Θα φύγουν επειδή δεν κατάλαβαν γιατί ήλθαν. !


Γράφει O DIA-PORON - BaggeLis

Ενα από τα διλληματικά πολιτικά σενάρια συζήτησης των τελευταίων ημερών της γαλάζιας παροικίας του Μαξίμου , ήταν και το « υπευθυνότητα ή ανεύθυνος λαϊκισμός με ανέξοδη υποσχεσιολογία ? ».
Δηλαδή όπως λέμε "Αλογοσκούφης η Μανωλο - Παναγιωτόπουλος " !

Το αποτέλεσμα αυτού του προβληματισμού βγαίνει από τον κατατεθέντα προυπολογισμό "κρύα χέρια με ζεστή καρδιά !" για να ψήσουμε τους αφελείς ! Δεν ήξεραν ως συνήθως οι εγκέφαλοι του αυτοσχεδιασμού της παροικίας οτι, η σχέση αυτή απεδείχθη μύθος ! Αφού σε μια έρευνα του καθηγητή Ψυχολογίας, Τζον Μπαργκ, του αμερικανικού πανεπιστημίου Γέηλ, που δημοσιεύεται στο περιοδικό Science, επιστήμονες χρησιμοποιώντας εθελοντές που κρατούσαν ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ στα χέρια τους, το οποίο τους είχαν δώσει ,συστηματικά επιδείκνυαν θερμότερα συναισθήματα προς τους άλλους ανθρώπους σε σχέση με όσους κρατούσαν ένα κρύο καφέ. !!!

Θα μου πείτε δεν ήξεραν δεν ρώταγαν ?
Οχι θα σας απαντήσω , γιατί η ΝΔ δεν ήλθε στην εξουσία ως φορέας κάποιου σχεδίου για τον τόπο ή έστω κάποιας επαγγελίας. ΄Ηλθε ως ένα τσούρμο με μοναδική τους έννοια πώς θα ιππεύσουν την εξουσία που τα τελευταία 2 - 3 χρόνια δυστυχώς , πριν από αυτούς την ίππευε το ΠαΣοΚ!.

Τίποτα άλλο. Και γι΄ αυτό μόλις στρογγυλοκάθησαν στα υπουργικά αυτοκίνητα και στις υπουργικές πολυθρόνες διαπίστωσαν πως ούτε ήξεραν ούτε ήθελαν να κάνουν κάτι περισσότερο.


Οσο δε το καράβι έπλεε με ούριο άνεμο η απραξία τους ήταν περισσότερο αντικείμενο απορίας. Μόλις στράβωσε ο καιρός, και ήλθαν τα δύσκολα, μαζί της φάνηκε και η πολιτική που εξυπηρετούσαν!

Οπότε και μας βγήκαν οι διάφορες φαιδρότητες του τύπου , αν θα φύγουμε νύχτα η σούρουπο , όρθιοι η ξαπλωμένοι και άλλες βλακείες!
Η αλήθεια όμως είναι όπως σιγοψιθυρίζουν και από δικά τους υψηλόβαθμα στελέχη οτι,

Θα φύγουν επειδή δεν κατάλαβαν γιατί ήλθαν. !