ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΙΓΙΟ-ΠΥΡΓΟ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ!


Η κατάσταση με την δημόσια ιατρική περίθαλψη στην Πάτρα έχει φτάσει στο απροχώρητο! Πριν από μερικές μέρες βρέθηκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, (το οποίο μετά την υπολειτουργία του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" από ζημιές μετά τον τελευταίο μεγάλο σεισμό δέχεται σχεδόν όλους τους ασθενείς της ευρύτερης περιοχής των Πατρών) έχει φτάσει στα όριά του. Πέραν της τεράστιας έλλειψης σε γιατρούς, που αναγκάζουν ανθρώπους που τυχόν χρειάζονται άμεσα χειρουργείο ή εξέταση να περιμένουν με τις ώρες, δεν υπάρχουν και κρεβάτια για να νοσηλευτούν όλοι οι ασθενείς!
Όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, οι ασθενείς που πρέπει να νοσηλευτούν και μπορούν να μετακινηθούν, θα μεταφέρονται σε Αίγιο, Πύργο και Αμαλιάδα!! Από την άλλη μέσα στο νοσοκομείο δεν αφήνουν ασθενείς να βρίσκονται έστω και σε ράντζα, αλλά τους τρέχουν με τα ασθενοφόρα σε νοσοκομεία που απέχουν από μισή μέχρι και 2 ώρες!! Μάλιστα κάποιο άτομο το οποίο χρειαζόταν περίθαλψης, αλλά θα το μετέφεραν σε άλλη πόλη, υπέγραψε και έφυγε υπ' ευθύνη του. Δηλαδή αν αυτός πάθει μετά κάτι και πεθάνει, δεν θα φταίει το νοσοκομείο, γιατί υπέγραψε και έφυγε!
Δεν είναι δυνατόν να είμαστε στην Ευρώπη (λέμε τώρα) του 21ου αιώνα και να συμβαίνουν τριτοκοσμικά πράγματα! Επιτέλους η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την υγεία των πολιτών. Δεν είναι δυνατόν σε μία μεγάλη πόλη μόλις 2μιση ώρες μακρυά από την Αθήνα, να εύχεσαι μην σου τύχει και αρρωστήσεις! Πρέπει ΑΜΕΣΑ να επαναλειτουργήσει ο "Αγ. Ανδρέας". Είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο αυτό που συμβαίνει.