Όλα τριγύρω αλλάζουν και …( στην ΕΡΤ ) όλα τα ίδια μένουν

2

Γράφει ο Λυσίας

Κοιτάζω εκείνον τον κατάλογο με τις αμοιβές των ακριβοπληρωμένων golden boys, που είχε δημοσιεύσει το blog μας και με έκπληξη, διαπιστώνω, πως εκτός από 6-7 άτομα που αποχώρησαν αυτοβούλως, όλοι οι άλλοι, εξακολουθούν να είναι στην ΕΡΤ και να αμείβονται αδρά, όπως και πριν. Από τον Τζόνη Καλημέρη και τον Αντώνη Ανδρικάκη, τους ελάχιστους αυτούς, για τις δυσανάλογα τεράστιες αποδοχές τους, έως την Μπίλιω και την Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Παρά τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις του κ. Γερουλάνου. Παρά και τη δέσμευση του κ. Παπακωνσταντίνου, για ένα συγκεκριμένο πλαφόν αμοιβών.
Ρε μας δουλεύετε όλοι ομαδικά; Έχετε αγκαλιάσει τα τσιράκια του Ρουσσόπουλου και δεν λέτε να χαλαρώσετε τον εναγκαλισμό σας;
Κοριούς θα βγάλετε… Όπα, ρε χαλαρώστε…......
Κι άλλοι έχουν αγαπήσει, δεν κάνανε όμως έτσι. Τι πράγματα είναι αυτά; Θα σας πάρει χαμπάρι και ο Λαζόπουλος και δεν θα σας ξεπλένει, ούτε ο …Ιορδάνης ποταμός.
Κύριε Παπανδρέου, κάποιοι μας δουλεύουν! Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, σας το επισημαίνουμε εμείς.
Πέντε μήνες τώρα και οι golden μισθοί, συνεχίζουν να βασιλεύουν στο ηλιοβασίλεμα της Αγ. Παρασκευής. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ΕΡΤ. Και πώς να αλλάξει, με αυτό το «ακατοίκητο» που το κρίνατε ως …κατοικήσιμο και του αναθέσατε και την ΕΡΤ. Εκτός του Τουρισμό. Την Ελούντα δηλαδή, που πηγαίνει για τα SPA του.
Κύριε Πρωθυπουργέ, μας δουλεύουν. Και από πάνω, μας ζητάτε την κατανόησή μας, για να μας πάρετε και το σώβρακο… Δηλαδή εμείς ξεβράκωτοι και οι αργόσχολοι της ΕΡΤ, ντυμένοι στα βελούδα; Και στα κόκκινα σατέν;
Με την ανικανότητα του Υπουργού σας, στα να μαζέψει το μπάχαλο, συμφωνείτε;
Ή μήπως, σαν και εμάς, περιμένετε και σεις τον ανασχηματισμό, για να στείλετε τον κ. Γερουλάνο, να κάνει περισσότερα SPA που προφανώς τα έχει ανάγκη.
Επιτέλους πάρτε θέση.
Κάθε μέρα, φεύγουν εκατομμύρια ευρώ με όλους αυτούς τους άσχετους, που κατοικοεδρεύουν στην Αγ. Παρασκευή.


ΛΥΣΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙΝΗ Η ΧΟΝΤΟΚΩΛΑ ΚΑΙ ..ΤΑΧΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .... ΤΟ ΤΣΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....ΕΝΤΑΞΕΙ !!!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ...ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου