Ισλαμοφοβία: Κλειδί ειρήνης για την ‘πολιτισμένη’ Δύση

33
Γράφει ο Αϊκούτ Καδήρ

Υπάρχουν δυο ψυχικές εκφράσεις του μίσους. Το μίσος για τον άλλον και το μίσος για τον εαυτό μας. Και τα δύο έχουν κοινή ρίζα: την άρνηση του ατόμου να δεχτεί αυτό που του είναι «ξένο».

Κάθε μέρα σε όλες τις ιστοσελίδες και στα ΜΜΕ βλέπουμε ειδήσεις που μας παρουσιάζουν την Ισλαμική τρομοκρατία στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες και είναι εχθροί του Δυτικού κόσμου.

Παρακάτω παραθέτω ειδήσεις που είναι ενδιαφέροντα:

Η πρώτη είδηση έλεγε ότι δεν έχει μείνει κανένας Μουσουλμάνος στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη που δεν έχει φακελωθεί. Παρακολουθούν όχι μόνο τους Μουσουλμάνους αλλά όλους ανθρώπους 24/7. Θεωρούν τα προσωπικά τους δεδομένα ως αποδείξεις για τις εγκληματικές τους πράξεις. Όσοι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν φακελωθεί βρίσκονται επίσης και στις λίστες τρομοκρατών των κρατών και δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν την κατάργηση τους από αυτές τις λίστες.

Η δεύτερη είδηση μιλούσε για το ψυχολογικό πόλεμο που ασκείται κατά των Μουσουλμάνων. Το ίδιο υποστηρίζει και ο Douglas Prat που είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο Waikato. Προσπαθούν να παρουσιάσουν τους Μουσουλμάνους ότι συνδέονται με την τρομοκρατία. Ο Roger Coombs που είναι δημοσιογράφος στο Daily Telegraph σε μια ερώτηση που του απευθύνουν και τον ρωτάνε γιατί δημοσιεύετε άρθρα και ειδήσεις που παρουσιάζουν τους Μουσουλμάνους ως τρομοκράτες, απαντάει:

‘ Η δημοσιογραφία είναι επάγγελμα και γίνεται με οικονομικό σκοπό. Πουλάω καθημερινά τα φύλλα της ..........
εφημερίδας μου σε αυτούς που μου πληρώνουν για διαφημίσεις. Τρεις παράγοντες- λέξεις επηρεάζουν τις πωλήσεις της εφημερίδας: Ισλαμική τρομοκρατία, Ιράκ και David Becham.’

Δυστυχώς σήμερα τα ΜΜΕ χρησιμοποιούνται για να πετύχουν κάποιοι τα οικονομικά, πολιτικά και άλλου είδους συμφέροντα τους. Χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατούν τον κόσμο και για άσκηση ψυχολογικού πολέμου. Χρησιμοποιούνται για να χωρίζουν ανθρώπους, λαούς και χώρες. Είναι το πιο πετυχημένο όργανο άσκησης ελέγχου πάνω στους λαούς. Είναι ντροπή να παρουσιάζεις τον εαυτό σου από τα μια πλευρά ως δημοκράτης, υποστηρικτής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γέφυρα μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά και από την άλλη πλευρά να προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους να μισούν ο ένας τον άλλον υπηρετώντας παράλληλα και τους στόχους/ σκοπούς αυτών που ελέγχουν τον κόσμο. Αλλά αργά ή τέλος χαμένη είναι και θα είναι η Δύση, γιατί με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών σήμερα η αλήθεια δεν μένει κρυφή αλλά την μαθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Ο μόνος τρόπος της ειρηνικής συνύπαρξης είναι να σταματήσουν οι Δυτικοί να παρουσιάζουν τους Μουσουλμάνους ως τρομοκράτες.

Η Τρίτη είδηση αφορούσε τον Tarik Ramazan που ήταν πρόεδρος στο Ινστιτούτο Ισλάμ στην Αμερική, ο οποίος με τις ομιλίες του προσπαθούσε να επηρεάσει τους Μουσουλμάνους και τους επηρέαζε με τις ρατσιστικές, θρησκευτικές και εθνικές του απόψεις. Ως αποτέλεσμα τον απέλυσαν από την προεδρία. Ο λόγος για το οποίο έγινε αυτό ήταν ότι o Tarik Ramazan δυσκόλευε την ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ και στις δυτικές κοινωνίες.

Η τέταρτη και η τελευταία είδηση που είδα μιλούσε για μια έρευνα που έγινε στην Γερμανία πριν από κάποιους μήνες και έλεγε ότι οι περισσότεροι Γερμανοί όταν τους έλεγαν την λέξη ‘άλλοι’ είχαν αρνητική άποψη και συνήθως με αυτήν την λέξη ταύτιζαν τους Μουσουλμάνους.

Το κοινό σημείο σε όλες τις παραπάνω ειδήσεις ήταν η Ισλαμοφοβία. Από τη μια πλευρά η Δύση υποστηρίζει πως είναι πολιτισμένη, έχει δημοκρατικά καθεστώτα, υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα και είναι πολυπολιτισμική, αλλά από την άλλη πλευρά έχει μια ρατσιστική στάση απέναντι στους Μουσουλμάνους και όταν έχει αυτήν την στάση αγνοεί πλήρως τις παραπάνω αξίες και αρχές που ανάφερα.

Υπάρχουν πολλές τέτοιες παρόμοιες ειδήσεις, όπως οι παρακάτω:

- Τα σκίτσα που γελοιοποιούσαν τον Μωάμεθ, σε μια δανέζικη ακροδεξιά (μην το ξεχνάμε) εφημερίδα.

- Οι δηλώσεις του Πάπα (που ασφαλώς κάθε άλλο παρά αποκλειστικά θρησκευτικό ρόλο έχει) ενάντια στο Ισλάμ.

Ως συνέπεια όλων των παραπάνω δημιουργούνται σήμερα καθημερινά νέα προβλήματα και οι αποστάσεις μεταξύ του Δυτικού και Ισλαμικού κόσμου μεγαλώνουν συνέχεια. Στη Δύση υπάρχουν αξίες όπως ελευθερία λόγου, θρησκευτική και ατομική ελευθερία κ.ο.κ. . Οι παραπάνω αξίες βοηθούν ώστε διαφορετικοί άνθρωποι να συνυπάρχουν σε κλίμα ειρήνης και να εκμεταλλεύονται αυτές τις ελευθερίες και αρχές.

Ο μόνος τρόπος ώστε να ζήσουν ειρηνικά οι άνθρωποι είναι να υπάρχουν ελευθερίες. Δεν πρέπει να βλέπουμε ως εχθρούς τους ανθρώπους που ανήκουν σε άλλες θρησκείες, σε άλλες φυλές, σε άλλες εθνότητες κτλπ. Αντίθετα αν γίνονται τέτοιες διακρίσεις, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα αφού υπάρχει καταπάτηση τέτοιων αξιών.

Το Ισλάμ και το ιερό βιβλίο Κοράνι πουθενά δεν περιέχουν θέματα για πολέμους και για βία. Στην ουσία η θρησκεία αυτή διατάζει στους πιστούς της την ειρηνική συνύπαρξη, την αδελφοσύνη. Επίσης υποστηρίζει πως όποιος σκοτώσει μόνο και μόνον έναν άνθρωπο με στόχο να ξεκινήσει ένας πόλεμος, αποδέχεται το Ισλάμ ότι έχει σκοτώσει όλη την ανθρωπότητα. Όποιος σώσει την ζωή ενός άλλου ανθρώπου, αυτό μετράει σαν να έσωσε τη ζωή ολόκληρης της ανθρωπότητας. Το Ισλάμ είναι θρησκεία της ειρήνης και του σεβασμού. Διδάσκει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.

Η ισλαμοφοβία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τις διαφορές μεταξύ των θρησκειών. Είναι μια ρατσιστική επίθεση από τους ιμπεριαλιστές. Το Ισλάμ παίζει τον ίδιο ρόλο που παίζουν όλες οι θρησκείες. Από τη μια είναι το "όπιο του λαού". Από την άλλη μπορούν να γίνονται και σημαία για ανθρώπους που θέλουν να παλέψουν ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση.

Είναι δικαίωμα! του κάθε ανθρώπου να δέχεται το Ισλάμ. Μιλάω για το γνήσιο Ισλάμ και όχι για το Ισλάμ που καταπιέζει. Ελπίζω να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την ισλαμοφοβία.

Οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων πρέπει να τους συνδέουν και όχι να δημιουργούν περισσότερη εχθρότητα και μίσος μεταξύ τους. Δυστυχώς σήμερα η Δύση προσπαθεί να παρουσιάσει όλους τους Μουσουλμάνους ως τρομοκράτες και κίνδυνο για ολόκληρη την ανθρωπότητα, εξαιτίας κάποιων συγκεκριμένων Μουσουλμάνων τρομοκρατών όπως ο Bin Laden και οι παρόμοιοι του επειδή για την επίτευξη των σκοπών τους χρησιμοποιούν βία. Μάλιστα για να δυναμώσει η Δύση την ισλαμοφοβία μέσα στις μάζες χρησιμοποιεί και τους ισλαμοφασίστες σα βασικούς προβοκάτορες στην υπηρεσία του.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των δημοσιεύσεων και της προπαγάνδας κατά του Ισλάμ οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τους Μουσουλμάνους ως εγκληματίες, τρομοκράτες και κακούς ανθρώπους. Όλες οι κοινωνίες ως έμμεσο αποτέλεσμα θα εξελιχτούν σε κλειστές κοινωνίες και προκατειλημμένες κοινωνίες.

Τελειώνοντας να τονίσω ότι δεν είναι εχθροί του Ισλάμ οι Δυτικοί λαοί. Απλώς οδηγούνται από τα ΜΜΕ και από αυτούς που ελέγχουν τον κόσμο. Δεν φταίνε οι λαοί σε τίποτα. Την ευθύνη την έχουν τα ΜΜΕ περισσότερο και αυτοί που ονειρεύονται την νέα παγκόσμια τάξη χωρίς την ύπαρξη των Μουσουλμάνων ή ακόμα και ανθρώπων.

Μετά τις 11 Σεπτέμβρη και μετά τα σκίτσα του Μωάμεθ στη Δανία, μετά το δημοψήφισμα στην Ελβετία για τα τζαμιά είμαστε σε περίοδο που ευνοεί την ισλαμοφοβία. Τι σημαίνει σήμερα να είναι κανείς ισλαμιστής; Σημαίνει να υποστηρίζει την επίθεση της 11ης Σεπτέμβρη; Όχι βέβαια

Όπως όμως έχει αποδείξει η ιστορία, είναι μεν εύκολο να κατηγορείς τον “άλλο” αλλά τελικά όλος αυτός ο θυμός και ο φόβος, θα γυρίσει κάποια στιγμή μπούμερανγκ κατά πάνω τους!

Του Αϊκούτ Καδήρ

B' έτος Νομικής ΔΠΘ

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια
  1. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εσύ Καδήρ τι κάνεις;Προπαγάνδα υπέρ του ανθελληνικού νομοσχεδίου;Σου ζήτησε κανείς να μας πεις τι λέει το κοράνι σας;Αμφιβάλεις ότι η δύση είναι πολιτισμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Μουσουλμανικά ΜΜΕ τουλάχιστον δεν δείχνουν τους Χριστιανούς σαν τρομοκράτες.
    Ενώ αν ανοίξεις τώρα αυτή τη στιγμή CNN / BBC μιλάει για Μουσουλμάνους τρομοκράτες.
    + Πρόσεξε τι γράφει..
    Δεν κατηγορεί το άρθρο τους λαούς.
    Μόνο ΜΜΕ και όλους όσους ευθύνονται για την κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

    ΑΙΛΑς ΑΙΛΥΝΟΝ ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΥΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και αν γράψει ο Καδήρ, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον "πολιτισμό" του ισλάμ...
    Κλείνοντας το κείμενό του, δεν ξεχνάει να μας θυμίσει ότι ο θυμός και ο φόβος, θα στραφούν προς τα επάνω μας...
    "Όπως όμως έχει αποδείξει η ιστορία, είναι μεν εύκολο να κατηγορείς τον “άλλο” αλλά τελικά όλος αυτός ο θυμός και ο φόβος, θα γυρίσει κάποια στιγμή μπούμερανγκ κατά πάνω τους!"
    Εύγε Καδήρ, και κάθε Καδήρ, που αρχίσατε να τρέχετε στα ελληνικά ιστολόγια για να περάσετε την προπαγάνδα που σας χρέωσαν... Έυγε παλικάρι μου, τα έβγαλες τα λεφτά των χορηγών σου για τις σπουδές σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγματι αυτό κατάλαβες εσύ από την παραπάνω πρόταση που χρησιμοποίησε ο αρθρογράφος;
    Τινα σου πω..
    Διάβασε το προσεκτικά.. Εννοεί τις οργανώσεις που προσπαθούν να διαδώσουν την Ισλαμοφοβία και λέει ότι θα γυρίσει ο φόβος και ο θυμός αυτός κατά αυτών των οργανώσεων..
    ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.. ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΠΤ..
    Διάβασμα με προσοχή λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δειτε οσοι αντεχετε αυτο το βιντεο σχετικα με τους Μουσουλμανους και μετα πειτε μου

    http://www.greektube.org/content/view/63658/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=eAMAjrbJKRc

    DEITE KAI AFTO....
    GIA NA MIN TA VLEPETE OLA APO TIN DIKIA SAS PLEVRA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ἄλλο τὸ τί λέει τὸ Κοράνι, ἄλλο τὸ τί λένε τὰ ΜΜΕ, ἄλλο τὸ τί πιστεύει ὁ λαὸς καὶ ἄλλο τὸ τί συμβαίνει στὴν Ανατολή.

    Το Κοράνι ἔχει στοίχους όπου μιλάει γιὰ τὸ τί παθαίνει ὁ ἄπιστος και διάφορα τέτοια ὅπως και ο Χριστιανισμὸς στὰ βιβλία του ἔχει ὅλο σφαγὲς ποὺ γίνονται γιὰ τὸ καλὸ τῶν Ἑβραίων καὶ γιατὶ τσαντίστηκε ὁ Θεός.

    Τὰ ΜΜΕ βγάζουν λεφτά καὶ εἶναι ὄργανα διαφόρων καὶ παίρνουν γραμμὴ καὶ λένε ὅ,τι θέλουν.

    Τὸ πόσο εἶναι φανατισμένος κάποιος εἶναι και προσωπικὸ στοιχεῖο ἀλλὰ καὶ πολιτισμικό. Ὁ θρησκευτικὸς νόμος γενικὰ στὴν Ἀνατολὴ κυβερνᾶ κκαὶ γίνονται αἴσχη ὅπως ἄλλωστε αἴσχη συμβαίνουν καὶ στὴν Δύση. Θανατικὲς ποινὲς ἂς ποῦμε στὶς ΗΠΑ.

    Ὁ φίλος μας μιλάει γιὰ ΗΠΑ γενικὰ ἀλλὰ νομίζω ὅτι θέλει νὰ ὑπονοήσει γιὰ Ἑλλάδα κάτι.

    Ὡραῖα θὰ τοῦ λύσω τὶς ἀπορίες.

    Δὲν ἔχει κανένας Ἕλληνας πρόβλημα με τὸ Ἰσλάμ, ΑΛΛΑ, ὑπάρχει ἕνα ἀλλά,

    1)Ἡ μαζικὴ εἰσαγωγὴ μουσουλμάνων καὶ μόνο λαθρομεταναστῶν στὴν Ἑλλάδα δὲν εἶναι καθόλου τυχαία.

    2)Οἱ λαθρομετανάστες ποὺ μπαίνουν δὲν ἀπελαύνονται ὅπως ἐπιβάλλει ὁ νόμος ἀλλὰ ἔχουν καὶ περίθαλψη καὶ τριγυρνᾶνε ἀνενόχλητοι καὶ κάνουν ὅ,τι θέλουν. Λένε ὅλοι ὅτι εἶναι ἀπὸ τὸ Ἰράκ καὶ θέλουν ἄσυλο ἐνῶ κάνεις δὲν ξέρει ποιοί εἶναι καὶ τί θέλουν πραγματικά. Ὁπότε δὲν εἴμαστε ὑποχρεωμένοι οὔτε νὰ γίνουμε μουσουλμάνοι γιὰ νὰ μὴν νιώθουν ἄσχημα οὔτε νὰ τοὺς χτίζουμε τζαμιὰ μὲ τὰ λεφτά μας ποὺ ἤδη πληρώνουμε πολλὰ γιὰ νὰ τοὺς γιατρεύουμε καὶ να τοὺς δίνουμε συντάξεις τοῦ ΟΓΑ ἐνῶ αὐτοὶ δὲν φορολογοῦνται καὶ δὲν πληρώνουν τίποτα.

    3)Δὲν εἶμαστε ὑποχρεωμένοι νὰ ἀνεχόμαστε τὶς διάφορες παραξενιές τους τοῦ τύπου, σφαγὲς μεταξὺ Σομαλῶν καὶ Ἰρακινῶν καὶ Σουνιτῶν καὶ Σηιτῶν ἐπειδὴ ὁ ἕνας πιστεύει ὅτι ο Μωάμεθ εἶχε μούσια ἐνῶ ὁ ἄλλος πιστεύει ὅτι ἦταν ξυρισμένος.

    4) Δὲν εἶμαστε ὑποχρεωμένοι νὰ ἀνεχόμαστε τὶς ληστεῖες τους, τοὺς βιασμούς, τὶς σφαγὲς καὶ ὅλα τὰ συναφὴ εἴτε πρὸς ἐμὰς εἴτε μεταξύ τους.

    5) Δὲν εἶμαστε ὑποχρεωμένοι νὰ ἔχουμε πλατεῖες γιὰ νὰ κάνουν κούνια τὰ παιδιά τους 4 ἡ ὥρα τὴ νύχτα φορτωμένα μὲ ναρκωτικά γιὰ νὰ μὴν μπορεῖ νὰ ἐπέμβει ἡ ἀστυνομία.

    6)Δὲν εἴμαστε ὑποχρεωμένοι νὰ βλέπουμε τὴν χώρα μας νὰ καίγεται ἐπειδὴ ἕνας ἐγκληματίας ποὺ εἶναι τώρα φυλακὴ εἶπε ὅτι δῆθεν τοῦ σκίσανε τὸ Κοράνι, πράγμα ποὺ ἀπεδείχθη ὅτι δὲν ἔγινε, ὁ ὁποῖος ἦταν Σύριος καὶ δήλωνε Ἰρακινὸς γιὰ νὰ μὴν ἀπελαθεῖ.

    Αὐτὰ γιὰ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κανιβαλική σαρία, ο συνεχής τρόμος όλων, αυτό είναι το φοβικό ισλάμ, που δεν έχει καταλάβει ότι σε λίγο τελειώσουν τα πετρέλαια θα φάει τις σάρκες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ
    ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ?

    ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν φτάνουν τα προβλήματα μας, η φτώχεια μας ασχολούμαστε και με τα προβλήματα αυτών που μας αδειάζουν οι τούρκοι στα νησιά του Αιγαίου. δεν ζήτησε κανεις από τα ζώα του ισλαμ να έρθουν στη απολίτιστη δύση. να μείνουν στις πολιτισμένες πατρίδες τους. και δεν θα μας λείψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΙΡΑΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΑΘΕΩΝ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΚΑΔΙΡ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ? ΓΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ? ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΩΝ?. ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΕΦΑΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΟΜΩΑΜΕΘ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα σχετικό ανέκδοτο:

    Ένας άντρας περπατά στη Νέα Υόρκη όταν βλέπει ένα κοριτσάκι κατάματωμένο και ένα σκύλο να είναι από πάνω της. Χτυπάει τον σκύλο στο κεφάλι, και σώζει τη ζωή του κοριτσιού. Η μητέρα τρέχει κατά πάνω του:
    - Σε ευχαριστώ, είσαι ήρωας, αύριο όλες οι εφημερίδες θα γράφουν για τον γενναίο ΝεοΥορκέζο που έσωσε τη ζωή μικρού κοριτσιού.
    - Μα δεν είμαι ΝεοΥορκέζος.
    - Τότε θα γράφουν για τον γενναίο Αμερικάνο που έσωσε τη ζωή μικρού κοριτσιού.
    - Μα ούτε Αμερικάνος είμαι.
    - Και τι είστε τότε;
    - Ιρανός, απαντά.
    Την επομένη βλέπει πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες:
    "Μουσουλμάνος εξτρεμιστής δολοφόνησε Αμερικανό σκύλο"

    Ο νοών νοείτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ἕνα ἄλλο ἀνέκδοτο.

    Μιὰ φορὰ ἕνας πάει μὲ μιὰ λάμα νὰ σφὰξει ἕναν περαστικὸ στὴν Ἑλλάδα.

    Τὸν πιάνουν οἱ μπάτσοι καὶ τοῦ λένε θὰ πᾶς φυλακὴ ἀληταρά.Τὸν πᾶνε στὸ τμήμα καὶ δαγκώνει τὸν ἀστυνομικὸ καὶ οἱ μπάτσοι προσπαθοῦν νὰ τὸν σταματήσουν νὰ μὴν ξεφύγει. Μπορεῖ νὰ ἔφαγὲ καὶ καμμιὰ ἔξτρα σφαλιάρα.

    Τὴν ἄλλη μέρα ἔλεγαν οἱ ἐφημερίδες.

    <>

    Ὁ νοὼν νοεῖτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ἕνα ἄλλο ἀνέκδοτο.

    Μιὰ φορὰ ἕνας λαθρομετανάστης πάει μὲ μιὰ λάμα νὰ σφὰξει ἕναν περαστικὸ στὴν Ἑλλάδα.

    Τὸν πιάνουν οἱ μπάτσοι καὶ τοῦ λένε θὰ πᾶς φυλακὴ ἀληταρά.Τὸν πᾶνε στὸ τμήμα καὶ δαγκώνει τὸν ἀστυνομικὸ καὶ οἱ μπάτσοι προσπαθοῦν νὰ τὸν σταματήσουν νὰ μὴν ξεφύγει. Μπορεῖ νὰ ἔφαγὲ καὶ καμμιὰ ἔξτρα σφαλιάρα.

    Τὴν ἄλλη μέρα ἔλεγαν οἱ ἐφημερίδες.

    Ἀστυνομικὸς κρατεῖται προφυλακισμένος γιατὶ κακοποίησε ἄμοιρο χιλιανὸ μετανάστη. Ὁ χιλιανὸς νοσηλεύεται, τρώει και πίνει τσάμπα, πῆρε πολιτικὸ ἄσυλο(ἐνῶ προέρχεται ἀπὸ δημοκρατικὴ χώρα) καὶ σε λίγο θὰ ψηφίζει.

    Ὁ νοὼν νοεῖτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αϊκούτ, επειδή βιάζομαι θα σχολιάσω μόνο την προτελευταία παράγραφο που γράφεις:

    "Μετά τις 11 Σεπτέμβρη και μετά τα σκίτσα του Μωάμεθ στη Δανία, μετά το δημοψήφισμα στην Ελβετία για τα τζαμιά είμαστε σε περίοδο που ευνοεί την ισλαμοφοβία. Τι σημαίνει σήμερα να είναι κανείς ισλαμιστής; Σημαίνει να υποστηρίζει την επίθεση της 11ης Σεπτέμβρη; Όχι βέβαια"

    1) Μετά τις 11 Σεπτέμβρη ...
    Δηλαδή έπρεπε οι πολίτες της Δύσης να νοιώθει πιο φιλικά απέναντι στο Ισλάμ και στο κορανι;
    Ξέρεις πόσες φορές οι εγκέφαλοι της τραγωδίας των πύργων αναφέρθηκαν στο κοράνι; Δεν μιλάνε για ιερό πόλεμο;
    2) ...και μετά τα σκίτσα του Μωάμεθ ...
    Όχι "μετά τα σκίτσα του Μωάμεθ" αλλά μετά το θόρυβο που ξεσήκωσαν οι φανατικοί οπαδοί του Μωάμεθ.
    Μέχρι σημείου επικήρυξης έφτασαν.
    3) Τι σημαίνει σήμερα να είναι κανείς ισλαμιστής;
    Ρωτας αλλά δεν απαντάς. Μας λες τι ΔΕΝ είναι και όχι ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    Ο θρησκευτικός φανατισμός ειναι πάντα επικίνδυνος.
    Αϊκούτ, έχουμε διαφορετικές πολιτισμικές αξίες.
    Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν κάνουν και οι Δυτικοί εγκλήματα αλλά σήμερα δεν τα κάνουν πλέον στο όνομα του θεού τους. (Ναι, κάποτε βασάνιζαν, σκότωναν, έκαιγαν στην πυρά δυστυχισμένες γυναίκες για να τις εξαγνίσουν)
    Αλλά σήμερα:
    Δεν αναγκάζουν τις γυναίκες να κρύβουν το πρόσωπό τους.
    Δεν λιθοβολούν γυναίκες επειδή έχουν γκόμενο ούτε επειδή απάτησαν τον άντρα τους ούτε (πολύ χειρότερο) επειδή βιάστηκαν.
    Δεν κόβουν τα δάχτυλα από τα μικρά κοριτσάκια επειδή έβαψαν τα νύχια τους.
    Και δεν σκοτώνονται χαρούμενα ελπίζοντας να πάνε στον Παράδεισο.
    Αυτό εσύ το λες Πολιτισμό;
    Κατάλαβες Αϊκούτ ΠΟΥ διαφέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τί νὰ πῇ μωρὲ ὁ Ἀικούτ; Πληρωμένη πέννα εἶναι ποὺ μᾶς τσιγκλάει συνέχεια μὲ κάτι ψευτοσοφιστικὲ ἀναρτήσεις γιὰ νὰ τσιμπήσουμε καὶ νὰ ἀντιδράσουμε καὶ νὰ λένε μετὰ οἱ ΜΚΟ "βλέπετε ρατσιστὲς ποὺ εἶναι οἱ Ἕλληνες". Τίποτα μὴν τοῦ ἀπαντᾶτε, καὶ ἐγὼ κακῶς κάθομαι καὶ ἀσχολοῦμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαστε ρατσιστές! Δεν είμαστε;
    Εσύ φίλε μου που γράφεις ακριβώς από πάνω, πως είσαι σίγουρος ότι είναι πρακτορας π.χ. ο αρθρογράφος;
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ..
    Δεν αντιδράμε, αλλά υποστήριζουμε από πάνω οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τους Αμερικανούς π.χ. ΕΛΙΑΜΕΠ, αλλά αν δούμε κάποιον ανεξάρτητο άνθρωπο που θέλει να εκφράσει την άποψη του κάνουμε τη ζωή δύσκολη.
    Γιατί; Γιατί είναι μέλος διαφορετικές θρησκείας...
    Εφόσον κάνουμε τέτοιες ανοησίες, ποια θα είναι η διαφορά μας απο τους υπόλοιπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ορίστε και ένας θάνατος πιτσιρίκας με λιθοβολισμό....και ξύλο....

    http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_5250.html

    Μεγάλος πολιτισμός.....είμαστε ρατσιστές, δεν αφήνουμε τους πακιστανούς να μας λιθοβολούνε


    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οἱ διάφοροι ποὺ λένε ὅτι εἴμαστε ρατσιστὲς ἐπειδὴ τοὺς ἔχει κάνει πλύση ἐγκεφάλου κάποια ΜΚΟ ἢ κανένα ΚΚΕ νὰ ἔχουν στὸ μυαλό τους κάπου ὅτι ὅταν ἡ μάνα τους καὶ ἀδερφή τους βρεθεῖ στὴν θέση τῆς κοπέλας ποὺ τη βιάζανε δυό μέρες τὴν πρωτοχρονιὰ καὶ τὴν σφάξανε καὶ τὴν πετάξανε, τότε λοιπόν, θὰ ξεχάσουν τὰ ἀντιρατσιστικά τους καὶ θὰ βγοῦν μὲ τὸν μπαλτὰ ἔξω καὶ θὰ παίρνουν κεφάλια.

    Γιατὶ αὐτὴ ἡ εἴδηση ὅπως καὶ ὁ Βολιώτης ποὺ τοῦ σπάσανε τὸ κεφάλι 10 Ἀλβανοὶ, τὶς πνίξανε τὶς εἰδήσεις αὐτὲς γιατὶ θῆτες ἦσαν ἀλλοδαποί καὶ μᾶς λιβανίζανε τὸν δολοφόνο τὸν χιλιανό τὸν "καημένο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχουμε νόμους φίλε.
    Εάν ο κάθε τρελός βγει στο δρόμο για εκδίκηση θα γίνει χαμός..
    Δικαιοσύνη πάνω από όλα. Αλλά όχι ιδιωτική... Δικαιοσύνη που παρέχεται από το κράτος σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλὰ ἐσὺ δὲν καταλαβαίνεις.

    Λέω ὅτι ὅλοι οἱ "ἀντιρατσιστές" μόλις τοὺς βιάσει ὁ πακιστανός τὴν κοπέλα τους τότε τὰ ξεχνᾶνε ὅλα καὶ γίνονται "ρατσιστές".

    Γιατὶ παίζουν τὸ ρολάκι τους μέχρι νὰ τοὺς χτυπήσει τὴν πόρτα ἡ ἀλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε παιδί μου, από την μιά σε καταλαβαίνω, από την άλλη η σχέση είναι προβληματική.

    Μέχρι τον 6ο μΧ αιώνα, μας την έπεφταν οι Πέρσες. Μετά ήρθαν οι Μουσουλμάνοι. Τότε δεν υπήρχε πετρέλαιο, και, άγνωστο γιατί, μας την πέσατε πανευρωπαϊκά. Και κάπως βγάλατε και όνομα ότι ή μαζί σας ή μας κόβετε κεφάλι. Μετά το τροπάρι το πήραν οι Τούρκοι. Τι να κάνουμε... όλο μαζί το μουσουλμανικό δεν είναι πολύ δημοφιλές.

    Γελιογραφίες για χριστιανικά ή εβραϊκά πράγματα είναι γεμάτος ο κόσμος. Από αστεία μέχρι κακόγουστα. Βγήκαν όμως γελιογραφίες του Προφήτη και έγινε τζιχάντ. Δεν μας χέ.....

    Εντάξει... σας τύλιξαν οι Αγγλοι και έφτιαξαν το Ισραήλ. Πριν πάει το Ισράηλ εκεί, ήταν ακριβώς ότι είναι και γύρω γύρω από το Ισραήλ. Εν τάξει, σας βουτάνε το πετρέλαιο. Μα και μεταξύ σας καθήσατε ο ένας στο σβέρκο του άλλου ο Ιρακινός Σαλαντιν, οι Πέρσες... μουσουλμάνοι όλοι.

    Δεν ανακαλύψατε εσείς την τρομοκρατία, αλλά από τον ψυχρό πόλεμο και τον πόλεμο των 6 ημερών, έχετε κάνει ότι μπορείτε να ταυτιστείτε με αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θὰ πῶ κάτι καὶ νὰ τὸ θυμᾶται ὁ Ἀικούτ.

    Ἄκουσα ὅτι ἔγραψε ἡ Ελ Παΐς ἡ Ἰσπανικὴ ἐφημερίδα(φυσικὰ τὰ ἑλληνικὰ ΜΜΕ μούγκα) ὅτι μουσουλμάνοι στὴν Καταλονία καταδικάσανε σὲ θάνατο μὲ θρησκευτικὸ νόμο μεταξύ τους μία γυναίκα καὶ τὴν ἔσωσε ἡ ἀστυνομία καὶ μετὰ πῆγαν οἱ πολιτισμένοι μουσουλμάνοι καὶ πετάγανε πέτρες στὸ τμῆμα.

    Νὰ ξέρεις Ἀικούτ ὅτι ὅταν θὰ ἀρχίσουν νὰ γίνονται αὐτὰ στὴν Ἑλλάδα καὶ ξεσηκωθοῦμε οἱ Ἕλληνες θὰ σᾶς πάρει ὁ διάολος ὅλους τοὺς μουσουλμάνους. Θὰ σᾶς πετάξουμε στὴν θάλασσα νὰ πᾶτε κολυμπώντας στὴν φίλη πατρίδα σας Τουρκία(ποὺ εἶναι μεγάλη δύναμη ὅπως ἔλεγες σὲ προηγούμενη ἀνάρτησή σου) καὶ στὸ Πακιστὰν καὶ ἐκεῖ ἐλέυθερα νὰ καταδικάζεται ὁ εἷς τὸν ἄλλο σὲ θάνατο ἐπειδὴ ἔχει γκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ασε μας ρε κάφρε καδήρ, πως σε λένε!
    Το ισλαμικό δόγμα είναι απο την γέννησή του βαρβαρικό και εγκληματικό.
    Δεν υπάρχει άλλο δόγμα που να επιτάσσει θάνατο αλλοθρήσκων.
    Τον ρόλο που εσύ παίζεις τον ξέρουμε.
    Η δοσίλογη κυβέρνηση που εχουμε σήμερα μονο ανάμεσα σε ισλαμιστές μπορεί να βρη συμπαραστάτες.
    Λοιπόν αντε βγάλε τον σκασμό και μη μας τα πρήζεις κάφρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. για πες μας κύριε τού Ισλάμ(η Ορθοδοξία τα χάλια της έχει,εννοείται!),για πες μας,όμως,εκείνον τον Δανό σκιτσογράφο θα τον κυνηγάει το Ισλάμ έως να τον εξοντώσει,επειδή τόλμησε να κάνει σάτιρα;Για πες μας για τούς βομβιστές τού Ισλάμ που σκοτώνουν αθώους ανθρώπους ,πιστεύοντας ότι θα τρώνε πιλάφια στον παράδεισό σας...(κι ο χριστιανικός παράδεισος παραμυθάκι,βέβαια).Για τον Ρούσντι έως πότε θα τον κυνηγάει το Ισλάμ ,να τον σκοτώσει,επειδή τόλμησε να γράψει ένα βιβλίο;(και οι εδώ Ταλιμπάν κυνηγάνε την Δραγώνα,επειδή τολμησε να βγάλει βιβλίο).Ρε,δεν πάτε,μην πω....,εσείς κι οι κωλοθρησκείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε ΠΟΜΑΚΕ ΑΙΚΟΥΤ!

    Επειδή είμαστε συντοπίτες , σε παρακαλώ πόλυ να μας απαντήσεις για την καταπίεση που δέχεται το πομάκικο στοιχείο της περιοχής δηλ. ο λαός σου απο το μουσουλμανικό στοιχείο του ψευτομουφτη και του προξενείου!!

    φέτος υπάρχει μια ραγδαία αύξηση της μαντίλας που φοράνε τα κορίτσια στο σχολείο!!
    ΟΠΩΣ ΔΙΈΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ!!!!!!!!
    για πες μου σε παρακαλώ σε τι αποσκοπεί η επιδότηση της μαντίλας με χρηματικό ποσό απο τους γνωστούς κύκλους που γνωρίζουμε;

    Ποιός καταπιέζει τον λαό σου στην περιοχή μας οι Χριστιανοί ή οι εγκάθετοι που γνωρίζουμε πολύ καλά και εγώ και εσύ;

    για αυτό το σημαντικό θέμα ποιά είναι η θέση σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εστω ρε φιλε, οτι ερχεται διπλα στο σπιτι σου μια οικογενεια μεταναστων, οι οποιοι εχουν την συνηθεια να εκτρεφουν και να ελευθερωνουν ποντικια διοτι καθε ποντικι και ψυχη καθε ψυχη και... Ή εστω ότι στην γειτονια σουμ καταφθανουν εξαθλιωμενοι οικονομικοι προσφυγες απο το Εξαθλιασταν, και οι οποιοι εχουν μαθει απο την θρησκεια τους οτι ολες οι γυναικες ειναι του θεου και οτι ειναι αμαρτια αν δεν τις "περιποιηθεις" οπου τις συναντησεις!!..Ή εστω οτι απο το Χασισταν φθανουν εξαθλιωμενοι οικονομικοι μεταναστες των οποιων η θρησκεια επιβαλλει τρεις φορες την ημερα θυμιαμα στον αγιο Εφταφυλλο μεγαλη η χαρη του, εσενα δεν θα σε ανησυχουσε αυτο..Αρα η συγκατοικιση εχει ορισμενες προϋποθεσεις, χωρις αυτες υπαρχει προβλημα, το οποιο δεν ειναι ουτε ρατσισμος ουτε ξενοφοβια, ειναι αυτονοητη αμυνα σε προτυπα επικινδυνα για το υπαρχον..Θελει μυαλο για να το καταλαβει καποιος αυτο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. “Κατι αρχιζει να γινεται σ’ αυτη τη χωρα. Το σημερινο καλεσμα για τον αγνωστο στρατιωτη ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.
    Κοσμος πολυς.
    Περισσοτερος απο καθε αλλη φορα. Παιδακια, χαμογελα, σημαιες.

    Φίλοι που πήγαν, “έπαθαν”…
    Μου είπαν ότι ήταν περίπου τρείς χιλιάδες κόσμος, οι δρόμοι είχαν κλείσει, δύο ή τρείς μεγάλες ελληνικές σημαίες και τραγουδούσαν όλοι μαζί τον Εθνικό μας Ύμνο!!! Εννοείται ότι οι Εύζωνες τα είχαν “χάσει” από τον πολύ κόσμο που τους καταχειροκροτούσε!!!

    George, τα βλέπεις αυτά…???
    Με το τίποτα και μαζεύτηκε τόσος κόσμος.
    Συνέχισε εσύ το βιολί σου, να μας πατάς τον “κάλο” με τα μεταναστευτικά σου σχεδιάκια και όλα τα άλλα και θα καλοπεράσεις…..

    Κάνε κανένα αστείο να μην αποσύρεις το εθνοκτόνο νομοσχέδιο περί μεταναστών και να σε δώ τί θα κάνεις όταν δείς εξαγριωμένη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα να απαιτεί το αυτονόητο να τηρηθεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Και όλα αυτά με ένα απλό κάλεσμα από άρθρο του Φάηλου και μερικά blogs.
    Ας ετοιμαστούμε για ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης gameviewer.net ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/gameviewer.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου