Γιατί δεν είμαστε απόγονοι εκείνων

20

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης



«Και επειδή είμαστε και οι πρώτοι μάγκες, θέλουμε μάγκες πολιτικούς και σ΄ όποιον αρέσει ρε»!

Δεν υπάρχει σε κανένα κείμενο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, και ας με διορθώσει όποιος έχει βρει κάτι, όπου οι πρόγονοί μας να επιρρίπτουν ευθύνες για μια ήττα ή πανωλεθρία σε άλλους, σε ξένους πέραν των πολιτικών ηγεσιών τους. Εκείνοι που έβαλαν τις βάσεις του πολιτικού πολιτισμού, που ισχύει μέχρι σήμερα και όχι μόνο στη λεγόμενη Δύση, ήξεραν, ότι, ευθύνες στους άλλους επιρρίπτουν μόνο οι ανίκανοι, οι αποτυχημένοι, οι αξιολύπητοι, οι άνανδροι και οι μίζεροι. Ηξεραν ότι ηθική της ευθύνης σημαίνει «αναλαμβάνω τις συνέπειες των πράξεών μου, των δικών μου πράξεων εγώ και κανένας άλλος». Ηξεραν ότι δεν μπορείς να ζητάς ευθύνες από κάποιον, που δεν έχει καμία ηθική δέσμευση απέναντί σου. Δεν κατηγόρησαν ποτέ και για τίποτε κανέναν ξένο, ούτε καν τον Ξέρξη για την καταστροφή της Αθήνας. Ηξεραν ότι στις σχέσεις μεταξύ λαών υπάρχει μόνο το δίκαιο του ισχυρού και το στυγνό συμφέρον. Πίστευαν πως στην πολιτική, το αποτέλεσμα και μόνο το αποτέλεσμα, η λεγόμενη «αποτελεσματική αλήθεια» είναι το .........μοναδικό κριτήριο των πράξεων ενός πολιτικού. Γι αυτό, με το παραμικρό λάθος, δεν δίστασαν να στείλουν στη φυλακή ή στην εξορία ηγέτες θρύλους όπως ο Μιλτιάδης, Κίμων, Θεμιστοκλής, κ.α.. Οι ηγέτες τους πάλι ήξεραν, ότι με το παραμικρό λάθος κινδυνεύουν να υποστούν τις βαριές συνέπειες των λαθών τους. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο ζητούσαν την ψήφο τους ηγέτες με όρχεις και όχι πολιτικοί νάνοι και μπούληδες, που πίστεψαν πως η βουλή είναι η συνέχεια του παιδικού τους δωματίου με τα μολυβένια στρατιωτάκια και τις μπάρμπι.
Βλέποντας την συντριπτική πλειονότητα των νεοελληνικών κομματόσκυλων, να βρίζουν την Μέρκελ και τους κερδοσκόπους και να υπερασπίζονται με νύχια και δόντια τους διεφθαρμένους πολιτικούς του συναφιού τους, είμαι βέβαιος, απόλυτα σίγουρος, ότι έχουμε τόση σχέση με τους αρχαίους έλληνες, όση και με τους κινέζους. Η μόνη διαφορά είναι ότι μιλάμε σχεδόν την ίδια γλώσσα, αλλά ακόμη κι αυτήν την μιλάμε πλέον σαν ξένοι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή της μνήμης ανθρώπων που δόξασαν το ανθρώπινο γένος, να βγαίνουν διεθνώς αποτυχημένα ρεντίκολα και να ισχυρίζονται ότι είναι κληρονόμοι τους. Εχει μήπως κανείς μας κάποια γραπτή διαθήκη τους; Οι μοναδικές γραπτές διαθήκες που υπάρχουν στη χώρα αυτή, είναι εκείνες με τα χρυσόβουλα των σουλτάνων. Αυτών απόγονοι είμαστε. Ας το καταλάβουμε. Το αποδεικνύουμε καθημερινά. Για όλες τις σύγχρονες συμφορές μας φταίνε, οι φράγκοι, οι τούρκοι, οι γερμανοί, οι αμερικανοί, οι ρώσοι και φυσικά οι εβραίοι. Και επειδή είμαστε και οι πρώτοι μάγκες θέλουμε μάγκες πολιτικούς και σ΄ όποιον αρέσει ρε!

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια
  1. "Τρομοκρατία είναι να μην έχεις τα βασικά για να επιβιώσεις, να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, να σου κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, να ζεις μέσα στη μόλυνση που σκοτώνει. Τρομοκρατία είναι να ζεις καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου για την επιβίωση".


    Αν εξαιρέσουμε τα σημεία με τις βόμβες και φυσικά τον άδικο θάνατο του παιδιού στα Πατήσια,γιατί δεν είχε σημασία αν ήταν Αφγανός ή Έλληνας ή Τούρκος,σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα του Επαναστατικού Αγώνα έχει απόλυτο δίκιο!Αυτό είναι τρομοκρατία!

    Τρομοκρατία είναι να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις να φας για να επιβιώσεις!

    "Τρομοκρατία είναι...η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας που έχει κάνει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού να παρακολουθούν μουδιασμένα μέχρι στιγμής από φόβο, μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον τους να βρίσκεται σε εξέλιξη."


    Τρομοκράτες είναι οι τραπεζίτες.

    Τρομοκρατία είναι να σε παίρνουν κάθε τρείς και λίγο τηλέφωνο γιατί δεν έχεις να πληρώσεις τις τοκογλυφικές τους δόσεις.

    Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!

    Ζούμε σε ένα καθεστώς και ..καλά δημοκρατικό αλλά μόνο στα χαρτιά!

    Πρέπει να ξυπνήσουμε πια από τον λήθαργο που μας έχουν αναγκαστικά βάλει εδώ και 30 χρόνια!Και να ξυπνήσουμε και τους άλλους αλλά όχι με βόμβες και με στέρηση της ζωής πολιτών!Άλλωστε για να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα απ'όλα να είμαστε ζωντανοί!

    Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει κανένας Επαναστατικός ή μη αγώνας!Πάντως είχαν δίκιο σε ότι είπαν και ας επέλεξαν λάθος τρόπο για να τα πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Κ.Κ. ήξερε να πατάει σε δύο βάρκες, δηλαδή να συνδιάζει τη σταδιακή μείωση του χρέους με την ανάπτυξη της οικονομίας, κρατώντας το κόστος δανεισμού σε λογικά πλαίσια. Η παγκόσμια κρίση του άλλαξε τα σχέδια και χρειάσθηκε να πάει σε σκληρότερα μέτρα, όπως το πάγωμα μισθών.
    Ο Γιωργάκης, είτε επειδή είναι μαριονέτα ξένων συμφερόντων είτε απλά επειδή είναι ηλίθιος, μόλις κατάλαβε ότι η πραγματική οικονομία δεν είναι κουβέντες αέρα-πατέρα (σαν την προεκλογική περίοδο), τα παράτησε όλα και μας έριξε στη μεγαλύτερη άβυσσο της φτώχειας και της ανεργίας, που έχει δεί ποτέ ο Έλληνας.
    Η πολιτική πορεία του Γιωργάκη είναι ήδη προδιαγεγραμένη, μόνο δύο ερωτήματα παραμένουν:
    α. Θα φύγει μόνος του προκαλώντας εκλογές που θα χάσει ή θα τον ξαποστείλουν οι δικοί του;
    β. Θα προλάβει να κάνει τα πρώτα του γενέθλια σαν πρωθυπουργός τον Οκτώβρη ή θα σπάσει το ρεκόρ του Πρόντι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΠΙΤΕΛΟΥΣ............ΤΕΛΟΣ !!!!
    69 χρόνια
    μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος.

    Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών.
    Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα.
    Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν.

    Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ελάτε μαζί μας και όλοι αδελφωμένοι να πάμε μπροστά
    Κι άμα σταθούν εμπόδιο σ’ αυτή μας τη πορεία, το δίκιο μας φωτιά
    Πυρωμένες ρομφαίες, Πυρωμένα σπαθιά
    Ο λαός των ελλήνων πήρε απόφαση πια
    Δε θ’ αφήσει ποτέ σκλάβο να τον κρατούν
    Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)
    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές
    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές
    Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί
    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φαίνεται φίλε πως σούστριψε για τα καλά,εκτός κι αν ανηκεις στις πρασινες ακρίδες του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @1.16
    Με τις μαλακίες που γράφεις νομίζεις ότι πείθεις?
    Ο φίλος σου ο κουρασμένος το μόνο πού ήξερε νά κάνει είναι να τρώει διπλόπιτα.Τα αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα.
    Του αλογοσκούφη χτες του πετάγανε αυγά για τις επιτυχίες του.Είναι μόνο η αρχη.Ερχονται χειρότερα για την συμμορία που υποστηρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν είναι πασόκος νέα δημοκρατία ψήφισε... δε διάβασα το άρθρο καν, γιατί όσα έχω διαβάσει δε με έπεισαν, μόνο με εκνεύρισαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ...ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
    Πάει ο πρώτος χάζεψε με τοΔΝΤ. Είναι ο 1.44
    Τι γράφει, τι λέει μόνο αυτός το καταλαβαίνει.
    Φίλε κουράγιο, και περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω ξέρω οτι στην κατάντια που είμαστε μας εφερε το ΠΑΣΟΚ με τον λαϊκισμό του.Άλλαξε τα πιστεύω του λαού και μας εκανε να πιστευουμε οτι η αλητεία είναι το αναγκαίο στοιχείο για την επιτυχία.
    Να γράψει η ιστορία με μαύρα γράμματα το επίθετο των Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    Πουλημένα τομάρια ειναι και μάλιστα δεν εχουν συναίσθηση του τι κάνουν δεν καταλαβαίνουν οτι οι πράξεις τους ειναι σε βαθμό προδοσίας.
    Ειναι ατομα με χαμηλού επιπέδου συνείδηση κατι ανάμεσα σε γουρούνια και κατσαρίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. …και ο Γιώργος δοκίμαζε καινούργιο ποδήλατο (!!!)

    Απ’ ό,τι μου γράφει ο αναγνώστης μας κ. Α.Σ., προχθές το βράδυ, στις 20.25, ο κ. Παπανδρέου ήταν στο κατάστημα Cyclist, Μεσογείων 298, Χολαργός, κι αγόραζε καινούργιο ποδήλατο! (Γιατί; χάλασε η αλυσίδα του προηγούμενου;)

    «Περνώντας μέσα απ’ το χώρο στάθμευσης του καταστήματος», μας γράφει ο κ. Α.Σ. «πέρασε δίπλα μου και ο Πρωθυπουργός μας πάνω στο ποδήλατο. Έκανε βόλτες στον χώρο, προφανώς δοκιμάζοντάς το.
    Φυσικά γύρω γύρω υπήρχαν οι άνδρες της ασφάλειάς του.

    Δεν ξέρω, αλλά αυτή η εικόνα μού δημιούργησε μια έντονη απογοήτευση, έτσι όπως ήταν ειδικά η χθεσινή (σ.σ.: προχθεσινή) ημέρα. Με όσα είχαν γίνει…».

    “Σε είδα στο ποδήλατο
    και ήσουν όλο τρέλα
    Μα ύστερα κατάλαβα
    ότι δεν είχε σέλα. ”

    Πρακτικά, αυτός ο άνθρωπος αισθάνεται όπως ένας υπάλληλος που κάνει ψύχραιμα τη δουλειά του.
    Μόνο που ο εργοδότης του δεν είναι ο ελληνικός λαός αλλά το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΜΑΙΛΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ MEGA

    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΔΙΑΛΕΞΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ
    ΠΟΥΣΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    --------------------------------

    Το διάγγελμα του Γιώργου θα γίνει από το Σέντραλ Παρκ;

    Το διάγγελμα για το νομισματικό ταμείο το έκανε ο Γιώργος απ’ το Καστελόριζο. Το επόμενο για την πτώχευση θα το κάνει από το Σέντραλ Πάρκ

    Μη στενοχωριέσαι Γιώργο.
    Κάποτε θα λες στα εγγόνια σου πως απείλησες τους παλιογερμανούς με το ΔΝΤ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

    ΕΕΕΕ......ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ..
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣΣ ΑΠΑΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ,
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ.

    ΕΣΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

    ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.........................
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΡΟΝΕΤΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΤΟ Δ.Ν.Τ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ¨ΜΑΖΕΨΕΙ ",ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙΡΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ.....
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ,ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΩΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ " ΔΙΑΣΩΣΗΣ " ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΤΑΣΙΟΥ .ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.
    ΣΚΕΘΤΗΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΑΒΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ........
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΠΟΥ ΣΑΤΥΡΙΖΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑ 105 ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ;ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΠΛΟΙΟ¨ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΓΤΓΟΝΟΓΙΟΥ ΤΟΥ
    " ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ",ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑΣ (ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ) ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ 250 Τ.Μ ;ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ; ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙ ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ (ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ) ΕΛΕΓΕ "Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ "
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ ~800.000 ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΤΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ;
    ΜΥΡΙΣΕ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΥΑΙΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΝΤ
    ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ - ΑΠΛΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:31

    παρακολουθώ εδώ και χρόνια ξένο τύπο. Χθες δεν είχα την τόλμη να δω τι γράφουν γιατί ντρέπομαι. έξι περίπου δισεκατομμύρια άνθρωποι πάνω στον πλανήτη πιστεύουν ότι είμαστε ένα λαός απατεώνων και μπατακτσήδων και σένα σε ενοχλεί τι θα πουν 1,5 εκατομμύρια ηλιθίων σκοπιανών. Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου τι θα πουν αυτοί. Ξέρεις τι μου θυμίζεις μ΄ αυτήν τη λογική σου; Είναι ένας πατέρας που δέρνει καθημερινά τη γυναίκα του και βιάζει την κόρη του και η μητέρα λέει στην κόρη μην πεις τίποτα σε κανέναν γιατί θα γίνουμε ρεζίλι. Αυτό φίλε μου δεν είναι νοοτροπία έλληνα αλλά ραγιά. Οταν σαν λαός δεν απαιτήσουμε πλήρη διαφάνεια και καταμερισμό ευθυνών σημαίνει ότι όλοι οι έλληνες δίχως καμία εξαίρεση είμαστε κλέφτες και απατεώνες. Εαν εσένα δε σε νοιάζει τιή σου και καμάρι σου. Μην μου κάνεις όμως και τον ψευτοπατριώτη. Αυτή η νοοτροπία του "ξέρω ότι οι τάδε πολιτικοί είναι γουρούνια αλλά επειδή είναι τα δικά μας γουρούνια είναι καλοί και ενάρετοι", δεν είναι ελληνική. Εγώ δεν δέχομαι ότι είμαστε όλοι οι έλληνες απατεώνες και κλέφτες.


    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

    ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ,ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ,ΤΟΞΑ,ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤ. ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ

    ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ

    ΣΥΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΗΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ

    ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΦΤΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ

    ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ

    ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ

    ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΥΡΑΝΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ !!!
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2010.

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

    ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ,ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ,ΤΟΞΑ,ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤ. ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ

    ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ

    ΣΥΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΗΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ

    ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΦΤΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ

    ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ

    ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ

    ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΥΡΑΝΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ !!!
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2010.

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου