Δήλωση Μίκη: Ε Ι Ν Α Ι Ν Τ Ρ Ο Π Η

51

Διαβάζω στον Τύπο ότι σε λίγο θα εγκατασταθεί ένα «Διευθυντήριο» στη χώρα μας, που ουσιαστικά θα μας κυβερνά με δικτατορικό τρόπο. Τα μέλη του θα παίρνουν μόνα τους όλες τις καίριες αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν το χαρακτήρα τελεσιγράφων, που θα πρέπει η χώρα μας να εφαρμόζει χωρίς δικαίωμα γνώμης.

Τα σκληρά οικονομικά μέτρα που πρόκειται να λάβουν, θα βυθίσουν τις κοινωνικές τάξεις -τη μια μετά την άλλη- σε απόγνωση, που τελικά θα γενικευθεί και θα μας οδηγήσει σε δραματικές κοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις.

Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται τίποτα να διορθωθεί. Γιατί οι αιτίες του ΚΑΚΟΥ δεν βρίσκονται στους αριθμούς αλλά στους ανθρώπους. Που οι πάντες εν γνώσει τους οδήγησαν τη χώρα εκεί που την οδήγησαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και όλοι μαζί.. Κι εμείς που τους ψηφίζουμε, παρακολουθούμε την ..........
κατάσταση πληγωμένοι γιατί μας ξεγέλασαν ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ, καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη ΟΛΟΙ ΟΛΩΝ και χάσαμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας.

Δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν αγαπάμε τη χώρα μας και γι’ αυτό τίποτα δεν μας σώζει.

Έτσι εκεί που φτάσαμε, τουλάχιστον ας μην ευτελιζόμαστε μπροστά στους ξένους..

Είναι ντροπή ένας λαός με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων να μην έχει 10 ικανούς ανθρώπους και να χρειάζεται τη βοήθεια των ξένων...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !

Αθήνα, 17.2.2010 - Μίκης Θεοδωράκης

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

51Σχόλια
  1. Κύριε Θεοδωράκη 10 ικανούς ίσως και παραπάνω να έχει η Ελλάδα ώστε να αναλάβουν μια πρωτοβουλία σωτηρίας. Και πες ότι μπορεί να τα βγάλουν πέρα με τη διαφθορά και τους διεφθαρμένους.
    Με τη δικτατορία των ηλιθίων που τους επιλέγει και τους στηρίζει ποιος μπορεί να τα βάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
    ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης κ. Θεοδωράκη, μεταξύ ΟΛΩΝ αυτών που μας ξεγέλασαν, καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη μας και μας οδήγησαν εκεί που μας οδήγησαν, ελπίζω να μην εξαιρέσετε και τον εαυτό σας που με περισσή ευκολία δεχθήκατε να γίνετε όχι μόνο απλός ψηφοφόρος αλλά και βουλευτής του κόμματος των πρώην απηνών διωκτών σας. Αντί να εγκαλείτε λοιπόν τον απλό ψηφοφόρο για τις επιλογές του και να του επιρρίπτετε και την ευθύνη της σημερινής κατάστασης, καλό θα ήταν να αναλογισθείτε και να καταγράψετε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης, στο βαθμό τουλάχιστον των πολιτικών σας ακροβασιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προθέσεις είναι αυτές που τελικά μετράνε και κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τουλάχιστον δόλο.
    Άλλοι εξαργύρωσαν την νεανική επαναστατικότητά τους με οφίκια, πολυτέλειες και αντιλαικές εξουσίες και μάλιστα με σοσιαλιστικούς μανδύες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θυμαμε καλα παραδεχτηκε πριν λιγο καιρο σε επιστολη του στα μπλογκς οτι η αποπομπη Παπανδρεου ηταν λαθος.ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκατα στα μουτρα του Μικη και των αλλων προδοτων της Ελλαδας που μιλουν τωρα, στο περας της ζωης τους, σαν φωστηρες Πυθιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και πες ότι μπορεί να τα βγάλουν πέρα με τη διαφθορά και τους διεφθαρμένους.
    Με τη δικτατορία των ηλιθίων που τους επιλέγει και τους στηρίζει ποιος μπορεί να τα βάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΤΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΑΤΩΣΑΝ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε τι μας λες ρε Υπουργε του Μητσοτακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μικη μας προδωσες....και η φαλαγκα πηγε συννεφο...αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.Το καλλιτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην μιλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ (ΒΟΥΛΗ). ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1975 ΗΤΑΝ 23% ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 500%. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΚ. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΝΥΚΟΚΟΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,Η ΥΓΕΙΑ,ΤΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΝΑΣ ΟΔΩΣΤΡΟΤΗΡΑΣ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ. ΑΣ ΔΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. SPARTAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΡΛΑΝΔΟΙ Η ΙΣΛΑΝΔΟΙ.
    SPARTAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...!

    Ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΟΙ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΞΟΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ.KAI MONO ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΛΛΙΤΕΧΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΥΘΑΡΣΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ. SPARTAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΟΙ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΞΟΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ.KAI MONO ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΛΛΙΤΕΧΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΥΘΑΡΣΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ. SPARTAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Μίκης υπήρξε πάντοτε επίκαιρος: Αριστερός όταν καταδυνάστευε τον τόπο η άγρια μορφή της δεξιάς, συμφιλιωτικός όταν έπρεπε να θέσουμε στο ντουλαπάκι της ιστορίας τον εμφίλιο αναλαμβάνοντας υπουργειο για να χτίσει την γέφυρα μεταξύ των δύο άκρων, παντοτε όμως, όπως και τώρα, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Έχει την Ελλάδα μέσα του και την δόξασε και με το έργο του, μουσικό και συγγραφικό, και στο εξωτερικό. Ξέρω τι λέω ως πρωην μετανάστης. Ο μόνος παγκοσμίως γνωστός και αναγνωρίσιμος νεοελλην. Είναι ότι καλύτερο έβγαλε ο τόπος τα χρόνια μετά τον τελευταίο πόλεμο. Ακόμη και οι μεγάλοι ποιητές μας μέσω των έργων του Μίκη έγιναν γνωστοί και αποδεκτοί σε όλα τα πλάτη και μήκη της υφηλίου. Όπου οι πολιτικοί μας ξευτέλιζαν την χώρα ο Μίκης την ξανάστηνε ζωντανή και περίφανη. Είναι και ο μόνο που μας έμεινε να υπερασπίζεται τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μας. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Μικης ειναι μετα την Ακροπολη οτι σας εχει μεινει απο πολιτισμο.
    (και το συνεχισατε με ΣΑΣΑ, ΤΖΟΥΛΙΑ, κλπ.)
    Αντι ομως να σχολιαζετε αυτα που λεει ο ΜΙΚΗΣ, σχολιαζετε τον ΜΙΚΗ και το τι εκανε. Δηλαδη σας δειχνει με το δαχτυλο και εσεις κοιτατε το δαχτυλο.
    30 χρονια στο εξωτερικο, βαρεθηκα να σας ακουω να γκρινιαζετε. Υπαρχουν λαοι που "λενε" και λαοι που "κανουν" και εμεις οι ελληνες μονο "λεμε". Και οταν φτανει η ωρα του πεναλτυ (εκλογες) τρεμουν τα ποδια.
    Εγω και αλλα 6 εκατομυρια κουτσα στραβα βρηκαμε μια ακρη οπου και αν ειμαστε, εσεις πρεπει να αρχισετε να σκεφτοσαστε σοβαρα για τα παιδια σας. Να φτιαξετε κρατος που να δινει ευκαιριες, οχι να βολευει ευκαιριακα. Να δειτε το δασος περα απο το δενδρο. Φυσικα θα μου την πεσετε και εμενα τωρα (ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε κλπ.). Δεν πειραζει, εγω τα'βγαλα απο μεσα μου. Μην κολλατε σε διπολα, πρασινα-μπλε, ολυμπιακο-παναθηναικο, Βυσση-Βανδη,κλπ. Χαιρετισματα απο Καναδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Μίκης είναι από τους τελευταίους Έλληνες ήρωες. Αυτόν τραγουδησε ο κόσμος, αυτός μελοποίησε τον Ελύτη και τον Ρίτσο. Αυτός είναι ότι έχει μείνει από την συνείδησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
    ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ

    Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α !!!.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ "ΟΙ ΛΙΓΟΙ" ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ για την απεργία στις 10/2/2010 έβγαλε και αφίσα στα Αγγλικά απευθυνόμενη στους λαθρομετανάστες
    [...] Στην Λαθρο εκδοχή (και δη στην Αγγλική) όμως, πέραν τούτου κύριος λόγος απεργίας είναι και το αίτημα για νομιμοποίηση όλων των (Λαθρο)μεταναστών (legalization of all immigrants who live and work in Greece). Ζητείται η διδασκαλία των παιδιών των (Λαθρο) μεταναστών της γλώσσας, της ιστορίας, των ηθών και των εθίμων της πατρίδας τους από την ελληνική πολιτεία (δηλαδή όχι αφομοίωση αλλά δημιουργία γκέτο) αλλά το φοβερό είναι ότι:
    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ FRONTEX ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ!!

    (Takes measures to strengthen Frontex and the mechanisms of immigrant’s deportation and intimidation)
    Η αποκορύφωση είναι ότι κατηγορούν την Ελλάδα για τρομοκρατία και απελάσεις (δηλαδή την εφαρμογή του νόμου -όσον αφορά στις απελάσεις) κατά των (ΛΑΘΡΟ) μεταναστών που στερούνται των απαιτούμενων εγγράφων ή πιστοποιητικών. ( από εκπαιδευτικούς Λήμνου http://teachers-limnou.blogspot.com/ )
    Τώρα μηπως αρχίζετε και καταλαβαίνετε από πού αντλούν το απύθμενο θράσος τους οι λαθρομετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kαλά τα λέει ο τελευταίος!
    Οι κλέφτες, οι παοδεδειγμένα καταχραστές και μιζαδόροι υπέγραψαν Μάαστριχτ και Λισσαβώνα, εκχωρώντας , όπως είπε ο υπ.Οικονομικών, σε ευρωπαικά όργανα την εξουσία να επιβάλλουν ότι μέτρα θέλουν χωρίς να μπορούμε να αρνηθούμε.
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ για τη συνθήκη της Λισσαβώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ
    ΝΤΡΟΠΗ _________
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΟΓΙΟ
    ΤΩΝ
    ΑΛΗΤΩΝ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στην αρχή το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι δεν θα ψηφίσει τον Παπούλια για να προκαλέσει εκλογές.
    Τις προκάλεσε για να έχει τη κουτάλα ενώ η συναίνεση των δύο κομμάτων θα έπρεπε να είχε γίνει πριν γιατί και οι δυό γνώριζαν την κατάσταση της Ελλάδας και θα γλιτώναμε τα εκατομμύρια των εκλογών.
    Όλοι όμως κοιτάν το συμφέρον τους και να κατασπαράξουν τη Χώρα.
    Απο την ημέρα των εκλογών τώρα είναι όλο διαβούλευση και λόγια. Και ξανικά του ήρθε η ΙΔΕΑ!!!
    Εξεταστική για την προηγούμενη κυβέρνηση. Όχι ότι δεν πρέπει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ τα σκάνδαλα όλων των κυβερνήσεων και των πολιτικών και να δούμε κόσμο στη φυλακή για παραδειγματισμό αλλά με αυτή τη κίνηση θα αρχίσουν τις κοκορομαχίες
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    Με λίγα λόγια περιμέναμε τον Γιωργάκη γιατί ο Κωστάκης λάκησε να καταστήσει τη χώρα ετοιμοπαράδοτη και να την παραδώσει "με το κλειδί στο χέρι" στο Διυθυντήριο των Βρυξελών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 18 Φεβρουαρίου 2010 9:16 π.μ.

    τι το καινούριο από το ΚΚΕ, που από την δημιουργία του αμφισβητούσε την ακεραιότητα της ελληνικής επικρατειας. αυτό που δεν κατάφερε με τους σλαβομακεδόνες προσπαθεί να περάσει με τους εισβολείς. η δημιουργία μειοψηφίας μουσουλμάνων εποίκων με σκοπό την διάλυση της Ελλάδος είναι κάτι εφικτό σήμερα σε αντίθεση με τα συνθήματα για ανεξάρτητες Μακεδονία και Θράκη του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βεβαίως κύριε Θεοδωράκης υπάρχουν παραπάνω απο 10 ικανοί και απόδειξη ότι κατάφεραν να παραδώσουν τη χώρα στα νύχια των αρπακτικών των διαφόρων οίκων και των Βρυξελών.

    Για το σημερινό ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ξεπουλήματος της χώρας πότε θα συσταθεί ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ θέλω Πρόεδρο και Αρχιστράτηγο της Ελλάδος και πάσι της οικουμένης, τον Πολέμαρχο του Θεού με το Κατάνα από το Μανταμάδο... αλλά δεν μου κάθεται. Και δυο δίδυμες λευκορωσίδες και μία ασημί αστον μάρτιν, ρε μπας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΑΠ Η ΤΟΝ ΚΚ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΩΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΒΛΗΤΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΜΕΣΩ ΤΩΝ BLOGS ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 3:37

    Αυτή η Ελλάδα που βιώνουμε τώρα αξίζει σε κάτι τύπους σαν και σένα.
    Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται μπουμπουκομπούμπουκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 4:08 μ.μ. Αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα. Όμως πολύ φοβάμαι ότι αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο έχουν εξασφαλίσει τη διαφυγή τους στο εξωτερικό με τις καταθέσεις στις ξένες τράπεζες και τα άλλα χρήματα στις οφο-σορ εταιρείες.
    Οπότε δεν φοβούνται ότι θα πάθουν το παραμικρό. Το πολύ-πολύ να την πληρώσουν φτωχομαγαζάτορες από τους γνωστούς-αγνώστους που θα στείλουν οι ίδιοι για προβοκάτσια και αντιπερισπασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά, ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην, ότω άν στοιχήσω.

    Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών.

    Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δέ καί αρείω όσης άν παραδέξωμαι...

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άν και σέβομαι και τιμώ τη μουσική σου.

    Ντροπή είναι να το παίζεις αριστερός και με την πτώση της χούντας να βγάζεις κυβέρνηση τη δεξια προβάλλοντας γελοίες δικαιολογίες.

    Ντροπή είναι να σε βραβεύουν οι σύγχρονοι μικροαστοί

    Ντροπή είναι να γίνεσαι περίγελλος βρίζοντας ηλιθιοδώς μια καθηγήτρια.

    Ντροπή είναι αυτά που κάνεις τόσο καιρο.

    Αλλά όπως λέει και ο Λαός, τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 4.37
    Κυρία καθηγήτρια μετά τη χούντα έχουμε συνέχεια καραδεξιά του κερατά εκτός αν εννοείτε τις πρασινομπλέ εναλλασόμενες απάτες που πληρώνουμε σήμερα.
    Γιατί όμως ούτε για αριστερή μου φαίνεσαι κυρία καθηγήτρια που απο μόνος του ο τίτλος και χωρίς όνομα δεν λέει Τ Ι Π Ο Τ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ
    ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Α Ι Μ Α.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,
    ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΔΩ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ..
    .
    ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2:09

    Ληγμένα παίρνεις παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΤΑΝΚΣ!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΘΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΛΥΝΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ....
    ΘΑ ΑΤΕΝΙΖΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για αυτο έκαναν το στρατό μπάχαλο και οι Τούρκοι δεν μπουκάρανε γιατί δεν θέλανε η γιατί δεν τους άφησαν οι ΜΕΓΆΛΟΙ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 5:41
    Μα είναι ερώτηση αυτή που μας υποβάλλεις;
    τανκς και πάλι τανκς.
    Τον Καραμανλή τον είδαμε και χορτάσαμε.Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 6:35μ.μ.

    Μακάρι να βοηθήσει ο Θεός και να ανοίξει κάποια στιγμή ο φάκελλος της Κύπρου.
    Τότε θα δεις ποιός φταίει και μπουκάρανε οι Τούρκοι στο νησί.
    Ποιός φταίει και ενώ νικούσαν τα ελληνικά στρατεύματα δόθηκε εντολή υποχώρησης.
    Το ίδιο που έγινε και στη Μικρά Ασία και κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει ο λαός να κρεμάει τους προδότες που δίνουν αυτές τις εντολές και να μάθει αυτούς που κρύβονται πίσω τους.
    Εκτός και αν θέλεις να μας πεις ότι οι Τούρκοι είναι πολύ γενναίοι και χωρίς εξωθεν βοήθεια και προδοσίες δικών μας κατακτούν τον κόσμο.
    Ετσι και σημερα κάνουν παραβιάσεις στο Αιγαίο γιατί κάποιοι ξένοι τις υποδαυλίζουν για δικούς τους σκοπούς.
    Η Αμερική (Κέντρο Στρατηγικών Μελετών) έβγαλε μάλιστα τεκευταία και ανακοίνωση ότι σύντομα πρόκειται να γίνει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.
    Τι θα μας πεις τότε φίλε;
    Μήπως ότι δεν φοβήθηκαν οι Τούρκοι τον Παπανδρέου και μπούκαραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΟΣΟ ΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Όταν γερνά ο διάβολος καλογερεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ποιός στρατός ρε; Δημόσιοι υπάλληλοι είναι όπως και οι μπάτσοι που τους ξεβρακώνει ο κάθε τυχαίος αλβανός! Μισθό και αραλήκι στο δημόσιο --- τίποτα άλλο. Ίσως αν τους μειώσουν τους μισθούς ή αυξήσουν τον χρόνο υπηρεσία τους πριν την σύνταξη να βγουν σε καμια διαδήλωση. Γελοιοι είναι και αυτοί όπως όλοι μας. Βολέμματα ψάχνουν όπως όλοι μας. Έτσι τους (μας) έμαθε η ((δημοκρατία)) και η μάνα μας. Με γαλατάκια περιμένουν έξω από το στρατόπεδο τα 9μηνα. Και δες το αποτέλεσμα. ̓. Όποιο κανάλι και αν βάλεις στην τηλεόραση πισωγλέντηδες που αποζητούν το οθωμανικό βλέπεις. Κάπου εκεί έχουμε καταντήσει όλοι μας. Φτού μας. Φτού και σε μένα (για να μην νομίζετε ότι με εξαιρώ, ξαπλα στον καναπέ γράφω για να εγησυχάσω την ψυχούλα μου. Αντε τώρα πάς για το ουισκάκι μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ****** ΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ *****

    Βάζουν...μπροστά για Πράσινη Ανάπτυξη
    Πρόγραμμα επενδύσεων στην πράσινη ανάπτυξη συνολικού ύψους
    1,5 δισ. ευρώ,_______________
    με συγχρηματοδότηση από ιδιωτικά, κρατικά και Κοινοτικά κονδύλια ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι υπουργοί Οικονομίας κα Λ. Κατσέλη, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και...
    ... Κλιματικής Αλλαγής κα Τ. Μπιρμπίλη και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μ. Σάλλας.

    ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΑΙΜΟΥ
    ΣΤΗΝ ΓΕΤ-ΤΕΡΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ- ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ( ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ).

    Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ
    Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ..πήρε μπρός.

    ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ..πασοκ και μη.
    ΦΑΤΕ ...ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ φπα.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ
    .....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καποτε οταν η χουντα τα εκανε θαλασσα και ο λαος μπορεσε να πει την γνωμη του, καλεσαν οι ιδιοι οι χουντικοι τον καραμανλη απο το εξωτερικο για να διακυβερνησει την χωρα
    ηταν απο τους καταξιωμενους ηγετες

    στις ημερες μας δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιος Ελληνας για να καλεσουμε να αναλλαβει την εξουσια....
    βολευτηκαμε ολοι με τον γιωργακη...
    ας περιμενουμε σε λιγα χρονια για να μας κυβερνησουν οι ελληνοποιημενοι μεταναστες μας...
    soalokiN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Είναι ντροπή ένας λαός με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων να μην έχει 10 ικανούς ανθρώπους και να χρειάζεται τη βοήθεια των ξένων...

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !


    Κύριε Θεοδωράκη 10 είναι πολλοί. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    Αποδείχθηκε ότι όσοι μιλάνε για δημοκρατία μάλλον κάτι άλλο έχουν στο νού τους που δεν το παρέχει άλλο καθεστώς.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ποιός μπορεί να θεσπίσει μέτρα κατά των απατεώνων που λήστεψαν το δημόσιο χρήμα χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος; Δυστυχώς δεν υπάρχει φώς στο χώρο των πολιτικών. Η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη απο αυτή που ήταν πριν την επιβολή της δικταρορίας. Αποδειχθήκαμε ανάξιοι της προσφοράς των αγωνιστών αφού πρώτα απ' όλους οι ίδιοι διαβρώθηκαν απο το σύστημα. Τελικά το καλύτερο σύστημα είναι ή όχι η δημοκρατία;
    "Οι αιτίες του ΚΑΚΟΥ δεν βρίσκονται στους αριθμούς αλλά στους ανθρώπους....χάσαμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας. Δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν αγαπάμε τη χώρα μας και γι’ αυτό τίποτα δεν μας σώζει."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης machinevideo.net ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/machinevideo.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου