όλα τα έχει η …ψωρογιώργαινα

14
Ανθηροστόμου και Υακίνθης, αν-οσίων
η ψηφιακή TV της έλλειπε!

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια
  1. “Πράσινα” κλιματιστικά, “πράσινα” αυτοκίνητα, “πράσινα” κουφώματα και τώρα “πράσινη” TV-Μεγάλα Κόλπα των αυλικών του Κωστάκη και τώρα του Γιωργάκη για μεγαλύτερες μίζες. Αυτά περί υποχρεώσεων μας στην Ε.Ε. είναι του κ…. όταν οι διάφοροι οικονομισάριοι Αλ-μούνιδες μας σφίγγουν τον λαιμό. Η ψηψιακή TV και οι ντόπιοι ανάδοχοί της (πως; πότε;)θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το 2015, διεθνές (πονηρό) όριο λήξης της χρήσης αναλογικής TV για να μας χαρατσώσουν. Τέσσερα εκατομμύρια (τουλάχιστον) κατόχων αναλογικών δεκτών θα υποχρεωθούν να καταβάλουν μέσα στο δύσκολο 2010 κατ΄ελάχιστο 100 ευρώ καθένας τους (αγορά και εγκατάσταση επίγειου ψηφιακού δέκτη-ελάχιστοι μπορούν να τους εγκαταστήσουν και να τους ρυθμίσουν μόνοι του). Δηλαδή άμεση επιβάρυνση των πενόμενων νοικοκυριών με (τουλάχιστο) 4000000 Χ 100= τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ! Αλλά κανείς από τους μεγαλοφυείς συμβούλους του Πρωθυπουργού δεν πρότεινε να υποχρεωθούν οι Μεγαλοκαναλάρχες του Μεγάλου Κόλπου (οι μικροί θα εξακολουθήσουν να εκπέμπουν μη ψηφιακά προγράμματα-κι άλλος μπελάς για τους τηλεθεατές) να διατηρήσουν, παράλληλα, τους αναλογοκούς πομπους τους για πέντε χρόνια ώστε να υπάρξει βαθμιαία μετάβαση στην ψηφιακή TV. ΟΛΑ Τα’ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ 9:38 ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ...ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΦΙΑΚΉ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ, ΓΙΑ 100 ΨΩΡΟΕΥΡΩ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ...ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΟ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ψηφιακή
    Όταν ξεκίνησε η εκπομπή της ψηφιακής είχε αναφερθεί ότι το όλο εγχείρημα δεν χρειαζόταν περισσότερα από 23 άτομα για να λειτουργήσει. Από τα 23 άτομα που προαναγγέλθηκαν έφθασε να 10σιαστεί το δυναμικό της προκειμένου να καταστεί το ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ αποθήκη ρουσφετιών για την πλειοψηφία των 230 εργαζομένων. Μέγα θέμα συνιστά η αμοιβή των συμβούλων και ειδικών συμβούλων και οι προσλήψεις από το παράθυρο δήθεν για τις ανάγκες της επένδυσης στην ψηφιακή. Η εταιρεία προικοδοτήθηκε με 5 από τα οικόπεδα της περιουσίας της ΕΡΤ, ώστε το κεφάλαιό της να φτάσει τα 200 εκατ. ευρώ, ποσόν που προστέθηκε στο υπάρχον της ΕΡΤ (250 εκατ. ευρώ) συν άλλα 50 εκατ. ευρώ από την αύξηση της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων της. Ως εκ τούτου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ.
    Παράλληλα επενδύθηκαν μεγάλα πακέτα σε ξεπερασμένη τεχνολογία (MPEG2) που τώρα σπεύδει να εγκαταλείψει η ΕΡΤ, προκειμένου να υιοθετήσει το τεχνολογικό πρότυπο MPEG4 στο οποίο επένδυσαν από την αρχή τα ιδιωτικά κανάλια μέσα από την Digea.

    Ημερησια 30/1/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:47 ΟΧΙ! ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΥΥΚΡΙΝΈΣΤΕΡΟ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ...ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 100 ΕΥΡΌΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ="Εις τράπεζαν[στο τραπέζι] χείρες κολοβαί ουκ εισίν"
    .
    =Σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία:
    -260 εργαζόμενο [σε σύνολο περίπου 500] έχουν πληρωθεί διπλά την κανονική τους άδεια[16,5 μισθοί το χρόνο] .
    -Τρεις απαλλαγμένοι συνδικαλιστές, έχουν επίσης κάνει το ίδιο.
    -….και αυτός, με αγωγή που κατέθεσε κατά της εταιρείας διεκδικεί να πληρωθεί την άδεια και σε πρώτο βαθμό έχει δικαιωθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DIGEA=DIGITAL ΓΑΙΑ δηλαδή …”Γαία πυρι μειχθήτω” αρκεί να τα οικονομήσουν ΟΛΟΙ τους γερά! SIEMENS no 2;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΛΑΖΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Κύριε Κούλογλου, αληθεύουν όσα μας καταγγέλουν; Ο κ. Γερουλάνος γνωρίζει; Ο ΓΑΠ γνώριζε όταν του ανέθετε συνέντευξη με bloggers;"


    "Κύριε Γερουλάνο η αξιοκρατία σας είναι Κουκουλογλική. Μπράβο. Βάλατε στο ΔΣ της ΕΡΤ έναν άνθρωπο που
    1 Έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή. Το βιβλίο του "Έγκλημα στο Προεδρικό Μέγαρο" είναι πιστή αντιγραφή του βιβλίου του Μανουέλ Μπονταλπάν, "Φόνος στην Κεντρική Επιτροπή". Κάντε απλώς έναν κόπο να διαβάσετε τα δύο βιβλία ή έστω την δικαστική απόφαση...
    2 Συνηθίζει να λογοκλέπτει και να "δανείζεται" τα 20 χρόνια που λέει ότι ήταν στην ΕΡΤ. Αγοράζει ξένα ντοκιμαντέρ, τα ελληνοποιεί με την παρουσία του ή συνεντεύξεις και κάποιων ακόμη και τα εμφανίζει ως δικά του. Και βέβαια τα πουλά στην ΕΡΤ σε εικοσαπλάσια τιμή.
    3 Η δεοντολογία του και η σοβαρότητά του είναι αυτές που του επιτρέπουν να κάνει διαφήμιση για την LEXUS.Ο μοναδικός δημοσιογράφος που δέχτηκε να κάνει διαφήμιση και να κάνει την όποια δημοσιογραφική του δράση σκαλοπάτι για τις διαφημιστικές.
    4 Έφυγε από την ΕΡΤ μόλις το 2008, όταν οι συνάδελφοί του, άξιοι επαγγελματίες με περγαμηνές (Τσίμας, Βαξεβάνης, Τέλογλου) διώχτηκαν μόλις ανέλαβε η ΝΔ.
    5 Δεν είχε την εντιμότητα να πει πως η θητεία του ως δημοσιογράφος παντός καιρού στην ΕΡΤ έληξε, όταν τα χάλασε με τον Παναγόπουλο και τις εταιρείες παραγωγής και δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Αν αυτού διαδίδει πως τον έφαγε ο Καραμανλής, ο Πούτιν, τα Άλιεν και άλλοι πολλοί.
    6 Όχι μόνο δεν έχει καμιά επιτυχία στο επάγγελμα (πέρα απ το να κάνει δημόσιες σχέσεις και να εμφανίζεται με διανοουμενίστηκη κριτική αφ υψηλού για όσα βεβαίως δεν φτάνει) αλλά δεν του έδωσε κανένας δουλειά στην ελεύθερη αγορά γι αυτό ακριβώς το λόγο. Όσι έφυγαν από την ΕΡΤ (ακόμη και οι πρόσφατοι) βρήκαν δουλειά. Ο Κούλογλου ούτε βρήκε ούτε θα βρει.
    7. Μόλις ανακοινώθηκε η τοποθέτησή του στο ΔΣ, δεν είχε την σεμνότητα να μιλήσει για δουλειά (δεν υπάρχει τέτοια λέξη γι αυτόν) αλλά για το πρόσωπό του, την "αδικία" που έγινε εναντίον του και τις εκπομπές του.
    Κρίμα κύριε Γερουλάνο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ...ΨΩΡΟΓΙΩΡΓΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ...189 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλοι πηγαν στο φεγγαρι πριν 40 χρονια και εμεις συζηταμε σημερα για το αν ηταν αναγκαια η ψηφιακη.Ρωτηστε και εμας που μενουμε σε ''καταραμενες'' λογω σηματος περιοχες.Προτιμω να εχω την οποια δυνατοτητα να επιλεξω τι θα δω και οχι να βλεπω υποχρεωτικα κατι επειδη πιανω μονο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:51 ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΑΑ-ΚΑΙ
    Τ' ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ(ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)ΓΙΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι Α Ε Σ Ω Σ
    ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ή ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ
    ΤΩΡΑ)ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ-ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΜΑΣ.ΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ,ΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ, ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΕ 10:51, ΓΙΑ ΤΟ ...ΦΕΓΓΑΡΙ, ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ
    10, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ...ΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑ...... ΔΟΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚ.

    Και άλλο στέλεχος του ΔΟΛ σε κυβερνητική θέση

    Άλλο ένα στέλεχος του ΔΟΛ που αρθογραφούσε στα "ΝΕΑ", μπήκε σε κυβερνητική και διορισμένη θέση.

    Είναι η Λένα Διβάνη που προστέθηκε στο πλήθος των ανθρώπων τους οποίους γνωρίζει καλά ο Ψυχάρης(άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο) και προέρχονται από...
    την δεξαμενή του ΔΟΛ.

    Έτσι για να μην τρελαθούμε τελείως με τον ΔΟΛ που έχει βάλει όλο τον κόσμο με αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αν θυμάστε είναι αυτή που θα έριχνε τον Παπανδρέου και του έλεγε "παραιτηθείτε κ.Πρόεδρε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε κατα μερος τους χαρακτηριζμους ανωνυμε8¨17.Αν δεν καταλαβες τι ηθελα να πω με το φεγγαρι, πες δεν καταλαβα.Με το χειροφρενο τραβηγμενο δεν παμε μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟ.ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου