...Λαγός για Σημίτη ο Τσάτσος;;

2
Δημήτρης Τσάτσος:«Η θέση του ΠαΣοΚ για τον πρόεδρο ,είναι ερμηνευτικός περίγελος του Συντάγματος και ο υποψήφιος πρόεδρος πρέπει να αρνηθεί την "εργαλειοποίησή" του ως "σκεύος" τεχνάσματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών και να παραιτηθεί.......»

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;
    *********************************************************************

    Το πρόβλημα της χώρας, δεν είναι πρόβλημα Συνταγματικό. Το πρόβλημα της χώρας, δεν είναι οι εκλογές. Αντιθέτως οι εκλογές, είναι η μόνη λύση για να λυθεί το πρόβλημα. Γιατί το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό. Είναι η ΝΔ, είναι ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση του. Είναι οι πολιτικές που ακολουθούν. Είναι ότι σε αυτή τη κρίσιμη φάση η Ελλάδα, θαλασσοδέρνεται. Δεν έχει γραμμή πλεύσης, έχει στο τιμόνι της μια κυβέρνηση πλήρως αδύναμη που τα έχει χαμένα. Μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων που σέρνεται από τις περιστάσεις.
    Το πρόβλημα των πολιτών, δεν είναι Συνταγματικό. Είναι πρόβλημα αντιμετώπισης των αναγκών μιας δύσκολης καθημερινότητας, που η διακυβέρνηση της ΝΔ, την κάνει αβάσταχτη. Το πρόβλημα των πολιτών είναι ότι γίνονται εδώ και πέντε χρόνια θύματα των άγριων φοροεπιδρομών που εξαπολύει η κυβέρνηση Καραμανλή. Το πρόβλημα των πολιτών είναι ότι δεν μπορούν να κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον τους, γιατί απλά δεν τους δίνεται καμία προοπτική. Γι αυτό στις Ευρωεκλογές, ξεκάθαρα, ζήτησαν αλλαγή πορείας.
    Παιχνίδια με τους θεσμούς δεν παίζει αυτός που καταθέτει ξεκάθαρες προτάσεις όπως αυτές που κατέθεσε το Πα.σο.κ. , αναλαμβάνοντας την ευθύνη του απέναντι στη χώρα. Η σημερινή κατάσταση της χώρας και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε εδώ και ένα χρόνο σε προεκλογική περίοδο, οφείλεται αποκλειστικά στον σημερινό πρωθυπουργό, που πότε είναι κουρασμένος και φεύγει, πότε ξεκούραστος και μένει, που τη μια μέρα σκέφτεται εκλογές και την άλλη ανασχηματισμό κτλ.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο λαός του αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι τους.Αυτός ο λαός εχει επιλέξει για αχηγό του τον ΓΙΩΡΓΟ καί αυτόν στηρίζει οποιος υπονομεύσει ας το σκεφτεί καλά,θα τον βρεί απέναντι του.Σήμερα ζούμε χειρότερες μέρες απο την προ 81 εποχή το βιώνει καθημερινά ο ελληνικός λαός.Η ανάγκη για μια νέα αλλαγή ειναι επιτακτική για να ξανάρθει η ελπίδα για να υπαρξει μέλλον στις νεε γεννεές της πατριδας μας.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ειναι η ελπίδα για μια ειρηνική επανάσταση για να οδηγηθεί η χώρα σε μια σοσιαλιστική κατευθυνση.Το ΠΑΣΟΚ αποκτά την φυσιογνωμιά του οσο κι'αν ενοχλεί καποιους αυτό.
    Σ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου