Οι συνταξιούχοι υπερήλικες Golden Boys της ΕΡΤ

44
Γράφει ο Dario Palomba

Το θράσος τους πια, δεν είχε όρια

Παραλίγο να αλλάζανε και την ονομασία της ΕΡΤ…

Λίγο ακόμα και θα την ….Ξαναβάπτιζαν, με τα τέσσερα αρχικά της ….παρέας τους.

Θα την λέγανε ΙΒΥΣ. Που προέρχεται από την ονομασία του φορέα όπως παραλίγο να τον μετέτρεπαν : Ίδρυμα Βολέματος Υμετέρων Συνταξιούχων. ΙΒΥΣ.

( Και ως …Ύβρεις να το διαβάζεις, μέσα θα είσαι ). Γιατί αλλιώς, πώς να εξηγηθεί όλη αυτή η μάζωξη των συνταξιούχων, που επί 6 σχεδόν χρόνια ( μέχρι αυτή τη στιγμή ) λυμαίνεται την ΕΡΤ με απίστευτα υψηλές αποδοχές .

Από πού να αρχίσουμε;

Κώστας Κέκης. Κάποτε κουβαλούσε κουτιά, στον Νίκο Μαστοράκη. 257.252 ευρώ το χρόνο αποδοχές ως εντεταλμένος σύμβουλος.

Σαλεσιώτης Αναστάσιος, διοικητικός 141.648 ευρώ το χρόνο.

Γεώργιος Παπαδόπουλος τηλεσκηνοθέτης στις ειδήσεις κάποτε. Εδώ και δέκα χρόνια συνταξιούχος. 136.937 ευρώ. Ειδικός Σύμβουλος!

Ο ….Στάμος Ζούλας δημοσιογράφος άλλοτε της ‘’Καθημερινής ‘’. 10 χρόνια συνταξιούχος . 126.927 ευρώ.

Παπαναγιώτου Δημήτρης, πρώην διευθυντής της ‘’Καθημερινής‘’ , και του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου. Golden Boys και αυτός 125.063 ευρώ.

Σιουμπούρας Φώτης , πρώην δημοσιογράφος της ‘’Απογευματινής’’ συνταξιούχος και αυτός 102.505 ευρώ.

Χατζής Παναγιώτης , πρώην μοντέρ, συνταξιούχος φυσικά 105.259 ευρώ.

Σφέτσας Νικόλαος ηχολήπτης μέτριών ικανοτήτων, 100.000 ευρώ.

Νίκος Ρίζος, ο αδερφός του Δημήτρη, συνταξιούχος και αυτός. Ζωγόπουλος Κώστας, τηλεσκηνοθέτης, Παπαθανασίου Νίκος, τηλεσκηνοθέτης, Σκιαδόπουλος Άρης, δημοσιογράφος, Βλαχοδημητρόπουλος Βασίλης, τηλεσκηνοθέτης, Πευκιανάκης Ιωάννης ( τον θυμάστε; ο εξ'απορρήτων του Μητσοτάκη – μέεεεγας δημοσιογράφος και αυτός ) όλοι από 102.786 ευρώ.

Και πολλοί ακόμα, στον μακρύ κατάλογος της αργομισθίας. Συνταξιούχοι όλοι. Με ήδη παχυλώτατες συντάξεις . Που ανέβηκαν στο ….πολυπαθές ίδρυμα, για να το αρμέξουν και αυτό. Με μέσο όρο ηλικίας, οι ως άνω τα 70 τους έτη !

Αυτούς ταΐζε από το υστέρημά του Έλληνα φορολογούμενου ο Καραμανλής . Και το πρωτοπαλίκαρό του ο Ρουσσόπουλος. Και συνεχίζει να ταΐζει το ΠΑΣΟΚ.

Αυτούς όλους, συνεχίζει να ταΐζει η ΕΡΤ μέχρι τώρα. Επι εποχής Γεωργίου Παπανδρέου του νεώτερου. Πάρτε θέση κ. Παπανδρέου.

Αχ, καημένη Ελλάδα . Πότε θα πιάσεις την βρεγμένη σανίδα, για να τους κοκκινίζεις τα πισινά. Μιάς και η μούρη τους δεν κοκκινίζει ποτέ!

Δημοσίευση σχολίου

44Σχόλια
  1. Οι συμβάσεις όλων αυτών των λαμογίων ανανεώθηκαν βεβαίως - βεβαίως, πολλοί εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στην ΕΡΤ, και σε λίγο να δείτε ότι θα κ'όψουν απο τους πραγματικά εργαζόμενους τβν 1000 - 1500 ευρώ τυα επιδόματα για ν αανορθώσουν την οικονομία. Χάλια αδέλφια χάλια και δεν φαίνεται φως πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετε μαλάκα και κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ, ΟΛΟΙ αυτοί είναι πασοκάκια... σαν και σένα... ηλίθιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρμόδιος υπουργός θα λυσει την σιωπή του ή περί άλλα τυρβάζει;;;Αντε να ανοίξει το στοματάκι του να δούμε τι θα πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ηλίθιε 8.48 το χρώμα τους σε ενόχλησε ? ο Καραμανλής γιατί τους πλήρωνε ?
    Οι βδέλλες κολλάνε παντού

    Έξω εδώ και τώρα όλο το σκυλολόϊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.48
    NAI !!

    MAZI KAI O ADERFOS TOY DHMHTRH TOY RIZOY.
    PASOKOS KI AYTOS...
    DEN MAS XEZEIS RE NTALARA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για να σας προστατεύσω από κομματικές παρρεκτροπές, και τις μαλακίες που θα πέσουν βροχή να αποσαφηνίσουμε την κομματική τοποθέτηση του καθενα από αυτούς:

    Κώστας Κέκης.. αναντάμ μπαμπαντάμ δεξιάντζα πρώην σύζυγος της πιπιλή.

    Σελασιώτης Αναστάσιος ΟΦΑ όπου φυσάει ο άνεμος.. κάποια περίοδο οπαδός του σημιτόκωλου

    Γεώργιος Παπαδόπουλος ο αρχηγός των δεξιών και παρεπιπτόντως οπαδός και αυτός του σημιτόκωλου

    Στάμος Ζούλας.. καλά εδώ δεν χρειάζονται συστάσεις και γαμώ τους δεξιούς..

    Παπαναγιώτου Δημήτρης Μάλλον Συνασπισμμέος της πεφωτισμένης δεξιάς.

    Σιούμπουρας Φώτης.. Από την κλαδική του Πασόκ ξεκίνησε στην κλαδική του μητσοατακέϊκου κατάληξε το 90 απόδειξη ότι η ντόρα τον είχε διευθυντή του 984 για χρόνια..

    Χατζής Τάκης.. Γαμώ τους γλύφτες του Πασοκ..

    Σφέτσας Νικόλαος.. αντιγραφο του παραπάνω..

    Νίκος Ρίζος.. Τι θέλετε ρε δύστυχοι συστάσεις Αδελφός του Δημήτρη αρχιδεξιούρα αλλά καλό παιδί..

    Παπαθανασίου Νίκος.. Δεξιός και τιμή του και καμάρι του καθώς ο ίδιος το διαλαλεί.

    Σκιαδόπουλος Άρης.. Μήτε ο ίδιος ξέρει τι είναι

    Πευκιανάκης Γιάννης Το δεξί χέρι του Μητσοτάκη στον τύπο εδώ και τριάντα χρόνια..

    Γι αυτό εσύ μαλάκα ελληνάρα 8.48 μην αποκαλύπτεις την ράτσα σου λέγοντας από το στόμα ότι μαλακία σου έρθει από τον κώλο..

    ερτιτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς δεν μπορώ να διασταυρώσω , όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι το, αν τα ποσά αυτά είναι πραγματικά ή όχι. Με «δεδομένη» την αξιοπιστία σου τα δέχομαι και θέλω να σε ρωτήσω. Αυτούς ταΐζε η Ν. Δ. εντάξει το «δέχομαι» . Στα όμορφα χρόνια του ΠΑΣΟΚ πού ήσουνα ?και 2ον όταν θα τελειώσει το θεσπέσιο έργο της η σημερινή κυβέρνηση θα είσαι πάλι εδώ για να τους κρίνεις ? ΑΝ ΕΣΎ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΓΏ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς δεν μπορώ να διασταυρώσω , όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι το, αν τα ποσά αυτά είναι πραγματικά ή όχι. Με «δεδομένη» την αξιοπιστία σου τα δέχομαι και θέλω να σε ρωτήσω. Αυτούς ταΐζε η Ν. Δ. εντάξει το «δέχομαι» . Στα όμορφα χρόνια του ΠΑΣΟΚ πού ήσουνα ?και 2ον όταν θα τελειώσει το θεσπέσιο έργο της η σημερινή κυβέρνηση θα είσαι πάλι εδώ για να τους κρίνεις ? ΑΝ ΕΣΎ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΓΏ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς δεν μπορώ να διασταυρώσω , όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι το, αν τα ποσά αυτά είναι πραγματικά ή όχι. Με «δεδομένη» την αξιοπιστία σου τα δέχομαι και θέλω να σε ρωτήσω. Αυτούς ταΐζε η Ν. Δ. εντάξει το «δέχομαι» . Στα όμορφα χρόνια του ΠΑΣΟΚ πού ήσουνα ?και 2ον όταν θα τελειώσει το θεσπέσιο έργο της η σημερινή κυβέρνηση θα είσαι πάλι εδώ για να τους κρίνεις ? ΑΝ ΕΣΎ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΓΏ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς δεν μπορώ να διασταυρώσω , όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι το, αν τα ποσά αυτά είναι πραγματικά ή όχι. Με «δεδομένη» την αξιοπιστία σου τα δέχομαι και θέλω να σε ρωτήσω. Αυτούς ταΐζε η Ν. Δ. εντάξει το «δέχομαι» . Στα όμορφα χρόνια του ΠΑΣΟΚ πού ήσουνα ?και 2ον όταν θα τελειώσει το θεσπέσιο έργο της η σημερινή κυβέρνηση θα είσαι πάλι εδώ για να τους κρίνεις ? ΑΝ ΕΣΎ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΓΏ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα ποσά είναι πραγματικά.. αλλά εσύ σε ποιον απευθύνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. --- Ο Σεραφείμ Φυντανίδης πόσα παίρνει για κάποια εκπομπή που κάνει τις Κυριακές κι όπου τον βολέψει υπερασπίζεται τους καημένους τους μετανάστες;

    ---Για το άλλο, για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είστε σίγουροι ότι δε θα μου κόψουν το ρεύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απευθύνομαι σε εσένα που κρεμάς τα συνταρακτικά νέα , λες και εχθές όλοι οι υπόλοιποι παίρνανε τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το να κρεμάς από τα μανταλάκια μερικούς χλιδάτους δεν σημαίνει ότι φταίνε αυτοί που τα παίρνουνε αλλά εκείνοι που τα δίνανε ή τα δίνουνε..
    ερτιτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ
    ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ 4Η ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ.

    ΣΑΣ ΕΔΟΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ
    ΤΟΝ ΑΠΥΛΟΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ.___________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 04 Ιανουαρίου 2010 9:19 μ.μ.

    Το είχε κάνει (ή τουλάχιστον είχε απειλήσει ότι θα το κάνει) η Μελίνα Μερκούρη πριν πολλά - πολλά χρόνια.
    Αλλά εσύ μη νομίζεις ότι θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση.
    Εκτός κι αν είσαι επώνυμος κι εσύ.
    Αλλιώς εσένα δεν θα σου κόψουν μόνο το ρεύμα αλλά και τον κώλο!!!
    Αν δεν πληρώσεις εσύ,
    αν δεν πληρώσω εγώ,
    πώς θα πληρωθούν όλοι αυτοί οι ένθεν και ένθεν κομματικοί αλήτες;
    Και μερικοί από αυτούς ίσως να έχουν και σωματοφύλακες τους οποίους επίσης πληρώνουμε εμείς.
    Κατακαημένε Έλληνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΕΡΤΙΤΖΗ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΧΛΕΧΛΕ ΤΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΕΔΩ ΚΙ ΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΙΖΕΣ) ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ ΛΥΡΙΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MEXRI 2.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΧΟΥΝ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ ( ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΙ) ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 90%. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ.
    ΚΑΣΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να δεχθεί να υπάρχουν μισθοί και συντάξεις πάνω από 2.000 €.
    Κέλλυ, ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γιατί ρε πασοκικα ζώα όταν κάποιος παίρνει 3000 ευρώ σύνταξη ή μισθό είναι πλούσιος για να μην τρελαθο΄λυμε δηλαδή που σας έβαλαν να την πέφτετε ο ένας στον άλλον και τσιμπήσατε σαν χάνοι το δόλωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
    Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
    Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το Νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας, δεν έχει καμία σχέση με την ενσωμάτωση των μεταναστών.

    Παντού αλλού, στις υπόλοιπες εθνικές κοινωνίες της Ευρώπης, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά κόμματα, προσπαθούν να ενισχύσουν την αίσθηση εθνικής ταυτότητας, ώστε να ενσωματώσουν σε αυτήν τα παιδιά των μεταναστών…

    Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ακόμα στην πολύ-πολιτισμικότητα δηλαδή, όχι στην ενσωμάτωση των ξένων, αλλά στην αναπαραγωγή της «διαφορετικότητάς» τους! Δεν θέλει να τους κάνει να νιώσουν «Έλληνες» (ιδιαίτερα τα παιδιά τους), ώστε να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτοί ως Έλληνες από τους υπόλοιπους. Αλλά να τους αναπαράγει ως διαφορετικούς. Κι έτσι να τους διατηρήσει ως γκέτο μέσα στην υπόλοιπη κοινωνία…

    Η πολύ-πολιτισμικότητα ξεκινάει με την αναπαραγωγή των γκέτο, δηλαδή με την άρνηση κάθε προοπτικής ενσωμάτωσης των μεταναστών.

    Στη συνέχεια τους δίνει πολιτικά δικαιώματα, όχι για να τους αφομοιώσει στην εθνική κοινότητα, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: Για να διαλύσει την εθνική κοινότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το Νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας, δεν έχει καμία σχέση με την ενσωμάτωση των μεταναστών.

    Παντού αλλού, στις υπόλοιπες εθνικές κοινωνίες της Ευρώπης, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά κόμματα, προσπαθούν να ενισχύσουν την αίσθηση εθνικής ταυτότητας, ώστε να ενσωματώσουν σε αυτήν τα παιδιά των μεταναστών…

    Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ακόμα στην πολύ-πολιτισμικότητα δηλαδή, όχι στην ενσωμάτωση των ξένων, αλλά στην αναπαραγωγή της «διαφορετικότητάς» τους! Δεν θέλει να τους κάνει να νιώσουν «Έλληνες» (ιδιαίτερα τα παιδιά τους), ώστε να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτοί ως Έλληνες από τους υπόλοιπους. Αλλά να τους αναπαράγει ως διαφορετικούς. Κι έτσι να τους διατηρήσει ως γκέτο μέσα στην υπόλοιπη κοινωνία…

    Η πολύ-πολιτισμικότητα ξεκινάει με την αναπαραγωγή των γκέτο, δηλαδή με την άρνηση κάθε προοπτικής ενσωμάτωσης των μεταναστών.

    Στη συνέχεια τους δίνει πολιτικά δικαιώματα, όχι για να τους αφομοιώσει στην εθνική κοινότητα, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: Για να διαλύσει την εθνική κοινότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΡΟΜΕΡΟ! ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ!!! ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητοί σύντροφοι του ΚΚΕ.

    Το 2008 για την ευρωσυνθήκη, ήταν παλλαϊκό το αίτημα για δημοψήφισμα.

    Το υπέγραφαν και προσωπικότητες, λέει ο ριζοσπάστης!!!

    Σήμερα που ο Ελληνικός λαός υπογράφει το αίτημα για δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας, αυτό δεν είναι παλλαϊκό αίτημα;
    ...
    Φυσικά οι προσωπικότητες που ζητούσαν τότε να εκφραστεί ο λαός, σήμερα λιποτακτούν από μια τέτοια απαίτηση, όπως λιποτάκτησαν και από άλλα παλλαϊκά αιτήματα και διαμαρτυρίες, για παράδειγμα αυτή των τελών κυκλοφορίας.
    Αλήθεια ρε σύντροφοι του ΚΚΕ οι ‘προσωπικότητες’ έχουν μεγαλύτερη αξία από έναν προλετάριο; Και από πότε;

    Σήμερα η ηγεσία του ΚΚΕ ζητάει να συναποφασίζει ο λαός μαζί με τους εισβολείς της πατρίδας μας, για αυτήν τη πατρίδα που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους, για να αποφασίζουν οι Έλληνες για το μέλλον της.

    Συντάσσετε δηλαδή με τις αποφάσεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας, όπως τότε, που ειρωνευόταν τις ‘λαοσυνάξεις’ για το θρήσκευμα.
    Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς και όχι πρόσφυγες όπως ψευδώς τους παρουσιάζει η ηγεσία του ΚΚΕ, ούτε είναι ταξικά αδέρφια γιατί ήρθαν να προσφέρουν ποιο φθηνό μίσθιο στους καπιταλιστές, γκρεμίζοντας όλες τις εργατικές κατακτήσεις και διαλύοντας παράλληλα και τις υποδομές της χώρας, που οι προγονοί μας έστησαν με ιδρώτα και αίμα, για εμάς και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

    Σήμερα το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό συνονθύλευμα, επιχειρεί να αντικαταστήσει το λαό της Ελλάδας, και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν λιποτακτεί απλά από τη μάχη με τον ιμπεριαλισμό… υποστηρίζει τον ιμπεριαλισμό.
    Μόνο και μόνο η βίαιη νόθευση της Ελληνικής κοινωνίας από εισαγόμενους σκλάβους, ήταν αρκετή για να κατεβάσει το ΚΚΕ το λαό του στο δρόμο.

    Και όμως, τα στελέχη του ΚΚΕ πρωτοστάτησαν στην εκδίωξη των Ελλήνων από τους χώρους δουλειάς και στην αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες, όπως και στη διάλυση των συνδικάτων.
    Που είναι εκείνο το φοβερό συνδικάτο οικοδόμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά, εδώ φαίνεται πόσο μαλάκας είναι ο έλληνας. Κομματόσκυλο μέχρι εκεί που δεν πάει.
    Έχει αναρτηθεί μια λίστα με τα κατορθώματα των κυβερνήσεων που μας γαμάνε καθημερινά εδώ και δεκαετίες , και ο ένας ρίχνει στον άλλο (πασοκια, νδ-τες, κοκκινοσκουφίτσες και όλα τα άλλα καλά παιδία των άλλων κομμάτων) το φταίξιμο.

    Ρε κολοβακτηρίδια, ξυπνάτε…… δεν έχετε καταλάβει ότι ακριβώς εσείς είσαστε που επιτρέπετε με τον φανατισμό σας, στους βουλευτές του κόμματος που υποστηρίζετε, να κάνουνε αυτά που κάνουνε ?? για τι ?? είτε επειδή σας διόρισαν και εσάς στο δημόσιο, είτε επειδή έχετε ελπίδες να διοριστείτε μελλοντικά υποστηρίζοντας τους ???
    Και ποιος ξέρει, κάποια μέρα θα εμφανιστεί και το δικό σας όνομα εδώ ????

    Πραγματικά, είμαστε εγκεφαλικά νεκροί σε αυτή τη χώρα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11.12

    δυστυχώς φίλε μου έχουμε τελειώσει..
    δεν υπάρχει σωρηρία.. η χουχλη παίρνει 330000 ευρώ τον χρόνο και την προσέλαβαν στον ελεύθερο τύηπο με τριάντα χιλιάδες ευρώ τον μήνα και φυσικά έκλεισε το μαγαζί αφού δεν ήξερε η αριστερά της τι γράφει και σε ποια ελληνικά γράφει η δεξιά της.. στο δημόσιο την ερτ εξακολουθεί ωστόσο και τα παίρνει γιατί κάποιος κουμπάρος της τα δίνει και αυτής όπως και σε τόσες και τόσους άλλους.. τελειώσαμε ως λαός ως χώρα ως έθνος. μόνον ως μουσειακό είδος της μαλακίας μείναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παρεμβαίνω σε ότι με αφορά..

    είμαι ο Τάκης ο Χατζής ο μοντέρ και συνταξιοδοτήθηκα στις 31-12-1999 Από τότε δεν πάτησα το πόδι μου στην ΕΡΤ ούτε ως επισκέπτης.

    Προφανώς ο συντάκτης της ανάρτησης εννοούσε τον Τάκη τον Χατζή του Δ τον δημοσιογράφο που προσελήφθη απο τον ρουσσόπουλο το 2004..

    ως προς την πολιτική μου τοποθέτηση είμαι σοσιαλιστής και δεν το έκρυψα ποτέ όπως επίσης αυτού του τύπου τους μισθούς ούτε που τους ονειρεύτηκα... Κι εγώ και πολλοί άλλοι έντιμοι συνάδελφοί μας στην παληά ΕΡΤ

    Σας συνιστώ κ. διαχειριστά για την ηθική αποκατάστασή μου να προβείτε σε ανάρτηση διορθωτική.

    μετά τιμής
    Τάκης Χατζής του Αλεξάνδρου και όχι του Δ
    κινηματογραφιστής

    * Ο αρθρογράφος σας ο Ευγένιος ο Ανδρικόπουλος τα γνωρίζει αυτά άριστα. Απορώ γιατί δεν τοποθετήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για να μην πιάνετε ατυχώς τα ονόματα οι κύριοι αυτοί για να βγουν σύνταξη δούλευαν προφανώς τουλάχιστον 25 χρόνια στην ΕΡΤ. Μια απλή αφαίρεση μας οδηγεί στο 1980-1985.

    Επίσης είναι αρκετά εύκολο να βρείτε πόσους υπαλλήλους είχε η ΕΡΤ το 1981 και πόσους το 2004. Δεκαπλασιάστηκαν. Και μην μου πείτε ότι τους διόρισε όλους ο Μητσοτάκης.

    Λοιπόν ότι το ΠΑΣΟΚ πολλαπλασίασε το δημόσιο το ξέρουν και οι πέτρες. Και φυσικά ο Καραμανλής δεν μπορούσε να απολύσει μόνιμους υπαλλήλους.

    Σίγουρα πάντως δεν διορίστηκαν όλοι αυτοί που αναφέρονται μετά το 2004.

    Να χρεώνουμε διάφορα ορθώς στον Καραμανλή το δέχομαι. Αλλά όχι και ότι στραβό έγινε στον τόπο από το 1821.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καφετζη
    ρετάρεις τον τελευταίο καιρό
    στην προσπάθειά σου να γίνεις πρωκτικο κι εσυ.
    Αυτά τα ονόματα είναι επιλεγμένες διαρροές.
    από τη λίστα λείπουν συμπτωματικά όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ, μεταξύ των οποίων και ο πλεον υψηλοσυνταξιούχος.
    Κι ενας μπλογκερ δε γίνεται να τσιμπάει σε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ διαρροές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οι πιο φρέσκοι από αυτούς προσλήφθηκαν από τον ρουσόπουλο, μερικοί από τον σημίτη και οι υπόλοιποι είτε από την τριετία μηστοτάκη είτε από την πρώτη μεταπολιτευτική επταετία καραμανλή.
    οι πασόκοι με αυτές τις αμοιβές είναι μια μειοψηφία και εξακολουθούν να εργάζονται..
    ερτιτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11:50 μάλλον δεν είδες ότι η ανάρτηση έχει ονοματεπώνυμο και στοιχεία. Δηλαδή τι ήθελες να την θάψει ο καφετζής;;
    Και αν διάβασες παραπάνω ένα σχόλιο από όλο τον κομματικό μπαξέ είναι.
    Πάντως αν έχεις στοιχεία για τους πασόκους που λες στείλτα στον καφετζή και αν δεν τα αναρτήσει θα τον κράξουμε τότε όλοι.

    Δεν έχει δείξει μέχρι τώρα τέτοια στοιχεία που τον κατηγορείς

    Ενας σιωπηλός θαμώνας που παρακολουθεί με προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε μαγκίτη 11.50 φαίνεται ότι ξέρεις πράμα από μέσα και πειράχτηκες. Για πες μας και άλλα ονόματα με στοιχεία και θα τα γράψει ο καφετζής. Αν ξέρεις τέτοιους Πασόκους ας τους μάθουμε και μεις, γιατί όλοι αυτοί είναι δεξιοί με πατέντα και καμικάζι για το κόμμα και την Ρουσόπουλινα. Πές μας ονόματα 'η σταμάτα να κάνεις σπαμάρισμα γιατί σας πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. συμβασιουχος says
    Ο Σφετσας που γραφεται ... ψαξτε
    το ...
    μηπως ειναι ο εξαιρετικος ηχοληπτης που πέθανε πριν μερικες μερες από καρκινο και δούλευε στην ΕΡΤ ακομη κι οταν έκανε χημειοθεραπείες ??
    ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αδικα φωναζετε και χαλατε τισ καρδιες περιμενετε λιγο να δουμε τι θα γινει ρε παιδια εδω προεκλογικα ακουσαμε λαγους πε πετραχιλια ...λετε ρε να τα ελεγε στα σοβαρα αυτα τα πραμματα ο Γιωργος ( η λες να ηταν πονηρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 70αρηδες;
    και μόλις τωρα βγάζουν "δοντάκια";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 9.09

    ρε ζωντόβολο φασιστομητσοτάκη της γνωστης πολυκατοικίας των φασιστοκαραταφέρηδων εσύ ρε μαλακόπραμα τα παίρνεις και θίχθηκες τόσο πεινασμένο σκυλί; άλλοι τα παίρνουν στο όνομα της ψήφου σου ηλίθιε.. εκτός και αν στέκεσαι στην ουρά να σε διορίσουν.

    καλά μου είχε πει ο παπούς μου..
    έξυπνος έντιμος και δεξιός δεν υπάρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διωξτε τους εδω και τωρα και απορω γιατι τους κρατισατε τοσο καιρο. Να που πηγαν τα λεφτα του λαου και κακως διαμαρτυρωνται οι Νεοδημοκρατες που επρεπε αντιθετα περαν της καταψηφισις της ΝΔ επρεπε να τους παρουν με τις λεμονοκουπες για να μην πω με τις μαγγουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΧΙ ΡΕ 9.37 ΧΑΖΟΠΑΣΟΚΕ ΚΙ ΕΣΥ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΝ ΤΩ ΩΚΕΑΝΩ..

    ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΗΔΕΙΩΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΑΣΟΚΙΑ ΖΩΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "...o εξαιρετικος ηχοληπτης που πέθανε πριν μερικες μερες από καρκινο και δούλευε στην ΕΡΤ ακομη κι οταν έκανε χημειοθεραπείες..." ήταν ο αδελφός του Ν. Σφέτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όποιος μετά από όλα τα παραπάνω δηλώνει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή είναι πανηλίθιος ή περιμένει να διοριστεί για να παίρνει κι αυτός παρόμοιο μισθό και σύνταξη.
    Ξυπνήστε, ποτέ δεν είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ''ΚΡΑΤΟΥΣ''
    ΕΛΕΟΣ!
    ΑΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΕ
    !Ο Ρ Γ Η!
    ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!
    ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2000 'ΑΝΘΡΩΠΟΙ'
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΟΥΜΕ!!!
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ!ΠΟΣΑ ΕΝΣΥΜΑ ΕΧΕΤΕ?
    ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ!Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου