ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

18

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Οι γνωστές παροιμίες μας λένε ότι «το καλό το μονοπάτι ξέρει κι’ άλλο παληκάρι και ότι «των φρονίμων τα παιδιά ξαναμαγειρεύουν όποτε πεινάσουν». Στις χαλεπές μέρες που θα περνάμε είναι καθήκον μας να βρούμε τρόπους να τη βγάλουμε καθαρή μέχρι να βγούμε από την στενωπό. Η απάντηση θα έρθει από την παράδοση μας και ονομάζεται Μεσογειακή/Ελληνική Δίαιτα. Συνοπτικά:

· Αφθονία τροφών φυτικής προέλευσης, όπως φρούτα, λαχανικά, πατάτες, δημητριακά και όσπρια.

  • Λάδι ελιάς ως βασικό έλαιο, που αντικαθιστά όλα τα άλλα λίπη και έλαια. Αποφύγετε έλαια με μεγάλη περιεκτικότητα σε ω-6 λιπαρά οξέα όπως καλαμποκέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο. Μειώστε τη κατανάλωση των τρανς-λιπαρών οξέων που ........
    βρίσκονται άφθονα στις μαργαρίνες και άρα σε όλα σχεδόν τα έτοιμα γλυκά και φαγητά.
  • Καθημερινή λήψη μικρών ποσοτήτων γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως το τυρί και το γιαούρτι.
  • Κατανάλωση ψαριού και πουλερικών σε εβδομαδιαία βάση (όχι καθημερινή). Προτιμώνται φαγητά που περιέχουν ω-3 λιπαρά οξέα όπως τα λιπαρά ψάρια (σολομός, τόνος, πέστροφα και σκουμπρί), τα καρύδια, και τα πράσινα λαχανικά.
  • Αυγά το πολύ μέχρι 4 την εβδομάδα (να σημειωθεί ότι στον αριθμό αυτόν περιλαμβάνονται αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο μαγείρεμα)
  • Κατανάλωση ζάχαρης (που υπάρχει βέβαια στα γλυκά) σε εβδομαδιαία βάση (όχι καθημερινή)
  • "Κόκκινο" κρέας (μοσχάρι, χοιρινό κ.τ.λ.) μόνο λίγες φορές το μήνα.
  • Λογική κατανάλωση κρασιού (συνήθως με τα γεύματα 1-2 ποτηράκια του κρασιού).

Είναι μια δίαιτα που τα έχει όλα. Ταιριάζει με την fit και πρασινοαναπτυγμένη κυβέρνηση μας (με Πάγκαλο και Βενιζέλο να είναι οι μόνες παραφωνίες) και προσαρμόζεται ανάλογα με τις δυνατότητες της τσέπης μας.

Υπάρχει, ωστόσο, μια εκκρεμότητα με κάποιους σκατόγερους συνταξιούχους που δεν τους φτάνει το φαγητό. Μια λύση είναι η ευθανασία, ενώ για όσους δεν προλάβουμε να τους την εφαρμόσουμε, να τους στείλουμε πεσκέσι στην Τουρκία για να τους ζήσουνε οι φιλεύσπλαχνοι γείτονες μας (θυμηθείτε την ιστορία τους με τους Αρμενίους και τους Έλληνες του Πόντου). Κι αν κάτσει στα ραμολιά μας η καλή, μπορεί να τους δώσει το ελευθέρας ο νομάρχης Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης (εδώ http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5i3pNWR5Zer5YIY6JBjFr2bGRc3zA) για να έρχονται για τουρισμό ή εποικισμό στην πατρίδα. Τόσο εξηγημένα και φιλάνθρωπα είναι σε θέση να τους φερθεί η χώρα των fit και της πράσινης ανάπτυξης.

Για τα τζόβενα φτάνει και περισσεύει ένα 50αρι ευρώ τον μήνα και δεν θα γίνονται παχύσαρκα. Τους δίνεται η δημοκρατική επιλογή ή της μετανάστευσης ή του συσιτίου. Δεν τους στέλνουνε δα και στον Καιάδα.

Απλά και πρακτικά πράγματα για τη χώρα του πράσινου γυμναστηρίου. Όποια πρόσθετα μέτρα θα είναι τα μέτρα μας για τον χλοερό τόπο. Άντε bye.

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια
  1. Ακούω τώρα ότι η δικαιοσύνη μας δεν έχει στοιχεία για τον Χριστοφοράκο οπότε η συγκάλυψη τον βγάζει αθώο. Ουστ ρεμάλια πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

    Αυτές τις ώρες που οι περισσότεροι είναι απορροφημένοι στους αριθμούς παραβλέποντας το γεγονός ότι η χώρα μετατρέπεται γοργά σε προτεκτοράτο, χωρίς μάλιστα να έχει πέσει ούτε μια ντουφεκιά, ας θυμηθούμε τον Καβάφη.
    Τελειωμένα.

    Μέσα στον φόβο και στες υποψίες,
    με ταραγμένο νου και τρομαγμένα μάτια,
    λυώνουμε και σχεδιάζουμε το πώς να κάμουμε
    για ν’ αποφύγουμε τον βέβαιο
    τον κίνδυνο που έτσι φρικτά μας απειλεί.
    Κι όμως λανθάνουμε, δεν είν’ αυτός στον δρόμο·
    ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα
    (ή δεν τ’ ακούσαμε, ή δεν τα νοιώσαμε καλά).
    Άλλη καταστροφή, που δεν την φανταζόμεθαν,
    εξαφνική, ραγδαία πέφτει επάνω μας,
    κι ανέτοιμους – πού πια καιρός – μας συνεπαίρνει.

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Λογική του φασισμού για όλα φταίει ο λαός που πρέπει να πληρώνει πάντα για τα κλεμμένα. Γι' αυτό το λόγο δεν ξαναψηφίζουμε κανέναν από τους μεγάλους και πάμε να ψηφίσουμε Κυνηγούς, Βεργή, και ότι άλλο μικρό υπάρχει οι πέντε εταίροι του πολιτικού μας συτήματος είναι tale quale και πρέπει να τους ανατρέψουμε με δημοκρατικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτιά και τσεκούρι στον δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ"

    Σε ρόλο παλιάτσου, ο Αλογοσκούφης, έκανε ακόμα και τους φλεγματικούς Άγγλους να σκάσουν σε γιούχα, όταν μιλώντας σε φοιτητές του London School of Economics είπε πως για την κρίση φταίνε οι πιέσεις του λαού και όχι οι υπουργοί!...



    ...Ο επί μια πενταετία υπουργός οικονομίας της Ελλάδας, μάλλον θα ξαναμιλήσει σίγουρα σε κάποιο συνέδριο, αλλά αυτή τη φορά πριν τον Gammy Bear...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημαντική κίνηση έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, που έδωσαν 100.000 ευρώ από το πριμ του 1.000.000 που πήραν από τον πρόεδρο του ΠΑΟ Ν. Πατέρα...



    ...για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων. Οι παίκτες του ΠΑΟ, έδωσαν το πριμ κατά την εκδήλωση για τους άστεγους του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί η Ελλάδα να έχει περάσει τις πύλες του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να είναι στα όρια της πτώχευσης, αλλά πρέπει να διερωτηθούμε ποιοι μας οδήγησαν σ’ αυτό το σημείο!
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», μετά την επίσκεψη της «τρόικας» της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ στο υπουργείο Υποδομών, ο νυν υπουργός Δημήτρης Ρέππας αποκάλυψε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν στην κατοχή τους 4 υπουργικά κινητά!!! Και τι έγινε θα μου πείτε; Σύμφωνα με τον υπουργό, ο προκάτοχος του στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε στην διάθεση του 83 , παρακαλώ, κινητά τηλέφωνα, τα οποία απολάμβανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του και φυσικά τα πλήρωνε ο ελληνικός λαός. Δεύτερος στην σχετική λίστα ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς με 24 Δύο υπουργοί δηλαδή της κυβέρνησης Καραμανλή με 83 τηλέφωνα…Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, όταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης παρέδωσε το τότε υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Πλατής, δεν παρέδωσε στους προκατόχους 12 συσκευές κινητών τηλεφώνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΌΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ; ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ; ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ; ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΝΑΤΕ.ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδε κανείς κανένα μέτρο εναντίον του πλούτου;

    Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, το περίγραμμά τους ή η κεντρική ιδέα αν θέλετε είναι λίγο – πολύ γνωστή. Περικοπές μισθών και συντάξεων και απολύσεις είναι η βασική συνταγή.

    Και αναρωτιέται κανείς: Όλοι αυτοί στην κυβέρνηση πληρώνονται για να έχουν ιδέες ή για να εφαρμόζουν πολιτικές που ακόμη και ο τελευταίος φοιτητής οικονομικών θα μπορούσε να προτείνει. Δηλαδή έπρεπε να περάσουν έξι μήνες ολικής καταστροφής προκειμένου να μας πουν ότι για όλα φταίνε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι;

    Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση της οποίας, κατά τον Γ. Παπανδρέου, η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας, αποφάσισε να τιμωρήσει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

    Είδε κανείς κανένα μέτρο που να χτυπά τον πλούτο; Είδε κανείς καμιά απόφαση που αν μη τι άλλο να επιχειρεί μερική έστω αναδιανομή του πλούτου;

    Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να πληρώσουν όλοι. Αλλά πώς αυτά τα μέτρα είναι για όλους όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις από τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους; Και ταυτόχρονα αυξάνεται το ΦΠΑ, αυξάνεται η φορολογία, έρχεται καπάκι και η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους. Ρώτησε κανείς φωστήρας της κυβέρνησης από πού θα βρουν για να ζήσουν οι συνταξιούχοι των 700 ευρώ που τους κόβονται δύο μήνες.

    Αντίθετα, για τους επιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και όλους τους έχοντες που ήδη έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στην Ελβετία ή έχουν συστήσει off shore δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα επώδυνο μέτρο. Διευκολύνσεις μόνο με τη μείωση του εργατικού κόστους, την απελευθέρωση των απολύσεων και τη μείωση των απολύσεων. Ήταν τόσο δύσκολο να επέβαλαν άλλη μία έκτακτη εισφορά για όσους έχουν υπερκέρδη; Τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν από τις συντάξεις θα τα έβγαζαν μόνο με την υποχρεωτική συνδρομή των επιχειρηματιών και των τραπεζών. Τι φοβήθηκαν, μήπως γίνουν απολύσεις; Έτσι κι αλλιώς οι επιχειρηματίες έχουν βρει –με άλλοθι την κρίση- ευκαιρία για απολύσεις, τι παραπάνω θα έκαναν;

    Όλα αυτά δείχνουν ότι το κόλπο ήταν έτοιμο εδώ και καιρό, το παιχνίδι στημένο και δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή είχε πριν τις εκλογές ετοιμάζει το σχέδιό της. Ποντάροντας στο «γκελ» που κάνει στην κοινωνία η θεωρία του φιλολαϊκού ΠΑΣΟΚ περνά μέτρα και πολιτικές που σε άλλες εποχές, με άλλες κυβερνήσεις θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ
    ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΥΤΙΡΙΔΑ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ.ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΑΠ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ.ΠΑΡΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΩΣ.ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ,ΔΙΟΤΙ Ο ΧΝΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ.ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΗ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ.ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    30 Απριλίου 2010 7:08 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί, και είναι έτοιμο το σχήμα που θα αναλάβει το έργο.
    Share3

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί, και είναι έτοιμο το σχήμα που θα αναλάβει το έργο.Έτσι, η εκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου, θα γίνει από αμερικανικό κονσόρτσιουμ με την συμμετοχή Ελλήνων εφοπλιστών. Έχουν ήδη αγοραστεί 17 γεωτρύπανα. Η αξία των κοιτασμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμάται σε 9 τρισεκατομμύρια δολάρια, από τα οποία η Ελλάδα και η Τουρκία θα μοιραστούν το 40%, με την εταιρία εκμετάλλευσης να παίρνει το υπόλοιπο.
    Μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της ελληνοτουρκικής προσέγγισης αναμένεται να δοκιμαστεί κατά την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Η επίσκεψη ορίστηκε για τις 14 και 15 Μαΐου. Ο Ταγίπ Ερντογάν θα συνοδεύεται από επιτελείο 10 υπουργών της ...



    ... κυβέρνησής του, που θα συμμετάσχουν στην 1η Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών.

    Οι δύο πρωθυπουργοί θα ανακοινώσουν τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας. Η σύσταση αυτού του συμβουλίου αναβαθμίζει τη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα και μπορεί να αποτελέσει τη βάση ενός νέου ξεκινήματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

    Η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, μπορεί να έχει πολύ μεγάλη ατζέντα, αλλά αυτό που θα κυριαρχήσει είναι οι αποφάσεις για τα πετρέλαια του Αιγαίου. Μετά την μεγάλη περιπέτεια που έχει μπει η Ελλάδα με τα δημοσιονομικά προβλήματα, και την προσφυγή (ουσιαστικά) στο ΔΝΤ, θα είναι πολύ ευκολότερο να γίνουν δεχτές λύσεις πού θα ακροβατούν στα όρια της «Εθνικής συνείδησης των Ελλήνων».

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί, και είναι έτοιμο το σχήμα που θα αναλάβει το έργο.Έτσι, η εκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου, θα γίνει από αμερικανικό κονσόρτσιουμ με την συμμετοχή Ελλήνων εφοπλιστών. Έχουν ήδη αγοραστεί 17 γεωτρύπανα.

    Η αξία των κοιτασμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμάται σε 9 τρισεκατομμύρια δολάρια, από τα οποία η Ελλάδα και η Τουρκία θα μοιραστούν το 40%, με την εταιρία εκμετάλλευσης να παίρνει το υπόλοιπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε ΔΕΙΛΕ και ΜΕΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ,
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ:


    το ελαχιστο που μπορει να κανεις ειναι να μειωθουν τα 300 υπεραριθμα δαπανηρα βρωμοσκυλα στους 100.

    και φυλακιση πολλες φορες ισοβια τουλαχιστον 100 καταχραστων του δημοσιου.


    ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ αν εχεις αρχιδακια ρε αρσενικη πορνη, γαμω το σαπιο μουνι της μαρκαρετ που σε πεταξε παλιοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

    ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ,ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ,ΤΟΞΑ,ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤ. ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ
    ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΣΥΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΗΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ
    ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ
    ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΥΡΑΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ !!!
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2010.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ KAHKE ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ........
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥME ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;,,,
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΚΑΙ ΤΑ " ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ "
    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΚΑΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΚΑΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
    -----ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ------
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΜΑΣΣΟΝΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ
    ΕΞΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ NA ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ EQUADOR

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΡΔΕ JACOB ROTCHSCHILD KAI ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Thanks για τη σωστή προτροπή στη διατροφή μας ιδεόγραμμα,
    αλλα... μετά μας το γύρισες στο καλαματιανό (?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου