ΤΣΙΜΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

15

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Μεσημέρι γύρω από ένα τραπέζι φάτσα από τις κάμερες. Αέρας από ουφάδικο. « Πρέπει να’ναι πολύ ερωτευμένη η star τα νύχια της είναι βαμμένα σε βαθύ κόκκινο...» λέει η αρχιξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής, «μπα... εμένα μου φάνηκε ροζ το χρώμα, μάλλον έχει διάθεση να ερωτευτεί...» σχολιάζει μια άλλη καραξανθιά, «απορώ που είδατε αυτά τα χρώματα στα νύχια της, η star βάφει πάντα με το ίδιο βερνίκι τα νύχια της και είναι μωβ!!!... Τόσο πολύ δεν βλέπετε καλά αγαπημένες μου;...» προσθέτει μια κοκκινοξανθιά με πολλές ανταύγειες. Οι άλλες παρεξηγούνται και ένας στημένος καυγάς για τα ποσοτά της AGB είναι έτοιμος να ξεσπάσει και τσακ η καραξανθιά ανακοινώνει στο περινούστατο κοινό της ότι πάνε για διαφημίσεις.

Επιστροφή μέσα στη μουσική και την καλή χαρά. Σαν να’χουν πάρει ουσίες ένα πράμα. Η αρχιξανθιά παίρνει και πάλι τον λόγο αλλά τσουπ ακούμε και τη φωνή του χαριτωμένου με την πλουμιστή και ναζιάρικη φωνή να λέει: «Καλέ είδατε το τεκνό της πώς την κοίταζε;... Με τί λατρεία;...Με τί πάθος;- και αφήνει έναν βαθύ αναστεναγμό που Κύριος ξέρει τί να ονειρευόταν εκείνη τη στιγμή!... Στο πάνελ μετείχε και ένας γηραλέος πολιτικός δημοσιογράφος, που μικρό ακραίο κόμμα τον κατεβάζει σαν κομπάρσο σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις. Κατάντια μιας γραφικότητας που θέλει να τον παίρνουν και στα σοβαρά. Όσο για το χιούμορ της εκπομπής, άστα να πάνε. Χρειάζεται να βάζουν οι θεατές τη γαργαλιέρα στο φουλ για να ευθυμούν.

Όλα τα παραπάνω ήταν στιγμιότυπα από μεσημεριανάδικο. Και τα άλλα ξεπατικοτούρα είναι. Βλέπεις ένα, τα έχεις δει όλα. Μπαίνεις όμως στον πειρασμό να σκεφτείς ποιό είναι το κοινό που τα παρακολουθεί. Λένε οι ειδικολόγοι ότι απευθύνεται στη μέση νοικοκυρά. Αν είναι ποτέ δυνατό. Η γυναίκα έχει καντάρια μυαλό, δεν μπορεί να βλέπει τέτοια τηλε-απορρίματα η νοικοκυρά που κρατά και διευθύνει ένα ολόκληρο σπίτι. Η γυναίκα που ξέρουμε από την εργασία μας και είναι προϊσταμένη ή απλή υπάλληλος είναι καταρτισμένη. Είναι ευφυής και μετέχει στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων. Ποιά είναι η βιομηχανία που βγάζει αυτές τις γκαγκαξανθές και τις πλασάρει ως πρότυπα;. Και γιατί επιδιώκει την αποχαύνωση ενός ζωτικού τμήματος της κοινωνίας μας;. Μπας και ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε την απολύμανση της κοινωνίας μας και όλα αυτά τα τηλε-σκουπίδια να τα πετάξουμε σε ΧΥ.ΤΑ.;.

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. Τα σκουπιδια μαλλον ταιριαζουν με το πολιτικο μας συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα ο τηλεκριτικός του Έθνους την ξέχεσε την Βάσια Λόη και τη Νανά Παλαιτσάκη για τις ανοησίες που γράφουν. Θα πέσει μεγάλη σφαλιάρα σε όλα αυτά τα άχρηστα προγράμματα με περικοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραμονή «Φώτων», μας άλλαξαν τα …φώτα
    - ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΤΑΝ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ -

    Η περίφημη οικονομική διπλωματία του κ. Παπανδρέου που τον έκανε να γίνει και υπουργός Εξωτερικών ώστε να δώσει την αξιοπιστία της χώρας, πήγε περίπατο.
    Η Κομισιόν έδειξε με τον πιο ωμό τρόπο ποιος είναι το αφεντικό.

    Αφενός έστειλε πίσω το Πρόγραμμα Σταθερότητας (έστω κι αν στην Αθήνα το «βαφτίζουν» μικρή αναβολή) κρίνοντάς το ανεπαρκές και αφετέρου διεμήνυσε ότι το έλλειμμα θα πρέπει να μειωθεί σε βάθος τριετίας κι όχι τετραετίας που ζητούσε η ελληνική κυβέρνηση.

    Αν αυτό δεν είναι πλήρης αποτυχία της διαπραγμάτευσης που δήθεν είχε ξεκινήσει πριν τις εκλογές τότε τι είναι;

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΤΑΝ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η Ε.Ε. ΕΜΕΙΣ
    ΘΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ "ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ".
    τωρα αντε να γαμηθούμε όλοι μαζί
    ΠΑΜΕ ηλίθιοι. ΠΑΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα διαφωνήσω με το συντάκτη της ανάρτησης ,αλλά δεν τον υποχρέωσε κανένας να βλέπει τηλεσκουπίδια.
    Ας επιλέξει ότι του ταιριάζει ή να κλείσει τη ΤV του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως, είναι η μέση νοικοκυρά. Έχουν δίκαιο οι ειδικολόγοι. Αν ο συντάκτης του άρθρου πιστεύει ότι η παιδεία και η εν γένει καλλιέργεια των Ελλήνων είναι υψηλού επιπέδου, μάλλον ζει σε άλλη χώρα. Δυστυχώς είναι η μέση νοικοκυρά και ο μέσος Έλληνας. Αυτή είναι η Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν πολλές νοικοκυρές που αφήνουν την τηλεόραση συνεχώς ανοικτή για να νομίζει ο υποψήφιος κλέφτης ότι είναι πολλά τα άτομα μέσα!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κλασικό επιχείρημα αυτών που θέλουν να υπμωτίζουν και απονευρώνουν τον κόσμο ώστε να κάνει τη δουλειά του ένα ολόκληρο σύστημα προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου είναι αλλάξτε κανάλι ή κλείστε την τηλεόραση σας, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Το θέμα είναι ότι πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες ενέργειες από την Κοινωνία των Πολιτών που να στηλιτεύει και να απαιτεί να του παρουσιάζονται ποιοτικότερα προγράμματα. Σε πολιτιστικά και κοινωνικά πιο προχωρημένες κοινωνίες έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις από κινήματα πολιτών και έχουν υπάρξει αποτελέσματα. Με τη λογική του θαμώνα 9.34 θα κάνω έναν παραλληλισμό επί δικτατορίας αρκούσε να κλείσουμε την τηλεόραση μας και δικτατορία δεν θα υφίστατο και έτσι θα μέναμε ήσυχοι από την προπαγάνδα της χούντας!!! Και δεν θα χρειαζόταν να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ο 9.34 δεν θέλει να καταλάβει για τους δικούς του λόγους ότι η ουσία του προβλήματος είναι ότι κάποιοι συνειδητά κακοποιούν το μυαλό του κόσμου και ότι υπάρχει μια τηλεοπτική δικτατορία που προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αναισθητοποιεί έστω και εν δυνάμει παραγωγή σκέψης που να μην περιστρέφεται περί την κοπροποίηση. Γιατί με τη λογική του θαμώνα 9.34 ζητείται να κλείνει κάποιος τα μάτια στα κακώς κείμενα και να αφήνονται οι καλοθελητές να ισοπεδώνουν το όποιο αισθητήριο ελευθερίας έχει απομείνει στον μικρομεσαίο πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά να προσεγγίζετε με προσοχή τέτοια θέματα.
    Μην ξεχνατε ότι αυτά τα βούρλα και τα νυμφίδια (επιεικώς) που εμφανίζονται στην TV και που επιβιώνουν "ελέω κώλου και στήθους"
    είναι μερος αυτού που στην Ελλάδα λέμε,
    "Άνθρωποι του Πνεύματος και της Τέχνης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.15 θεωρώ ότι η επισήμανση σου είναι η ουσία όλου του θέματος. Ο α Κενταύρου μας λέει ότι πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας και να ζούμε σε μια υποκρισία που είναι επικίνδυνη λόγω της νοσηρότητας του φαινομένου των μεσημεριανάδικων. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο συηκεκριμένος σχολιαστής δηλώνει εκπαιδευτικός-φυσικός. Αλλοίμονο μας που τέτοια μυαλά έχουν βαλθεί να παραμορφώσουν την αντίληψη των παιδιών μας. Άκου να μας λέει να κλείσουμε την τηλεόραση ή να αλλάξουμε σταθμό, ωσαν αυτή η κίνηση να επιλύει το πρόβλημα, που συνεχίζει να υπάρχει. Αυτοί είναι οι ταγοί της εκπαίδευσης μας και μετά ανρωτιόμαστε γιατί η παιδεία μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Άνθρωπος που τελείωσε πανεπιστήμιο είναι ο εκπαιδευτικός αυτός. Τι να του πεις του κακόμοιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12.25 ,10.07 σε μια ελεύθερη κοινωνία διακινούνται όλες οι απόψεις και οι τρόποι έκφρασης ακόμη και τα τηλεσκουπίδια,είναι μάλιστα κατοχυρωμένο συνταγματκό δικαίωμα.
    Ο ρόλος του εκπαιδευτικού αλλά και οποιασδήποτε εξουσίας δεν είναι να απογορεύει αλλά μέσω της παιδείας που πρέπει να παρέχει να κάνει ικανούς τους πολίτες να μπορούν να επιλέγουν το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Κενταύρου αλλά γράψατε στο πρώτο σχόλιο σας και μετά την κατακραυγή των σχολίων αλλά μας λέτε. Ναι έχετε δίκιο να λέτε ότι σε μια ελεύθερη κοινωνία πρέπει να διακινούνται όλες οι απόψεις και ότι ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι άλλος και άλλο να λέτε στους μαθητές σας να αλλάζουν κανάλι ή να κλείνουν την τηλεόραση. Αυτό θα το κάνετε αφού πρώτα θα τους έχετε διδάξει το αποτέλεσμα και τις συνέπειες της κάθε πράξης. Αν δεν τους το έχετε κάνει όπως προκύπτει από το πρώτο σας σχόλιο τους αφήνετε να ζουν στην εθελοδουλεία και στην υποκρισία. Τα σχόλια είναι πολύ συγκεκριμένα για αυτά που είπατε και εσείς απαντάτε αφηρημένα για το δέον γενέσθαι αφού άλλοι σας κατακεραύνωσαν και στηλίτευσαν για το είδος του σχολίου σας και τις συνέπειες τις κοινωνικές που έχει. Και παλι υπεκφεύγετε μέσα από μια γενικότητα που δεν αρμόζει σε ελεύθερο πολίτη που υποστηρίζει άστοχες ιδέες. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η βλακεία και η παρακμή βασιλεύουν στην Ελλάδα. Οι άξιοι, τα υγιή στοιχεία, αυτοί που εμμενουν σε αρχες και ιδανικα περιθωριοποιούνται, χλευάζονται. Η τηλεόραση δεν ξεφευγει απο αυτόν τον κανόνα. Η αποβλακωση εχει φτάσει σε τετοια σημεία που δεν πρεπει πλέον να μιλαμε για λαό αλλά για αγέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης nakedweb.org ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/nakedweb.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου