Απορία ψάλτου... βηξ;; ή Τι γίνεται επιτέλους στο ΥΠΕΚΑ;;


Ας διαφωτίσει κάποιος για το τι παιχνίδια παίζονται στον ΔΕΣΦΑ. Η εταιρεία περίμενε πέντε μήνες τον διορισμό της νέας διοίκησης μετά και τις παραιτήσεις που είχαν κατατεθεί κι επιτέλους... 29,30,31/1/2010 στα ΜΜΕ βγήκε η παρακάτω ανακοίνωση ,

(Προσέξτε το όνομα του Διευθύνοντος Συμβούλου) 1.

ΔΕΣΦΑ: Στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο «τιμόνι» της εταιρείας

Κυριακή, 31 Ιαν 2010 | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΣΦΑ: Στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο «τιμόνι» της εταιρείας

Επανέρχεται στο χώρο του αερίου ο Αριστείδης Βακιρλής, καθώς αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ΔΕΣΦΑ, ενώ για πρόεδρος της ίδιας εταιρείας προτείνεται ο κ. Πάνος-Δημήτριος Μαυροκέφαλος.

Η αλλαγή στην ηγεσία του ΔΕΣΦΑ ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΚΑ, μία ημέρα έπειτα από τη γνωστοποίηση της εισαγγελικής παρέμβασης για την υπόθεση της Ρεβυθούσας και τη μη εκφόρτωση του ιδιωτικού αερίου στις εγκαταστάσεις.

Διαβάζουμε όμως χθες στα ΜΜΕ

2. Ώρα 18.00΄ – «Αίθουσα Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Δημόσιων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, κατά το άρθρο 49Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, των προτεινομένων, από την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (Δ.Ε.Σ.Φ.Α. Α.Ε.), κ.κ. Πάνο – Δημήτριο Μαυροκέφαλο και Αριστείδη Βακιρλή, αντιστοίχως.

3. Στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΣΦΑ Α.Ε. (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντά του ο Βολιώτης και διακεκριμένος επιστήμονας Γιώργος Παπαρσένος μετά από σχετική απόφαση της επιτροπής των ΔΕΚΟ που συνεδρίασε προχθές στη Βουλή.

Προσωπικά δεν κατάλαβα πως πήγε ο ένας στη βουλή και επέλεξε το υπουργείο τον άλλο... Ο Γ. Παπαρσένος (Φωτό) έχει συγγένεια με τον Αλέξανδρο Παπαρσένο του ΤΕΜΠΤΕ(Διαβάστε τι λένε οι Υπάλληλοι του ΤΕΜΠΤΕ για τον ορισμό του)? Αν ναι κι αυτός συγγενής του Κακλαμάνη? Θα μας τρελάνουν τα καλόπαιδα της βουλής? Κι ο Πετσάλνικος τι κάνει? νύκτα περνάνε ή γμωρίζει και αυτός?
Να υποθέσω πως τα χρήματα που θα διαχειριστούν στον ΔΕΣΦΑ είναι πολλά και γλυκά?

Θαμώνας