Τους ξύνισε ο Ξυνίδης

25


Σε συγκέντρωση των εκπροσώπων των εργαζομένων (στον ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ, τον Άγιο Κοσμά και τον ΟΔΙΕ ) που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ μίλησε χθες ο Γραμματέας του Κινήματος Σωκράτης Ξυνίδης.

Η συγκέντρωση έγινε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και ενώ η πρόσκληση ανέφερε πως θα είναι παρόντες ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος, η Υφυπουργός κυρία Άντζελα Γκερέκου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Μπιτσαξής, δεν εμφανίστηκε κανείς τους με φανερά προσχηματικές δικαιολογίες.

Έτσι το λόγο πήρε ο Γραμματέας του Κινήματος Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος, αφού τόνισε πως μεταφέρει μήνυμα του πρωθυπουργού «ο οποίος δεν κοιμάται κάθε βράδυ και κλαίει» ζητά την στήριξή τους στη κρίσιμη αυτή περίοδο…

«Το κράτος έχει ήδη βυθισθεί» συνέχισε ο κ. Ξυνίδης και ζήτησε από τους συνδικαλιστές να στηρίξουν την Κυβέρνηση ,τονίζοντας:

«Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν απολυθεί 80.000 και σε .......

δεύτερη φάση άλλες 300.000» χωρίς να προσδιορίσει από πού θα γίνουν οι απολύσεις…

«Όποιος δεν θέλει να στηρίξει την Κυβέρνηση να αποχωρήσει τώρα από την αίθουσα» πρόσθεσε ο κ. Ξυνίδης για να δεχθεί έντονες αποδοκιμασίες, ενώ οι περισσότεροι από το ακροατήριο εγκατέλειπαν την αίθουσα φωνάζοντας «να πιάσετε τους κλέφτες».

Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος απευθυνόμενος σ' αυτούς που αποχωρούσαν από την αίθουσα τους είπε:

-"Κατάλαβα, εσείς είχατε ράψει κοστούμια και περιμένατε να πάρετε θέσεις..."

Η αντίδραση ήταν άμεση:

Διαμαρτυρόμενοι οι συνδικαλιστές που αποχωρούσαν άρχισαν να… πετάνε καρέκλες εναντίον του κ. Ξυνίδη, ενώ ορισμένοι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον…φτύνουν!!!

Μέσα στον χαμό ο κ. Ξυνίδης συνέχισε να φωνάζει προς τους συνδικαλιστές, αναφέροντας ακόμη και περικοπές του μισθού τους κατά 30%, καθώς και το γεγονός ότι όλοι οι αθλητικοί οργανισμοί θα περάσουν στους ΟΤΑ ή σε ιδιώτες και τότε οι απολύσεις θα είναι περισσότερες, για να καταλήξει:

«Φωνάζετε εσείς, πού να δείτε πόσοι θα φύγουν από το Υπουργείο Υγείας.»


newstrap.gr

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια
  1. Να χαίρεται τον νέο γραμματέα και απολιτικό στέλεχος του το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φασίστας ξυνίδης για όσους τον παρακολουθούν από καιρό. Φασιστόμουτρο ολκής, αλλά το όνομα το έχουν οι δεξιοί μόνο.
    Το καλύτερο βέβαια είναι ότι ήθελε να τον πιστέψουν ότι ο ΓΑΠ κλαίει τα βράδια και δεν κοιμάται.
    Ρε όξω ρεεεεεεε ψεύτες ουρτ ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήστε, ρε!

    Επικίνδυνοι ερασιτέχνες, υπάλληλοι του συστήματος ή εισπράχτορες;

    Απαντήσεις απαιτεί η αγορά από την κυβέρνηση και τον κ. Προβόπουλο...
    για το σκάνδαλο της ΗΔΑΤ. Και διαρθρωτικές αλλαγές του συστήματος

    Η μετάταξη ενός διευθυντή δεν αποτελεί απάντηση στο σκάνδαλο.
    Ο κ. Παπακωνσταντίνου, το Μαξίμου και ο κ. Προβόπουλος ας μην νομίζουν ότι με την σιωπή τους και με την… τιμωρία του εκλεχτού του κυρίου διοικητή της ΤτΕ ξεμπέρδεψαν.

    Η αγορά και ο μέσος επενδυτής απαιτεί να μάθει πώς η ΤτΕ πιάστηκε σε ένα ακόμα σημαντικό θέμα βαθιά κοιμώμενη. Να πληροφορηθεί γιατί ίσχυε για τις τράπεζες για 6 μήνες το Τ+10 στην ΗΔΑΤ. Να ενημερωθεί γιατί στην ΗΔΑΤ η ΤτΕ θεσπίζει το Τ+10 και στο Χρηματιστήριο επιβάλλεται αυστηρά το Τ+3.

    Να μας εξηγήσουν γιατί επέτρεπαν την πώληση και επαναπώληση χαρτιών που δεν διέθετε ένας παίκτης της ΗΔΑΤ. Να μας πουν με ποιο σκεπτικό η ΤτΕ έδωσε το δικαίωμα στις τράπεζες να αναιρούν, να ακυρώνουν δηλαδή, εντός του δεκαημέρου πράξεις στα ομόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξύνισε ο Ξυνίδης στους πασόκους? Ξύδι γι' αυτούς κι εγώ ξύνω τ' αρχίδια μου για τον πόνο τους.

    Καλά να πάθουν τα κρατικοδίαιτα μουνόπανα που έχουν καταστρέψει τη χώρα με την υποστήριξη και τις ευλογίες της ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης φέρει επάξια το επώνυμό του.

    Το πρόβλημα δεν είναι (μόνον) αυτός. Και δεν είναι μόνον αυτός, διότι είναι ένας εγκάθετος, ένας τοποτηρητής του αρχηγού του.

    Το πρόβλημα της χώρας είναι ο αρχηγός του κ. Ξυνίδη, δηλαδή ο ΓΑΠ, ο οποίος, παραλαμβάνοντας ένα χάος από την προηγούμενη κυβέρνηση του παντελώς ανίκανου Κώστα Καραμανλή, οδήγησε το σκάφος της χώρας στην άβυσσο, αποδεικνύοντας την πλήρη διαπραγματευτική ανικανότητά του και την ανυπαρξία οποιουδήποτε ρεαλιστικού σχεδίου, αφού - ανάμεσα στα πολλά άλλα - στηρίχθηκε σε ένα επιτελείο ανίκανων μαθητευόμενων μάγων, που όλοι τους δεν γνώριζαν που βρίσκονταν, ούτε και τους κινδύνους που είχε να αντιμετωπίσει η χώρα, όπως είχα, άλλωστε, προβλέψει σε παλαιότερο άρθρο μου στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (Δείτε το : ''Προϋπολογισμός 2010 : Η ρηχότητα του ελληνικού κρατισμού'' http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/12/2010_21.html ).

    Και αυτή είναι η καλύτερη εκδοχή, για τις προθέσεις τους, διότι η άλλη (η χειρότερη) εκδοχή είναι ότι επιδίωκαν αυτό το αποτέλεσμα, στο οποίο οδήγησαν την χώρα, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα, κάτι που δεν αποκλείεται, αν δούμε και τους χειρισμούς τους, ιδίως απέναντι στον κινεζικό παράγοντα και τις άδοξα σταματημένες διαπραγματεύσεις τους για την εξυπηρέτηση των κρατικών δανειακών αναγκών από την Κίνα. (Σε αυτήν την υπόθεση κάποια στιγμή ελπίζω να δοθούν εξηγήσεις και να αποκαλυφθεί το τι πραγματικά έγινε στο παρασκήνιο, διότι υπήρξε ένα κομβικό σημείο στην πορεία προς την μοιραία κατάληξη στην οποία οδηγούμεθα, με μαθηματική ακρίβεια και η οποία οδηγεί προς την μαζική φτωχοποίηση ευρύτατων τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού και στην απώλεια του 30%, περίπου, του ελληνικού ΑΕΠ, με έτος αφετηρίας το 2009).

    Στην πραγματικότητα η Ελλάδα οδηγείται σε μια νέα κατοχή, με ένα μοντέρνο επικάλυμμα.(Δείτε στο μπλογκ μου το άρθρο μου με τίτλο: "Η Ελλάδα υπό μια μοντέρνα μεταναζιστική κατοχή" http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2010/03/1522010-332010-seiji-otaku-rebelwork_14.html ).

    Και αυτό είναι το ουσιαστικό μας πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην ευρωζώνη, μέσω του μοντέλου της φρεσκοανακαλυφθείσας «οικονομικής διακυβέρνησης» (η οποία εφευρέθηκε, μετά την έλευση της σύγχρονης οικονομικής ύφεσης, πάνω στα ερείπια της μόλις προσφάτως ψηφισθείσας Συνθήκης της Λισαβώνας, η οποία ουδέν από τα παρόντα προβλήματα της Ε.Ε. μπορεί να επιλύσει, επειδή, απλούστατα, δεν έλαβε υπόψη της τα δεδομένα της οικονομικής καθίζησης της Ε.Ε. από την ύφεση, αφού η εν λόγω Συνθήκη κατασκευάστηκε πριν από την έλευση της ύφεσης), προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα χαώδη προβλήματα της ευρωζώνης, που έχουν να κάνουν με το ότι το ευρώ είναι ένα νόμισμα – φάντασμα, το οποίο δεν έχει την πρέπουσα πολιτική και κρατική βαθύτητα, αφού δεν στηρίζεται σε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη, με μια κουτσή ψευδοενοποίηση (στην θέση της όντως απαραίτητης πραγματικής ενοποίησης, που έχει να κάνει με την ουσιαστική θεσμική, πολιτική, ομοσπονδιακή, κρατική ενοποίηση της Ευρώπης), την οποία ονομάζουν οικονομική διακυβέρνηση, που, πολύ απλά, σημαίνει ότι οι οικονομικές πολιτικές των χωρών της Ε.Ε. πρέπει να καθορίζονται από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι οποίοι, όμως, θα είναι οι εντολοδόχοι των ευρωτραπεζιτών και των γερμανικών χρηματοπιστωτικών και πολιτικών ελίτ, με την επικουρία αργυρώνητων Γάλλων πολιτικών, που θα έχουν ένα κάποιον βαρύνοντα λόγο στην όλη κατασκευή της «οικονομικής διακυβέρνησης» και με κομπάρσους όλους τους άλλους Ευρωπαίους πολιτικούς.

    Αυτό το σχήμα, βέβαια, δίνει την ουσιαστική εξουσία στους τραπεζίτες και στην γερμανική πολιτική και οικονομική ελίτ, που έχοντας δεδομένη την παραδοσιακή υπακοή του γερμανικού πληθυσμού, θα κάνει κουμάντο στην ευρωζώνη, χωρίς την διαμεσολάβηση των ενοχλητικών ομοσπονδιακών δημοκρατικών αρχών, βάσει των οποίων σε μια ομοσπονδία υπάρχει άμεση εκλογή των δημόσιων πολιτικών οργάνων, (μονοπρόσωπων – π.χ. πρόεδρος -, ή συλλογικών – π.χ. κοινοβούλιο), τα οποία ασκούν πλήρεις και αποφασιστικές εξουσίες και λογοδοτούν στον λαό της ομοσπονδίας, για όλα τα ζητήματα και φυσικά κυρίως τα οικονομικά, τα οποία, όσον αφορά τις επιμέρους Πολιτείες της Ομοσπονδίας, δεν αφήνονται σε μεταμοντέρνους γραφειοκράτες και νεογκαουλάϊτερς (τύπου Όλι Ρεν, ή οποιουδήποτε άλλου π.χ. Παπαδήμου) – σαν τον παλαιό Νόϋμπάχερ της κατοχής, οι οποίοι υπακούουν στα κελεύσματα των ευρωτραπεζιτών και των γερμανικών χρηματοπιστωτικών και πολιτικών ελίτ, αλλά αντιμετωπίζονται πολιτικά και κοινωνικά, με βάση την παλαιά καλή αρχή της εκλογής των όποιων πολιτικών αρχών και της τελικής λογοδοσίας στους πολίτες της Ομοσπονδίας.

    Αυτό το μοντέλο έρχεται να εφαρμόσει, με θύμα και αντικείμενο πειραματισμού την Ελλάδα και τους πολίτες της, η κυβέρνηση του ΓΑΠ, η οποία οδηγείται στο να γίνει μια κυβέρνηση ανδρεικέλων αυτής της μοντέρνας, μεταναζιστικής κατοχής.

    Και αυτήν την κυβέρνηση ανδρεικέλων έρχεται κομματικά να εκφράσει ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης.

    Γι' αυτό και τοποθετήθηκε στην θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η δουλειά του, την οποία και πολύ καλά εκτελεί.

    Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό κατανοητό, τόσο καλύτερα είναι για όλους μας. Διότι μόνον έτσι θα σπάσει η φούσκα των ιδεολογικών αυταπατών και της οικονομικής τρομοκρατίας που έχουν επιβληθεί στην χώρα και στον λαό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας.

    Ελειπα για καποιους μηνες στα καραβια (σαν ναυτικος που ειμαι)
    και τωρα γυρισα παλι ελλαδα.

    Τι εγινε τελικα?

    Ειχα μαθει οτι ο γιωργακης κερδισε τελικα στις εκλογες.

    Πως παει?
    Εκανε αυτα που ελεγε?

    Εδωσε αυξησεις πανω απο τον πληθωρισμο στους μισθωτους και τους συνταξιουχους?

    Πολεμησε την αισχροκερδεια και την ακριβεια επιτυχως?

    Μειωσε τους αδικους φορους εις βαρος των πολλων και κρατησε σταθερο η μειωσε τον φπα, την βενζινη, τα τσιγαρα-ποτα κτλ?

    Κρατησε η μειωσε τους λογαριασμους δεκο δεη κτλ??

    Εδωσε δωρα πασχα κανονικα?
    και στους συμβασιουχους τους οποιους πιστευω οτι σαν σοσιαλιστης βρηκε μια καλη και συμπονετικη λυση?

    Τσακισε το εγκλημα κτλ?
    Γιατι ειχαμε γινει σαν την καμπουλ πριν οπως σωστα λεγανε.

    Κατι μου λεει οτι τα εκανε ολα γιατι φαινοτανε πολυ ειλικρινης οπου τον ειχα ακουσει προεκλογικα.

    Βγαινω τωρα εξω για την πρωτη μου βολτα μετα απο τοσο καιρο μακρια.
    Πιστευω η ευχαριστηση, η αισιοδοξια και η καλοπεραση θα ειναι διαχυτα στους δρομους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα τα κομματα ξερουν τι θα παρουν
    αφου σας εχουν σουζα...
    μολις ηρθε το ΔΝΤ που χαθεικατε? στη σπηλια σας
    εσεις ολοι που απειλουσατε μεχρι που ηρθαν μετα....ακρα του ταφου σιωπη...ετσι??αμ δε γινετε με αλληλοκατηγοριες πολιτων θαυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 'ΕΠΙΛΕΚΤΑ'ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. είπε επίσης ο Ξυνομουνίδης ότι ο προδότης γιωργάκης κλαίει τα βράδυα.


    ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ OMΩΣ ΟΤΙ ΤΟ BRAVOYORGO ΚΛΑIΕΙ AΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν φτύσιμο και μάλιστα με ροχάλα.
    μην κλαις γιωργάκη και με στενοχωρείς.
    έλα να σου δώσω τα μιστά μου.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ω,ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΟΠΩΣ Ο 7.16 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.. ΒΡΩΜΑΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΚΑΤΟ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φωνάζουν διότι είχαν συνηθίσει στον ΟΠΑΠ να παίρνουν οι μόνιμοι απλοί δοιηκητικοί υπάλληλοι 6.000-7.000 τον μήνα.Αν πεις για το εφάπαξ ...πάνω από 300.000 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπουυυυ..μπουχα..αα..ααα..μανα΄μμ..
    Ξυνίδης: "Ο Παπανδρέου δεν κοιμάται κάθε βράδυ και κλαίει"

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ - ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΜΕ

    Τον εξέθεσε τον πρωθυπουργός παρουσία κόσμου(συγκέντρωση υπαλλήλων σταδίων) ο γραμματέας του κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης. Όταν λέει σε συγκέντρωση υπαλλήλων και μάλιστα εκατοντάδων ότι:

    "Ο Παπανδρέου δεν κοιμάται κάθε βράδυ κάθεται και κλαίει με όσα γίνονται" όχι μόνο...τον διασύρει λες και είναι
    ο ...μπόμπος ή ο τοτός
    αλλά ρίχνει στα τάρταρα και την ψυχολογία του Έλληνα που θεωρούσε ότι γίνεται μια προσπάθεια.
    Αν κλαίει ο πρωθυπουργός μιας χώρας ρε συ Ξυνίδη εμείς να πάμε να φουντάρουμε.

    Είσαι ......πολύ σοβαρό πολιτικό πρόσωπο και τώρα καταλάβαμε γιατί η χώρα πάει για φούντο.
    Κοτόπουλα μαδημένα οι Πασόκοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπαρχει η εντυπωση οτι ολα γινονται βαση καλα προμελετημενου σχεδιου για επαναφορα μας στο αρμα του Ατλαντικου...Απολυσεις Δημοσιων υπαλληλων οταν καταργειται ενας οργανισμος το ειχαν αναφερει πολυ πριν....για επιτηρησεις πριν απο τις εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η μ@λ..@ παει σύννεφο...το δημοσιευμα ειναι για τα μπαζα,απορω εαν υπαρχει εστω και μια λεξη που αληθειας σε αυτο...ΜαΛΛον τιποτα καραγκιόζηδες που εκφραζουν το λαικο(εδω γελαμε...) κρατικοδιαιτο ΠΑΣΟΚ πεσαν στην διαιτα και βγαζουν μ@λ..ιες...τερμα το φαι τσογλανια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι ντροπή να μεταδίδονται τέτοια αήθη και συκοφαντικά ψέματα!!!!
    Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες και να μην γράφουμε όποια μακακία μας υποδεικνύουν παπαγαλάκια που ενδιαφέρονται μόνο για τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια και θέλουν να παραμείνουν βιδωμένα στις καρέκλες τους.
    Ας μας πουν όλοι αυτοί οι βολεμένοι εργατοπατέρες αν θα μιλούσαν αν είχαν πετύχει τα ρουσφετάκια τους.
    Έχουμε υποχρέωση να φιλτράρουμε αυτά που διαδίδονται και να μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι. Οι δε δημοσιογράφοι καλά θα κάνουν πριν δημοσιεύουν ψέματα να κάνουν ρεπορταζ και να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους....αλλά τί να κάνουμε, έχουμε πνιγεί σε μια ενημερωτική θάλασσα ηλιθίων και αγράμματων... Κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μακαρι να είχαμε σαν τον Ξυνιδη καναδυο ακόμη!!! τι θελετε ρε βλακες να κάνει ο άνθρωπος.Είναι ο πιο ουσιαστικος Γραμματέας που είχε το ΠΑΣΟΚ από Λαλιώτη και μετά. Χωρτάσαμε από ταξίματα και χατήρια στους τεμπέληδες τους εργατοπατέρες... Γραμματέα ο κόσμος είναι μαζί σου μην τα καταλαβαίνεις τα λαμόγια!!!
    Γιάννης Κατερίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν σας αρέσει ο Ξυνίδης ε; Τσιράκια του συστήματος! Βολεμένοι καρεκλοκένταυροι! Δεν σας αρέσει γιατί δεν αγοράζεται, γιατί έχει δουλέψει πολλά χρόνια στη ζωή του και δεν περίμενε από κανένα κράτος να τον θρέψει. Δεν σας αρέσει γιατί γράφει στα κάκαλά του τα παιχνίδια του δημοσιογραφικού συστήματος και ενδιαφέρεται για την ουσία της πολιτικής. Δεν σας αρέσει γιατί δεν ξέρετε πώς να τον προσεγγίσετε, ο άνθρωπος έχει ήθος και αξιοπρέπεια δεν είναι σαν εσάς!!!
    Δεν πειράζει. Κι αν σας πέφτει πολύς ΞΥΔΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν μπορείτε, αγαπητοί φίλοι, να φαντασθείτε το τι τραγέλαφος έχει να επακολουθήσει, με τα καμώματα του ΓΑΠ και της "σοσιαλ"-νεοφιλελεύθερης παρέας του, που κατάντησαν να είναι lacees του πιο αρπακτικού τμήματος των σύγχρονων γραφειοκρατικών χρηματοπιστωτικών αγορών, σαν τον Σόρος, τον Πώλσον και όλους αυτούς, εναντίον των οποίων - υποτίθεται ότι - "εξεστράτευσε" ο ΓΑΠ, ως σύγχρονος Δον Κιχώτης.

    Αυτά, που έγιναν, με τους πασόκους συνδικαλιστές και τον, επαξίως φέροντα το επώνυμό του, κ. Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι παρά μόνον η αρχή της αρχής, διότι έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας, για να παρακολουθήσουμε το (επώδυνο για εμάς, είναι η αλήθεια) έργο.

    Το τέλος θα είναι, εντελώς, τραγελαφικό, όταν όλος αυτός ο θίασος θα απομακρυνθεί από την σκηνή, κακήν-κακώς, μέσα στην χλεύη και τις έντονες αποδοκιμασίες του φιλοθεάμονος κοινού...

    (Δείτε και το θέμα στο μπλογκ μου με τίτλο : "Σωκράτης Ξυνίδης : Ένας τοποτηρητής του ΓΑΠ και κομματικός εκφραστής της κυβέρνησης των μοντέρνων κατοχικών ανδρεικέλων" http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2010/04/gap.html ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελος εποχης για τους γλυφτες κατα κανονα τεμπεληδες και ανεγκεφαλους του συγκεκριμενου συνδικαλιστικού χωρου . Ουτως η αλλως το τελος εφτασε. Ανάγκα και θεοί πείθονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΞΥΝΙΔΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.
    ------------------------------

    Προς: κ. Γιώργο Κατσιγιάννη
    Κοινοποίηση: ΠΑΣΟΚ, Γραμματέα ΠΑΣΟΚ, ΕΣΗΕΑ, Γιώργο Παπαχρήστο (δημοσιογράφο),
    blog Sibilla, blog Antikrogias, blog Tsaousa
    Ημερομηνία: 22 Απριλίου 2010 5:33 μ.μ.

    Αγαπητέ κύριε Κατσιγιάννη
    Το δημοσίευμα σας «Επίθεση Συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ στον Ξυνίδη», που κρεμιέται και σαν κύριος τίτλος στο εξώφυλλο της «Απογευματινής» είναι είτε ψευδές σε κάποιες από τις πληροφορίες του, είτε διαστρεβλωμένο σε άλλες.
    Δεν γνωρίζω αν ακόμη ισχύει ο Νόμος που αναγκάζει τα ΜΜΕ να ανακοινώνουν επιστολές αναγνωστών που διαμαρτύρονται και ζητούν την αποκατάσταση της αλήθειας για κάποιο ψευδές δημοσίευμα, αυτό θα το μάθω επικοινωνώντας άμεσα με το αρμόδιο Υπουργείο και την ΕΣΗΕΑ. Αυτό που σίγουρα γνωρίζω είναι ότι σας ενημέρωσαν λάθος. Ήμουν παρών στην Τομεακή Ολομέλεια και μαζί με όσους παρέμειναν μέχρι το τέλος, αλλά και με πολλούς εξ’ όσων αποχώρησαν ή είχαν κριτική στάση απέναντι στον κ. Ξυνίδη, ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΡΚΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ στα όσα γράφετε! Ουδέποτε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είπε τέτοια πράγματα. Κανείς δεν επιχείρησε να φτύσει ή να πετάξει καρέκλα. Αυτά είναι αποκυήματα άρρωστης φαντασίας και εγκάθετων. Πράγματι αποχώρησαν κάποιοι από την αίθουσα, αλλά όχι για τους λόγους που επικαλείσθε. Η σκηνοθετημένη αποχώρηση κάποιων μελών του ΠΑΣΟΚ από το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ (οι οποίοι μπέρδεψαν το κόμμα με τις συνδικαλιστικές τους επιδιώξεις) έγινε όταν ο κ. Ξυνίδης βγήκε να μιλήσει 6ος ή 7ος στη σειρά, γιατί υπήρχε μια πιθανότητα να φύγει πριν το τέλος της ολομέλειας. Αυτό προκάλεσε αναβρασμό και ξεκινώντας την ομιλία του προκάλεσε περαιτέρω ένταση η αποστροφή του που στηλίτευε τον «αναβρασμό» ότι η Ολομέλεια των Τομέων Αθλητισμού και Πολιτισμού είναι πολιτική διαδικασία και όχι αγέλη. Προς τιμήν του κ. Ξυνίδη και προς αισχύνη των «διαμαρτυρόμενων» για την πιθανή αποχώρησή του, ο Γραμματέας παρέμεινε μέχρι τις 8μμ περίπου όταν μίλησε και ο τελευταίος εγγεγραμμένος ομιλητής, δηλαδή εγώ, ο υπογράφων αυτήν την επιστολή έντονης διαμαρτυρίας. Τα περί «Παπανδρέου που κοιμάται κάθε βράδυ και κλαίει» είναι για γέλια (χώρια που όταν κάποιος κοιμάται δεν μπορεί να κλάψει). Τέλος, τα περί 380.000 απολύσεων ξεπερνάνε κάθε όριο σοβαρότητας. Είναι μια προφανής σπέκουλα του θλιβερού πληροφοριοδότη σας η οποία σας εκθέτει ποικιλοτρόπως. Το μόνο πράγμα που ειπώθηκε και έχει σχέση με ποσά και νούμερα, έχει να κάνει με ομιλία νεαρού μέλους που ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού (με προσωρινή σχέση) που προειδοποιούσε για την επερχόμενη λήξη της σύμβασης χιλιάδων εργαζομένων με προσωρινές συμβάσεις και stage.
    Παρακαλώ να αποκατασταθεί πάραυτα η αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου