"Μετράω τις χάντρες του κομπολογιού μου..."!

12
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΟΠΑΠ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

Δυναμικά ανέλαβε τις αρμοδιότητες του στον αθλητισμό ο Παύλος Γερουλάνος.Ο νέος Υπουργός Πολιτισμού δεν έχει αφήσει σπιθαμή γης της ΓΓΑ και του ΟΠΑΠ!
Πέρασε απ' όλα τα τμήματα,μίλησε μέ όλους τους υπαλλήλους που βρήκε,αμαζήτησε τους αρμόδιους διευθυντές και επιχείρησε να συναντηθεί με προέδρους επιτροπών(κάποιοι ακόμη...αναζητούνται).
Ως έμπειρος στα περί της επικοινωνίας(συμβούλευε καθημερινά τον Γιώργο Παπανδρέου)ζήτησε επίμονα τη λίστα όλων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και φρόντισε να ρωτήσει τους εργαζόμενους τι ακριβώς κάνουν στο πόστο τους.
Μάλιστα συνάντησε και προκλητικές συμπεριφορές.
Είναι χαρακτηριστικό το επεισόδιο στον ΟΠΑΠ(τον Οργανισμό με τους περισσότερους αργόμισθους).
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ:"Με τι ακριβώς απασχολείστε κύριε;"
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ:"Κάθομαι σε αυτό το γραφείο που βλέπετε..."
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ:"Άλλο σας ρώτησα".
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ:"Τι με ρωτήσατε;Δεν κατάλαβα".
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ(εκνευρισμένος):"
Ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας σας".
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ(προκλητικά):"Μετράω τις χάντρες του κομπολογιού μου'!
Σε έξαλλη κατάσταση ο Υπουργός Πολιτισμού έβαλε τις φωνές στον αργόμισθο και χρειάστηκε να τον ηρεμήσουν υπηρεσιακοί παράγοντες...
dikisports.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;Κ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΛΟΓΑΚΙΑΣ ΣΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο made of amerika υπουργός που δεν ρώτησε με το τι ασχολείται αλλά προσβλητικά του είπε τι κάνεις εσύ εδώ ρε! μήπως πρέπει να σταλεί σε πακέτο στις αμερικανικές γαλέρες μπιστικός γιατί αυτό του αρμόζει και αυτό το ήθος και το ύφος είναι του πασοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.53 εσύ που τα ξέρεις αυτά και λες μπούρδες;. Δηλαδή αν αυτά που γράφονται ισχύουν πάλι καλά που δεν του έριξε μπουκέτο ο Γερουλάνος.Εγώ θα του έριχνα να έχουν τουλάχιστον να ασχολούνται και τα μπλογκς. Γιατί αυτή σαν είδηση μούφα ακούγεται. Από το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΪ, ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ: ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ;
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ- ΑΛΛΑ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ; ΙΣΩΣ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Γερουλάνος πρέπει να καταλάβει εγκαιρα οτι με αυτό το υλικό θα πορευτεί.Κάθε προσπάθεια να τους αλλάξει θα αποβεί ματαιως κόπος.Αλλωστε η κακοδαιμονία της δημοσιας διοίκησης ξεκινά απο αυτά τα απλά πράγματα που υφαίνουν την αποτυχία του κάθε πολιτικού.Σε ολες τις εποχές σε κάθε οργανισμό ή επιχείρηση υπήρχαν αυτά τα νούμερα, τα προσπερνάς και χαράζεις την στρατηγική σου με τους ικανούς που αναμφίβολα υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ''ΕΘΝΟΣ''
    ΣΗΜΕΡΑ.
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ τι μας λέτε; Το Πασοκ τώρα τα έμαθε αυτά και γιαυτό δεν ήξερε τίποτα και γιατί δεν ρώταγε ο Γιώργος τον πατέρα του πριν μπεί στην πολιτική; Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο; Οι συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ. Ποιός τους δημιούργησε το βαθύ Πασοκ; Το πατριωτικό Πασοκ; Διαλέξτε. Η Νέα Δημοκρατία απλώς το διατήρησε γιατί τους βόλευε και αυτούς. Θα αλλάξει; Το πιθανότερο είναι όχι. Είδομεν. Αλλά να κάνουνε πως δεν ξέρουνε τίποτα, νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συνέχεια αναρτήσεων ......
    με την κεντρική υπηρέσία του υπουργείου παιδείας τι θα γίνει, εκτός από τις 7 καλλονές του γραφείου τύπου που κατήγγειλε η υπουργός ,σε όλα τα γραφεία κάθονται,υπομομεύουν κάνοντας ότι δεν ακούν τι τους λενε, υπογράφουν συμβάσεις εκατομμυρίων για αγνώστου προέλευσης προγράμματα, κάνουν ταξιδάκια στο εξωτερικό χωρίς να ενημέρώνουν κανένα, απειλούν και εξευτελίζουν εκπαιδευτικούς λέγοντας ότι έχουν την εύνοια της πολιτικής ηγεσίας, κατέχουν θέσεις λόγω κομματικής εκ Ρηγίλλης προέλευσης χωρίς να έχουν πτυχίο, τους καταγγέλουν οι υπάλληλοι του υπουργείου για προεκλογικά όργια εκατομμυρίων, ΚΑΙ οι επτά ξανθιές εξακολουθούν να κάθονται ενω ο φορολογούμενος πληρώνει αναπληρωτές για καλυφθούν οι θέσεις τους στο Καστελόριζο, την Κάλυμνο και τώρα τελευταία και την Σαλαμίνα που είναι πιο κοντά από την Εκάλη. Αλήθεια ποιός δουλεύει ποιόν σε αυτή τη χώρα. Πάγκαλε τι θα γίνει για όλα αυτά, μόνο η Μπατσελή είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Για την περίπτωση του Γερουλάνου και τον ΟΠΑΠ τι να πούμε, αν είναι αλήθεια και ο υπουργός δεν κινήσει την πειθαρχική διαδικασία , τότε μάλλον θα πρέπει να του ζητηθεί η παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τα θέλετε ρε παιδιά, τι τα ψάχνετε, οταν ασπρισει ο κόρακας θα γίνουμε κι εμείς κράτος, σας αναφερω σημερινη περίπτωση στο Υποθηκοφυλακειο Κατερίνης: Αυτη την εβδομαδα απο αργιες αλλο τιποτα, λοιπον απο την Παρασκευη καποιοι θα δουλευψουν μονο μμια μερα αυτη την εβδομαδα, στο γραφειο το αρμοδειο για την εγγραφη σε τομο και αριθμο, συμβολαιων, υποθηκων, κλπ η υπαλληλος ειχε αδεια σημερα και δεν μπορουσε κανεις αλλος (απο τους υπολοιπους υπαλληλος να εξυπηρετησει) βεβαιως αυριο θα ειναι στην θεση της, κι εγω ο χαζος περιμενω να τελειωσω την υποθεση μου!!!!!!!
    Μαλλον μετοικισμος μου χρειαζεται σε χωρα που με το καλημερα τελειωνεις ολες σου τις υποθεσεις με το δημοσιο, κι οποιος αμφιβαλλει να ερθει να του πω σε ποια γειτονικη, υπαναπτικτη χωρα η αναπτυξη τρεχει με χιλια!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου