Δημοσκόπηση focus για όλους μαζί

20

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια
  1. ΡΕ ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ?
    ΚΑΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ee ti to prodoti tha thelame, an den saresei dromo... prodotes den theloume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρε ο κόσμος της ΝΔ θελει την ΝΤΟΡΑ αρχηγό γιατί είναι η μόνη επιλογή να μας φέρει ξανά στο δρόμο για την εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην ξεχνάτε ότι ο Μητσοτάκης κέρδισε εκλογές με 47%!!!! ούτε ο Καραμανλής δεν είχε το 2004 μετά από 10 χρόνια ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα χαζά για μητσοτακικού και γκαντεμιές που λένε οι Πασόκοι (γιατί δεν τους βολεύει η Ντόρα) τα "τρώνε" τα βλήματα οι ΝΔτες. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η νεα δημοκρατια δεν εχει ανάγκη αλλο μητσοτακεικο.
    τοσα χρονια ειναι η γαγγραινα του κομματος .
    Να παει στ καλο η κυρία να ασχοληθει με την οικογενεια της.
    Και να κοιταξουν και τις πολιτικες που φεραν το κομμα σε αυτη την κατάντια εκτος του υπόγειου πολεμου με τους μηχανισμους της θοδωρούλας.
    βγαλαμε πολυ πρόσφατα πρωθυπουργο με τις δικες της προδιαγραφες , δεν θελουμε και αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελλασ ελλας αντωμης σαμαρας!!!!!!η ντορα να φυγει αρκετα εκανε στην παραταξη!!!!!κ ναμην ξεχναμε οτι ο μητσοτακης ηταν ο μεγαλυτερος υβριστης της νεας δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αρχηγός ο Σαμαράς μόνο στην πολιτική άνοιξη http://www.youtube.com/watch?v=w9KaIyOCkpE
    στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ Η ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΤΟΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα στήριζα Σαμαρά αν δεν μας είχε προδώσει το '93 από εκείνη την στιγμή έχει διαγραφεί για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πότε έβριζε τη ΝΔ ο Μητσοτάκης;
    Κάποιο λάθος κάνεις φίλε. Τη ΝΔ έβριζε και πολεμούσε ο Σαμαράς στην Πολιτική Άνοιξη και Ο Αβραμόπουλος στο ΚΕΠ. Ο Μητσοτάκης την έκανε κυβέρνηση με 47%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας αφήσουμε την οικογενειοκρατία και τη μανία του Έλληνα να κάνει πάντα πρωθυπουργό κάποιο όνομα. Εάν η νδ δεν κάνει αρχηγό της κάποιον νέο πολιτικό ικανό να αντεπεξέλθει στο ρεύμα της εποχής και να πλησιάσει τους νέους, το πασοκ θα κυβερνά τουλάχιστον για οκτώ χρόνια ακόμη. Οι συμφωνίες έχουν κλειστεί εδώ και καιρό εμείς πότε θα το πάρουμε χαμπάρι; Ας αντισταθούν οι απλοί ψηφοφόροι της νδς και ας καταφέρουν να πείσουν ότι μπορεί να βγει αρχηγός κάποιος νέος άνθρωπος για να μπορέσει να ανταγωνιστεί και τον γιωργάκη που έχει πάρει φόρα με την φρεσκαδούρα που τον πλαισιώνει στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχόλιο - απάντηση ανωνύμμου σε "ντοράκι" από gianniotis.gr

    "Μάλιστα, μάλιστα.... συνέχισε το "ποίημα" φαίνεται ότι το έχεις εμπεδώσει τέλεια.
    Μήπως να μας απαντήσεις λίγο για τη στάση τους και τα λεγόμενα τους στο σχέδιο Ανάν???
    Έτσι για να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας?
    Όσο για το 47% που πήρε τότε, μήπως θυμάσαι ότι τρέχαμε σε απανωτές εκλογές? Ο κόσμος πιά είχε απηυδήσει, και για να πάρει την αυτοδυναμία στο τέλος ψηφίσανε και "πέτρες".
    Άσε! μας άνθρωπέ μου. Αυτοί... που τώρα έσπρωχναν λυσσαλέα τον ΓΑΠ να κερδίσει, οι ίδιοι, έσπρωχναν τον μπαμπά τότε και την κορούλα τώρα.
    Τι θα θέλουνε? Τον Σαμαρά που εν όψει δραματικών εξελίξεων στα εθνικά θέματα, θα τους "ξεσκίσει" και θα μπουρδουκλώσει την κατάσταση σαν τον Καραμανλή με το βέτο?
    Άστο φίλε, άστο καλύτερα.
    Δεν σε παρεξηγώ όμως, ξέρεις γιατί? Γιατί, κάποιοι κρίνουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο αυτό, και άλλοι με γνώμονα το προσωπικό. Άλλοι είναι απλά αφελείς.
    Εσύ μάλλον ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία.
    "Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε"? όπως λέει και μιά ψυχή......"

    Είναι μία καλή απάντηση σε κάποιους που έκαναν σχόλιο για το 47%...
    Να συμπληρώσω επίσης ότι οι ίδιοι που "σχεδιάζουνε" σήμερα ποιούς θα "ανεβάσουν" και ποιούς θα "κατεβάσουν", οι ίδιοι αποφάσισαν τότε, να "στείλουν" τον Ανδρέα σπίτι του και να φέρουν τον Μητσοτάκη. Γιατί? Γιατί ο Ανδρέας είχε γίνει παντοδύναμος, επικίνδυνα λαοφιλής και άρχισε να την γυρίζει την "πλάκα" με τα εθνικά. Αυτά λοιπόν οι πανίσχυροι "διεθνείς νταβατζήδες" που ελέγχουν και τους δικούς μας ντόπιους νταβατζήδες, δεν τα γουστάρουνε και αρχίσανε την "αποκαθήλωση" του Ανδρέα με κάθε τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι τους βγήκε σκληρό καρύδι και δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά στο τέλος τα κατάφεραν μέχρι που τον έκαναν περιφερόμενο "ζόμπι". Έφεραν τον Μητσοτάκη με την γνωστή... στάση του στο Σκοπιανό και τον πληρώνουμε μέχρι τώρα.
    Ήτανε που έλεγε ότι σε "δέκα χρόνια θα το είχαμε ξεχάσει..."΄
    Μόλις έκανε την "βρωμοδουλειά", βγάλανε πάλι τον Ανδρέα-ζόμπι, για να μας δείξουνε την δύναμη τους και πως μπορούν να καταντήσουν έναν άνθρωπο.
    Δεν έφερε κανένας Σαμαράς στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ έτσι κι αλλιώς ο Μητσοτάκης θα έχανε γιατί έτσι θέλανε τα αφεντικά του. Ο Σαμαράς απλώς τους ξεμπρόστιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. an tuxon bgaloun samara , diagrafomai apo tin ND k kamia 28aria atoma apo tin oikogennia mou. DEN PROKITE POTE , MA POTE, NA PSIFISO SAMARA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 25 και πλέον χρόνια είμαι στη ΝΔ, ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΠΟΤΕ, πιστός στρατιώτης, πιστεύω ότι οι ΝΔτες θα στηρίξουν την κ.Μπακογιάννη, σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να διαλυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΟΡΟΠΟΥΛΑ ΈΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ε!?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ...?
    ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως να απαντούσε και κάποιος από εσάς, γιατί στήριζε μαζί με τον μπαμπάκα της το σχέδιο Ανάν και βρίζανε τον συγχωρεμένο τον Τάσσο Παπαδόπουλο ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνος??? Λέω εγώ, τώρα. Μήπως να μας δώσετε κάποιες απαντήσεις γενικότερα γιατί έκανε τα "τσαλιμάκια" της, όταν ο Καραμανλής προσπαθούσε να κλείσει τις συμφωνίες με τους Ρώσους, θέλοντας να "τορπιλίσει" την προσπάθεια και οι Ρώσοι τότε δεν θέλανε να την δούνε μπροστά τους???
    Για να μην πω πόσο υπερ ήταν για την αντιπυραυλική ασπίδα που θέλανε τότε οι Αμερικανοί.
    Δώστε καμμιά απάντηση ρέ! παιδιααααααά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι άλλοι είναι τα Ντοράκια & τα Ντορόπουλα και οι άλλοι τα Σαμαράκια χαχαχα σφαχτήτε για να είναι το ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανίκας !!!!!!!!και τα μυαλά στα κάγκελα για να φύγει το ΠΑΣΟΚ μια ώρα αρχίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου