Καλέ άντε!!!

Γράφει ο Κώστας Καββαθάς

Δεν αντέχω! Μού ΄ρχεται να σπάσω τη τηλεόραση, το κεφάλι μου, να βγάλω τα μάτια μου να...
Ρε ντενεκέδες. Πόσα χρόνια τώρα γράφω με κάθε λεπτομέρεια τι πρόκειται να συμβεί; Πόσα χρόνια λέω ότι, οι άχρηστοι που "κυβέρνησαν" τη Τζουτζία καταβρόχθισαν με τα τσιράκια τους δισεκατομμύρια ευρώ;
Όταν, ρε ντενεκέδες, έγραφα πως τα "πακέτα" τα έτρωγαν συγκεριμένα καθίκια κάναετ ότι δεν υπάρχω. Όταν έλεγα πως το Gollum της Αναγνωστοιπούλου με "τις ακόμα καλύτερες μέρες" και "την ισχυρή Ελλάδα" οδηγεί τη χώρα στη καταστροφή το εξαπτέρυγό του και Νο 1 της εθνικής τσατσάς, έλεγε πως είναι ο νέος Χαρίλαος Τρικούπης. Όταν μιλούσα για την ανικανότητα του Ραφηνάτου το άλλο εξαπτέρυγο που διετέλεσε και Υπουργός Μεταφορών, με αποκαλούσε "ακροαριστερό"
Τώρα που ήλθε η Ώρα της Αποπληρωμής ο ΓΑΠ ζητάει απ' τον ελληνικό λαό να συγκεντρώνει ...αποδείξεις!
Σήμερα το μεσημέρι, πήγα με δύο φίλους απ' το τατοί σε ένα στέκι στη Κηφισιά που το λένε Zillion. Παραγγείλαμε καφέ και διαβάσαμε την εφημερίδα. Και, ξαφνικά, έρχεται κυρία της "καλής κοινωνίας" με 3 μικρομέγαλες νύφες (μεταξυ 8 και 19 ετών), Ρέιντζ Ρόβερ -και φρουρό να τους ανοίγει τη πόρτα οι χατζαβάτηδες- για να πάρει παγωτά.
Ουρτ είπα φωναχτά την ώρα που το σετάκι περνούσε δίπλα. Η ανεπάγγελτη και τα κλωνοποιημένα δεν κατάλαβαν, ίσως γιατί έπρεπε να το πω στα αγγλικά δηλ, αϊ gamithite eseis kai το ρειτζρόβερ.
Υπόχομαι την επόμενη φορά να το κάνω