Οι Πετρούλες οι γόνοι και οι αυλικοί της πολιτικής ζωής..

1
Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Παράσιτα, βασιβουζούκοι, έμποροι ιδεών, κληρονόμοι πολιτικών τεμαχίων, οσφυοκάμπτες, αυλικοί, μικρόνοες, όμηροι της αγοράς και Πετρούλες της πολιτικής ζωής αποτελούν μέρος του άθλιου καθεστώτος που μας έχει καταστήσει αιχμάλωτους στον τόπο μας και τον τόπο μας ένα πολύ-πολιτισμικό Γκουντάναμο.


Κατακρεουργούν στο σφαγείο της βουλής το Σύνταγμα το αίμα του οποίου μας χάρισε ο Στρατηγός σε άγιο δισκοπότηρο. Συστήνουν δευτερογενώς και εντός του κοινοβουλίου, πολιτικά ανομοιογενείς ομάδες κρούσης κατά του συστήματος αξιών που δημοσίως ορκίσθηκαν ότι θα υπηρετούν, νομοθετώντας καθ’ υπαγόρευση και προς όφελος των αόρατων αφεντάδων τους. Και όλοι μαζί λειτουργούν ως μεταπράτες αντιλαϊκών νομοθετικών προϊόντων των οποίων το Know How παράγεται στα πολιτικά εκμαγεία των Βρυξελών. Γι αυτό κλειδώνουν άρον άρον υποψηφιότητες ερήμην μας αλλά πάντα εν ονόματί μας… Για να προλάβουν τα τύπου Δεκεμβριανών επικίνδυνα απρόβλεπτα από τα οποία συχνά πυκνά αναδύονται λαϊκοί αγωνιστές. Προετοιμάζουν έτσι κλώνους που επωάζονται κατά κανόνα στα πολυτελή και απρόσιτα στις λαϊκές μάζες πανεπιστήμια των υπερατλαντικών στρατοκρατών, όπως τα φίδια επωάζουν τ’ αυγά τους στις υπόγειες φωλιές τους.


Αυτούς και τις δουλικές ουρές τους θα κληθείτε να νομιμοποιήσετε δια της ψήφου σας ξανά. Τους υπερ-προβεβλημένους των πολιτικών και επιχειρηματικών εστιών. Αυτούς που ακόμη ως έξορμοι στην ζωή εντάσσονται για να ψηθούν στα εργασιακά ρετιρέ της πολιτικής βιομηχανίας των προγόνων τους. Το δημόσιο. Και κατά κανόνα τις τράπεζες των παχυλών αμειβών. Σ΄ αυτούς τους γαλακτοτραφείς θα αποθέσετε τις τύχες της γενιάς των επτακοσίων ευρώ και των άνεργων γονιών τους. Σ΄ αυτούς τους επί τόπου μεταβάντες και μηδέποτε αντιληφθέντες θα παραδώσετε την τιμή και την υπόληψη του έθνους. Αυτούς τους άκαπνους θα ορίσετε ως προστάτες της επικράτειάς του. Αυτούς τους εξειδικευμένους αμόρφωτους θα τοποθετήσετε ως θεματοφύλακες της λαμπερής ιστορίας μας και των διεθνούς ακτινοβολίας μηνυμάτων της..

Και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα το κάνετε..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Κύριε Ανδρικόπουλέ η επισήμανση σου «Αυτούς και τις δουλικές ουρές τους θα κληθείτε να νομιμοποιήσετε δια της ψήφου σας ξανά. Τους υπερ-προβεβλημένους των πολιτικών και επιχειρηματικών εστιών» είναι πέρα για πέρα σωστή .

    Με αυτό τον προβληματισμό έχω κάνει στο facebook την ομάδα ( ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ) . Αν δεν έχεις εξάρτηση από κανένα τους γίνε μέλος και διάδωσε το.

    Στοιχεία επικοινωνίας
    leonidasorf@gmail.com

    Τριάντα χρόνια τώρα ο τόπος μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ! Τιμωρούμε και απομακρύνομε από τη Βουλή όλους αυτούς που οι ίδιοι ή οι στενοί συγγενείς τους , σαν Υπουργοί συνετέλεσαν στην κατρακύλα . Άν και δεν μπορούμε να αλλάξουμε το σύστημα , μπορούμε τουλάχιστον να απαλλάξουμε από την βουλευτική ασυλία τους κυρίως υπαίτιους και ενδεχομένως να τους βρει και ο Εισαγγελέας .

    Ας αποδειχτούμε λιγότερο ηλίθιοι από όσο μας νομίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου