Γαλάζια συντροφικά μαχαιρώματα

Γράφει η Ολυμπιάδα

Σήμερα φιγουράρει σε όλη την Ελλάδα το αμφισβητούμενο πρωτοσέλιδο της Real News που έχει εξοργίσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δημοσίευμα είναι τουλάχιστον επισφαλές. Ως πρωτοσέλιδο όμως, σίγουρα είχε την έγκριση του Ν. Χατζηνικολάου, άρα οι πληροφορίες πρέπει να ήρθαν από αξιόπιστη πηγή. Δεν θα ρίσκαρε ο Ν.Χ. τέτοιο δημοσίευμα αν δεν ήταν 100% σίγουρος για την πηγή. Μέχρι που μας έστειλαν αυτό και δεν φαίνεται καθόλου αβάσιμο. Γιατί και η πληροφόρηση δεν θα μπορούσε να είναι από κάποιον απλό υπάλληλο που βλέπει τα πράγματα αποσπασματικά αλλά από κάποιον επιτελικό. Επίσης ο Μαρκόπουλος, διάδοχος του Άρη στο τουρισμού, είναι τακτικός θαμώνας του Άλτερ και λογικό είναι να έχει σχέσεις με τον κο Χατζηνικολάου. Αν πάντως ισχύει, είναι ντροπή και απρέπεια από ανθρώπους που υποτίθεται κρατούν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Το δημοσίευμα λέει τα εξής:

Τα χει πάρει ο Αρης με το Μαρκόπουλο….

Έξω φρενών είναι ο Άρης με το διάδοχο του στο Υπουργείο….. Πως γνώριζε ο Χατζηνικολάου τι έκανε ο Άρης φεύγοντας από το Υπουργείο Τουρισμού; Μα του τα σφύριξε ο Μαρκόπουλος!
Κάθε τόσο τον είχε στις ειδήσεις και στην εκπομπή του στο Alter ,δεν θα του χρωστούσε κάτι;
Του το δώσε λοιπόν και μαζί μ αυτό έδωσε στεγνά και τον Σπηλιωτόπουλο…
Σπάσανε τα τηλέφωνα στο Μαξίμου « μαζέψτε το ρουφιάνο του Χατζηνικολάου γιατί θα τα κάνω άνω κάτω » είπε στον Αγγέλου ο Άρης….
Τι τον ήθελες το Σεφ ρε Άρη , σε κυνηγούσε και σένα η μανά σου να φας το χαβιάρι όταν ήσουνα μικρός;
http://olympia.gr/