Η Δημοσκόπηση gpo για το mega

6

Δείτε τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις εδώ και εδώ

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Ο Καραμανλής προσπαθεί τις τελευταίες βδομάδες να δώσει την εντύπωση ότι δεν παίζει playstation3 αλλά ασχολείται με τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται το αξίωμά του
    Κάθε τόσο μας βγάζει και ένα διάγγελμα με ωραίες υποσχέσεις που ουσιαστικά είναι λαικίστικες αερολογίες .
    Το τρικ της ενασχόλησής του με τα προβλήματα της διακυβέρνησης δεν έχει αποδώσει. Μετά τη συνέντευξη της Θεσσαλονίκης όλες οι προσπάθειες που κατέβαλε κατέληξαν σε παταγώδεις αποτυχίες. Η προσωπική εμπλοκή του στην πολιτική καθημερινότητα όχι μόνο δεν κατάφερνε να κλείσει, αλλά αντίθετα άνοιγε όλο και περισσότερο τη δημοσκοπική ψαλίδα. Κάτι πήγε να γίνει με τον ανασχηματισμό, αλλά ξεφούσκωσε κι αυτό.
    Και τώρα ο Καραμανλής έχει φτάσει σ' ένα σημείο που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα το είχε δει. Ούτε λίγο ούτε πολύ έχει βρεθεί να καταφεύγει σε φτηνά μικροπολιτικά τεχνάσματα, πασχίζοντας να περιορίσει την τηλεοπτική επικοινωνία του Παπανδρέου με την κοινή γνώμη. Το έκανε τη μέρα της συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο προγραμματίζοντας εσπευσμένα ένα από τα «διαγγέλματά» του.
    Το ξανάκανε βγάζοντας βροντώδη λόγο στην ΟΝΝΕΔ την ίδια μέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προγραμματίσει και εξήγγειλε τους πολιτικούς του στόχους στον Βοτανικό .
    Οτι πρόκειται για κινήσεις απελπισίας ο καθένας το αντιλαμβάνεται. Και φυσικά κι ο ίδιος που ασφαλώς και διαπιστώνει ότι τα επιχειρήματα του 2005 και του 2006 δεν αποδίδουν το 2009. Αλλά δεν μπορεί να κάνει και τίποτε άλλο.
    Η ομιλία του της Κυριακής καλύφθηκε από το φιάσκο του Κορυδαλλός-Εξπρές τσάρτερ από τους δραπέτες – κατάδικους .
    Η τύχη του εγκατέλειψε τον Καραμανλή , αλλά την ακαταλληλότητά του την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες . Πρέπει να ξέρει ο πρωθυπουργός πως για την περίπτωσή του ισχύει το παπανδρεϊκό «δοξάσθηκε κρυπτόμενος και γελοιοποιήθηκε εμφανιζόμενος», αλλά θα πιει το ποτήρι έως το τέλος. Θέλοντας και μη.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
    Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
    Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

    1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΙΜΗΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    10) Και το πιο ωραίο……
    "Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
    Γ. Παπανδρέου 16-5-2007

    etherovamon ο Εφτανήσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ακαταλληλότερος στο βροντώδες διάγγελμα του στην ΟΝΝΕΔ που τάχα θα του ανέβαζε τα ποσοστά το μοναδικό ενδιαφέρον που είπε είναι οι κατηγορίες στο ΠΑΣΟΚ για "ιεροσυλία" απέναντι στον θεσμό του προέδρου της δημοκρατίας. Τρέμει τις εκλογές ο άνθρωπος αφού έτσι κι'αλλιώς κάποια στιγμή θα φάει τσακίδια γιατί να μήν το ευχαριστηθεί να κάτσει ώς τα τέλη του 2011?
    Δέν διαφωνώ οτι η κυβέρνηση εκλέγεται για 4 χρόνια αλλά με τόσα προβλήματα, σκάνδαλα, διαφθορά και 151 βουλευτές είναι αδύνατο κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ νεοδημοκράτης ανώνυμος: ωραία όσα λες αλλά γιατί, ενώ όλη η δικαιοσύνη είναι διορισμένη από σας, δεν κατορθώσατε να κλείσετε μέσα ούτε εναν ποσόκο "κλέφτη"? Επομένως, ή όλα είοναι συκοφαντίες ή είστε ανίκανοι. Σαφώς και υπήρξαν άνθρωποι στο πασόκ που βούτηξαν το δάκτυλο στο μέλι. Ο Παπανδρέου όμως τους απομόνωσε και δε δίστασε να διαγράψει όσους το έκαναν αποδεδειγμένα. Ο δικός σας έκανε κάτι παρόμοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η Ν.Δ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ. Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Η ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗΣ, ΕΝΑΙ Η ΞΥΝΙΣΜΕΝΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΗΝ ΞΥΝΙΖΕΣΕ... ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιά και είσαι etherovamon ο Εφτανήσιος(καρφωτός μάλλον), καραγιοζοπαίχτης,"το να είσαι μόνο μαλάκας", άντε να στο συνχωρέσω,αλλά λεβέντης και μαλάκας πάει πολύ!!!
    Και την "Μάνα" σου, να σου γαμήσουν εσύ εκεί, θα λές ευχαριστώ!!!
    Ξεκ-ώ-λα ρε μαλάκα, άσε τον πισωγλέντη Καραμαλάκα, να παει στο διάολο, έφυγε ο Παλαιοκώστας και μας άφησε αμανάτι,τον Πουστο-κώστα!
    Καημένη Ελλαδα και εδώ ατυχία έχει....άντε ασ πάρει την Νταιάνα και ασ παει στο Ταφτ, να ησυχάσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου