Το Κολοσσαίο

1

Toυ Ankyr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Φίλος Ακαταλληλότερου28 Απριλίου 2009 στις 12:32 μ.μ.

    Οι κυβερνώντες νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι τελείως ανόητοι διότι δεν μπορεί να λέει κανείς σοβαρά ότι τα «ομόλογα» έγιναν λόγω «ανίδεων διοικήσεων» ή το «Βατοπέδι» γιατί συνωμότησε από μόνη της η δημοσιοϋπαλληλία του κράτους!

    Και κάτι ακόμα.
    Εάν οι αποτελούντες την Κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας ήσαν σοβαροί, θα έπρεπε οι ίδιοι οι γαλάζιοι Υπουργοί που κατηγορούνται, να ζητήσουν να κριθεί η αθωότητά τους, από τους φυσικούς δικαστές και όχι να κρύβονται πίσω από το κόμμα τους.
    Είναι οι ίδιοι που από τη μία θέλουν ν αλλάξουν τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» και να δικάζονται από την τακτική δικαιοσύνη, αλλά από την άλλη κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποφύγουν, τη στιγμή που είναι να εμφανισθούν ενώπιόν της.

    Τέλος, τα σκάνδαλα είναι σκάνδαλα. Είτε μπλε, είτε πράσινα, πρέπει να διαλευκανθούν πλήρως. Είτε «φρέσκα», είτε «κατεψυγμένα». Είναι θέμα τιμής για το πολιτικό σύστημα. Εκείνο που ενοχλεί είναι η επιλεκτική διερεύνηση (π.χ. Siemens μέχρι το 2004 και όχι μέχρι το 2008) και η συμψηφιστική χρησιμοποίησή τους.

    Αυτό το παράλογο σκηνικό, που έχει στήσει η κυβέρνηση, είναι τελικά εκείνο που την αναγκαία κάθαρση και αναστήλωση της δημόσιας ηθικής τη μετατρέπει σε... φτηνή σκανδαλολογία και την εμφανίζει ως δήθεν ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου.
    Και το πιο εξωφρενικό, θέλει να τη «χρεώσει» στην αντιπολίτευση!

    Φίλος Ακαταλληλότερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου