Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες Πάγκαλου - Σύριζα


Ν. Γαλάνη μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ «πριν από λίγα χρόνια ο Πάγκαλος ήταν κλητήρας της CΙΑ, στην περίπτωση με τον Οτσαλάν, ύστερα από λίγο καιρό μεταμορφώθηκε σε υπάλληλο των Γερμανών, όταν του ΄τριξαν τα δόντια,και τώρα συνεχίζει να είναι υπάλληλος των Γερμανών και του Ολι Ρεν, ενώ τελευταία μεταμορφώθηκε και σε υπουργό Προπαγάνδας του Χίτλερ».

Πάγκαλος«Οσα
κατήγγειλα τα άκουσα από τον κ.Παναγόπουλο και τα διάβασα στην επίσημη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ την οποία πίστεψα περισσότερο από τον κ. Τσίπρα και την ΚΟΕ του. Τώρα ονόματα έχω, μια και πήρε τέτοιες διαστάσεις το θέμα. Δικαιούμαι να τα πω; Δεν θα με ρωτήσει πού τα βρήκα; Δεν θα πει τότε ότι είμαι χαφιές;α ήταν ενδιαφέρον αν αυτό είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ» και συνεχίζει ο κ. Πάγκαλος.
«Οι πιο άθλιοι, οι πιο διεφθαρμένοι ψηφοθήρες ήταν αυτοί που εξέφραζαν τα δύο κόμματα της κομμουνιστικής Αριστεράς, αυτοί πλειοδοτούσαν σε όλα τα συνθήματα, σε όλες τις απαιτήσεις, σε όλες τις συντεχνιακές παραμορφώσεις της αγοράς εργασίας. Αρα με ποιο δικαίωμα ασκούν κριτική τώρα;».