Να γιατί ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ-Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς κάνει τα στραβά μάτια στην ανέγερση κτίσματος 2.000 m2 στον Υμηττό;;;

39
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ

Γράφει ο Ο.Τ.Α.κουστής
Ο Δήμαρχος Βύρωνα, θέλει να εγκαταστήσει τις υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα μέσα στο δάσος του Υμηττού, όπως έχει δεσμευτεί προεκλογικά το 2006... και τα κτίρια που υπήρχαν στο στρατόπεδο δεν του είναι αρκετά για να υλοποιήσει το όραμα του!!!

Έκανε λοιπόν τα στραβά μάτια στην ανέγερση του νέου κτίσματος που προσωρινά θα στεγάσει αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων - και το οποίο σχεδόν έχει ολοκληρωθεί - και τώρα με δακρύβρεχτες ανακοινώσεις του και επικοινωνιακού τύπου απειλές για μηνυτήριες αναφορές, πιέζει για την απομάκρυνση του στρατοπέδου, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις...

Φαίνεται όμως ότι ο κ. Χαρδαλιάς λογαριάζει όπως λέει και η παροιμία “χωρίς τον ξενοδόχο” που και στην περίπτωση αυτή, θεματοφύλακες της προστασίας του Υμηττού είναι οι παρατάξεις τις Αντιπολίτευσης μαζί με τους ενεργούς πολίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία, απαιτούν οι χώροι του στρατοπέδου να αποδοθούν στο 100% στο πράσινο χωρίς ούτε ένα κυβικό μπετόν.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα και πρόεδρος του ΣΠΑΥ τόσες μέρες υποκρινόταν και μόλις χθες το απόγευμα όταν ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό, του θύμισε τίς “ορέξεις” του για τον Υμηττό, ο κ.Χαρδαλιάς αναγκάστηκε να ψελλίσει τη μισή αλήθεια λέγοντας ότι “ όταν αποδοθεί το στρατόπεδο Σακέτα στον Δήμο, το 50% θα διαμορφωθεί σε χώρο πρασίνου και οι υποδομές (τα κτίρια δηλαδή) θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση υπηρεσιών του...”

Να λοιπόν γιατί τόσες μέρες ο κ.Χαρδαλιάς παίζει θέατρο...και δεν καταφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας.

Γιατί θέλει να έχει και την πίτα γερή και το σκύλο χορτάτο... για να υλοποιήσει το ΣΧΕΔΙΟ του.



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ...







Κάνε κλικ να ανοίξει η εικόνα και να διαβάσετε τι έλεγε στο προεκλογικό φυλλάδιο των εκλογών του 2006 για το Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

39Σχόλια
  1. Μπράβο παιδιά . Κάποιος έπρεπε να του τα πει του Χαρδαλιά. Συνεχίστε και σας στηρίζουμε
    Βυρωνιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου???!!! Ο Χαρδαλιάς μιλούσε για απόδοση του 50% του στρατοπέδου στο πράσινο! Και πήρε και 46% στις εκλογές με αυτό το πρόγραμμα! και προς τιμήν του αμέσως μετά τις φωτιές έκνε δήλωση με την οποία αναιρούσε την αρχική του πρόθεση για να μην δώσει άλλοθι σε καταπατητές! Παλιά ξυνά σταφύλια παλιοκομματόσκυλα! αφήστε τα ψέμματα και τον λαϊκισμό και κοιτάξτε πως θα βάλετε πλάτη για να σωθεί ο Υμηττός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με συκοφαντίες και λάσπη οι αιώνιοι "απόντες" από τον Υμηττό προσπαθούν να σπιλώσουν συνηδείσεις και σοβαρές προσπάθειες! Αλήθεια ρε παιδιά , δεξιά της Βάρης-Κορωπίου δεν είναι Β΄ζώνη Υμηττού??? Σούπερ μάρκετ επιτρέπονται??? Απλά ρωτάω...Ρε βόμβα που θα σκάσει και να δω πως θα την μαζέψει ο κουτσομπόλης και το αφεντικό του!!! ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συκοφαντίες και λάσπη οι αιώνιοι "απόντες" από τον Υμηττό προσπαθούν να σπιλώσουν συνηδείσεις και σοβαρές προσπάθειες! Αλήθεια ρε παιδιά , δεξιά της Βάρης-Κορωπίου δεν είναι Β΄ζώνη Υμηττού??? Σούπερ μάρκετ επιτρέπονται??? Απλά ρωτάω...Ρε βόμβα που θα σκάσει και να δω πως θα την μαζέψει ο κουτσομπόλης και το αφεντικό του!!! ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Καφετζή,
    Τον Χαρδαλιά τον ξέρεις; Ο άνθρωπος κάθε καλοκαίρι δίνει μάχες για να σωθεί ο Υμηττός. Έχει καταθέσει προτάσεις και κοιμάται με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες. Λάθος, μεγάλο λάθος να αναρτάς μια συκοφαντική πληροφορία του ΟΤΑκουστή.

    Και πάλι, βρε Καφετζή;
    Τον Κόνσουλα τον ξέρεις; Έχει χτίσει τον μισό Βύρωνα και βάλε. Αυτή είναι η δουλειά του. Εργολάβος Οικοδομών.

    Δεν είναι άδικο να εξυμνούμε αυτό που δεν έχει αφήσει ούτε τετραγωνικό ελεύθερης γης στον Βύρωνα και να θάβουμε αβασάνιστα έναν άνθρωπο που εργάζεται για την πόλη. Λάθος Καφετζή. Πιστεύω ότι το έκανες από άγνοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Με την παράλληλη απόδοση του 50% των χώρων του πρωην στρατοπέδου στο πράσινο, εξασφαλίζονται χώροι από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις(σαφέστατα δεν μιλάει για χτίσιμο νέων αλλά αξιοποίηση των παλαιών) για την δημιουργία ....παράλληλα χωροθετούνται χώροι περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης , πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και και Παρατηρίου για θέματα που άπτονται την προστασία και ανάπτυξη του Υμηττού, όπως και διαδρομές περιπάτου και ξεκούρασης..."!!! Αυτό λέει το πρόγραμμα που κάνατε ανάρτηση! Μια χαρά μου φαίνεται εμένα, από το να παραμένουν οι δεξαμενές καυσίμων και οι αποθήκες ενός παλαιού στρατοπέδου...θα είχατε γλυτώσει και τα 36 "δωματια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά , ο ΟΤΑ ακουστής είναι ο Πουλάκης ο Βασίλης που έγραφε στον Δημοτικό τύπο με αυτό το ψευδώνυμο και ήταν σύμβουλος του Χαρδαλιά για 5 χρόνια και έβριζε νυχθημερόν τον Κόνσουλα, μέχρι που ο Χαρδαλιάς τον σούταρε σε μια νύχτα όταν έμαθε πράματα και θάματα και μετά το σουτ μεταπήδησε στον Κόνσουλα(!) και τώρα βρίζει το πρωην αφεντικό του επειδή τον ταϊζει το νέο???!!!(Α ρε κωλοτούμπες!!!!!) Αιδώς Αργείοι!!! Έλεος πιά με τους δήθεν και τους έμμισθους !!! Μισθοφόροι της δημοσιογραφίας, θρασύδειλα παιδαρέλια!

    Υ.Γ. Περιστέρι, Βύρωνας!!! Βίοι παράλληλοι για κάποιους...Όλα στην φόρα βρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όνομα του Θεού κα της Παναγίας! Τόση λάσπη για έναν άνθρωπο που όλη του η ζωή είναι η προστασία του Υμηττού; Μα καλά μιλάτε σοβαρά τώρα;;;; Ο Χαρδαλιάς είναι υπόδειγμα Δημάρχου και μακάρι εδώ στην Γλυφάδα να είχαμε και εμείς έναν Δήμαρχο υπερδραστήριο σαν αυτόν! Επί ημερών του ο ΣΠΑΥ έχει απογειωθεί, έχει βραβευθεί και έχει αναγνωριστεί σαν τον κορυφαίο σύνδεσμο σε θέματα προστασίας ορεινών όγκων. Τελικά κάποιο προσπαθούν για κομματικούς λόγους και μέσα από ψέμματα να δημιουργήσουν λαθεμένες εντυπώσεις! Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ο Χαρδαλιάς τα έλεγε αυτά στον Βύρωνα προεκλογικά και πήρε 46%, τότε θα πρέπει να απολογηθεί γιατί δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις του??? Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
    Σημείωση:Τελικά είτε κάνει, είτε δεν κάνει κατι ο άνθρωπος τα ακούει από κάποιους γραφικούς! Η ουσία είναι όμως μια...ο Χαρδαλιάς είναι Σούπερ Δήμαρχος και κοντά σε όλους τους πολίτες και μένει και στον Βύρωνα!!!
    Κώστας ΝΟΣΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαρδαλιάς και τα μυαλά στα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. molis rotisa enan filo mou dasologo kai moy eipe oti i leoforos varis-koropiou einai to orio tis B'zonis ymittou. otidipote dexia tou dromou einai mesa sthn B' zoni! pou einai h vomvaaaa? pios exei ktisei paranoma? perimenoume

    Natassa apo Vari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πω..πω...πόσο πόνεσε ο Πουλάκης που απολύθηκε από το Δήμο......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φανταστείτε να γίνει δήμαρχος ο Κόσνουλας... Θα χτίζει παντού για να πουλάει διαμερίσματα. Άντε Βυρωνιώτες σας βλέπω με Mall αντί για πλατείες!!! Τι τον θέλετε τον Χαρδαλιά για να σας φτιάχνει πράσινες διαδρομές. Φτιάξτε ένα Mall!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε ηλίθιοι ασχολείστε με τον Κόνσουλα. Μια χαρά περνάει αυτός. Με τα λεφτά του, τα διαμερίσματά του, τα ωραία του αυτοκίνητα...Θέλει να γίνει και Δήμαρχος για να κάνει το κέφι του. Ρε Χαρδαλιά δεν του πουλάς την Δημαρχία για ένα - δυο χρονάκια να ησυχάσουμε από αυτόν. Αφού τον έχεις που τον έχεις για πελάτη, να βγάλεις και να φράγκο ρε αδερφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πλάκα μου κάνεις;;;;;;;;;;;;; Ο Πουλάκης είναι στον Βύρωνα;;;;;;;; Βρε βρε βρε! Γλυτώσαμε στο Περιστέρι πριν 15 χρόνια και τον φορτωθήκατε εσείς;;;; Μεγάλους προόδους βλέπω ο Μπίλαρος, και ο Δημητρακόπουλος, ο πρωην Δήμαρχος μας ήταν από τότε στεναχωρημένος που δεν πρόλαβε να τον έχει υποψήφιο.ΝΑΙ, δεν πρόλαβε..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σεβαστέ μου, Έλληνα Καφετζή, ο Βύρωνας από ότι ακούω δυό προβλήματα έχει, την άναρχη δόμηση με τις οκταόροφες πολυκατοικίες και το κυκλοφοριακό χάος με τα χιλιάδες αυτοκίνητα στους δρόμους του Βύρωνα! Ε λοιπόν ο κος Κόνσουλας όχι μόνο πουλάει και τα δύο(πολυκατοικίες και αυτοκίνητα) αλλά ενώ είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Βύρωνα, μένει μόνιμα δίπλα μας στην Βουλιαγμένη! , Και ενώ απαξιώνει τον Βύρωνα σαν τόπο κατοικίας του και τον χρησιμοποιεί μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, εν τουτοις Θέλει να τον σώσει.Πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κάποιος στον συγκεκριμένο κύριο, πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι δηλαδή;

    Με εκτίμηση
    Γιάννα Μπεκατώρου
    κάτοικος Βουλιαγμένης
    (οδός Τερψιχόρης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πίσω οπαδοί του Χαρδαλιά και σας έφαγα...τι θέλετε δηλαδή? να με εκθέσετε στον εργοδότη μου Π. Κόνσουλα ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου βρίζοντας το Χαρδαλια; Αφήστε με να ζήσω και μένα..τη χοντρούλα κουτσομπόλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς όλους τους φίλους θαμώνες του καφενείου.
    Αφού σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στο καφενείο και για τα ενδιαφέροντα σχόλια ,θα ήθελα να τονίσω ότι το καφενείο είναι στη διάθεσή σας να γράψει και την αντίθετη άποψη .
    Περιμένω και την αντίδραση του δημάρχου για να τη δημοσιεύσω στο καφενείο.
    Εμείς εδώ τα γράφουμε όλα

    Φιλικά

    ο καφετζής

    Φιλικά

    ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε Καφετζή, ο ΟΤΑ ακουστής έχει όνομα και επώνυμο! Και τα σχόλιά του είναι ιδιοτελή και παντελώς κατευθυνόμενα.Ο συγκεκριμένος τυπάκος έχει και ιστορία και προϊστορία, και όσοι ασχολούμαστε γύρω από τα δημοσιογραφικά γνωρίζουμε πολλά.Και γνωρίζει και η τοπική κοινωνία του Βύρωνα.Αντί να είναι χαμηλών τόνων και να αρκείται σε πολιτκή κριτική και συγκροτημένη αντιπολιτευτική τακτική μέσω επιχειρημάτων και σχολίων, προτιμά να προκαλεί κρυμμένος πίσω από την δήθεν ανωνυμία του και να παίζει το προοδευτικό χαρτί όποτε εκείνον τον συμφέρει! Με την τακτική του , τον βλέπω να αλλάζει πάλι συνοικία!

    Γ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε μάγκες από το Βύρωνα δεν σας ξεραμε για τέτοιους τσαμπουκάδες!!!!Ρε για κοίτα που ξύπνησαν και οι κότες οι Βυρωνιώτες...Τη μία ψηφίζετε αριστερό και την άλλη δεξιό δήμαρχο;;;Τώρα για να γλυτώσετε μάλλον πρέπει να ψηφίσετε τόν Πασόκο...ή ελάτε να γίνετε Καισαριανιώτες...για να μην είστε κότες και σας δουλεύει ο Χαρδαλιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Κόνσουλας μπορεί να μένει στη Βουλιαγμένη αλλά μένει με την οικογένεια του, ενώ ο Χαρδαλιάς καθε βράδυ που κοιμάται;;;Με τους εθελοντές ή με κάποιες εθελόντριες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα σχόλια φαίνονται κατευθυνόμενα από την πλευρά του Δημάρχου.Κακώς αναρτώνται σχόλια που αφορούν πρόσωπα που διασύρονται και ίσως να μην έχουν ανάμειξη...Σοβαρευτείτε κύριοι και κυρίες και πηγαίνετε στη γειτονιά σας να τσακωθείτε και όχι να ρίχνετε το επίπεδο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.Τό διαδίκτυο προσφέρεται για αντίθετες απόψεις αλλά όχι για μίση και έχθρες...Παρακαλώ ώς θαμώνας του Καφενείου σας να αποκαταστήσετε άμεσα την τάξη γιατί προβλέπω να επεμβαίνει ο Εισαγγελέας...

    Ευχαριστώ
    Μ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκπλήσσομαι γιατι τέτοιο μίσος για ένα ρεπορτάζ;Ας βγεί ο ενδιαφερόμενος να απαντήσει.Τί φοβάται.'Ελεος επιτέλους με την τρομοκρατία της εξουσίας του κάθε πολιτικού άνδρα.Θα πρέπει να χαιρόμαστε για τη δημοκρατία του διαδυκτίου και όχι να χυδαιολογούμε και να σπιλώνουμε ανθρώπους.Πότε θα γίνουμε άνθρωποι κύριοι;Βγείτε κ.Χαρβαλιά να απαντήσετε και να βάλετε τα πράγματα στην τάξη.Και μην επιτρέπετε να μιλούν άλλοι για σας με τέτοιο μίσος για τους πολιτικούς σας αντιπάλους.Και στο κάτω-κάτω γιατί όλοι κόπτεστε για την καρέκλα τη δημαρχιακή με τόσο πάθος;Ψυχραιμία και διάλογος χρειάζεται σε όλα τα θέματα.Παρακαλώ τόν οικοδεσπότη να συγκρατήσει τα πράγματα και να εφαρμόσει αυτό που αναφέρεται πάνω από το πινακάκι της ανάρτησης σχολίων:"Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται..."Κάντε το λοιπόν τί περιμένετε να σας χαλάσουν το ΕΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O Χαρδαλιάς (και ο Κόνσουλας από ότι ξέρω, αν και δεν τον ξέρω προσωπικά,ανεξάρτητα από το που μένει τελικά), είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη και πατέρα! Και τέτοιου είδους υπαινιγμοί , ειδικά από ανώνυμους, που αφορούν στο πρόσωπό του είναι τουλάχιστον απαράδεκτες! Φτάνουν τα όρια της πλιτικής αλητείας.Φίλε καφετζή μάζεψε τους όλους γιατί ξέφυγε η συζήτηση. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιά στραβα μάτια κάνει ρε ΟΤΑκουστή της πλάκας;Ο άνθρωπος ήταν χθες σε όλα τα κανάλια και τις εφημερίδες..και μήνυση έκενε και εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε και πέτυχε..από μικρότητες άλλο τίποτα βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σήμερα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται συγκεκριμένες ενέργειες του προέδρου του ΣΠΑΥ για το επίμαχο θέμα...αντιθέτως εξαφανίστηκε ο δήθεν προοδευτικός "οικολόγος" Παναγιώτης Κόνσουλας και τα παπαγαλάκια του...τα οποία μέχρι πρότινος σιτίζονταν στο δημαρχείο του Βύρωνα υβρίζοντάς τον...μαθαίνω ότι ο κ. Κόνσουλας μένει εκτός Βύρωνα..προφανώς δεν έχει σημασία με ποιόν κοιμάται το βράδυ, όπως ανέφερε ανώνυμος υβριστής του Χαρδαλιά....σημασία έχει οτι το ως κάτοικος άλλης πόλης έχει το θράσος να πολιτεύεται στο Βύρωνα εκθέτοντας έτσι τη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με την καμερα αγκαλιά πήγε να καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά?Σα δεν ντεπόμαστε λιγάκι...Τόν ενδιέφερε να βγεί στο γυαλί και όχι η ουσία.Η μηνυτήριες αναφορές ειναι για το θεαθήναι...Τίς κατοικίες θα τίς γκρεμίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν τον είδαμε να καταθέτει μήνυση με τις κάμερες παρέα αγαπητέ ανώνυμε..αντιθέτως...τον κ. κόνσουλα θαυμάζουμε στην εφημεριδα ιδιοκτησίας του να φωτογραφίζεται σε γυμναστηρια του Βύρωνα με ..κοστούμι για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του Βύρωνα..ο ταλαίπωρος...και επειδή φαίνεται πως δεν γνωρίζεις τη σχετική διαδικασία ο εισαγγελέας έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τις εργασίες στον Υμηττό αν κρίνει ότι είναι παράνομες...αυτά για την ουσία...όχι για το θεαθήναι της δήθεν αντιπολίτευσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λυππάμαι που όλα τα κοινωνικά προβλήματα αναγάγονται σε κομματικές αντιπαραθέσεις.

    Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους :

    1.Ο δεύτερος ανώνυμος έχει δίκιο πως ενώ η μετεγκατάσταση κάποιων υπηρεσιών του Δήμου στα κτίρια Σακέτα (τεχνικές υπηρεσίες) προβλεπόταν αρχικά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις τελικά λόγω σφοδρών αντιδράσεων τοπικών συλλόγων και κατοίκων (και όχι λόγω ευαισθησίας του κ. Χαρδαλιά) ακριβώς λόγω του ευαίσθητου θέματος πως πρόκειται για δασική περιοχής το σχέδιο αυτό ανατράπηκε (πράγματι είναι παλιά υπόθεση). Για του λόγου το αληθές σας πληροφορώ πως οι Τεχνικές Υπηρεσίες μετεγκαταστάθηκαν σε κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Εθν. Μακαρίου.

    2. Ομως αναρωτιέμαι...το θέμα μας τελικά είναι αν είναι καλύτερος οικογενειάρχης ο κ. Κόνσουλας η ο κ. Χαρδαλιάς ή αν και οι δυό οφείλουν να προστατεύσουν την δασική έκταση και τον πλούτο της χλωρίδα και της πανίδας που περιβάλλει την περιοχή του Βύρωνα????

    3. Το θέμα μας είναι αν είναι καλός δήμαρχος ο Χαρδαλιάς ή αν θα καταφέρει να παρεμποδίσει την οικοδόμηση δασικής έκτασης η οποία θεωρείται ζώνη που προστατεύεται???

    4. Ο Υμηττός λεηλατείται και καίγεται κάθε χρόνο. Ζητά προστασία. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον καταστρέφει στο όνομα καμιάς ιδιότητας πολιτικής, στρατιωτικής, δασικής...Είναι δικό μας το πρόβλημα, είναι κοινωνικό πρόβλημα δεν είναι μόνο πολιτικό.

    Ας τον προστατέψουμε εμείς οι πολίτες πιέζοντας τους πολιτικούς κάθε απόχρωσης να λάβουν ξεκάθαρη θέση. Και αν δεν το κάνουν ας τους μαυρίσουμε στις επόμενες εκλογές!

    Εάν δεν κινηθούμε άμεσα φοβάμαι πως ο Υμηττός θα μετατραπεί σε μια μεζονετούπολη και τότε ακόμη θα ψάχνουμε να βρούμε αν αυτός που φταίει είναι κόκκινος μπλε η πρασινος....
    Ομως οι ένοχοι θα είμαστε εμείς που δεν τον προστατέψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και συ ANTIKERI τι είσαι επώνυμος ή επώνυμη.Για τσιράκι σε κόβω του Χαρδαλιά...Κρύβεσαι και συ πίσω από την ανωνυμία σου και γράφεις αηδίες στηρίζοντας τόν εργοδότη σου που γράφει και αυτός ώς ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε ανώνυμε...εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.....λυπάμαι πάντως που σου έθιξα τον Παναγιωτάκη Κόνσουλα....πολύ φοβάμαι όμως ότι με εσένα υποστηρικτή του εκτίθεται ακόμη περισσότερο στους δημοκρατικούς πολίτες του Βύρωνα...φιλάκια και περαστικά σου λοιπόν...και οταν στο μέλλον ρωτάς τους άλλους αν είναι επώνυμοι να φροντίζεις να αποκαλύπτεις πρώτος την ταυτότητά σου..εκτός αν ντρέπεσαι γι΄αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Χαρδαλιάς δεν έχει να αποδείξει το παραμικρό αγαπητή dyosmaraki για το πόσο αγαπάει το περιβάλλον και τον Υμηττό. Συγκρούστηκε με την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Μακαριστό Χριστόδουλο όταν ήταν πανίσχυρος, αψηφώντας το όποιο πολιτικό κόστος. Αντιτάχθηκε στο Π.Δ.-έκτρωμα του Σουφλιά και με εισήγησή του ο Δήμος Βύρωνα το επεστρεψε ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Εχει την εμπιστοσύνη εδώ και αρκετά χρόνια όλων των Δημάρχων του ΣΠΑΥ που ανεξάρτητα από την πολιτική τους ή κοματική τους ταυτότητα τον εκλέγουν ομόφωνα σχεδόν στην προεδρία οτυ Συνδέσμου. Από την άλλη ό κος Κόνσουλας τι δείγματα γραφής έχει δώσει μέχρι σήμερα; Στο μοναδικό θέμα που θα μπορούσε να δείξει την ευαισθησία του για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής στον Βύρωνα, ήταν το θέμα της μείωσης του συντελεστή και του ύψους των πολυκατοικιών , που έφερε στο ΔΣ ο Χαρδαλιάς και το υπερψήφισε, και εκείνος προτίμησε να παραμείνει όμηρος των οικογενειακών και κατασκευαστικών προτεραιοτήτων και δραστηριοτήτων και το ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ! Επρεπε βλέπεις να συνεχίσει η κατασκευή των 8όροφων πολυκατοικιών που έχουν κρύψει τον ουρανό στον Βύρωνα!Προσωπικά δεν προέρχομαι από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον Χαρδαλιά , όμως έχει κάνει σημαντικά βήματα και τομές στην πόλη και βέβαια μεγάλα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλε Ανώνυμε, αυτό που ήθελα να επισημάνω με την παρέμβασή μου είναι πως αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας (είμαι κάτοικος Βύρωνα) συντελείται ένα έγκλημα και αυτό είναι η τσιμεντοποίηση δασικού χώρου.

    Προσωπικά με αφήνουν παντελώς αδιάφορη οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε μπλε/πράσινους ή πορτοκαλί υποψηφίους.

    Δεν μπορεί (κατά τη γνώμη μου) να ασχολούμαστε με τον κ. Α ή τον κ. Β και να αναλωνόμαστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που αφορούν την οικογενειακή, προσωπική ή κομματική ιδιότητα κάποιων προσώπων. Το θέμα μας δεν είναι ούτε ο κ.Χαρδαλιάς ούτε ο κ.Κόνσουλας.
    Το θέμα μας είναι ο Υμηττός.

    Ακόμη πιστεύω (αυτή είναι η δική μου θέση) πως οι δημοτικοί ή οι πολιτικοί άρχοντες δεν είναι θεοί. Σήμερα εκλέγονται αύριο δεν εκλέγονται. Θα πρέπει όμως να αποδεικνύουν διαρκώς στους δημότες τους πως αγωνίζονται για το κοινό καλό. Δεν συμφωνώ δηλαδή μαζί σας πως ο κ. Χαρδαλιάς δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Οσο κάποιος ασκεί ένα δημόσιο αξίωμα δεν θα μπορεί ποτέ να εφησυχαστεί με αφορμή 1-2 επιτυχίες του. Θα πρέπει να είναι "ετοιμοπόλεμος" ανά πάσα στιγμή και να αποδεικνύει την αξία του μέχρι τη λήξη της θητείας του.

    Και ενώ οι πολιτικοί και δημοτικοί άρχοντες έρχονται και παρέρχονται, ο Υμηττός θα βρίσκεται εκεί περιμένοντας να τον παραδόσουμε στις επόμενες γενιές.

    Το ερώτημα είναι αν θα τον παραδόσουμε ως μεζονετούπολη ή ως δάσος στα παιδιά μας????

    Προσωπικά αυτό είναι που με απασχολεί...

    ΥΓ. Συγχωρέστε με για τις παρεμβάσεις μου μα η αναγκαιότητα διάσωσης του Υμηττού υπερσκελίζει τη διάθεσή μου να ασχοληθώ με οποιονδήποτε ιδιώτη ό,τι απόχρωση και αν έχει και όσο ψηλό αξίωμα και αν κατέχει ή φιλοδοξεί να κατέχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έτσι είναι..μόνο που το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο τόσοι άνθρωποι σχολιάσαμε ήταν προσωπικό κατά τουτ Χαρδαλιά και δεν αφορούσε στην προστασία του Υμηττού...αλλά στις μικροκομματικές σκοπιμότητες του δήθεν οικολόγου κ. κόνσουλα...γιαυτο και οι τόσες απαντήσεις...όσο για την ουσία....οι πράξεις κρίνουν τους πολιτικούς...και από την όλη συζήτηση φάνηκε ποιοί κάνουν πράξεις και ποιοί κραυγάζουν μήπως και πάρουν κανένα ψηφάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητή μου dyosmaraki συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Η αναφορά μου περί της μη αναγκαιότητας απόδειξης από τον κο Χαρδαλιά ήταν περισσότερο φιλολογική και συγκριτική με τον κο Κόνσουλα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί διαχρονική μου θέση! Όλοι κρίνονται καθημερινά για τα θέματα του Υμηττού.Είναι η μόνη παρακαταθήκη που πρέπει να αφήσουμε στα παιδιά μας, για αυτό και δεν χωράνε κομματικές και παραταξιακές λογικές από κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φύσα αέρα να φύγει η Λέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πόνεσες πολύ Βασιλάκη!!!!! Περαστικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βασιλάκη μη μασάς,έκανες κάποιους να μη μπορούν να κοιμηθούν τα βράδυα...Υπάρχει και συνέχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μάλλον ο Βασιλάκης έχασε τον ύπνο του...χεχε..και γράφει ο καημένος για να δώσει θάρρος στον εαυτό του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου