Το πρόγραμμα Σταθερότητας

4




Ο soter σκιτσάρει για το καφενείο

Για περισσότερα σκίτσα στο skitso.biz

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    Που ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σκίζουν εδώ και κάποια χρόνια τα κολάν τους για την δημοκρατία, όταν γινόταν παραχώρηση στην Τσάντ και το ίδρυμα δημόσιας περιουσίας ?

    Με τί ανταποδοτικό όφελος δωρίστηκε μια ολόκληρη έκταση 8.866 τ.μ. με το κτίσμα μαζί.
    Πόσο οφελήθηκαν οι Έλληνες από αυτην την προσφορά ?
    Πόσο εύκολα οι σημερινοί κυβερνώντες προσφέρουν γή ?

    Τί ευθύνη έχει το GAP όταν χαρίζονται στρέμματα της χώρας στην μητέρα του, Τσάντ ?
    Που είναι όλοι αυτοί που σιχαίνονται την αδικία ?
    Που είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται την δικαιοσύνη ?
    Αφώνου και αλάλου γωνία ?

    Από πότε έχουμε άτυπη βασιλεία και προσφέρουμε εκτάσεις στη βασιλομήτωρ ?
    Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ?
    Τί είδους εξαπάτηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    =Philip Nielsen –
    - O Κωνσταντίνoς….στο Τατόι !!!!

    =Ποιάς κας[JV], συζύγου Υπουργού, είναι συνεταίρος ο Philip Nielsen????

    “”””Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…””””

    http://www.philipnielsen.gr/2009/10/3-39-52.htmlΤετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

    ….: όταν στη ζωή σου νομίζεις ότι είσαι μοναδικός κάνεις μεγάλο λάθος, όχι μόνο ήταν συμπαθητικός, όχι μόνο δουλεύει στην επικοινωνία, όχι μόνο είχε έρθει και αυτός οικογενειακώς με αυτοκινούμενο και iphone, αλλά είναι και πολύ καλός (καλύτερος) αθλητής. Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα...
    Θυμομαστε η παραμυθιαζομαστε με διαφορα.
    Ο Παπαντρεου, προσπαθει, δεν σας αρεσει???ο.κ θα ερθουν απ την Ευρωπη, τοτε ναδω τι θα κανετε, τοση κακια, αντιρρηση σε ολα τι σταθεροτητα ζηταμε??φταιμε, ολοι γιατι δεν ζητησαμε να τιμωρηθουν οι κλεφτες[εχουν ονοματεπωνυμο], γιατι ολο καποιο βολευαν ,σε θεδη, περισσευουν οι υπαλληλοι, ποσοι χουν μισθουες τρελλους...λοιπον φοροδιαφυγη, προνοια μηδεν ολα αρα.
    Η μανα του Παπαντρεου, δεν εχει παρει τιποτα, της εδωσε το διαζυγιο του Αντρεα, σταματηστε τα ψεμματα, ο Καραμανλης εκανε γιατρο[μακριατης], τη συζυγο, ο Τσιπρας , η αλλα, η Παπαρηγα δε δεχετε ελεγχο βιβλιων λοιπον???και καποιοι βαζουν βομβες να κανουν τι????να σκοτωσουν αθωο κοσμο, πατε αν εχετε κοτσια στους κλεφτες και φατε τους οχι τους αθωους Ελληνες ,που δουλευουν σα ζωα, πληρωνουν εφορια και σφιγγουν το ζωναρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ. Αυτό που πριν ήταν αδύνατον, τώρα είναι εφικτό και σύντομο. Δυσδιάκριτα τα όρια που χωρίζουν την απελπισία από τη δημιουργία. Βασικός νόμος της καθημερινής διαλεκτικής. Εδώ και τώρα. Να επιβληθούν ευρωπαϊκές, αστικοδημοκρατικές μεταρρυθμίσεις σ΄ αυτή τη δύσμοιρη χώρα. Ας πούμε. Πλήρης διαχωρισμός της Εκκλησίας από το Κράτος. Ας πούμε. Η καταστροφή του παλιού και η αναδημιουργία ενός νέου κράτους. Ας πούμε. Ανελέητος πόλεμος με τη φοροδιαφυγή. Ακόμα και ο πιο νομιμόφρων πολίτης φλερτάρει μονίμως με τη συναλλαγή. Γιατί; Μα, επειδή πιστεύει πως η κρατική μηχανή λαδώνεται με τη διαπλοκή. Να δώσω τα λεφτά μου να τα καταβροχθίσουν τα γνωστά τρωκτικά μου; Δεν σφάξανε. Εξ ορισμού, κράτος και πολίτης σε αντιπαλότητα εχθρική. Καμία εμπιστοσύνη σ΄ αυτή την αληπασαλίδικη υποταγή. Η χρεοκοπία είναι θεσμική. Η διαχείριση, παραλυσία κυβερνητική. Η καθυστέρηση, ανικανότητα πολιτική.
    Η κρίση είναι λύση. Αλλιώτικα, χρεοκοπία και ομηρεία τριτοκοσμική!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου