Έχει ευθύνη ο Σπάρτης Ευστάθιος για τον Αρχιμανδρίτη του;

3
Τις τελευταίες ημέρες έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία η αποκάλυψη του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας εγκέφαλος της οποίας ήταν ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης, κληρικός της Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης που λειτουργούσε σε κάποιο χωριό έξω από τη Σπάρτη.
Οι αποκαλύψεις όμως έρχονται μία - μία.
Όπως δήλωσε και ο Μητροπολίτης Σπάρτης, ο 44χρονος αρχιμανδρίτης χειροτονήθηκε από τον πρώην μητροπολίτη Κυθήρων. Τελικά όμως μαθαίνουμε ότι ο Κυθήρων τον χειροτόνησε αρχιμανδρίτη, την πρώτη χειροτονία σε διάκο την έκανε ο πνευματικός του πατέρας πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος (πρώτη εξήγηση για το έργο του αρχιμανδρίτη).
Η αποκάλυψη όμως έρχεται από τους κατοίκους του χωριού που λειτουργούσε. Όπως διαβάζουμε στο troktiko οι κάτοικοι του χωριού είχαν ζητήσει από τον Ευστάθιο να τον απομακρύνει γιατί άφηνε τη λειτουργία στη μέση, πήγαινε στο καφενείο και επέστρεφε μετά από 20 λεπτά για να συνεχίσει. Αυτό το ήξερε ο μητροπολίτης και δεν έκανε κάτι για να σταματήσει αυτός ο διασυρμός.
Άρα έχει ευθύνη για το κατάντημα αυτό και ο «αγαπητός» μας κ. Ευστάθιος.

http://megalopolis2008.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Πολύ βαρβατίλα αναδύουν οι εμφανιζόμενοι στις φωτό 2 σεβαστοί ιεράρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,
    ΝΟΜΑΡΧΗΣ,
    ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΩΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟ?

    ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ Ο ΦΩΤΙΟΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ?

    ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ?????

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ 40 ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΡΝΟΑΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ??????????
    ΜΕΓΑΛΕΙΑ ,ΚΟΣΜΕ.
    ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ.ΠΟΛΛΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΣΙΜΙΤΣΙΚΟΤΣΙ.ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑΤΟΥΣ .ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΙΕΡΑΤΕΙΟ,
    ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΙ,ΑΠΛΟΣ ΑΓΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΦΟΒΑΤΑΙ.ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΔΩ Ο ΦΩΤΙΟΣ.ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ.ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΟΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου