Μια χαρά τα καταφέραμε Έλληνες...

49
Γράφει ο Dimmy the Greek

Μία χώρα που μετά την μεταπολίτευση άρχισε να ζει λες και ο μέσος μισθός ήταν 5000 € και βάλε. Που αγοράζαμε παντελόνια των 300 €, τηλεοράσεις plasma των 2000, που οι γυναίκες πήγαιναν στο κομμωτήριο 2 φορές την εβδομάδα, που τρώγαμε σε ταβέρνες 2 φορές την εβδομάδα, που τα σκυλάδικα ήταν γεμάτα και τις Τρίτες και τις Τετάρτες, που το καλοκαίρι γεμίζαμε τα πεντάστερα ξενοδοχεία επιτρέποντας τους να χρεώνουν 200 € για μέτριες παροχές. Μία χώρα όπου μισθωτός αγόραζε τζιπ των 45000 χωρίς να έχει πάει ποτέ σε ορεινούς δρόμους. Από που ήταν αυτά τα λεφτά; Από τον μισθό των 1500€; Και οι περισσότερες συναλλαγές χωρίς φόρο στο κράτος.

Μια χαρά τα καταφέραμε Έλληνες...

Μια χώρα που δεν σκεφτόμασταν ποτέ να αναβαθμίσουμε την παραγωγή στο χωράφι και μασάγαμε τις επιδοτήσεις, δεν σκεφτόμασταν την συνεργασία στην επιχείρηση (γιατί θέλαμε να έχουμε το κουμάντο στην..........
μίζερη επιχειρηματικότητα), την προσέλκυση πλούσιων τουριστών με μαρίνες, παροχές υψηλής στάθμης. Που επιτρέπαμε στους εφοπλιστές να επιβάλλουν καποτάζ στα ξένα καράβια. Πέρασαν από την χώρα εκατοντάδες δις ευρώ από κοινοτικό χρήμα και ξοδεύτηκαν ως επί το πλείστον σε υπερτιμολογημένα δημόσια έργα-αρπαχτές για δρόμους που χαλάνε σε 2 χρόνια.

Μια χαρά τα καταφέραμε Έλληνες...

Μία χώρα όπου επιλέγαμε πάντα τους πολιτικούς με κριτήριο
  • τον διορισμό στο δημόσιο ("να βολευτεί το παιδί σε μία θέση όπου θα πληρώνεται και θα κάθεται")
  • τις παροχές (δεκάδες ΚΑΠΗ πηγαίνουν χιλιάδες κόσμο δωρεάν εκδρομές λες και ζούμε στο Ελντοράντο)
  • τις υπέρμετρες αυξήσεις (επίδομα παραγωγικότητας που το παίρνουν όλοι),
  • την ασυδοσία (πέστε μου πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν απολυθεί επειδή δεν κάνουν την δουλειά τους ή τα παίρνουν
Αλήθεια Έλληνες, πόσο πραγματικά σας ενόχλησε και πως το εκδηλώσατε όταν ακούγατε για το σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου στην Εκάλη (πως είχε πει ο αμίμητος Γιανόπουλος: "ε δεν θα χάσουμε και την κυβέρνηση για ένα κωλόσπιτο" ή "ε ένα δωράκι 1 εκατομμύριο ήταν μην το κάνουμε θέμα...". Πόσο σας ενόχλησε που κυβερνήσεις επέτρεπαν σε εφοπλιστές να κυκλοφορούν στα νησιά καράβια 40 ετών χωρίς μέτρα ασφαλείας, που βούλιαξε καράβι με 100 νεκρούς και κανένας δεν πήγε τελικά φυλακή. Που τα βρήκε ο κ. πρώην υπουργός Άμυνας τα λεφτά και διατηρεί βίλες στο Παρίσι. Δεν σας ενοχλεί. Σας παραμυθιάζουν για την δεξιά που πρέπει να φύγει και τα καταπίνετε όλα. Ε φάτε τώρα σοσιαλιστική κυβέρνηση... Που θα μαζέψει λεφτά από μείωση των συντάξεων των 600 €, που θα μειώσει επιδόματα από μισθωτούς των 1100 €. Την ίδια στιγμή που δεν έχει πάει ένας φυλακή, που οι βουλευτές θα πάρουν από 5000 για καινούργιους υπολογιστές, που τα επιδόματα των υπαλλήλων της βουλής είναι αναλοίωτα.

Μα θα τρελαθώ, βγαίνει ο άλλος στην τηλεόραση και διαμαρτύρεται για το τεκμήριο για τα σκάφη και δεν του λέει κανείς πως είναι δυνατόν να έχει το σκάφος με δηλωμένο εισόδημα που δεν καλύπτει το τεκμήριο.

Μια χαρά τα καταφέραμε Έλληνες...

Αλήθεια Έλληνες, πόσο πραγματικά σας ενόχλησε που καμία κυβέρνηση δεν έκανε το παραμικρό να εξυγιανθούν τα Ταμεία που τώρα καταρέουν, που στα νοσοκομεία γίνονταν προμήθειες με απίστευτες τιμές και κάποιοι γιατροί κάνανε βίλες με τα δικά σας λεφτά.

Μια χαρά τα καταφέραμε Έλληνες... Κακομαθημένοι είμαστε. Και ακόμα δεν συνερχόμαστε. Ακόμα βλέπουμε δαίμονες από το εξωτερικό ποπυ θέλουν να κάνουν κακό στους Ελληνάρες. Να γίνει δημοψήφισμα λέει. Έχετε καταλάβει που βρισκόμαστε. Ψηφίστε τους πάλι το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που 30 χρόνια δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα και αγόραζαν χρόνο από την Goldman Sachs για να μαγειρεύονται τα στατιστικά και να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι επιδοτήσεις. Ψηφίστε το ΚΚΕ που χθες μας είπε πως ο μόνος νόμος είναι το πεζοδρόμιο. Ωραία να το διαλύσουμε τελείως και να βάλουμε τον κ. Μαίλη να κουμαντάρει που πρότεινε χιλιάδες διορισμούς αυξήσεις και μέτρα που θα διώξουν κάθε προοπτική επιχειρηματικότητας και θα εκτινάξουν την ανεργία στο 50%. Οι παρακάτω βέβαια φαιδροί, χαϊδεύουν αυτιά με τσιτάτα συνθήματα.

Μια χαρά τα καταφέραμε Έλληνες...

Δημοσίευση σχολίου

49Σχόλια
  1. Μια χαρά τα κατάφεραν τα αφεντικά σου οι μεγαλοκαρχαρίες κολομπινέ αμερικάνε της δεκάρας, προπαγανδιστή του γκεμπελικού επιτελείου του ΔΝΤ / ΕΕ.

    Κια μόνο αυτά που λές και πού τα χρεώνεις ξενόφερτο μίασμα δείχνουν ότι είσαι απο το επιτελείο του Μητσοτάκη. και το επιβεβαιώνεις με την αναφορά του άλλου του ηλίθιου του ΚΚΕ που ως καλός συνεργάτης σας βγήε αν πεί ότι ο φασισμός και η αντισυνταγματικότητα της κυβέρνησης είναι δημοκρατία όπως είπε ο αρχιερέας της προδοσίας ο Μητσοτάκης.

    Και μόνο το ψευδώνυμο σου 'ο χαζούλης Έλληνας' δείχνει όχι μόνο ότι δεν είσαι Έλληνας αλλά και πόσο φθονείς και υπονομεύεις τους Έλληνες.

    Κολαούζο του Μητσοτάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ όλοι μαζί στη Βουλή να διώξουμε τους άχρηστους που την έχουν κάνει Κυνοβούλιο και οικογενειακή επιχείρηση. Να διώξουμε τους πρίγκηπες και όλα τα σόγια.
    Κατ' αρχήν να παραιτηθούν όλοι και μετά να επιβάλουμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    Τόσα παιδιά έχουμε άξια και μορφωμένα ας αναλάβουν τις τύχες μας γιατί εμείς αποδειχθήκαμε φελλοί με την ανοχή που δείξαμε στην καταλήστευση της πατρίδας απο τα γνωστά άγνωστα κοπρόσκυλα που δεν έχει πληρώσει κανένα.

    Να σηκώσουμε τα μανίκια και να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ για την ΕΛΛΑΔΑ που θα ζήσουν τα παιδιά μας.
    Ενωμένοι αύριο ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, να ξεβρωμίσουμε το τόπο απο τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και να ξεκινήσουμε απ' την αρχή.

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    Η ΤΩΡΑ Η ...ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 'DIMMY THE ΨΕΥΤΟGREEK'
    τον πράκτορα των αμερικάνων πλουτοκρατών και των προδοτών πολιτικών συνεργατών τους.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ
    ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΥΤΙΡΙΔΑ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ.ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΑΠ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ.ΠΑΡΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΩΣ.ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ,ΔΙΟΤΙ Ο ΧΝΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ.ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΗ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ.ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί θέλεις να πεις ρε υπονομευτή της αυτοπεποίθησης των Ελλήνων dimmy, ότι είμαστε όλοι μας παράσιτα και τεμπέληδες και κλέφτες και για αυτό υπάρχουν αυτές οι κυβερνήσεις;

    Για κάνε μία βόλτα γύρω από τον εαυτό σου και κοίταξε κατά την μεριά: αποχή, και την μεριά: εκλογικός νόμος, και την μεριά: νοθεία, και την μεριά: κοροϊδία / ψέματα / προπαγάνδα.


    Και αν τα δείς να μου γράψεις γκεμπελιστή της ελεεινής μορφής, που πάς να ρίξεις το κρίμα των εγκληματιών πολιτικών στον λαό.

    Α, να χαθείς ρεμάλι!

    Αν κάποιοι τους έβγαλαν είναι οι αρχιγκεμπελούχοι καναλάρχες με πρώτο και καλύτερο τον σκατά στην ψυχή του Λαμπράκη που με τα λεφτά μας (που τα κατάπινε με την σέσουλα) θεωρείται και ευεργέτης του Μεγάρου Μουσικής και του κάνουν φιέστες και πανηγύρια στην μνήμη του ενώ τυρώνε την σύνταξη του κοσμάκη.

    Άντε από δω προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου, έτσι όπως λέτε ζούσατε εσείς και το χαραμοφάικό σας σόι. Η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων εργαζόμενων, ούτε παντελόνια των 300 ευρώ αγόραζε (αλλιώς δε θα διαμαρτύρονταν όλοι για τα κινέζικα των ...10 ευρώ, αρχιψεύτη), ούτε στο κομμωτήριο πήγαινε κάθε 2 μέρες (γιατί τότε θα είχαμε από 2 σε κάθε τετράγωνο, οκ βλακάκο;), ούτε τίποε από αυτές τις βλακείες... Οπότε, ωραία η προσπάθειά σου να παρουσιάσεις το λαό ως συνένοχο με τους γαλαζοπράσινους αλήτες που κυβέρνησαν και τους κηφήνες τα αφεντικά που κονομάνε τον ιδρώτα μας... αλλά δε μασάμε και θα σας πάρει ο διάολος όλους σας, κατάλαβες φιλαράκο; να προσέχεις, γιατί θα μας βρεις μπροστά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε ρε ξεφτίλα Dimmy, εξ ιδίων τα αλλότρια κρίνεις.
    Δεν κατάλαβα, δηλαδή είναι κακό ο Έλληνα ςν αμην έχει φιλοδοξίες να βελτιώσει τη ζωή του;
    Πρέπει υποχρεωτικά να ζούμ εόπως έζησαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας;
    Σιγά μην πουλήσω το αμάξι για να αγοράσω γάϊδαρο,
    Σιγά μην κόψω το φαί μόνο και μόνο για να βοηθήσω το γιωργάκη να εισπράξει περισσότερους φόρους για να ταίσει τους μεγαλοκαρχαρίες με τα κανάλια, που τον υποστηρίζουν.
    Σιγά μη στερήσω από τα παιδιά μου τη μόρφωση για να μας κάνουν τους σωτήρες η Αγία Οικογένεια και ο Καρατζαφλύρερ.
    Ούστ λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Δε φταίει ο κόσμος ρε λαμόγια"


    "ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ 300 ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ...


    ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ .ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ.ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 10000000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ 300.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣΑΣ(ΒΟΥΛΗ)ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι έλληνες δεν ζούσαν ποτέ έτσι όπως γράφουν στο άρθρο. Ελάτε μια βόλτα στο πέραμα, στο κερατσίνι και στην δραπετσώνα να δείτε και την άλλη ελλάδα που ίσως πιστεύατε ότι δεν υπάρχει. Ο Μητσοτάκης, οι πολιτικοί Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ συνεργάζονται μαζί με τους φίλους τους τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. ότι ο έλληνας παίρνει αυτό που του αξίζει τάχα. Η ουσία είναι ότι συνεργάζονται με τους ξένους στους οποιους παρέδωσαν την πατρίδα μας. Θα λογοδοτήσουν οι δωσίλογοι για την κατοχή της χώρας μας πολύ σύντομα. Έλληνες μην σκύψετε το κεφάλι στους υποτακτικούς και μην παίζεται το παιχνίδι τους. Αυτό που θέλουν είναι να τρωγόμαστε εμείς και αυτοί να κάνουν πλιάτσικο στη περιουσία των παιδιών μας. Έλληνες αντισταθείτε. Θα τα παραδόσουν όλα και εσείς θα μαλώνετε.
    "Όπου νάναι θα σημάνουν οι καμπάνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι όλοι Dimmy, όχι όλοι. Υπήρχαν βλέπεις και τα κορόιδα που δούλευαν. Και τώρα καλούνται και αυτοί να συνεισφέρουν. Μια φορά κορόιδα πάει στο κάλο αλλά η δεύτερη δεν χωνεύεται εύκολα.
    Yanniscrete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ".

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΕΛΩΝΗ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΟΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 'Ελληνες ξεσηκωθείτε!Κανείς να μην μείνει αύριο σπίτι του.Να κατεβούμε όλοι μαζί στους δρόμους, όπου υπάρχει συγκέντρωση ή πορεία διαμαρτυρίας.Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, η δικιά μας κόκκινη γραμμή σ' αυτό που επιχειρούν να κάνουν: στο ξεπούλημα της Ελλάδας και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.Γιατί αν βγούμε εκατομμύρια άνθρωποι στο δρόμο, ενωμένοι, χωρίς κομματικές προκαταλήψεις,ακόμα και αν δεν αλλάξει κάτι, να δώσουμε ένα ηχηρό χαστούκι σ΄αυτούς που μας οδήγησαν στον κατήφορο και να τους πούμε πως εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και οι πρόγονοί μας πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος για να απαλλαγούν από ξένες κηδεμονίες και ντόπιες τυραννίες.Ειδάλλως ας κάτσουμε σπίτια μας, να μας κάνουν ραγιάδες και εμάς και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδέλφια, έχουμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε απο δω και πέρα τέτοιες μαλακίες που στόχο έχουν να κάνουν συνένοχο των απατεώνων πολιτικών το κοσμάκη, που θα πάει σύννεφο.
    Εδώ ξεθάψανε και τα αρχιλαμόγια, το μητσοτάκη και το σημίτη για να στηρίξουν τη νέα τάξη πραγμάτων και την παγκόσμια διακυβέρνηση που επαγγέλεται ο μεγάλος στοχαστής ο μαλακοπίτουρας.

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7.47 ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΟΤΙ:

    1. ΕΝΩ ΛΑΔΩΝΕΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ
    2. ΕΝΩ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    3. ΕΝΩ ΖΗΤΑΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    4. ΕΝΩ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ), ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ
    5. ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΡΕΤΕ , ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ΄ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ Ή ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για σκέψου όμως ποιός διέφθειρε το κόσμο για να κρατάει το γένος των βουλευτών τη χρυσή κουτάλα.

    Όταν για κάτι που δικαιούσουν νόμιμα έπρεπε να βάλεις το μέσο το βουλευτή και για να πάρεις μια επιδότηση έπρεπε να λαδώσεις και να πληρώσεις τραπεζίτες μελετητές κλπ γιατί το Κράτος ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να διαθέσει μηχανισμούς ελέγχου για να γίνεται νταλαβέρι.

    Φταίει ο κόσμος; Δεν ήθελαν λες οι αγρότες να γίνουν επαγγελματίες σωστοί. Πες μου ποιός ήταν ο τρόπος μεσα σ' ένα κράτος μπουρδέλο γιατί ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ προτιμούσε το νταλαβέρι απο την τιμιότητα. Όταν οι κυβερνήσεις με τους πληρωμένους δημοσιοκάφρους ξέσκιζαν ότι αξίες και αρχές υπηρχαν σ' αυτό το τόπο και η μοναδική ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΖΟΓΟ, σου φταίει ο κοσμάκης που ήθελε να είναι νοικοκύρης και να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένειά τους ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!

    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟΙ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΩΣΤΟΙ;;;;;;;;
    1. ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ
    ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ
    2. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και ότι και να κάνουν ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ και τα ΜΜΕ των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, όπως το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν και στο Βουκουρέστι το είπε ο Καραμανλής.
    Έτσι και το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και το ΔΝΤ (και γενικά το ξεπούλημα της κατακαημένης πατρίδας) το είπε ο Γιώργος Geoffrey Παπανδρέου.

    Ετσι θα τους καταγράψει και τους δύο η Ιστορία αγαπητέ.
    Τα άλλα είναι φληναφήματα για να νιώθουν καλά οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ .ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΟ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΡΕΙΞΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΟΙΚΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΑ ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γειά στο στόμα σας λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DIMMY THE GREEK, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΡΟΓΑΜΙΟΛΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ( ΒΛ. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ) ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΜΟΥΡΗΣ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟ, ΠΗΔΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ( ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ) ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ( ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ).
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΟ(Ε)ΛΛΑΔΑ. ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ;

    Υ.Γ. : ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.


    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

    Αυτές τις ώρες που οι περισσότεροι είναι απορροφημένοι στους αριθμούς παραβλέποντας το γεγονός ότι η χώρα μετατρέπεται γοργά σε προτεκτοράτο, χωρίς μάλιστα να έχει πέσει ούτε μια ντουφεκιά, ας θυμηθούμε τον Καβάφη.
    Τελειωμένα.

    Μέσα στον φόβο και στες υποψίες,
    με ταραγμένο νου και τρομαγμένα μάτια,
    λυώνουμε και σχεδιάζουμε το πώς να κάμουμε
    για ν’ αποφύγουμε τον βέβαιο
    τον κίνδυνο που έτσι φρικτά μας απειλεί.
    Κι όμως λανθάνουμε, δεν είν’ αυτός στον δρόμο·
    ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα
    (ή δεν τ’ ακούσαμε, ή δεν τα νοιώσαμε καλά).
    Άλλη καταστροφή, που δεν την φανταζόμεθαν,
    εξαφνική, ραγδαία πέφτει επάνω μας,
    κι ανέτοιμους – πού πια καιρός – μας συνεπαίρνει.

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΖΕΦΡΥ THE GREEEK καλά το λές το ποίημα, αλλα ποιός σε γαμά φτωχομπινέ κωλογλύφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μίλησε και ο Ανθέλληνας.
    Η μπαλαρίνα των Μπολσόι.

    Ανθέλληνα εκτός από το να βρίζεις τελικά ξέρεις να στηρίζεις μια χαρά το σάπιο σύστημα. Χίλια μπράβο!!
    Δεν έχεις υποχρεώσεις και τη βρίσκεις να κάνεις πλάκα στους άλλους. Είσαι θλιβερό υποκείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9.44

    ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

    ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΡΗΝΕΙΣ.

    Υ.Γ. : ΣΕ ΕΤΣΟΥΚΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕ ΤΟ.


    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είδε κανείς κανένα μέτρο εναντίον του πλούτου;

    Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, το περίγραμμά τους ή η κεντρική ιδέα αν θέλετε είναι λίγο – πολύ γνωστή. Περικοπές μισθών και συντάξεων και απολύσεις είναι η βασική συνταγή.

    Και αναρωτιέται κανείς: Όλοι αυτοί στην κυβέρνηση πληρώνονται για να έχουν ιδέες ή για να εφαρμόζουν πολιτικές που ακόμη και ο τελευταίος φοιτητής οικονομικών θα μπορούσε να προτείνει. Δηλαδή έπρεπε να περάσουν έξι μήνες ολικής καταστροφής προκειμένου να μας πουν ότι για όλα φταίνε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι;

    Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση της οποίας, κατά τον Γ. Παπανδρέου, η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας, αποφάσισε να τιμωρήσει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

    Είδε κανείς κανένα μέτρο που να χτυπά τον πλούτο; Είδε κανείς καμιά απόφαση που αν μη τι άλλο να επιχειρεί μερική έστω αναδιανομή του πλούτου;

    Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να πληρώσουν όλοι. Αλλά πώς αυτά τα μέτρα είναι για όλους όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις από τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους; Και ταυτόχρονα αυξάνεται το ΦΠΑ, αυξάνεται η φορολογία, έρχεται καπάκι και η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους. Ρώτησε κανείς φωστήρας της κυβέρνησης από πού θα βρουν για να ζήσουν οι συνταξιούχοι των 700 ευρώ που τους κόβονται δύο μήνες.

    Αντίθετα, για τους επιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και όλους τους έχοντες που ήδη έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στην Ελβετία ή έχουν συστήσει off shore δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα επώδυνο μέτρο. Διευκολύνσεις μόνο με τη μείωση του εργατικού κόστους, την απελευθέρωση των απολύσεων και τη μείωση των απολύσεων. Ήταν τόσο δύσκολο να επέβαλαν άλλη μία έκτακτη εισφορά για όσους έχουν υπερκέρδη; Τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν από τις συντάξεις θα τα έβγαζαν μόνο με την υποχρεωτική συνδρομή των επιχειρηματιών και των τραπεζών. Τι φοβήθηκαν, μήπως γίνουν απολύσεις; Έτσι κι αλλιώς οι επιχειρηματίες έχουν βρει –με άλλοθι την κρίση- ευκαιρία για απολύσεις, τι παραπάνω θα έκαναν;

    Όλα αυτά δείχνουν ότι το κόλπο ήταν έτοιμο εδώ και καιρό, το παιχνίδι στημένο και δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή είχε πριν τις εκλογές ετοιμάζει το σχέδιό της. Ποντάροντας στο «γκελ» που κάνει στην κοινωνία η θεωρία του φιλολαϊκού ΠΑΣΟΚ περνά μέτρα και πολιτικές που σε άλλες εποχές, με άλλες κυβερνήσεις θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Dimmy the Greek OK
    καθαρός λόγος

    ΜΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.....
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ [ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ]... ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ
    ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ Η ΣΗΝΤΡΟΦΗ
    ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙ ΦΥΛΗ Η ΣΥΝΕΔΡΟΙ Η ΑΥΛΙΚΉ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΨΗΦΟΦΟΡΗ.......ΚΛΠ...ΚΛΠ
    ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Η 300
    ΟΤΑΝ ΜΗΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΣΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΖΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ
    H ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ [ΦΑΝΕ] ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
    ΟΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΒΡΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΙΟΤΕΨΑΝ
    [ΕΞ ΑΥΤΟΥ Η ΚΡΙΣΗ]


    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ
    Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος


    ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΟ
    ΑΠΟ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΩΣ ΠΑΜΕ?
    ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11:36 μ.μ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
    ΜΕ ΒΛΙΤΑ ΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ
    ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙΣ
    ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ
    Τα σκατά μπορούν να βρεθούν παντού. Στο δρόμο, στο πεζοδρόμιο, στους υπονόμους, στην Αθήνα, όπου μπορείτε να φανταστείτε.Οι παράγοντές τους είναι συνήθως Kοματοκοπρόσκυλα. Μετά, μια ομάδα συλλεκτών της ΚΟΥΡΑΔΑ Α.Ε. μαζεύει τα σκατά και τα διοχετεύει στην μπλογκοσφαιρα, κι έτσι τα απορροφά ο οργανισμός μας. Μετά, με το χάρισμα του λόγου, τα σκατά "ανταλλάσσονται" μεταξύ των ανθρώπων μέχρι που να πεθάνουν.


    ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ,

    αναμασάς ξερά σκατά που σου σερβίραν πάλι,
    το γκιόργκο το αμερικανό, ο πάγκαλος κι οι άλλοι.


    Σου δίνουμε τον πούτσο μας να τρώς γιά να μπουχτήσεις
    Στο "καφενείο" εσύ να βγείς και να μας αναλύσεις,
    Το μεγαλείο του χαζού του γκιόργκο αμερικάνο,
    Που είναι λέει πρωθυπουργός στης Μάργκαρετ το πλάνο

    Το γκιόργκο που απέτυχε και μπήκε μεσ’ τον θόλο,
    Εσύ τον ελιβάνιζες με το πανό στον κώλο.


    Κούνα λοιπόν τον κώλο σου να βγουν τ' απογαμίδια
    του Έλληνα που σε γαμεί και του ρουφάς τα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. KABAΛΑ Σ’ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ
    ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΙΑ ΓΥΡΙΖΑ
    ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΙΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΞΥΡΙΖΑ


    ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΘΑ ΔΙΝΩ 20% ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.


    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

    ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ,ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ,ΤΟΞΑ,ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤ. ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ
    ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΣΥΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΗΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ
    ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ
    ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΥΡΑΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ !!!
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2010.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ KAHKE ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ........
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥME ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;,,,
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΚΑΙ ΤΑ " ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ "
    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΚΑΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΚΑΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
    -----ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ------
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΜΑΣΣΟΝΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ
    ΕΞΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ NA ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ EQUADOR

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΡΔΕ JACOB ROTCHSCHILD KAI ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μη λοιπόν σε μας κολλάτε κύριε Dimmy the Greek γιατί μονάχοι
    έχουμε η Ελλάς διαλέξει τέτοια μοίρα η έρμη να ’χει
    ώστε η μόνη να ’ναι χώρα εις τον μάταιο τούτο κόσμο
    που τη σκάφη λέει σύκα και τη μπόχα λέει δυόσμο.

    Κύριε Dimmy η περηφάνια που αλύπητα μας δέρνει
    καυτηριάζει όποιον στο στόμα με κακό σκοπό μας φέρνει.
    όπως κάναμε και τώρα μετα σας κύριε Dimmy μου.
    Και θα βάλω αυτά που γράφω να το ξέρετε! στο μπλογκ μου,

    για να δούνε όλοι κι όλες πως τον έλληνα αν τον θίξεις
    είναι σαν πληγή μεγάλη και βαθιά να του ανοίξεις.
    Και ας ειν’ η μόνη αλήθεια ό,τι έχεις πει γι αυτόνε,
    μα η ράχη του κι η μύτη για καυγά όλο τον τρώνε.

    Και γι αυτό μην απορήσεις που όλοι αυτοί σου είπαν τόσα.
    Μες στα τόσα τα στραβά τους και στραβή έχουνε γλώσσα
    κι αν αλήθεια μια τους πούνε, μ’ ένα ψέμα θ’ απαντήσουν
    δίχως σκέψη μια να κάνουν ή το θέμα μελετήσουν.

    Κι αφού έχουμε διαλέξει έτσι αλλόκοτα να ζούμε
    δε σας πέφτει εσάς ο λόγος τι θα κάνουμε ή τι πούμε
    και γι αυτό ανακαλέστε όσα λόγια είπατε ήδη
    για τους έλληνες, που στάζουν όχι μέλι αλλά ξύδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΩΠΑ!!!!!
    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΜΟΙΧΟΣ ΑΡΜΕΝΙΖΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΟΛΠΟΥΣ ΑΛΑΡΓΙΝΟΥΣ..

    ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥΒΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ;

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΕΓΩ. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΚΕΪΚΟ ΣΑΣ..

    ΕΙΔΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΑΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ.

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. BRE DIMMY GYIE MOY EINAI DYNATON OLA AYTA POY LES NA TA DEXTOYN STHN ELLADA. KATOTE HTAN H CIA KAI TO NATO KLP KLP.
    TORA AN ROTHSEIS KAPOION EDO MESA GIATI H ERGATOORA ( AN KAI KATA POLY MIKROTERH SE EURO) SE APODOSH ERGOY EINAI POIO AKRIBH APO TOY GERMANOY ,SOYHDOY GALLOY,OLLANDOY KLP,THA EXEI ETOIMH THN APADHSH..KAI BEBAIA DEN KYKLOFOROYN OLOI OI ELLHNES ME 300 EURO PADELONI ,KAI AS EINAI H ELLADA ME MAGAZIA KAI STIS POLY LA-IKES GEITONIES GEMATES APO DAYTA.(EXOYN PERPATHSEI MERIKOI EDO MESA SE TETOIES GEITONEIS STH ZOH TOYS?EGO KATHE XRONO POY ERXOMAI ELLADA)KAI BEBAIA DEN KYKLOFOROYN OLOI OI ELLHNES ME 30000-40000 EURO SUV OR OFF THE ROAD 4X4 ,ASXETO AN KATA KEFALI YPARXOYN POIO AKRIBA AMAXIA STHN ELLADA APOTI STHN GERMANIA KLP.KAI BEBAIA AYTOI POY EXOYN PC STHN ELLADA EINAI POLY LIGOTEROI APOTI SE ALLES XORES THS EU,MESA STIS FTOXIKES GEITONEIES ,KAI OIKOGENEIES.KAI BEBAIA AYTOI POY BGAZOYN AFROYS GIA AYTA POY TOYS LES ,EINAI, MALLON, AYTOI POY BOROYN NA EXOYN 300 EURO PADELONI KAI 30000-40000 EURO 4X4.KAI TOYS LES THN ALHTHEIA POY PONAEI.

    O UP-SIDE DOWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι ωραίες αναρτήσεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ωραίο σχολιασμό.

    Έχει ενδιαφέρον η πολυπλοκότητα του μέσου Έλληνα. Στην καθημερινότητά του αποτελεί ένα ασήμαντο σκυφτοκέφαλο υποτακτικό όν ( καθότι υπάλληλος ).

    Μόλις όμως πιάσει πληκτρολόγιο μεταμορφώνεται σε αυτό που θα ήθελε και πάντα ονειρευόταν : μάγκας, τσίφτης, το επίκεντρο του σχολιασμού ( είτε αρνητικού είτε θετικού- δεν έχει σημασία, ντόρος να γίνεται να αισθάνεται οτι τον λαμβάνουν υπόψιν ).

    Θλιβερή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
    ( ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ BIS )
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    http://www.larouchepac.com/node/14319
    ........
    "As for Greece, the BIS claims it owes $240 billion (160 billion pounds) overseas, with France and Germany holding $75 billion and $45 billion respectively. But also Fortis, Dexia, CASA and Societe Generale are in the game. So, when it is finally recognized that Greece has gone, the ECB goes under, and when Spain and Portugal go down, the City of London crumbles."
    .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΩΠΑ!!!
    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΟΛΠΟΥΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ.

    ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥΒΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ;

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΕΓΩ.ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ ΣΑΣ..

    ΕΙΔΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙ(Π)ΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ(Α).

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..

    ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μαγκες η λυση ειναι μια:Μεταναστευση.Οποιος θελει πραγματικα να ζησει καλα μπορει να παει σε μια απο τις πολλες φιλοξενες χωρες που υπαρχουν.Και μην ακουσω παλι για πατριωτες!Ελληνες!αρχαιο πνευμα!φτανει.Μονο στα δυσκολα τους επικαλειστε,χωρις οι περισσοτεροι εχουν μελετησει τιποτα απ'ολα αυτα.Η πατριδα ειναι οπου υπαρχει μελλον για μας και τα παιδια μας.Ξυπνηστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αναρωτιέμαι λοιπόν κι εγώ που ξαναδιαβάζω το άρθρο μου και αναρωτιέμαι σε ποιο ακριβώς σημείο του απάντησαν.

    Τελικά εγώ στραβα αρμενίζω ή μήπως ο γιαλός είναι στραβός;

    Dimmy the Greek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου