Επεισόδια στο Καραϊσκάκη λίγο πριν τον αγώνα

3
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη περίπου δύο ώρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για τους "32" του κυπέλλου UEFA.

Η ένταση άρχισε όταν έφτασαν στο Φάληρο με τον Ηλεκτρικό περίπου 300 οπαδοί της γαλλικής ομάδας, οι οποίοι υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισαν να πετούν μπουκάλια. Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να τους συγκεντρώσουν και να τους βάλουν στις εξέδρες του γηπέδου, στη θύρα 25, αλλά τα επεισόδια συνεχίστηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν ήδη στις εξέδρες και συγκεκριμένα στη θύρα 7.

Οι Γάλλοι οπαδοί πήγαν να πάρουν πανό από αυτούς του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και ανταλλαγή καθισμάτων και φωτοβολίδων, με την αστυνομία -έστω και καθυστερημένα- να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα τα πνεύματα ησύχασαν και τα επεισόδια έλαβαν τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Γιατί επεισόδια Γαυράκια ??? Μήπως επειδή δεν θα παίξει διαιτητής ο Κάκος, η ο Καλόπουλος, η ο Παμπορίδης ????? Τώρα είναι Ευρώπη δεν είναι ΕΠΟ. Κρίμα που όλη η Ευρώπη βλέπει αυτούς τους παικταράδες που ξεκουραζόντουσαν για να τους απολαύσει η Ευρώπη στο μεγαλειώδες OUEFA . Δεν πειράζει στο δεύτερο ημίχρονο θα τους σκίσετε. Αν όχι υπάρχει και η ρεβάνς. Εκεί πράγματι θα τους ξέΣΚΙΣΕΤΕ. ΄Αντε και του χρόνου μετά τον προκριματικό γύρο του CHAMPIONS LEAGUE που δικαιωματικά θα παίξετε και φυσικά στους ομίλους θα παίξει ο όποιος δεύτερος και εσείς στο ΚΥΠΕΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί επεισόδια Γαυράκια ??? Μήπως επειδή δεν θα παίξει διαιτητής ο Κάκος, η ο Καλόπουλος, η ο Παμπορίδης ????? Τώρα είναι Ευρώπη δεν είναι ΕΠΟ. Κρίμα που όλη η Ευρώπη βλέπει αυτούς τους παικταράδες που ξεκουραζόντουσαν για να τους απολαύσει η Ευρώπη στο μεγαλειώδες OUEFA . Δεν πειράζει στο δεύτερο ημίχρονο θα τους σκίσετε. Αν όχι υπάρχει και η ρεβάνς. Εκεί πράγματι θα τους ξέΣΚΙΣΕΤΕ. ΄Αντε και του χρόνου μετά τον προκριματικό γύρο του CHAMPIONS LEAGUE που δικαιωματικά θα παίξετε και φυσικά στους ομίλους θα παίξει ο όποιος δεύτερος και εσείς στο ΚΥΠΕΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLALAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ΤΡΙΑΡΑ ΟΕΟΟΟΟΟ
    ΤΡΙΑΡΑ ΟΕΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου