Χωρίς τίτλο

24
Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Η καχυποψία τρέχει στο αίμα μου. Από την πρώτη στιγμή της παγκόσμιας υστερίας επί των περιλάλητων κλιματικών αλλαγών, έψαχνα όλα τα αναπάντητα «γιατί» του πολιτικού κλαυθμού και οδυρμού... Κυρίως από την.. φιλανθρωπική εμπλοκή σε αυτές πολιτικών και επιχειρηματικών προσώπων, απέναντι στα οποία καμιά υπόληψη δεν τρέφω, αφού η κατ’ αυτά οργανική σχέση ανθρώπου-φύσης, δεν αντιπροσωπεύει παρά έναν άψυχο αριθμό στο χρηματιστήριο των αξιών τους. Με τον αναπνευστήρα της Κοπενχάγης κατάφατσα για να μην αποκοπώ του περιβάλλοντος, βούλιαξα στα ιστορικά βαθιά της ανθρώπινης εξέλιξης. Ψάχνοντας το απροσδιόριστο. Μια λέξη, μια φράση, μια εικόνα.. ΄Ένα σύνολο εννοιών που θα με παρέπεμπε στην αποδεικτική παρουσία μιας ανάλογης της τρέχουσας κλιματικής απειλής και στο παρελθόν. Και ω του θαύματος.. Αίφνης εμπρός μου οι καύσωνες.. Από καταβολής του ανθρώπινου είδους. Εξήντα χιλιάδες χρόνια πριν. Μεγαλειώδεις.. Διαθερμικοί.. Ακτινοβολούντες. Ξηροί.. Να εισβάλλουν ασυνεχώς στην ιστορία μας και να μας σημαδεύουν την ζωή. Προσοχή. Όχι κατ’ ανάγκη εν τω μέσω μιας και μόνης νυκτός και κυρίως όχι καθ’ υποχρέωσή τους καταστροφικά, κατά πως μας βομβαρδίζουν οι σύγχρονοι εξουσιαστές της γνώσης. Και ιδού η απόδειξη. Ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος γράφει αποκαλυπτικά:

«Τρεις ήταν οι μακρές περίοδες πάνω από την βέλτιστη θερμοκρασία της γήινης επιφάνειας των 15 βαθμών Κελσίου. Η Climatic Optimum ή αλλιώς παλαιολιθική εποχή που κατά την 4000 ετών διάρκειά της άνθισαν οι πολιτισμοί των Ασυρίων των Αιγυπτίων των Χιττιτών και των Βαβυλωνίων και ερημοποιήθηκε η Βόρειος Αφρική για να εξαφανιστεί αποκλειστικά ο Λαός των Γεραμάντιων.» (αναφέρεται στον Ησίοδο και στον Όμηρο ως το καθ’ υπόθεση πρώτο κοινοβιακό νησί των Μακάρων προσθέτω εγώ). «Η δεύτερη που αρχίζει από το 450 πχ και τελειώνει το 150 μχ διάρκειας εξακοσίων ετών με θερμοκρασίες 2,5 βαθμών πάνω από το ortimum της σημερινής..» Να θυμίσω πως πρόκειται για την ...........
εποχή των κλασσικών μας χρόνων. Της μέγιστής μας ακμής.. Της Ελλάδας των αριστουργημάτων. Της αυτοκρατορικής γνώσης. «Και η τρίτη η Medieval Warm Period (MWP) διάρκειας 450 ετών από την ακμή του Βυζαντίου 900 μ.Χ. ως περίπου εκατό χρόνια προ της άλωσης το 1350 μ.Χ.» Για να επισημάνει κατόπιν αυτών ο εξέχων καθηγητής εμφαντικά το εξής: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ CO2»!!!! (Διοξείδιο του άνθρακος δηλαδή).»

Παρ’ όλ’ αυτά ούτε οι πάγοι έλιωσαν, μήτε πόλεις καταστράφηκαν μηδέ πιγκουΐνοι πολικές άρκτοι και κορμοράνοι εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. Εξακολουθούν ζώντες κόντρα στις καταστροφικές προφητείες του Πάτμιου ψυχασθενούς Ιωάννη, του αρχηγέτη της WWF και της γνωστής αιμοσταγούς οικογενείας πρίγκιπα Φιλίππου, του διεθνούς ζήτουλα (2400 δις ευρώ επαιτεί από την παγκόσμια κοινότητα) πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ, των αρχιμαγείρων της επιστημονικής έρευνας του κατάπτυστου για πλέον του ενός λόγου ΟΗΕ και του δικού μας Μπιρμπιλωτού ΠΑΣΟΚ το οποίο: Κατ’ εντολή των επικυρίαρχών μας εστίασε μονομανώς την ανάπτυξη μιας χώρας στην ομόχρωμη της πολιτικής του σημαίας οικονομία. Και δεν θα ήταν κατ’ ανάγκη αρνητικό αν στο βάθος δεν διέκρινα την ζοφερή μετάλλαξή μας σε χωματερή των πάσης φύσης ανακυκλώσιμων Ευρωπαϊκών απορριμμάτων. Οφείλουμε έτσι να επισημάνουμε στα υποψήφια λαμόγια πως έχουν γνώση οι φύλακες και πως: Η Θατσερική λογική της σπασμένης βελόνας δεν θα περάσει. Το 2010 δεν είναι το 1982 της σιδηράς νεοφιλελεύθερης κυρίας η οποία παγκοσμίως πρώτη μηχανεύτηκε την συσχέτιση της θερμοκρασιακής ανόδου με τα αποπλύματα των στερεών καυσίμων για να χτυπήσει τους υποστηρικτές των Εργατικών ανθρακωρύχους. Εδώ είναι Βαλκάνια. Και οι κάτοικοί τους πάντα εν εγρηγόρσει και πάντα υποψιασμένοι εντοπίζουν στο άψε σβήσε μηχανορραφημένες πολιτικές και εν προκειμένω της ενοχοποίησης του ανθρώπινου γένους για τις κλιματικές αλλαγές. Λόγω εμπειρίας. Ξέρουν καλά πως στα ουραία του αποπροσανατολιστικού τρυκ υποκρύπτονται οι εργολαβίες των ασύδοτων οικολογικών κερδών. Επειδή αν στ’ αλήθεια επιδίωκαν την αποτροπή μιας κατά της φύσης ανθρωπογενούς λειτουργίας, θα ανέτρεπαν πρωτίστως την καπιταλιστική λογική που την παρήγε. Όλα τ’ άλλα είναι τρίχες. Τρίχες οικολογικές…

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Eandrik@otenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια
  1. Αν εξαιρέσει κανείς το αντιπασοκικό σου μένος ομολογώ πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρ’ όλ’ αυτά ούτε οι πάγοι έλιωσαν, μήτε πόλεις καταστράφηκαν μηδέ πιγκουΐνοι πολικές άρκτοι και κορμοράνοι εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

    Αλλά πάλι κατά τα γραφόμενά σου
    "ερημοποιήθηκε η Βόρειος Αφρική για να εξαφανιστεί αποκλειστικά ο Λαός των Γεραμάντιων".
    Λίγο το έχεις αυτό;
    Και δεν βλέπεις ότι σήμερα και πάγοι λυώνουν και φάλαινες πεθαίνουν και δελφίνια αποπροσανατολίζονται και η ξηρασία μας απειλεί και χιλιάδες είδη πανίδας και χλωρίδας εξαφανίστηκαν και ο ήλιος γίνεται επικίνδυνος και... και...
    Χρειάζονται κι άλλα για να καταλάβουμε ότι η γη κινδυνεύει από τον homo ilithious??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά. Οσοι συναθροίστηκαν στην Κοπεγχάγη άλλη αποστολή έχουν, να τα ζεσταίνουν για αναπαραγωγή. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι του κεφαλαίου νοιάζονται για το περιβάλλον μόνο απ' τη σκοπιά του πώς αυτό θα αποδώσει περισσότερα κέρδη στο κεφάλαιο. Για τίποτα άλλο. Και γι' αυτό η αποτυχία της συνόδου ήταν προδιαγεγραμμένη. Απ' την άλλη, δυνάμεις όπως οι «Οικολόγοι - Πράσινοι», αν και «κόπτονται» για το περιβάλλον, σιωπούν όταν πρόκειται να καταδειχτούν οι υπαίτιοι της καταστροφής του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai alla dixws na ftaiei o anthrwpos gi ayto.. Posous geramadious eksodwsan oi polemoi? poses geoktonies afanisan plithismous?

    luseis yparxoyn akomi kai me ta orukta kaysima ma den sas tis lene giati exoyn ksotos leitoyrgias megalo..
    DEHTJHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευγένιε,επίτρεψέ μου να διαφωνίσω για μιά, μόνο, άποψή σου: εδώ ΔΕΝ είναι Βαλκάνια, είναι Karagiozstate...

    ο Οιωνοσκόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έβαζα στοίχημα ότι λες τις γνωστές σου "ευγενίες", αλλά είσαι τυχερός γιατί σε 50 χρόνια δεν θα ζουμε ούτε σύ ουτε εγώ και δεν θα δούμε το ολοκαύτωμα της Γης λόγω της ανθρώπινης αδιαφορίας.
    Η Γη κινδυνεύει πάρτο χαμπάρι και συ και όλοι οι ξυπνιοι καχύποπτοι που ψάχνετε για αντίστοιχα φαινόμενα στο παρελθόν.
    Ναι υπήρξαν εποχές παγετώνων όπως και εποχές υψηλων θερμοκρασιών (δεν είναι στιγμή να αναλύσουμε το γιατί) αλλά τώρα η αιτία είναι η ανθρώπινη παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποιος νοιάζεται πραγματικά για το περιβάλλον και τον άνθρωπο δεν μπορεί παρά να παλεύει απέναντι σε αυτούς που το ρυπαίνουν. Κι αυτοί δεν είναι οι άνθρωποι. Αλλά οι ληστές του φυσικού πλούτου.. Καθετί άλλο συντείνει στη διαιώνιση της σημερινής κατάστασης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας είναι υπό κατάρρευση...


    ταδε έφη ο κύριος Λοβέρδος!!!
    σοβαρά κύριε Λοβέρδο;
    το ασφαλιστικό σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση;
    δεν το έσωσαν οι λαθρομετανάστες;;;;;;
    έτσι δεν μας έλεγαν τα συντρόφια σας;

    Που είναι αυτοί που παραμυθιάζανε τον κόσμο τόσα χρόνια πως το ασφαλιστικό σύστημα στηρίζεται στους αλλοδαπούς;;;

    τελικά δεν μας έσωσαν;
    δεν μας έσωσαν...ή έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στα ήδη κατάλεηλατημένα ταμεία από πολλούς πολιτικάντηδες των τελευταίων 30 χρόνων;

    ένας ακόμη λόγος για να
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ανακατεύεσαι με πράγματα που αγνοείς;
    Το θέμα του περιβάλλοντος είναι για μεγάλα παιδιά.
    Το τι λέει ο κάθε "επιστήμονας" για να γίνει γνωστός και λίγο παραπέρα είναι αντίστοιχο με αυτά που γράφει ο κάθε δημοσιογραφίσκος για να ξεφύγει από την αφάνεια και την ανωνυμία.
    Δυστυχώς κανένας δεν πληρώνει φόρο για τις μαλακίες που λέει ή γράφει ή υποστηρίζει.
    Και ποιος θα του ζητήσει το λόγο σε 100 χρόνια;
    Εδώ άλλοι "επιστήμονες" υποστήρισαν μέχρι πρόπερσι ότι "η οικονομία είναι θωρακισμένη".
    Από επιστημονικές μαλακίες πήξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΓΕΝΙΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ Η LIBERATION ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο κ. Ανδρικόπουλε. Είστε ακριβέστατος.. Σπάνιο προταίρημα για δημοσιογράφο.. Να προσθέσω ωστόσο λόγω της ιδιότητάς μου τα εξής:

    Με τόσα τρισεκατομμύρια ευρώ δεν κάνουμε αναδάσωση; ( 1 δένδρο απορροφά 22 kg CO2/έτος) …ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ …οι κυριοι τυπου ΑΛ ΓΚΟΡ..

    φυσικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.42

    Προφανώς όταν έγραφε και δημοσιευε σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ο συνάδελφος Αντώνης Φώσκολος την άποψή του σε σχέση με το κλίμα δεν είχε υπ' όψιν του την ένστασή σου.. Διαφορετικά θα την είχε αποσύρει έντρομος..
    Πανεπιστημιακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως και να έχει δεν πρέπει να σεβομαστε το περιβάλλον και να μην το μολυνουμε με τα απόβλητα και τα σκουπίδια μας;
    Αφού πλέον έχουμε τις γνώσεις να επεξεργαζομαστε τα σκουπίδια και να συγκρατουμε τα ρυπογονα αέρια !
    Κακό είναι να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατά μία έννοια, περιβάλλον και διαφθορά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας ενοχλείται με την περιβαλλοντική αναισθησία των άλλων με τον ίδιο τρόπο που εξοργίζεται με την αλλότρια διαφθορά, συχνά χωρίς να υποπτεύεται την προσωπική του ευθύνη ή υποκρινόμενος ότι την αγνοεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Ανδρικόπουλε,

    Υποθέτω πως γνωρίζετε ότι εντέχνως η συζήτηση περιορίστηκε στην «κλιματική αλλαγή». Γιατί αυτή αποττελεί ένα τμήμα μόνο του ευρύτερου προβλήματος σχετικά με την αλλαγή του περιβάλλοντος. Διότι αυτό που αλλάζει γύρω μας δεν είναι μόνο το κλίμα, αλλά τα πάντα. Και αλλάζουν εδώ και καιρό. Η υπεράντληση νερού από τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα δεν έχει σχέση (τουλάχιστον όχι άμεση) με την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου, όμως έχει μεγάλες επιπτώσεις στο περιβάλλον, οδηγώντας ακόμα και σε καθιζήσεις εδαφών. Το ίδιο ισχύει με την υπεραλίευση, τη μεταφορά νέων ειδών σε περιβάλλοντα όπου η εισαγωγή τους ανατρέπει την οικολογική ισορροπία (παράδειγμα, τα τοξικά φύκια στη Μεσόγειο), ο ευτροφισμός συνεπεία αγροτικών πρακτικών, η συσσώρευση τοξικών ουσιών από τη γεωργία και τη βιομηχανία, η αλλαγή της μορφολογίας του εδάφους με τεράστια τεχνικά έργα (φράγματα, εκτροπές ποταμών, αποξηράνσεις ελών, αλλαγές ακτογραμμών).. Τα επισημαίνετε βεβαίως με την αναφορά σας στην ανακύκλωση αλλά ακροφυγώς.
    Ευστράτιος Ζώης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.. ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ.. ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΑΤΣΙ ΠΟΥ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΙ ΕΜΕΙΣ 27..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καθηγητής του Πολυτεχνείου του τμήματος Χημικών Μηχανικών σε πρόσφατο άρθρο του γράφει στο δελτίο του Τ.Ε.Ε: Για τη προστασία απο τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα προτείνονται οι Α.Π.Ε, για τη κατασκευή τόσο των εγκαταστάσεων όσο και των συσκευών που της παράγουν χρειάζονται μέταλλικά ορυκτά.Τα μεταλλικά ορυκτά για να επεξεργαστούν χρειάζεται υψικάμινος και απαιτούν τεράστια ποσά ενέργειας που θα προέρχονται από άνθρακα ή από πυρηνική ενέργεια από σύντηξη (που δεν δημιουργεί τόσα προβλήματα όσο η σχάση).Το μέλλον είναι αυτό και δεν είναι οι ανεμογεννήτριες και οι ηλιακοί συλλέκτες .Στην Ελλάδα η απαίτηση σε ηλεκτρική ισχύ είναι 8000 ΜW ημερησίως και για να κινηθεί μόνο το μετρό θα πρέπει η μισή Αττική να καλυφθεί με πάνελ και να χρησιμοποιηθεί πολλαπλάσια ενέργεια για να παραχθούν.Αν θέλουμε να μειώσουμε τους ρύπους πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής . Το μέλλον μας είναι η παραγωγή ενέργειας από σύντηξη στους θερμοπυρηνικούς αντιδραστήρες. Ο Γεώργιος Παπανδρέου είναι άσχετος σε αυτά του είπαν για πράσινη ανάπτυξη και το επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος .Η ανάπτυξη δεν είναι πράσινη είναι κατάμαυρη από τη πολλαπλάσια ενέργεια που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να γίνει πράσινη διότι είναι δεδομένο ότι η απόδοση μετατροπής είναι πολύ μικρή.Υπάρχει ο Πρώτος και ο Δεύτερος Θερμοδυναμικός Νόμος που δεν παραβιάζονται εκτός αν τα καταφέρουν να τους παραβιάσουν οι πολιτικοί με λαμογιές.Φυσικά και πρέπει να μειωθούν οι αέριοι ρύποι για πολλούς λόγους αλλά με άλλο τρόπο.Με την ανάπτυξη του πρασίνου,με την διατήρηση των δασών.Ο Παπανδρέου και η κυρία Μπιρμπίλη γιατί δεν δημιουργούν ενα τεράστιο πάρκο στη θέση του παλαιού αεροδρομίου χωρίς ίχνος ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ και αθλητικών εγκαταστάσεων.Γιατί δεν απομακρύνουν το στρατόπεδο Σακκέτα και δεν κόβουν την όρεξη της εκκλησίας για οικοπεδοποιήσεις και αναψυκτήρια στη ζώνη του Υμηττού?
    Οι δράσεις ανάπτυξης του πρασίνου δεν ευνοούνται διότι δεν αποφέρουν οικονομικό κέρδος.Οι οικολογικές ευαισθησίες των πολιτικών δεν εχουν σχέση με το τι λεει η επιστήμη για την διατήρηση της οικολογικάς ισορροπίας στο πλανήτη ,απλά δημιουργούν κλίμα καταστροφολογίας για να εξυπηρετήσουν τα διάφορα οικονομικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικα ευγένιε εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως είσαι μεγάλο παιδί.. Πολύ προσεκτική και ακριβής προσέγγιση..΄Οπως σε ότι γράφεις..

    ΑΝΤΙΝΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:01 μ.μ.

    Είμαι ο 10:42
    Λοιπόν κέρδισα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου.
    Περίμενα να εμφανιστεί κάποιος "πανεπιστημιακός" στα σχόλια.
    Και πως το 'φερε ο διάβολος (μεγάλη η χάρη του) και τσουπ χώθηκες να πεις τις παπαρδέλες σου για πολλοστή φορά στην ίδια ανάρτηση αλλά με άλλο όνομα.
    Καλά νομίζεις ότι αναβαθμίζεσαι όταν αυτοχαρακτηρίζεσαι "πανεπιστημιακός";
    Ή πιστεύεις ότι τους έχω σε υπόληψη ώστε να λάβω υπόψη μου την άποψή τους;
    Πάντως προτιμώ τα ψευδώνυμα (ή έστω την ανωνυμία) που χρησιμοποίησες πιο πάνω - και πιο κάτω - από το "πανεπιστημιακός".
    Παραείναι κρυόκωλοι αυτοί!
    Δεν τους πάω καθόλου.
    Πάντως φοβάμαι ότι στο τέλος, τόσο που λιβανίζεις τον εαυτούλη σου, θα πιστέψεις ότι είσαι "Μέγας" και θα κάνουμε μεγάλη πλάκα.
    Να σε προστατέψω θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε 10.42 'Εχεις δίκαιο η λέξη επιστήμη είναι απαγορευμένη οτι έχει σχέση με αυτή είναι παπαρδέλες.Δέχομαι οι πανεπιστημιακοί σου δημιουργούν απέχθεια,πάντως εγω δεν είμαι,χάρι σε αυτές της επιστημονικές παπαπαρδέλες εσυ μπορείς να επικοινωνείς και να λες την άποψη σου για τις δικές μου παπαρδέλες.Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα σου λένε τίποτα ,η άλγεβρα του bool,το δυαδικό σύστημα αρίθμησης 1001001001110101,ο κώδικας ASKI ,η επιστήμη των υπολογιστών που χρησιμοποιείς σου λέει κάτι?ΧΕΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3.19
    Εγώ είμαι ο παπαρδέλας 11.01 εκ νέου.. Εσύ όμως αν δεν είσαι ένα από τα λαμόγια της Βεβεεφικής αλητείας τότε απλά είσαι ένας ηλίθιος.

    Και ενώ εγώ χρειάζεται πράγματι να αποκαλυφθω ονομαστικά για να σου αποδείξω το που και το τι διδάσκω εσύ δεν χρειάζεται να το κάνεις. Πίσω από οποιοδήποτε όνομα και αν κρύβεσαι ένα από τα δύο είδη που σου περιέγραψα είσαι. Τρίτον τι αποκλείεται καλούμε στην μαθηματική επιστήμη που φυσικά αγνοείς εξ' ολοκλήρου όπως και τον συνάδελφο Αντώνη Φώσκολο στον οποίο αναφέρθηκες απαξιωτικά εσύ και το κάθε ανώνυμο ρεμάλι του διαδικτύου.

    πανεπιστημιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση
    Παρατηρούμε στις μέρες μας ένα όλο και αυξανόμενο τρομολαγνικό κατασκευασμένο "κλίμα" από τα κυρίαρχα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. (Μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια) που αφορά τις λεγόμενες «Κλιματικές Αλλαγές». Μια αόριστη ορολογία που καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα δηλαδή ότι και αν συμβεί στο μέλλον, διότι το κλίμα συνεχώς έτσι κι’αλλιώς αλλάζει, είναι από τη φύση του δυναμικό! Αυτή η προπαγανδιστική ορολογία ήρθε τα τελευταία χρόνια να αντικαταστήσει τη λεγόμενη «παγκόσμια υπερθέρμανση» και τα σενάρια της, αφού έτσι κι’αλλιώς τα τελευταία 10 χρόνια η παγκόσμια θερμοκρασία δεν αυξάνεται αλλά αντίθετα παρουσιάζει μια σταθεροποιημένη και ελαφρώς πτωτική τάση όπως δείχνουν οι κλιματολογικοί δορυφόροι!!
    Τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν αφήνουν να παρουσιαστεί και φιμώνουν την αντίθετη άποψη, ενώ βρίσκονται όλα ως διαβολική σύμπτωση συντονισμένα να κατηγορούν τον άνθρωπο ως τον μόνον υπαίτιο για οποιαδήποτε κλιματική αλλαγή!! Κάτι που βέβαια εξυπηρετεί ανώτερες πολιτικές σκοπιμότητες του ΟΗΕ και μεγαλοκαρχαριών όπως η δυναστεία διεθνών τραπεζιτών Ροτσιλντς καθώς ο γόνος της μαζί με πολιτικάντηδες γλύφτες της «ελίτ» (Αλ Γκόρ κλπ) βρίσκεται πίσω από την όλη παράσταση ΣΟΟΥ «Ημέρα της Γης» και λοιπές προπαγανδιστικές αηδίες πειθαρχίας και κατατρομοκράτησης της μάζας.
    Όμως τα «Κυρίαρχα ΜΜΕ» δεν υπολόγισαν τον …ξενοδόχο.
    Και αυτός είναι το ακόμα άναρχο και σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΝΘΥΣΗ ΑΥΤΗ http://www.youtube.com/watch?v=l4HG7FOjJY4....

    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑΧΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..

    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πως κάνετε έτσι ρε φιλαράκια..

    Περί κάποιου μη κυβερνητικού λαμόγιου θα πρόκειται απ' αυτά που σήμερα βάφτηκαν στο πράσινο της Τζεφρικής ανάπτυξης και περιμένει πολλά απ' αυτή.. Το ψωμί του βγάζει ο άνθρωπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου