Όταν κοιτάς από ψηλά ... μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά ...

5
Γράφει ο Βασίλης Μπαλάφας (Κόρινθος)

Όταν ο Κώστας Χατζής τραγουδούσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού, προσπαθούσε να δείξει πόσο ασήμαντα είναι τελικά ορισμένα πράγματα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή μας καθημερινά. Αξίζει κάποιες φορές να παραβλέπουμε κάποια γεγονότα, ώστε να αποφεύγουμε καταστάσεις μεμψιμοιρίας, μιζέριας και μικρότητας.

Η λεπτή κίτρινη γραμμή που φαίνεται όμως στην παραπάνω φωτογραφία, δεν ανήκει σεαυτή την κατηγορία των «μικρών καθημερινών» που πρέπει να αφήσουμε να μη χαλάσουμε την πραότητα του ψυχισμού μας. Είναι μια γραμμή που μας χαλάει, που χαλάει την εικόνα της πόλης μας, που υποβαθμίζει την αισθητική μας, που φέρνει μελαγχολία στα όνειρά μας.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Βασίλης Μπαλάφας (Κόρινθος)

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Κύριε Μπαλάφα. Γιατί δεν τα λέτε αυτά για τον σταθμό της Κορίνθου στον κύριο Χατζηδάκη;. Απ' ότι ξέρουμε αυτός είναι ο αρμόδιος να επιλύσει το πρόβλημα. Κάντε το μήπως και αφήσει ήσυχη για λίγο την Ολυμπιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται εκεί στην Κόρινθο αγναντεύοντας τη θάλασσα σας έρχεται πολύ αερακι που σας ωθεί να γράφετε αερολογίες κύριε. Τι θα πρέπει να συμπεράνουμε από το γραπτό σας;. Μάλλον τη λογοτεχνική διάθεση που έχετε σε λανθάνουσα ως και πρωτόγονη μορφή;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλη μπράβο , κάποιος έπρεπε να μιλήσει και δημόσια για αυτά που μολάμε μεταξύ μας. καλά έκανες και τα έγραψες.
    Μην ακούς κανέναν, αυτοί δεν έχουν ερθει ποτέ στη ζωή τους στη Κόρινθο

    Κορίνθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα έχει ήδη τεθεί στον κο Χατζηδάκη και το έχει αντιμετωπίσει πολύ θετικά. Όλα τα σχετικά άρθρα και προτάσεις θα του αποσταλούν πολύ σύντομα ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα. Στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κόρινθο ενημερώθηκε σχετικά με το θέμα και από άλλους φορείς. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.
    Β.Μπαλάφας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει κ. Μπαλάφα αφου έχει ενημερωθεί ο κ. Χατζηδάκης τι γράφετε για ένα επιλυμένο ή προς επιλυση θέμα;. Για να εκβιάσετε καταστάσεις;. Μήοως είναι το μονο μερος που ειναι σε οικτρη κατάσταση από την κυβέρνηση της νέας δεινοκρατίας;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου