ΒΡΗΚΕ ΡΥΘΜΟ, ΟΦΗ - ΠΑΟ 0-3

2
Δυο πραγματα με πικραναν σημερα. Τα ηλιθια επεισοδια στο Ηρακλειο και το αμφισβητουμενο πεναλτυ με το οποιο κερδισε ο Ολυμπιακος στο 90' +.
Δυστυχως ο αιωνιος αντιπαλος μας ειτε με τη βοηθεια της τυχης η του διαιτητη καταφερε να παρει ενα ματς που ειχε κακη αποδοση και ο Θρασυβουλος τον απειλησε σοβαρα. Το αποτελεσμα ηταν οι πιθανοι -5 βαθμοι διαφορας με τον Ολυμπιακο να μεινουν στους -7. Εκει που το πρωταθλημα θα επαιρνε φωτια, η ρεντα του αντιπαλου μας εσβησε αυτη τη φωτια.

Το ματς τωρα στο α΄ημιχρονο ηταν αμφιρροπο. Η αποβολη του Ρουμπακη στο 33' και το δοκαρι στο 39' του Σαλπιγγιδη σε αναποδο σουτ του, ηταν τα κυριωτερα highlights στο πρωτο μερος.
Στο β' μερος η 10λεπτη διακοπη λογω αεριων απο την αστυνομια σε επεισοδια εξω του γηπεδου, αποσυντονισε τον ΟΦΗ και σαν αποτελεσμα ηλθε το πρωτο γκολ του ΠΑΟ στο 52' με κεφαλια του Πετροπουλου. Ακολουθησε ενα γρηγορο γκολ του Σαλπιγγιδη στο 56' που οριστικοποιησε και τη νικη του Παναθηναικου και εκοψε τη διαθεση του ΟΦΗ. Για να ελθει στις καθυστερησεις το τριτο γκολ με κεφαλια παλι του Ρουκαβινα.........

Διαβάστε την συνέχεια στο http://www.greenpowerpao.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Όσο και να χτυπιέστε ομάδα δεν έχετε!!!!!!
    Πάρτε το απόφαση να μη στενοχωριέστε κιόλας!!!
    Και δεν είμαι γαύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες το βράδι πράγματι ακουγόταν μια βουή από βορά . Ήταν το παραμιλητό της Ευρώπης από τον άθλο του ΘΡΗΝΟΥ . Ρε δεν πάνε να κοιταχτούνε σε κανένα γιατρό , γιατί όταν θα τους έλθει η κατραπακιά θα είναι αργά. Βέβαια θα περάσει καιρός μέχρι να φύγει η βρόμα και η μπόχα του Γκαγκάτση . Το πρωτοσέλιδο του ΒΡΩΜΑΘΛΗΤΗ τα λέει όλα . ΄΄ Στα Δύσκολα φαίνονται οι ψυχάρες ΄΄ Είναι τόσο άρρωστοι οι άνθρωποι που και με τον τελευταίο της βαθμολογίας παίζανε , ΣΤΟΟΟΟΟΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ παίζανε και πάλι στα δύσκολα φαίνονται οι ψυχάρες . ΄Ημαρτον Θεέ μου . Προσέξτε τι θα γράψουν τα γαυράκια όταν το διαβάσουν και γελάστε , Χριστούγεννα είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου