Είναι η εκκλησία επιχείρηση;;;

Γράφει ο Ονειροποιός

Η εκκλησία αποτελεί τον ιδεατό ορισμό της παραγωγικότερης πολυεθνικής εταιρίας που έχει υπάρξει στον πλανήτη.
Παράγει κάτι άυλο, την ελπίδα, το πλέον αναγκαίο στονν άνθρωπο, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης.
Μέχρι προσφάτως δεν εμπίπτυε σε κάποια μορφή φορολόγησης, καθ ότι, όπως υποστήριξαν και οι αρχερείς μας στο πρόσφατο παρελθόν, πράττει αγαθοεργίες.
Έχει συμμετοχή στην πολιτική ζωη του τόπου καθώς και σε κάθε φάσμα επικοινωνιών(τηλεόραση, ραδιόφωνο, παγκόσμιο ιστό,) ώστε να περάσει της θέσεις και απόψεις της.
Έχει την κορυφαία πολιτική μάρκετινγκ, εισχωρώντας στην καθημερινή ζωή τόσο των (ας μου επιτραπεί η έκφραση) καταναλωτών της(λατρεία στους χώρους της, νηστεία κτλ.) όσο και των υπόλοιπων(επιβλητικά κτίσματα, συνδιασμός της καμπάνος με την ώρα κα.).
Εν τέλει έχει και δικό της κράτος εν ......κράτη, εκμεταλλεύεται πλήθος εταιριών και έχει μετοχές και καταθέσεις σε πλειάδα τραπεζών.
Ένα προς ένα, αποτελούν τον ιδεατό στόχο κάθε επιχείρησης. Η εκκλησία αυτήν την στιγμή έχει πάρει κάτι θεάρεστο,θείο, και το έχει προσαρμόσει στην ανθρώπινη πραγματικότητα, χειριζόμενη μαεστρικά από την αρχή του ρου της ιστορίας την επιχείρηση αυτή.
Ξεκαθαρίζοντας ότι τα άνωθεν αποτελούν προσωπικές καθαρά απόψεις, ενώ κλείνω λέγοντας ότι κατ εμέ δεν ειναι αυτό το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο θεανθρώπος, δεν ήθελε το θείο να ανθρωποποιηθεί, αλλά ο άνθρωπος να φτάσει στην θέωση.