Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΤΑΛΩΝ/ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ


Έπεσε στα χέρια στενού φίλου που εργάζεται σε Πρεσβεία ξένης Πρωτεύουσας ένα εμπιστευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας Ιταλών –Τούρκων, ημερομηνίας 28/Ιανουαρίου/2010 και μας το έστειλε εξοργισμένος. Διαβάσαμε το Μνημόνιο, συγκεντρώσαμε πληροφορίες για το θέμα και αισθανθήκαμε και εμείς οργή, ειδικά για τους Ιταλούς εταίρους μας στην Ευρώπη.

Καλά διαβάσατε και δείτε παρακάτω το υποτιμητικό για την εθνική μας αξιοπρέπεια ιταλό-τουρκικό σχέδιο!

Α. Το έργο: Στα πλαίσια της μακρόχρονης προσπάθειας ενεργειακής ασφάλειας της χώρας, έχει κυρωθεί ομόφωνα με Νόμο από την Ελληνική Βουλή, ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για την κατασκευή του μεγάλου αγωγού φυσικού αερίου ITGI (Interconnector Turkey-Greece-Italy). (βλέπε συνημμένο το Νόμο). Πρόκειται για τον αγωγό που θα προμηθεύει την Ευρώπη με φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν, διαμέσου Τουρκίας –Ελλάδας –Ιταλίας. Με την Τριμερή Διακρατική Συμφωνία εξουσιοδοτήθηκαν οι Εταιρείες: BOTAS (Τουρκίας) , ΔΕΠΑ (Ελλάδας) , EDISON (Ιταλίας) για τη μελέτη/κατασκευή/εκμετάλλευση του έργου-η κάθε μία για το έδαφος της χώρας της. Για το υποθαλάσσιο τμήμα του αγωγού (παράλια Θεσπρωτίας-Ιόνιο-Αδριατική-παράλια Οτράντο Ιταλίας), η μελέτη/κατασκευή/εκμετάλλευση ανατέθηκε σε κοινή Ελληνοιταλική εταιρεία IGI-ΠΟΣEΙΔΩΝ (50% ΔΕΠΑ, 50% EDISON), με έδρα την Αθήνα.

Β. Η Ιταλο-τουρκική παραβίαση: Ενώ η Τριμερής Διακρατική Συμφωνία εξελίσσεται, οι Ιταλοί πραγματοποιούν τον Ιανουάριο 2010, ερήμην της Ελλάδας, ΔΙΜΕΡΕΙΣ συζητήσεις με τους Τούρκους για το ίδιο έργο, τον αγωγό ITGI!!! Συνέταξαν δε, εμπιστευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τα εξής προσβλητικά για τους Έλληνες:

i) Την από κοινού (οι δυο τους χωρίς την Ελληνική ΔΕΠΑ) σύσταση Επιτροπής για την επίβλεψη του έργου ITGI…λες και δεν υπάρχουν οι Έλληνες εταίροι! (Και σκεφτείτε ότι η Ελλάδα βρίσκεται γεωγραφικά στη μέση!!!)

ii) Την συνιδιοκτησία των Τούρκων στον ελληνοιταλικό υποθαλάσσιο αγωγό IGI-ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ιόνιο-Αδριατική) που περιλαμβάνει και τμήματα επί Ελληνικού εδάφους!!! Λες και έχει καμιά σχέση η Τουρκία με το Ιόνιο και την Αδριατική! Σημειωτέον η BOTAS είναι 100% κρατική τουρκική εταιρεία ελεγχόμενη απολύτως από την Τουρκική Κυβέρνηση!

(Δείτε με τα μάτια σας, τα αναρτημένα αποσπάσματα του Μνημονίου που αποκαλύπτουμε)

Γ. Το Ιταλικό θράσος: Ενώ εξελίσσεται η παράβαση της Τριμερούς Διακρατικής Συμφωνίας, ο Πρόεδρος της EDISON, σαν να μην τρέχει τίποτα, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με κορυφαίους Υπουργούς της Ελλάδας (κ. Παμπούκη, Παπακωνσταντίνου, Μπιρμπίλη) λέγοντας δημοσίως με ΘΡΑΣΟΣ ότι ενδιαφέρεται να εξαγοράσει τη ΔΕΠΑ (καθώς και μονάδες ΔΕΗ) και αποκρύπτοντας από τους Έλληνες δημοσιογράφους, ξανά με ΘΡΑΣΟΣ, το Μνημόνιο που δουλεύει μαζί με τους Τούρκους!

http://energia.gr/article.asp?art_id=36189

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artid=325611&dt=14/04/2010

Και το αποκορύφωμα, για να καταλάβετε την ντροπή της Ελλάδας: Σύμφωνα με την πηγή μας από την Πρεσβεία, το Μνημόνιο αυτό θα υπογραφεί-ερήμην της Ελλάδας- πανηγυρικά, παρουσία των Πρωθυπουργών Μπερλουσκόνι-Ερντογάν!!!

Πολλά τα ερωτηματικά, διότι και το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο 2010 έως σήμερα είναι μεγάλο:

1. Γιατί μας υποτιμούν οι Ιταλοί, οι οποίοι ενώ παραβιάζουν την Διακρατική Συμφωνία, έρχονται και εκδηλώνουν δημόσια ενδιαφέρον για αγορά Ελληνικών ΔΕΚΟ; Και ποια είναι αυτή η ιταλική EDISON που συμπεριφέρεται αποικιοκρατικά και προσβλητικά προς τους Έλληνες;

2. Γνωρίζουν η ΔΕΠΑ και η ελληνοιταλική εταιρεία IGI-ΠΟΣΕΙΔΩΝ τη συνεργασία των Ιταλών με τους Τούρκους ερήμην τους; Ενημερωτικά: Πρόεδρος της ΔΕΠΑ τοποθετήθηκε το Δεκέμβριο 2009 ο αμερικανόφερτος golden-boy Κος Χ. Σαχίνης. Πρόεδρος της IGI-ΠΟΣΕΙΔΩΝ, είναι ο Κος Α. Λιβάνιος, επικοινωνιολόγος (!) της Κας Μπακογιάννη (η οποία τον τοποθέτησε) και φίλος της οικογένειας Παπανδρέου (γι’ αυτό μάλλον παρέμεινε).

3. Αν γνωρίζουν οι εταιρείες ΔΕΠΑ/ΠΟΣΕΙΔΩΝ, έχουν κάνει κάποια ενέργεια υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων;

4. Γνωρίζει η Ελληνική Κυβέρνηση για την παραβίαση της Τριμερούς Διακρατικής Συμφωνίας που πραγματοποιούν οι Ιταλοί με τους Τούρκους;

5. Αν γνωρίζει η Κυβέρνηση, έχει προβεί σε κάποια ενέργεια και διαμαρτυρία ο Κος Δρούτσας, ή ο Κος Παμπούκης;

Αντιλαμβάνεστε πως είμαστε προσεκτικοί και δεν βγάζουμε ούτε συμπεράσματα, ούτε «φωνές» για την εθνική μας κυριαρχία, αφού πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρό θέμα. Αρνούμαστε δε να πιστέψουμε πως μπορεί να υπάρχει υποστήριξη από κάποιον Έλληνα σε αυτό το υποτιμητικό για την Ελλάδα, διμερές Μνημόνιο.

Το εμπιστευτικό Διμερές Μνημόνιο Ιταλών-Τούρκων που αποκαλύπτουμε είναι αυθεντικό, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και είμαστε βέβαιοι πως θα δοθεί συνέχεια μέχρι και στη Βουλή, λόγω της σοβαρότητας του θέματος.

Για ένα μόνο παρακαλούμε τους πολιτικούς μας:


ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

όχι βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο

Μπράβο λεβέντες του καφενείου

Περιμένω να δω αν θα μπει και στα συμβατικά μέσα.
Να δω θα το πει κάτι κάποιο κανάλι;;

Ανώνυμος είπε...

Το πασοκ έχει εγκαθιδρύσει μία ιδιότυπη χούντα στην Ελλάδα από το 1981. Τη χούντα του κλέψτε, προδώστε και δεν τρέχει τίποτα, τη χούντα των ΔΥ, των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, τη χούντα που κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας. Η μαριονέττα γιωργάκης με τη νέα πασοκική χούντα του ΔΝΤ συνεχίζει την καταστροφή, τη λεηλασία και την προδοσία των προηγούμενων πασοκικών κυβερνήσεων

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ μειωση του αριθμου των βολευτων στους 100 δεν θα ζητησει το ΔΝΤ?

Μας ειναι παντελως αχρηστοι και πολυδαπανοι.

Αυτοι δεν θα καταλαβουν τιποτα απο ΔΝΤ δηλαδη?

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.......

Ανώνυμος είπε...

που εισαι καρατζαφερη πατριωτη να σε δω τι θα πεις τωρα......

Ανώνυμος είπε...

MA KALA OI ITALOI DEN EXOYN TO 'LEASING' MAZI ME TOYS TOYRKOYS GIA TA DIKAIOMATA THS DIAKHRYXHS ANEXARTHSIAS THS ELLADAS ?

kafeneio είπε...

Θα παρακαλέσω τους φίλους θαμώνες να μη κολλάν άσχετα σχόλια στην ανάρτηση .
Αφήστε να γίνει συζήτηση

Φιλικά

Ο καφετζής

Ανώνυμος είπε...

Οι Ιταλοί πάντα ΤΟΜΑΡΙΑ ήταν.
Όποιος έχει διαβασει ιστορια ξερει:
1. Στη μικρασιατική καταστροφή ήταν οι βασικότεροι υποστηρικτές των Τούρκων
2. Στην κατοχή έκαναν εγκλήματα στη Θεσσαλία καίγοντας ολόκληρα χωριά
3. Στα Ίμια, έλεγαν στους Αμερικάνους..."δεν γνωρίζω", ενώ οι παλιοί χάρτες τους ηταν ξεκάθαροι

Ανώνυμος είπε...

Γιατι Καφετζή? Πιστευεις πως είναι άσχτο από το ΔΝΤ και το γενικότερο ξεπουλημα της χωρας που κανει το νέο ΠΑΣΟΚ? Όλα ταιριάζουν σαν πάζλ αν το καλοσκεφτείς!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο για την αποκάλυψη και μη μου πει κανείς πως ο Καραμανλής με τα σουβλάκια δεν ετρεχε για αυτά τα ζητηματα γεωστρατηγικής....
ΓΑΠ= Ανθελληνας

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.
Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΝΔ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ.
ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι σοβαρό και οχι για κομματικους φαβατισμους.
Η νεα οθωμανικη αυτοκρατορία ήδη μας περικυκλωνει από Αιγαίο, Έβρο, Σκόπια, Αλβανία. Μένει το Ιόνιο και να δουμε μετά τι διαπραγματευτική θέση θα έχει η Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Αφου η συμφωνια είναι τριμερής, γιατί κανουν διμερείς επαφες οι Ιταλοι με τους Τούρκους;
Μήπως μας θεωρούν καμμένο χαρτί?

Ανώνυμος είπε...

12:51
καλά που το κατάλαβες.
Με Γερουλανους, Μπιρμπίλες και Δρούτσες έχει γίνει παιδική χαρά η Κυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

και ο χοντροπαγκαλος κάνει τη δασκάλα. Βου και α βα...

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη πουστιά των γειτόνων. Ξέρει κανείς αν εχει κανει κανένα διάβημα το Υπουργείο Εξωτερικών??

Ανώνυμος είπε...

ο παπανδρεου ειναι πολυ μαλακας με τις μαλακισμενες ιδεες του τις διαβουλευσεις του στο ιντερνετ, καλικρατιδες και το πουτσο κλαιγανε.θα την κανει τσιου απο την ελλαδα ο κολοεβραιος νυχτα ,για αμερικα το χωριο του σκατοκαριολη του ανθελληνα δουλου ,γαμω τα παντελονια που φοραει ο μαλακοπαπουτσας

Ανώνυμος είπε...

TI ΔΙΑΒΗΜΑ; ΑΦΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ

ΚΑΨΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα μας παρουν και τα σωβρακα οι ξενοι γιατι ειμαστε πολυ άχρηστοι

κοιτάξτε με το ασχολούνται τα άλλα μπλογκς:
Είναι να μην βάλει κάτι στο μυαλό της. Το... σέρνει καράβι δε λένε! Να λοιπόν που η χάρη της έφτασε στην Βουλή. Πριν από λίγο η Τζούλια μετά του Φουρθιώτη, έφτασε στην Βουλή, όπου...
κατέθεσε την επιστολή στον πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό, με την οποία κάνει γνωστή την πρόθεσή της να πολιτευτεί.

Ανώνυμος είπε...

1.11 μην το γελάς γιατι θα βγει πρωτη σε σταυρούς και θα γινει Βουλευτης, όπως κάποτε η Τσιτσιολίνα.
Θα την ψηφισουν για να δειξουν την απαξιωση των πουλημενων επαγγελματιων πολιτικαντηδων

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

μηπως τους κανει και καμια πιπα

Ανώνυμος είπε...

με τη τζουλια υπουργο θα χεστουμε στο ευρω. αντε γαπ προχωρα σε φτυνει ολη η χωρα

Ανώνυμος είπε...

να και η ΠΑΣΟΚ..Οδηγία !!!

Τρέξτε γρήγορα στα σπήλαια γιά να σωθείται,έρχετε η καταστροφή του κόσμου.
Για την καταστροφή αυτή,φταίει ο Κωστάκης και η ΝΔ.
Το νέφος του ηφαιστίου δεν ήρθε ακόμη στην Ελλάδα γιατί το κανόνισε με τον σοσιαλιστή Θεό ο Γιώργος,ενώ αν ήταν ο Κωστάκης το νέφος θα ήταν εδώ.

Σε λίγο αυτό θα πουν στα ΜΜΕ- πασοκ....

ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ....θα υπάρχει τάξη και προστασια στα πέλαγα !!!!

ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο γαπ στις δημοτικες ουτε 19% δεν θα παρει θα εχει φοβερη αποχη και οι συμβασιουχοι θα ειναι αυτοι που θα τον γαμησουνε εντελως τον κολομαλακοκαυλη.τους ξεζουμισε με πληρη 8ωρα και τους πεταειεκτος,θα φαει καλα ο αρχιμαλακας

Ανώνυμος είπε...

μαλακοκαυλη γαπ ξυπνα το σπρεντ πηγε στου διαολου το μουνι και οσο περναει ο καιρος θα ανεβαινει,πηγαινε δανισου απο κινα ρωσια ιαπωνια απο το θεο ,αντε μαλακα ξυπνα ζομπι κολοευραιε ,δεν θα σε αφησουμε ρε τσοκι αμερικανε να γαμησεις την ελλαδα μας γαμημενε αμερικανε.ο γαπ στις δημοτικες ουτε 19% δεν θα παρει θα εχει φοβερη αποχη και οι συμβασιουχοι θα ειναι αυτοι που θα τον γαμησουνε εντελως τον κολομαλακοκαυλη.τους ξεζουμισε με πληρη 8ωρα και τους πεταει εκτος,θα φαει καλα ο αρχιμαλακας

Ανώνυμος είπε...

Ο επαιτης εχει δυο επιλογες, η να αντισταθη περιοριζοντας στο ελαχιστο τις αναγκες του η να υπομενει την ξεφτιλα.Δεν περιμενουμε τιποτα απο τις πολιτικες ηγεσιες και τα κομματα,τι θα χασουμε λοιπον εαν δουμε και την Αλεξανδρατου στην βουλη ?

Ανώνυμος είπε...

Θα μείνουμε ακίνητοι και περιδεείς να βλέπουμε σαν γελάδια τα τρένα της Νέας Τάξης να περνάνε;

ΟΧΙ...............
Θα φύγουν νύχτα και το 11% του Καραμανλή θα τους φαντάζει θρίαμβος.

Θα φύγουν νύχτα, χωρίς ούτε τα χαρτιά τους να μαζέψουν και μαζί τους θα καταρρεύσει όλη η πρόστυχη μπαταρισμένη παράγκα της Μεταπολίτευσης. Θα πάρουν το ψευτοπροοδευτιλίκι τους και τα ρέστα από τα πλιάτσικα και θα φύγουν, γιατί ακόμη κι αν δανειστούμε με 0% επιτόκιο, με αγορά έρημο, μηδενική ανάπτυξη και χωρίς παραγωγική βάση, απλώς θα χρωστάμε ακόμη περισσότερα.

Αυτοί έσπειραν τον πανικό, αυτοί επί δεκαετίες λαφυραγώγησαν, αυτοί θα θερίσουν τον δύσοσμο καρπό της Ήττας και της Φυγής μαζί με τις απονομιμοποιημένες κι αραχνιασμένες ιδέες τους.

ΚΑΝΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ..ΒΛΑΜΕΝΟ ΣΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ. OFF SOORE ΠΑΜΠΟΥΚΗ $$$
Υπουργέ ΑΛΗΤΕΙΑΣ του πασοκ - ΔΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

Η Τζούλια και το κοινωνικό της έργο..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ...
η τζουλια ειναι στη βουλη τωρα.θα κανει νεα τσοντα με πρωταγωνιστες τον ραγκουση το λιγδα και τον μπουχεσα παγκαλο αναμενουμε και τα μυαλα στα καγκελα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Είναι δυνατόν ο πρώην υπάλληλος της goldman Sachs να είναι ο διαχειριστής του δημόσιου χρέους της Ελλάδας;

Καλά ρε μας κάνετε πλάκα;
Βάλατε διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους τον Πέτρο Χριστοδούλου;

Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που δούλευε επί χρόνια για την goldman sachs που κάνει κερδοσκοπικά παιχνίδια να είναι αυτός που θα μας ενημερώνει για...δημόσιο χρέος και θα το βάλει σε μια τάξη;

Δηλαδή ένας άνθρωπος από τα ...σπλάχνα της κερδοσκοπικής εταιρείας που παίζει παιχνίδια εναντίον χωρών ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Και τα srpeds έχουν ήδη πάει στα 460!

ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΟΜΠΥ !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γαπ σε βλέπω νύχτα να τα μαζεύεις και να φεύγεις για ''Κάιρο'' όπως ο προδότης ο παππού σου το '40, που μας προκάλεσε τον εμφύλιο με τη βοήθεια των εγγλέζων.
Αλλά αυτή τη φορά το κάθε Κάιρο δεν είν αι μακρια, οι αποστάσεις μίκρυναν γιωργάκη, παντού υπάρχουν Έλληνες, αυτοί που τους αναγκάσατε να φύγουν με τις άθλιες πολιτικές σας τα τελευταία 20 χρόνια.Κάποιος θα σε πετύχει όπου κι αν πας να σε ξεφτιλίσει, όπως ξεφτιλίζεις κι εσύ την χώρα μας, καθότι αμερικάνος, δεν έχεις καμμιά αγάπη για οτιδήποτε ελληνικό. Που θα πάει ρε πουσταρά παπανδρέα κάποιος θα σε πετύχει....συνέχισε τις μαλακίες....ρουφιάνε των εβραίων..καθήκι..

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ειναι η ωρα των ενωμενων Ελληνων κι οχι να τσακωνομαστε...
ετσι μονο θα μπορεσουμε, να κανουμε κατι
γιατι πιστευω με σιγουρια ,εκτος απο ολους τους πολιτικους και καποιες ..οικογενειες
ολοι το ιδιο θελουμε ,ασχετα αν εχουμε αποψεις αλλες μπορουμε να βρεθουμε
με λογικη κι ευθυνη να αλληλοβοηθηθουμε
μπορουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ειναι η ωρα των ενωμενων Ελληνων κι οχι να τσακωνομαστε...
ετσι μονο θα μπορεσουμε, να κανουμε κατι
γιατι πιστευω με σιγουρια ,εκτος απο ολους τους πολιτικους και καποιες ..οικογενειες
ολοι το ιδιο θελουμε ,ασχετα αν εχουμε αποψεις αλλες μπορουμε να βρεθουμε
με λογικη κι ευθυνη να αλληλοβοηθηθουμε
μπορουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σ ευχαριστούμε Καφετζή για την ενημέρωση που μας παρέχεις, απο δώ και πέρα τίποτα δέ μου φαίνεται πλέον αδύνατο. Τον λόγο έχει η Βουλή,
οι πατριωτικές οργανώσεις και εμείς σε εγρήγορση. Ο ηλίθιος είχε σχέδιο.

ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΣ είπε...

Καφετζή!!!
Ειχες γραψει πιο πανω το εξης:

Θα παρακαλέσω τους φίλους θαμώνες να μη κολλάν άσχετα σχόλια στην ανάρτηση .
Αφήστε να γίνει συζήτηση

Φιλικά

Ο καφετζής

19 Απριλίου 2010 12:19 μ.μ.

Σε ρωτάω λοιπόν:
Εισαι ευχαριστημενος απο τη συζητηση που γινεται;
Αυτό το επιπεδο συζήτησης περιμενες;

Φιλικά

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

…..‘’«Εθναποστόλοι»’’ – άχυρα μοιράζουν ψευδαισθήσεις….!.....

* ….. Τυφλώνουν τα παράθυρα
με σάπιες μεταγγίσεις….,
‘’«εθναποστόλοι»’’ – άχυρα
μοιράζουν ψευδαισθήσεις….!.....

* ….. Μες σε ‘’Νυχτιάς’’ ‘’σκυλάδικα’’
δε φτύνουμε τα άδικα….,
τα ντέρτια δε σκεπάζουμε….,…..
παντζούρια σε παράθυρα
και σε παχνιά, μεις, άχυρα
δε μάθαμε να βάζουμε….!.....

* ….. Αμάν….,
όταν πονούν τη θάλασσα….,
σηκώνει Τρικυμία….,
---- κι οι ναυτικοί…., στο φόβο τους….,
νιώθουν θανάτου ρίγος….. ----
τα κύματά της δάκρυα….,
τα κλάματά της φλοίσβος….,…..
θάλασσα είναι…., πρόσεξε….,
λαός…., φυλάξου….. κι ωχ αμάν….,
ω, κι εσύ, ‘’υδατο’’’’κάθιστε’’…., ωσεί ‘’«πόρνη Βαβυλών»’’…., Αφέντη….!.....

* ….. Και την κραυγή μας
δόλια σφίγγει
Κράτος κατάρατο
---- με το ‘’’Βαγγέλιο’’
και το ‘’φραγγέλιο’’….. ----
κι η μπαμπεσιά –τους….,
αυτών που όρισαν
να ‘ναι πνιγμένη
μες στο λαρύγγι
και μας κατάργησαν
το ‘’Μέγα Σάββατο’’….!.....

* ….. Πρώτα….. υπό Εξουσίες….,
ώς κι αντεξουσιαστής….,
κι ύστερα….. η Εξουσία….,
Κίρκη του λαού να ‘δεις….!.....

* ….. Κι εγώ….. εκείνο που φοβάμαι….,
πιότερο απ’ όλα τ’ άλλα….,
είν’ το να μην υποταχτώ…..
και με τους άλλους συνταχτώ….,
θύματα που χειροκροτούν
τους Θύτες –τους και προσκυνούν….,…..
να κι άμα χάσω τη ζωή….,
αρκεί μη χάσω την τιμή….!.....

* ….. Κράτα ‘την την ψυχή –σου
μακριά απ’ τις βρωμιές –τους….,
που τόσο υπομένεις….,
τι πιο θεσπέσιο απ’ αυτό….:
τίμια να ζεις….. και όρθιος….,
στολίδι…., να πεθαίνεις….,…..
πάν’ στην τιμή –σου κι ο Θεός
χτίζει ελπίδες….. κι ο λαός….!.....

* ….. Ελλάδα -- ‘’μάνα’’…., τάχα….,
να, που τα γνήσια παιδιά της ξεπωλεί…..
και νόθα…., πράκτορες πανμέγαλων Δυνάμεων….,
με υποταγή…., υιοθετεί….!.....

* ….. Καλό –σας ύπνο…., ω ‘’πρόσφυγες’’
στις γειτονιές του Άδη….,
η Νύχτα –σας ταφόπετρα….,
ξημέρωμα δε θα ‘χει….,…..
όμορφη που ‘ναι η ζωή
μακριά απ’ τα ‘’μπουλούκια’’….,
όμορφος που ‘ν’ κι ο θάνατος
σ’ όσους να σβήσουν διάλεξαν μονάχοι….!.....

* ….. Φεύγουμε....,
πανταχού προκάτ ληξιαρχεία....,
''ψάχνουμε''....,
τα Πουλιά δε χωρούν στα αρχεία....!.....

* ….. Κι οι ‘’Αχούρα – Μάσδα’’ κι οι ‘’Αριμάν’’….,
‘δω, στ’ ‘’Ουρανού’’ τα αναψυκτήρια….,
διασκεδάζουν βλέποντας θαμπά….,
που όλο τσουγκρίζουν τα ποτήρια….!.....

* ….. Στον εικοστό τον πρώτο μεσαιώνα
θα ‘ν’, από ‘’τύψεις’’ τα Θηρία σε διχόνοια….,
κι οι πλανητάρχες Καίσαρες
κι οι Πάπες –τους οι ψεύταρες….,
μαλλιά κουβάρια θα γενούν….,
του ‘’παιχνιδιού’’ το χάσιμο σαν δουν….,
που ούτε κι αυτοί θε να σωθούν….,
σαν θα ‘ν’ ’’πανκτόνα’’ χρόνια….,…..
σε ‘’Νιόταξη’’ ηλεκτρονίκ….,
νίκη…., λεν…., θα ‘ν’ του….. ‘’πανκτονίκ’’….!.....

( ….. εχχχχχ…., να ζω…., μόνο, για να ‘δω, και, τους ‘’«Δυνατούς»’’ ‘’στιφάδο’’….!….. )

* ….. Α, ρε στημένε –τους ντουνιά….,
πότε θα κάνεις παγανιά…..
να ‘’’ξολοθρεύσεις’’ άγριους….,
που σου σπαράζουν τη ζωή….,…..
και πότε θε να σεβαστείς
το είναι σου….. και να ριχτείς
σ’ αγώνες υπεράσπισης
της ξεφτιλιάρας σου ζωής…!.....

* ….. Αυτός τους λέγει….: Σαίξπηρ…..
κι αυτοί ακούν….: Σπύρος του σεξ….,…..
αυτός τους λέγει….: Βάρναλης…..
κι αυτοί ακούν….: Αλής της Βάρνας….,….!

Τους λέγει….: μπαμπεσοκονόμα…..
κι ακούνε….: μπαμπεσοκονόμα….,…..
τους λέγει….: ερπετολαγνεία…..
κι ακούνε….: ερπετολαγνεία….,….!

….. Αχ, βρε, Νεοέλληνες….,
αμάν, εσείς, βρε Τρέλληνες….,
παλιά, στις ‘’Πανελλήνιες’’….,
τώρα, στις ‘’Παντρελλήνιες’’….!.....

….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Εδώ άφησαν το Καστελόριζο χωρίς νερό μέσα στο Πάσχα και προσφέρθηκε η Τουρκια να το τροφοδοτεί με νερό ΔΩΡΕΑΝ, τι λέμε τώρα;

Το έχουν σκηνοθετήσει καλά το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τι σου φταίνε οι γείτονες , αυτοί το σπίτι τους κοιτάζουν , εσύ τι θέλεις να σου προστατέψουν οι γείτονες το σπίτι σου την στιγμή που οι δικοί μας ξεπουλάνε στα μουλωχτά σερβίροντας μας παπαριές για να πανικοβληθούμε και να πούμε πάλι καλά που μας τα πήραν όλα και μας πήδησαν μόνο τόσο.
Ξυπνήστε γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει πιο κάτω για να φοβόμαστε μην πέσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΝΤ;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΑΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπόψη , επειδή στην Ελλάδα δεν γίνεται τίποτα στο τζαμπα (ούτε τις εξεταστικές επιτροπές δεν κάνουν τζάμπα) δεν μου περνά από το μυαλό για όλα αυτά να μην παίρνουν μεσιτικά ,η αλλιώς προμήθεια μεσάζοντα, είτε αφορά πώληση η αγορά δανείου .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ????

Ανώνυμος είπε...

Γιωργακη Παπανδρεου αμερικανακι για τους λαθρομεταναστες εισαι πρωτος! Για την εξωτερική μας πολιτική στα αρχ.... σου εεεεεεεεεεεεε;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΟΥΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ...!!!

Ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε μαλάκα 5:26 πώς την έχεις δει την υπόθεση; να δοκιμάζουν τα άπειρα κομματοσκυλοπλουτοκρατάκια την απειρία τους για να αποχτούν πείρα στο κεφάλι μας; ποιός είσαι; ο κασιδιάρης; Για αυτό είναι η διακυβέρνηση μιάς χώρας; για να επιδίδονται στο σπόρ της διακυβέρνησης οι γονόσποροι των δυναστειών;που ζείς στην great britain;

Fonias είπε...

Μπράβο ρε μάγκες! Όχι άλλη ταπείνωση, ας ορθώσουμε ανάστημα.
Ξεμπροστιάστε τους όκνους που μας αντιπροσωπεύουν τρομάρα τους...

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΤΟ 1940 ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΦΕΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ 'ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ' ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΟ 'ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ' ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ 'ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ' ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΟ 'ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ' ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε δύο τινα
1/ Αν η κυβέρνηση δεν το γνώριζε τότε ειναι ηλίθιοι και επικίνδυνοι
2/ Αν το γνώριζε ειναι πουλημένα τομάρια και ωφείλουν να λογοδοτήσουν
Ας διαλέξουν οι ίδιοι σε πια κατηγορία ανήκουν.

Οι Ιταλοί ανέκαθεν ηταν δειλός και ύπουλος λαός , τορπιλλισμός του Αβέρωφ κλπ.
Διάβασα παραπάνω κάτι για το Καστελόριζο οτι δεν ειχε νερό πασχαλιάτικα και το τροφοδότησαν οι τούρκοι.
Με τον Πάγκαλο στη κυβέρνηση σε λιγο θα μας πουν οτι και το Καστελόριζο το πήρε ο αέρας. ετσι ψευτοθόδωρα ?

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε δύο τινα
1/ Αν η κυβέρνηση δεν το γνώριζε τότε ειναι ηλίθιοι και επικίνδυνοι
2/ Αν το γνώριζε ειναι πουλημένα τομάρια και ωφείλουν να λογοδοτήσουν
Ας διαλέξουν οι ίδιοι σε πια κατηγορία ανήκουν.

Οι Ιταλοί ανέκαθεν ηταν δειλός και ύπουλος λαός , τορπιλλισμός του Αβέρωφ κλπ.
Διάβασα παραπάνω κάτι για το Καστελόριζο οτι δεν ειχε νερό πασχαλιάτικα και το τροφοδότησαν οι τούρκοι.
Με τον Πάγκαλο στη κυβέρνηση σε λιγο θα μας πουν οτι και το Καστελόριζο το πήρε ο αέρας. ετσι ψευτοθόδωρα ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΤΑΥΘΑ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ Ο ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΉ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΝΤΟς ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΟΚ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.. ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΟΚ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ; ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ.. ΛΕΦΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ Η ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ) ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ.. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΡΥΦΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟς ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ..

ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΝ..

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία όσα γράφετε με ποιότητα και ουσία.... αυτό που πιθανα ξεχνάτε είναι πως επί χατζιδάκη η edison βρήκε όχημα και ήρθε προς ελλάδα κανοντας μαζί με τα ελπε όπως γραφότανε μια μικρή ΔΕΗ... και δημιουργήθηκε η ΕΛΠEDISON

Ανώνυμος είπε...

αυριο Τεταρτη 21.Απρ υπογραφουν Μπερλουσκονι-Ερντογαν!!!
Απουσα η Ελληνική Κυβερνηση!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασυναρτητη Κυβερνηση με μαλακιες οπενγκοβ, πρασινα αλογα, πιστολια στα τραπεζια και..... αγνοια εθνικού κινδυνου

ARGYRIS SIDERIS είπε...

Mένω με ανοιχτό το στόμα.
Αναδείχνει ενα blogg ενα τόσο ΣΟΒΑΡΟ ΕΘΝΙΚΟ θέμα και απο τα 62 σχόλια , ζήτημα αν είναι 6-7 αξιοποιήσιμα πρός συζήτηση. Εδω προκτύπτει τεράστιο θέμα της αξιόλογης λαϊκής συμμετοχής την λήψη πρωτοβουλιών μαζικών αντιδράσεων πολλά όχι μόνο εθνικά θέματα.
Ανεξάρτητα ΠΟΥ πολιτικά ανήκουμε , η Πατρίδα ανήκει σε ΟΛΟΥΣ στούς Ελληνες.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ΟΝΤΩΣ η απokάλυψη του kafeneioy, δημιούργησε έντονη κυβερνητική δραστηριότητα, ξέρετε όμως ΠΟΥ; Στο να βρούν απο ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ η πληροφορία και ΠΩΣ έφτασε στο kafeneio!!
Τώρα ΤΙ μπορούμε να περιμένουμε απο ενα ΤΕΤΟΙΟ κράτος, μόνο η Μερκελ και το ΣΟΡΟΣ ξέρουν μαζί με τα αμερινακόφερτα γιάπις.
ΜΠΡΑΒΟ ξανά το KAFENEIO!!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ΟΝΤΩΣ η απokάλυψη του kafeneioy, δημιούργησε έντονη κυβερνητική δραστηριότητα, ξέρετε όμως ΠΟΥ; Στο να βρούν απο ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ η πληροφορία και ΠΩΣ έφτασε στο kafeneio!!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ...

Athina είπε...

Ena aisxos.Η κατρακύλα δεν έχει όρια πότε θα πιάσουμε πάτο?
Το πηγάδι δεν έχει πάτο?