκε «σε υποθέσεις εισαγωγής εταιρειών στο Χρηματιστήριο, καθώς και σε υποθέσεις μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών σχετικά με δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών».

Τον Σπύρο Κλαδά τον θυμόμαστε από τη θητεία του στην ΥΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, από την οποία έχει τη διπλή εμπλοκή στην υπόθεση Ζαχόπουλου, ως «μεσολαβητής» του φίλου του προς την 35χρονη προφυλακισμένη, αλλά και ως........
. καταγγελλόμενος για προσπάθεια συναλλαγής με τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη.

Το ΠΑΣΟΚ, με ερώτηση του βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη στα μέσα Δεκεμβρίου, έχει ζητήσει να πληροφορηθεί ποιες ακριβώς ήταν αυτές οι εταιρείες με τις οποίες είχε επαγγελματική συνεργασία ο σημερινός προϊστάμενος της βασικής Αρχής του κράτους για φορολογικά θέματα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Στρατήγης, πρόσφατα (28/2/2010) είχε δημοσιεύσει στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» επιστολή καταφερόμενος κατά του Γιώργου Παπανδρέου, ναι του Πρωθυπουργού, στην οποία κατέληγε :

«Τώρα, όλοι οι ολιγόφρονες μικροπολιτικοί και των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οργανωμένα συντεχνιακά συμφέροντα και η άφρονη αριστερά θα συλήσουν επάνω σ' αυτό που έχει απομείνει από την Ελλάδα!

Ερρέτω ή μάλλον ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Στρατης Στρατηγης»

Μήπως θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να «σκουπίσει» λίγο τα σκουπίδια της αυλής του??

Κύριε Καρχιμάκη, αν στο παραπάνω ερώτημα που είχατε τότε διατυπώσει πήρατε απάντηση, καλό θα ήταν να την «σφυρίξετε» και στον προϊστάμενό σας Πρωθυπουργό, όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν ζεσταίνουμε φίδι στον κόρφο μας είναι πολύ επικίνδυνο.