ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ e-ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑΣ

Ένας πικάντικος, παρεϊστικος μεζές, για να συνοδεύσει το τσίπουρο με την παρέα μας.

Συστατικά συνταγής

* 400 γρ. φέτα

* 2 καυτερές κόκκινες πιπεριές

* 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

* ½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι

* 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι

Οδηγίες συνταγής

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις...........
λιώνουμε με λίγο λάδι στο γουδί. Προσθέτουμε λίγη - λίγη τη φέτα και το υπόλοιπο λάδι, ώστε να φτιάξουμε ένα κρεμμοειδές μίγμα. Ρίχνουμε το πιπέρι και το λεμόνι για να δέσει η φέτα με το λάδι. Βάζουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ και την αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.