Και βουλευτές στο ταμείο της ΕΡΤ

13


Δυο βουλευτές του ΠαΣοΚ σύμφωνα με το πρωτοσέλιδό της Real News, ενώ δεν κάνουν τίποτα αμείβονται και από την ΕΡΤ.
Πρόκειται για την Άρια Αγάτσα, βουλευτή Βοιωτίας η οποία πριν από τις εκλογές παρουσίαζε το δελτίο των 12 και τ
ων 3μ.μ. καθημερινά στη ΝΕΤ και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς κάνει και τον Παντελή Ασπραδάκη βουλευτή στο υπόλοιπο Αττικής , ο οποίος πληρώνεται από ΕΡΤ ως Διευθυντής Λειτουργίας Ελληνικής Ραδιοφωνίας.και εκλεγμένος στο Ανώτατο Συνδικαλιστικό Όργανο της ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ) .

Στην ΕΡΤ ακόμα δουλεύει και η Μάγια Τσόκλη η οποία ακόμα και τώρα που είναι βουλευτής κάνει εκπομπές. Τώρα πως μπορεί να συνδυάζει τα ταξίδια στην άκρη του κόσμου και τα βουλευτικά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μόνο η ίδια και η ΕΡΤ γνωρίζουν....

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. αααα.. σε παρακαλώ !
    στο μαγαζί τους μπαμπά τους.... και λίγοι είναι.
    Μόλις περάσει ο Μάρτης, θα βαρεθούμε να μετράμε τέτοια αλάνια.
    Γιατί νομίζεις τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο !!!!

    Θα φύγουν οι προηγούμενοι, που ούτε Ν.δ. δεν ήταν καλά - καλά και θα γεμίσει πάλι το ωραίο πράσινο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να χρέωσε τη χώρα η ΝΔ με 50 δις €... τα υπόλοιπα 250 δις € όμως έχουν άλλο ονοματεπώνυμο... γράφουν πάνω ΠΑΣΟΚ-Ανδρέας...

    Τα ίδια όσον αφορά τη δημιουργία του ελλείμματος έχουμε ακούσει από το ΠΑΣΟΚ για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μας λένε ότι ήταν καταστροφική και εκτίναξε το έλλειμμα από το 65% του ΑΕΠ στο 100%!!! Για να δούμε τι λένε και τα νούμερα... τα πραγματικά εννοείτε και όχι τα "νούμερα" οι ΠΑΣΟΚοι:

    Oταν αφαιρεθούν οι δαπάνες για τόκους δανείων που πάρθηκαν από τον Αντρέα, το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το έτος 1990, όταν το ΠΑΣΟΚ παράδωσε την διακυβέρνηση της χώρας, ήταν το τεράστιο για την εποχή 1,7 δις €. Τα επόμενα έτη με τις συντονισμένες προσπάθειες της ΝΔ και του Μητσοτάκη, το έλλειμμα για άλλη μια φορά επί ΝΔ, όχι μόνο μειώθηκε... αλλά έγινε και πλεόνασμα!!!

    Ο Προϋπολογισμός του 1992 έκλεισε με πλεόνασμα 536 εκατ €!!!
    Μάλιστα μερικές μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 1993, τα ΝΕΑ (ναι τα ΝΕΑ καλά διαβάσατε...) είχαν κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο:

    ΛΕΥΚΗ ΤΡΥΠΑ 180 δις (δρχ) βρήκε το ΠΑΣΟΚ!!!

    Το 1993 ο προϋπολογισμός έγραψε έλλειμμα 220 εκατ. € επειδή στους τρεις μήνες που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έκανε το ίδιο κόλπο όπως και τώρα... μετέφερε έσοδα του 1993 στο 1994 και έξοδα από το 1994 στο 1993 ώστε να μειώσει το πλεόνασμα και να το εμφανίσει σαν έλλειμμα... την κατέχουν από χρόνια αυτή την τέχνη...

    Συμπέρασμα:
    Ο Μητσοτάκης που κυβέρνησε από το 1990 έως το 1993 επιβάρυνε τις επόμενες γενεές με μόνο 1,9 δις €.

    Συνολικά η ΝΔ και οι Κυβερνήσεις της 90-93 και 04-09 δημιούργησαν χρέη:

    1,9 δις € (90-93) + 6,9 δις € (04-09) = 8,8 δις €

    Ακόμα και αν χρεωθεί η ΝΔ όλο το δημόσιο χρέος πριν το 1981, ακόμα 1,9 δις €, φτάνει στα 10,7 δις...

    θέλετε να χρεώσουμε και άλλα 20 δις τόκους γι' αυτά τα 10,7 δις χρέος που δημιούργησε η ΝΔ από το 1974;

    Εγώ θα της χρεώσω 40 δις € τόκους για να είμαι απλόχερος με τους ΠΑΣΟΚους!!

    Άρα η ΝΔ χρέωσε τη χώρα με 50 δις € ...

    Τα υπόλοιπα 250 δις € χρέους όμως τους τα χαρίζουμε...
    μιας και γράφουν πάνω το ονομά τους και προπάντων του ολετηρα της χωρας και ιδρυτή τους τον οποίο ακόμα πληρώνουμε μιας και ήταν η ρίζα του κακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένα καθεστώς στην Ελλάδα, από παλιά, να εισπράττουν δυό μισθούς πάρα πολλοί, από αντιδημάρχους μέχρι βουλευτές αφού τους το επιτρέπει ο νόμος,και σίγουρα δεν είναι μόνο οι δυό νεοεκλεγμένοι βουλευτές αλλά αρκετοί σε όλη την δομή της Δημοκρατίας μας. το θέμα είναι αφού υπάρχει τόση ανεργία να επιλέξουν την πιο συμφέρουσα για αυτούς αποζημίωση και να εργαστεί και κάποιος άνεργος για το ίδιο διάστημα. Αν και το δημόσιο χρέος εξαρτάται ελάχιστα από αυτά και πολύ περισσότερο απο την υπερτιμολόγηση των δημοσίων έργων ( Ρίο , Σπάτα , εθνική οδός , μετρό, CFI, υποβρύχια κλπ ) που με διεθνής υποτίθεται διαγωνισμούς , καταχρέωσαν την χώρα με την σιωπή των *** Ευρωπέων *** ( οι οποίοι είχαν και άμεσα συμφέρον ) που το μόνο που βλέπουν είναι το μεροκάματο του κάθε εργαζόμενου Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναζήτησα περισσότερες πληροφορίες για τον άξιο βουλευτή και ανέτρεξα στην προσωπική του ιστοσελίδα να δω το βιογραφικό του.
    Αντιγράφω
    "Eργάζόταν στην ΕΡΤ ως Διευθυντής Λειτουργίας Ελληνικής Ραδιοφωνίας."

    Προφανώς κάποιος βιαστικά άλλαξε το ρήμα από ενεστώτα σε παρατατικό χρόνο (μπας και σώσουν τα προσχήματα, γιατί όχι αόριστο), ...αλλά ξέχασε τον τόνο..χα..χα..γελοίοι τύποι..

    και να ήταν μόνο αυτοί οι δυο ή τρείς βουλευτές, καλά θα ήταν...εγώ πιστεύω ότι αυτά γίνονται από χιλιάδες τέτοια τυπάκια που έχουν καβαλήσει το άρμα της εξουσίας, δημιουργούν τις καβάτζες τους και μας κοροιδεύουν απροκάλυπτα.

    Κρίμα, πολύ κρίμα για την Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣκ. ΑΓΑΤΣΑ:
    Διαμαρτύρεται η Real News στο αυριανό πρωτσέλιδό της καθώς θεωρεί πρόκληση 2 βουλευτές να εισπράττουν και τον μισθό οτυς από την ΕΡΤ εκτός από τη βουλευτική αποζημίωση. Μεταξύ των 2 και η βουλευτής Βοιωτίας Α. Αγάτσα.
    Η viotia επικοινώνησε με την κ. Αγάτσα η οποία εξήγησε την διαδικασία/περιπέτεια με τον μισθό της από την ΕΡΤ.
    Σύμφωνα με τη βουλευτή Βοιωτίας λίγες ημερες μετά την εκλογή της στις 4 Οκτωβρίου ζήτησε με επιστολή της από τη διοίκηση της ΕΡΤ να μειωθούν οι αποδοχές της στον βασικό μισθό, που στην περίπτωσή της ανέρχεται σε 1.500 ευρώ και ταυτόχρονα αιτήθηκε να της δοθεί αντικείμενο εργασίας. Συμφωνήθηκε μια ραδιοφωνική εκπομπή σαββατιάτικη στην ΕΡΑ, η οποία βρισκόταν στη τελική ευθεία αυτές τις ημέρες. Οταν την περασμενη εβδομάδα ο υπουργός Πολιτσμού κ. Γερουλάνος έδωσε συνέντευξη Τ'ύπου και ανακοίνωσε οικονομικές περικοπές στην ΕΡΤ η κ. Αγάτσα -σύμφωνα πάντα με όσα μας είπε- αιτήθηκε να αποσυρθεί η εκπομπή της και να παγώσει η αμοιβή της. Η αίτησή της αυτή αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση της ΕΡΤ και από τον Φεβρουάριο η κ. Αγάτσα δεν θα πληρώνεται πλέον από την την κρατική τηλεόραση.

    Posted by βοιωτός at 4:53 μμ 3 comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το λέω και θα το λέω πάντα ΖΗΤΩ Η 21 Απριλίου 1967 γαμώ τη δημοκρατία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.27 είσαι φθηνός πρακτορίσκος..

    και το δυστύχημα για σένα είναι ότι η στατιστική υπηρεσία και η eurostat έχουν site που ο καθένας μπορει να επισκεφθεί και να μάθει όποιο οικονομικό στοιχείο επιθυμεί η ψυχή του..

    τι θα μάθει; ότι αντί να σκέφτεσαι κλάνεις.. και το χειρότερο είναι ότι όταν κλάνεις βρωμίζει το διαδίκτυο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΠΙΣΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ..

    ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.. ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ ΡΕ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΩΛΑΡΟΥ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Η ΠΑΠΑΧΕΛΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

    ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΖΩΑ.. ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, Ε ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος της Real News που αφορά το άτομό μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική μου ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και την έχω κοινοποιήσει στο αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού κατά ημερομηνία πριν την κυκλοφορία της εν λόγω εφημερίδας για λόγους δεοντολογίας.
    Ενημερώνω επίσης ότι η υποβολή της παραίτησής μου από Διευθυντή Λειτουργίας της ΕΡΤ έγινε αμέσως μετά την ορκωμοσία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. “Κατι αρχιζει να γινεται σ’ αυτη τη χωρα. Το σημερινο καλεσμα για τον αγνωστο στρατιωτη ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.
    Κοσμος πολυς.
    Περισσοτερος απο καθε αλλη φορα. Παιδακια, χαμογελα, σημαιες.

    Φίλοι που πήγαν, “έπαθαν”…
    Μου είπαν ότι ήταν περίπου τρείς χιλιάδες κόσμος, οι δρόμοι είχαν κλείσει, δύο ή τρείς μεγάλες ελληνικές σημαίες και τραγουδούσαν όλοι μαζί τον Εθνικό μας Ύμνο!!! Εννοείται ότι οι Εύζωνες τα είχαν “χάσει” από τον πολύ κόσμο που τους καταχειροκροτούσε!!!

    George, τα βλέπεις αυτά…???
    Με το τίποτα και μαζεύτηκε τόσος κόσμος.
    Συνέχισε εσύ το βιολί σου, να μας πατάς τον “κάλο” με τα μεταναστευτικά σου σχεδιάκια και όλα τα άλλα και θα καλοπεράσεις…..

    Κάνε κανένα αστείο να μην αποσύρεις το εθνοκτόνο νομοσχέδιο περί μεταναστών και να σε δώ τί θα κάνεις όταν δείς εξαγριωμένη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα να απαιτεί το αυτονόητο να τηρηθεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Και όλα αυτά με ένα απλό κάλεσμα από άρθρο του Φάηλου και μερικά blogs.
    Ας ετοιμαστούμε για ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ..........ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ !!!!!!!!!!!

    ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ... ΔΕΝ... ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης broadbandgaming.net ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/broadbandgaming.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου