Το Δ' ΡΑΙΧ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Ως εδώ και μη παρέκει με την πάρτη των απόγονων των Ούνων και του Χίτλερ. Μας μουγκρίζει η σταφιδωμένη, μίζερη, και κακομούτσουνη μεγαλομαντάμ τους, μας ουρλιάζουν οι πολιτικοί τους χλέμπουρες, μας τσιρίζουν οι λιμοκοντόροι τραπεζίτες τους ότι είμαστε αναξιόπιστοι, ότι είμαστε ψεύτες, κλέφτες και λοιπά και λοιπά. Το Γ’ Ράϊχ αιματοκύλισε, μακέλεψε, και έκανε σαπούνι εκατομμύρια λαών. Και να που οι αμετανόητοι απόγονοι του είναι εδώ με περισσό θράσος και ανοησία που προέρχεται από το βάρβαρο της φύτρας τους. Το Τέταρτο Ράϊχ είναι εδώ, άγριο και πανταχού παρών. Και ποιός μιλάει!!!. Το Αρχιλαμόγιο της Ευρώπης που είναι ο Μεγαλύτερος Διαφθορέας Συνειδήσεων του Κόσμου για να προωθεί τα εμπορικά συμφέροντα των μεγαλοεταιρειών του. Και αν δεν ήταν οι Αμερικάνοι να τους ξεσκεπάσουνε θα είχανε ακόμα χειρότερο θράσος. Το κράτος που οι εταιρείες του έχουν μηνυθεί ακόμα και από Αφρικανικές χώρες για διαφθορά και χρηματισμό, όπως δηλαδή και στη χώρα μας. Μας προκαλούν και βρίζουν οι νεοναζιστές όταν έχουν σφαγιάσει όλη την Ελλάδα: Ήπειρο, Πελοπόννησο, Μακεδονία, Βοιωτία, Αττική κ.α. Οι σημερινοί είναι παιδιά και εγγόνια εκείνων που μας βίασαν, μακέλεψαν, εξολόθρεψαν. Αυτοί είναι η νέα Γερμανία της Siemens, των Leopard που αγοράσαμε και δεν κινούνται, των υποβρυχίων που δεν βουλιάζουν, των ... των ... των .... Και επειδή δεν ξεχνάμε τί μας .......
κατέκλεψαν και δεν έχουν πληρώσει, θα τα θυμίσουμε στους νεοβάρβαρους απόγονους των ναζί και θα πρέπει να ζητήσουμε από την Ελληνική κυβέρνηση να τα απαιτήσει για να μειωθεί στο ελάχιστο το εθνικό μας χρέος:

1) Την καταβολή της αποζημίωσης που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (7.100 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, αγοραστικής αξίας 1958) με τους τόκους.

2) Την εξόφληση του κατοχικού δανείου (3.500 δισεκατομμύρια

δολάρια ΗΠΑ, με τους τόκους).

3) Την καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα της θηριωδίας των

γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.

4) Την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών, που Γερμανοί

αξιωματικοί αφαίρεσαν από τα μουσεία μας και τους αρχαιολογικούς μας χώρους.

Ενώ οι αναβολές που εξασφάλισε η Γερμανία για την εξόφληση των πολεμικών χρεών της έληξαν το 1995.

Αρκετά τράβηξε αυτή η ιστορία με τη χώρα των απογόνων του Χίτλερ, που δεν αλλάζει μυαλά και επιθυμεί την συνέχιση με ένα Δ’ Ράϊχ. Mε υποταγμένους τους Έλληνες, εκείνους δηλαδή που μόνοι σήκωσαν λεβέντικα το κεφάλι τους απέναντι στα κτηνώδη στρατεύματα τους και τους αντιμετώπισαν θαρραλέα και με αυταπάρνιση, αντάξιοι των προγόνων τους. Οι βαρβαρόδουλοι και πάλι φοβούνται αυτή τη μικρή χώρα να μην σηκώσει το κεφάλι της.

Καλά θα κάνουν να μην ξεχνούν οι απόγονοι των Ούνων ότι η Ελλάδα αποτελείται από πολίτες και όχι υπηκόους, και δεν το έχουμε τίποτα να αρχίσουμε να τους σαμποτάρουμε τα προϊόντα για να δουν τη γλύκα να έχουν ακόμα περισσότερους ανέργους. Φτάνει που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο με τους διαφθορείς τους, ας κάνουνε μώκο γιατί δεν θέλουμε και πολύ οι bloggers να ξεκινήσουμε μποϋκοτάζ εναντίον τους και να δούμε πώς θα μας θερμοπαρακαλάνε. Αρκετά γιατί έχουμε αρχίσει να τα παίρνουμε στο κρανίο και θα ξεσπάσουμε. Άει στον μαμμωνά πια.


Και να μας τα χρωστάτε και να μας ζητάτε και τα ρέστα.