Πως βλέπουν οι Γερμανοί τις αντιδράσεις μας για το focus

32
Η Bild σήμερα στη πρώτη σελίδα της με τίτλο Griechen empört über „Focus“-Titel . "Οι Έλληνες οργισμένοι με δημοσίευμα του Focus". Το άρθρο παραθέτει και τις δύο επίμαχες φωτογραφίες - μοντάζ και παρατηρεί μεταξύ άλλων ότι «μετά από μια σειρά επικριτικών άρθρων για την Ελλάδα, που κατέχει το ρεκόρ των χρεών, ο τύπος της Αθήνας αντεπιτίθεται».

Το spiegel γράφει σήμερα:Το αρνητικό κλίμα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία παίρνει και πολιτικές διαστάσεις, αφού ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής κ. Πετσάλνικος προτίθεται να διαμαρτυρηθεί στον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα. Ήδη την περασμένη εβδομάδα βουλευτές της αντιπολίτευσης είχαν επιτεθεί φραστικά στη Γερμανία με το επιχείρημα ότι ‘οι Γερμανοί δεν μπορούν να μας κατηγορούν, όταν δεν έχουν πληρώσει ακόμη αποζημιώσεις για τα θύματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου’.........

Δημοσίευση σχολίου

32Σχόλια
  1. Επιτέλους ας καλέσουν κάποιον πρέσβη και να διαμαρτυριθούν όπως κάνουν τα κράτη με αυτοεκτίμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπερβολική η αντίδραση του Πετσάλνικου. Δεν εγκαλείται ένα κράτος για δημοσίευμα ενός περιοδικού. Πρέπει να απαντήσουμε στο ίδιο επίπεδο ... δεν ειναι θέμα του προέδρου της Βουλής. Εξάλλου, τι θα ζητήσει? Να λογοκριθεί το περιοδικό? και η ελευθερία στην έκφραση απόψεων? η ελευθερία του τύπου? Τι θα πεί ο Πετσάλνικος? Οι πολιτικοί έδωσαν δικαιώματα να γράφει το κάθε γερμανικό τσόλι μαμακίες!! να το βουλώσουν λοιπόν οι πολιτικοί .... αρκετή ζημιά έκαναν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:24 μ.μ.
    "υπερβολική η αντίδραση του Πετσάλνικου."....

    συνηθισμένη αντίδραση ενός υπερβολικά ηλίθιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως ηταν υπερβοκη,ηλιθια και απολιτιστη η κινηση Πετσαλνικου! Τον τυπο δεν τον φιμωνεις,εκτος αν εισαι φασιστας και θελεις να μοιασεις σε αυτους που σε λοιδωρουν...Η μονη χωρα που καλεσε πρεσβη για να διαμαρτυρηθει για δημοσιευμα ηταν το...Ιραν!(για τον δανο σκιτσογραφο).Δυστυχως,ομως,7.24 το τσολι δεν γραφει για τους πολιτικους αλλα για τους ελληνες πολιτες,συλληβδην..Και να καποιος διαβασει το αρθρο του καταλαβαινει πολυ καλα ο,τι το τσολι ξερει πολυ καλα την ελληνικη πραγματικοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπερβολικό και αγενές το εξώφυλλο του FOCUS, υπερβολική και σε λάθος διεύθυνση και η αντίδραση Πετσάλνικου.
    Καλά, του Κακαλαμάνη είναι μάλλον παιδαριώδης η αντίδραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai nai kai oxi! Opws kai o presbhs kalese tous ellhnes dhmosiografous gia na tous e3hgeisei tis 8eseis ths Germanias as kalesoume kai emeis tous 3enous antaprokrites sthn Ellada. Menoun kai autoi sthn Ellada alla apo osous exw gnwrisei to mono pou kanoun einai na milan mono enantion kai na mas 8ewroun tritokosmikous! H apanthsh einai mia! kai giati den gyrizoun pisw? Ftaime kai emeis otan akouw apo olous ston dromo oi idioi mas ta kakologoume tous eautous mas kai na paineuoume mono tous 3enous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @7:46 μ.μ.
    ..."Δυστυχως,ομως,7.24 το τσολι δεν γραφει για τους πολιτικους αλλα για τους ελληνες πολιτες,συλληβδην."....

    όμως διαβάζεται και στα ξένα ΜΜΕ σαν κάτι αξιοπερίεργο. δηλώσεις του είδους δεν θα επηρεάσουν spread και cds των ελληνικών ομολογων αλλα διαμορφώνουν στο εξωτερικό την εικόνα για τους έλληνες και για πολλούς αποτελεί μια λογική εξήγηση γιατί πάμε χαλια αφού προσωπικότητες σαν τον Πετσάλνικο κάνουν καριέρα στην Ελλάδα. ένα τέτοιο πολιτικο/πνευματικό κλίμα ποτελεί προ(σ)κλήση για επενδυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε δεν σοβαρεύεστε λέω εγώ? Για ποιά λογοκρισία μιλάτε? Μορφωθείτε πρώτα και μετά ανοίξτε το στόμα σας. Και βέβαια ο καθένας πρέπει να έχει ελευθερία απόψεων αλλά να ΜΗΝ ξεχνάμε και το δεύτερο σκέλος, ότι το παραπάνω ισχύει εφόσον ΔΕΝ προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων όπως επίσης και τα ΧΡΗΣΤΑ ήθη. Επίσης για τα έντυπα μέσα η ελευθερία αυτή ΔΕΝ ισχύει όταν υπάρχουν άσεμνα δημοσιεύματα (την χειρονομία ας πούμε)!!!!!!! Επίσης όποιος θίγεται από δημοσίευμα έχει δικαίωμα απάντησης, και το μέσο της ενημέρωσης έχει υποχρέωση ΠΛΗΡΟΥΣ και ΑΜΕΣΗΣ επανόρθωσης. Αν λέει αυτά το σύνταγμα της Ελλάδος τότε θα τα λέει σίγουρα και της Γερμανίας.
    Και στην τελική η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας είναι υπόλογη για τα όσα δημοσιεύματα εντύπων της θίγουν κάποια χώρα και θα έπρεπε να υπάρχει επένβαση την ίδια ημέρα για αυτό το θέμα. Αφού δεν το κάνανε αυτό σημαίνει ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ συναινούν άρα καλά έκανε ο Πετσάλνικος και απάντησε έτσι. Το κακό είναι ότι δεν πήγε να το απιτήσει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμια κυβέρνηση δεν παίρνει θέση σε δημοσιεύματα όσο αυτά καλύπτονται από τον νομο περί τύπου. Αν το Focus η Jyllands-Posten έχουν υπερβεί τον νομο περί τύπου είναι υπόθεση των δικαστηρίων. ο Πετσάλνικος απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι ΒΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το χρέος ανήκει σ αυτούς που το δημιούργησαν.Δηλαδή στους υπογράψαντες.Δηλαδή σε πολιτικούς Έλληνες,Ευρωπαίους και λοιπούς.Σε επενδυτές που εισέπραξαν πολλά χρήματα για λίγα και κακής ποιότητας έργα,ή για να μή κάνουν έργα (π.χ.υποθαλασσια σήραγγα Θεσ/νίκης)καινούργια εφεύρεση,η εισπράτουν για να ανοίξουν τη σήραγγα των Τεμπών αντί να πληρώνουν αποζημιώσεις.Σε διάφορους "δημοσιογράφους" πο ισχυρίζονται ότι οι εργαζόμενοι και οι αγρότες δεν παράγουν, επειδή
    οι ίδιοι δεν παράγουν,γιατί αναμασούν ότι επιθυμούν αυτοί που τους πληρώνουν μισθούς από 50 πλάσιους μεχρι 1000πλάσιους ενός απλού πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pwpw......!!!!!
    gemise o topos koymoynia me apopsh,
    eleos pia apotyximena an8rwpakia ths dekaras
    ektos apo thn fwto, na ma8ete kai kamia 3enh gnwssa, na diabasete kai to ar8ro!!!!
    apaideytoi kakomoirides!!!!
    tststs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aνωνυμε βλακα,9.45 ,το διαβασαμε το αρθρο...και εσυ πρωτα μαθε να γραφεις ελληνικα και μετα μιλα!!αμαν με τοους υπανθρωπους που εχουν γεμισει το διαδικτυο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aνωνυμε βλακα,9.45 ,το διαβασαμε το αρθρο...και εσυ πρωτα μαθε να γραφεις ελληνικα και μετα μιλα!!αμαν με τοους υπανθρωπους που εχουν γεμισει το διαδικτυο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re lakh
    kati typoi san esena me kanoyn kai gelaw alh8eia!!!!
    mhpws katebikes kai sthn poreia shmera na dei3eis pio einai to epipedo sas syndikalhsetes ths plakas ypaliliskoi, alla ti lew???
    kana komoyni 8a eisai kai sy poy akoma pisteyei se idanika poy agorazonte pleon toso fthna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατί ρε καραγκιόζη φασιστοειδές της γνωστής οικογενείας των Καραγκιοφεροειδών σε ενοχλεί που πλημμύρισε ο τόπος από κουμμούνια..
    9.45
    αυτά και μόνον αυτά έχουν δικαίωμα να μιλούν για τα συγγενικά σου τα φασισταριά της γερμανίας γιατί αυτά και μόνον αυτά αντιστάθηκαν στους γερμανούς.

    εσύ και οι όμοιοί σου φορρούσατε κουκούλες και δίνατε τους πατριώτες..

    άντε και γαμίσου λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν καταλαβαίνω εγώ βλέπω ενα δάκτυλο χωρίς αμφισβήτηση Ελληνικό και σηκωμένο, γιατί είναι για τους Ελληνες και οχι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο 945 μπορει να ειναι και απο τα αλλα φασιστοειδή του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re seis oti kai na lete
    den ydronei to ayti moy
    anti8etos blepw eseis prokeimenoy na peite kati lete "oti toy fanei toy lolostefanh"
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    eseis peinate re (apodei3h to oti thn pesate ston koyloyrtzh gia na fate)
    oxi egw
    kai poioys patriwtes les,?, aytoys poy katedidan toys syntrofoys toys
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    na peis kialla tetoia anekdota, se apedeyta paidakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μουνόπανο @9:56 μ.μ. άντε και γαμίσου που θα ζητήσουμε την άδεια από αυτούς που τιμούν τους εγκληματίες του ΚΚΕ/ΔΣΕ για να γράψει κανεις κάτι. τα γιουσουφάκια του Stalin "αντιστάθηκαν" στους Γερμανούς αφού ο μέχρι τότε σύμμαχος τους Χίτλερ τους έριξε, η ήταν αντιστασιακή πράξη κατά των γερμανών η δολοφονία του συν/χχ Ψαρού από τον ΕΛΑΣ; το αν φορούσαν κουκούλες οι ΚΚΕδες που κάρφωσαν τον Βελουχιώτη δεν το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ?
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΑΡΑ?
    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΓΧΑΣΩ!
    ΠΑΜΕΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.


    http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2008


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΣΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που εχει γεμισει ο κοσμος κο-μουνια? Το 7% ειναι ολος ο κοσμος??? Χαχαχα παντως το καλο ειναι οτι βγαζετε γελιο ρε κο-μουνακια γαμω το ΚΚΕ σας πουστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ καλά κάνουμε και αντιδρούμε.
    Το ότι βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική κατάσταση εξ αιτίας των πολιτικών μας, δεν σημαινει ότι θα κατεβάσουμε και τα βρακιά στον Γερμανό και θα χάσουμε την αξιοπρέπειά μας.
    Οταν αγοράζουμε πανάκριβα τα υποβρύχια τους που μπατάρουν ειμαστε καλοί, ενώ όταν ζητούμε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είμαστε ρεμάλια και χαμένοι;
    Για να μαζευτούν επιτέλους αυτοι οι σφάχτες των εθνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτοί αρνούνται να εγγυηθούν τα σύνορά μας που είναι και σύνορα της Ευρώπης μόνο και μόνο γιατί θέλουν να μας πουλούν (και μάλιστα πανάκριβα) τα ελαττωματικά τους όπλα.
    Και τολμούν να μιλάνε για δικές μας απατεωνιές;
    Αυτοί με την Ζήμενς έχουν λαδώσει όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου μόνο και μόνο για να επικρατήσουν ανταγωνιστικών εταιρειών, και μιλάνε για δικές μας απατεωνιές;
    Αυτοί έχουν πληρώσει πολεμικές αποζημειώσεις σε όλους και μόνο σε εμάς οφείλουν ακόμα.
    Και τολμούν να μιλάνε για δικές μας απατεωνιές;
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. στα Εθνικά περήφανα λεβεντομούνια του Πασοκ.
    ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ.

    1) Αφού πρέπει να αγωνιστούμε εθνικά τώρα.
    Γιατι ο βλακας ο Πορδυπουργός σας
    εξαφάνισε την λέξη ΕΘΝΙΚΟ/ΕΘΝΙΚΗ απο Υπουργεία και παντου ;

    2) To μπουκοτάζ..... να είναι
    σαν τα Ισραηλινά προιόντα !!!! Όπως θαααα κάνανε τότε που ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    έσφαζε τους Παλαιστίνιους ;

    Kαι πόσο μπουκοτάζ να κάνουμε.
    Λίγο λιγώτερο ή λιγο περισσότερο
    ηλίθια βόδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. " Πολύ καλά κάνουμε και αντιδρούμε.
    Το ότι βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική κατάσταση εξ αιτίας των πολιτικών μας, δεν σημαινει ότι θα κατεβάσουμε και τα βρακιά στον Γερμανό και θα χάσουμε την αξιοπρέπειά μας.
    Οταν αγοράζουμε πανάκριβα τα υποβρύχια τους που μπατάρουν ειμαστε καλοί, ενώ όταν ζητούμε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είμαστε ρεμάλια και χαμένοι;
    Για να μαζευτούν επιτέλους αυτοι οι σφάχτες των εθνών. "
    Πολύ σωστά τα είπες φιλε. Πάρα πολύ σωστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ποια ειναι η σκοπιμοτητα ενος τετοιου αρθρου ιδιως τωρα απο το focus?
    τωρα που ειναι προς υπογραφη απ την μερκελ 23 δισ σε ελλαδα μεσω ΕΟΚ?
    ΜΗΠΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟ? και γιατι?
    ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΙΟΥς ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ
    ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?
    -ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΛΛΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 250 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΔΙΕΘΝΩς ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. HUBERT BURDA (WWW.HUBERT- BURDA. DE)

    EINAI ΔΩΡΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΤΟΝ ΣΠΙΛΒΕΡΓΚ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΩΡΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΤΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ,ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΕΡΜΑΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ,
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΩ ΕΟΚ,
    ΑΡΑ ΜΗΠΩς ΟΛΗ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
    ΔΗΛ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΕΤΣΙ? ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ? ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ

    WWW.REDAKTION@FOCUS.DE



    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΜΠΑΚΗ ΔΗΛ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

    www.hubert.burda.de


    μπορειτε να τουσ πειτε γιατι μας
    βριζετε ρε ναζηδεσ?
    που εισαστε εσεις ετσι και αλλιως κτλ κτλ.

    οι αγκαλιτσεσ με τον ακερμαν του hubert burda einai sto ntabos.

    πιστευετε δηλ.οτι το focus τρελαθηκε αυτην την περιοδο και αρχισε να μασ βριζει ετσι ?
    δηθεν οτι οι καυμενοι γερμανοι κ.μερκελ δεν μπορουν να πληρωνουν αυτουσ τουσ ελληνεσ, να μην πληρωσετε τουσ ελληνεσ , αστουσ να .....ερθουν σε μας να τους δωσουμε δανειο οσα θελουν.
    αντε βρε παιδια καπως ετσι ειναι τα πραγματα
    -σε πηραμε πρεφα κε hubert burda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου